Halihó!
Miléna! Annyira szépek vagytok! És igen, ilyenkor jövök rá, hogy én mennyivel öregebb vagyok.
A mi kicsi fiunk is uezt csinálja éjszaka, csak sokkal gyakarabban. Én egyébként is viszem magammal mindenhova. Mondjuk elég kicsi a lakásunk, nem tudok elbújni előle. Nem is akarok. Az, meg hogy igényli a társaságot, nem csoda. Ebben is különböznek a gyerekek. Van aki jobban elvan egyyedül is, mint a barátnőm kislánya, más meg, mint Zéti vagy Albert is állandó figyelmet igényel. Nyugi, fog ez változni, csak idő kell hozzá.
Te is migrénes vagy, akkor tudod, hogy milyen rossz. Talán már nem fáj, de eddig a gyógyszer mellett is éreztem.
Kaqk! Jobbulást Drága!
Lányok, meséljetek! Első csók, majd utána járás....
Ágica! Nyuuuugi! Nincs lemaradva édes Petrád semmiről!!! A Timi által leírtakhoz rengeteg hintáztatás, ringatás, görgetés. De legfőképpen nyuuugogggyál meg!
Kenguru. Akkor leírom, hogy mit mondott a szomatos barátnőm. Nekem azt mondta, hogy bele ne merjem tenni. Állítólag nem jó a babák csípőjének. Mielőtt megíjednétek, biztosan nem mindegyik típusra értendő ez és egy-két alkalommal nem történhet semmi, de semmi baja a babónak. Állítólag egyszer még az utcán is megszólított egy anyukát, hogy ne tegye bele a babát.
RegiSzeli!

Még a nevetek dallama is hasonló!
Milyen szakdoli? Ha lenne időm, akkor sem.

Mármint vezetnék naplót.
Juba kiscsibe Te is!
Viranka! Bee, bee.. Szegénykém. Figyeld, ha a hajas fejbőrön is megjelentek a pöttyök, akkor biztosan az.
Emese, ez nálam is így volt, sőt van. Ahol az anya, ott a baba is. Bárhol

Öltöztetést jól látod, gondolod. Én mindig a kis hátához dugom be a kezem, ha jó a hőmérséklet akkor rendben. Ha valami szokatlant érzek ráadok vagy leveszek a ruhából.