A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni! Szerintem jó a kenguru is, csak nekünk nagy volt még. Megmondom őszintén, ritkán használom a mei tai-t (mélytányért :wink: ), mert általában úgy megyünk sétálni, hogy Szeli alszik a babakocsiban. Meg mostanában a térdem miatt nem cipelésztem Szelit, de tervezem, hogy buszra fogok vele szállni, mert ki akarok menni a Tescoba, Apa meg estig dolgozik mostanában... :cry:
De az biztos, hogy nagyon kényelmes mindkettőnknek. :D
Szerintem ha már van kengurutok, és kényelmesnek tartod, felesleges cserélni. Mi a kengurut csak kölcsön kaptuk...

Kép

Kép
regcsiken14

Szopi megvolt, Panka valami hatttalmas dumát nyomott az apjának :shock: , valahogy így hangzott: "Vajalavalaja" :lol: :lol: :lol: :lol: . Irtó cuki volt, ollyan jót nevettünk :lol: .

Harisnyás popók :lol: :lol: :lol: :lol: , nekünk nem mintás, de esküszöm beszerzek én is ilyet, mire égnek mereszti :D .

Kórházi csomag, mi kettőt is kaptunk, az egyik az országos volt, a másik a kórházé :shock: . Az egyikben még egy fedeles Aventes pohár is volt, és egy madárberkenye mag, amit el lehet ültetni, hogy együtt nőjön a picúrral...és termékminták, és a Hippes kupon, előke, egy csomó újság, karszalag, ragasztós lázmérő szívecske, matricák az autóra...meg egy csomó szórólap.
dettyk

Dettyk! Akkor ez már egy egész mondat volt! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

FIGYELEM! FELHÍVÁS MINDEN NŐNEK!

VELED IS MEGTÖRTÉNHET!.....VAGY A TESTVÉREDDEL... ESETLEG A LÁNYODDAL!

Tegnap délben furcsa dolog történt velem.
Éppen egyedül ebédeltem egy étterem kerthelyiségében, amikor két férfi közeledett felém, és leültek az asztalomhoz....

Vetettem rájuk egy oldalpillantást, de azok csak tovább ültek ott, intenzíven fixírozva engem, nem akartak távozni...
Ekkor hátat fordítottam, ezzel jelezve nekik, hogy egyáltalán nem áll szándékomban fogadni a közeledésüket.

De ők tovább ültek és csak néztek...néztek...
Végül megértették a célzást, és elmentek...
Hála az égnek a biztonsági kamera rögzítette az egész jelenetet...
Figyelmeztetésként elküldöm Neked is ezt a képet.... Sose lehet tudni, hátha veled is próbálkoznak!!!
Egyes férfiak azt hiszik, hogy ők Isten ajándékai a Nőknek! Felháborító!

Kép

Tetszene mi??
Kép
dettyk

Regi, én is mindig filózok az öltöztetésnél, mert Zita ugyebár sokat van a habtapin, ami a föld gyakorlatilag, vagyis hideg. És cifrázza a helyzetet, hogy családi ház révén kazánnal fűtünk, úgyhogy pl. reggelre általában jó hideg van, aztán ha eljutok odáig, befűtök, onnantól meleg. de van, hogy apa hajnalban befűt. de ha melegebb várható kint, csak éjjelre fűtünk, Summa summárum, nálunk hol hideg van, hol meleg. De a harisnyákat én is imádom! És úgy várom a szoknyás, ruhás időjárást! Én még ilyet soha nem adtam a babácskáimra! Mármint az előzőekre!
Szerintem ha elkezdted a kóstoltatást és Szelinek tetszik, akkor folytasd nyugodtan, legfeljebb ne haladj nagy lépésekkel előre!

KépKépKép
bongyi

Kép

Dettyk Háááááááááááááát ha Ők fixiroznának.............................. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk, melyik étteremben is volt ez?

KépKépKép
bongyi

Bongyi A szoknyás, ruhácskás időt már én is várom. Már vagy egy tucat kisruha figyel a szekrényben a tavaszra várva :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

L. Móni, nekünk maradt a fiúkról kenguru, de ők nem is szerették, meg én se, mert abban a lába kétfele volt és ülve lógtak, vagyis terhelte a gerincet. Amikorra már lehetett volna őket ültetni, akkor már túl nehezek voltak, mert a kengurunk súlyhatása 7-8 kg. Zitát próbaként beleültettem, de utálta.
A mei-tai-t egyelőre itthon hasznlálom, de elég jól elvan benne, de ahogy már Maggienek írtam, szerintem ez is akkor lesz igazán kényelmes, ha a lába kétoldalt a csípőmön lóg kifele és ül benne, de ez nemsokára itt lesz! Egyébként nagyon kényelmes és nekem egészen más érzés, mint a kenguru, valahogy annyira rámsimul a gyerekkel együtt, mintha egyek lennénk!
Szerintem próbálgasd a kengurut, hogy mennyire kényelmes neked és Grétinek, ha jól elvagytok benne, ne fektess be kötősbe. Ha nem kényelmes, akkor gondolkodj az alapján, hogy milyen, illetve milyen lesz a napirendetek, és mennyit jártok olyan helyen, ahol ki tudod használni. Na, elkezdtem össze-vissza írni, bocs, inkább abba is hagyom. Most jött meg apa, éjjel dolgoott, és közben rá is figyelek.

Ja, ennek a súlyhatára 15 kg, mármint a boltinak, amit én varrtam, abba beleültettem a 12 kg-osomat és jól bírta őt is, szóval elég sokáig használható.

KépKépKép
bongyi

Sziasztok !

Én a kórházba 3 csomagot kaptam. Egy dobo volt és kettő zacsi.
Volt benne termékminta Hipp, Kecskeméti, kuponok , újságok, előke, kanál, Fél literes domestos, valami mosópor, pelenka, popsi törlő, krém és még egy csomó minden.
Szerintem ez kórháza válogatja, hogy ki mit ad meg persze a szponzorok.

Nálunk az alvással egyenlőre nincs gond és annyira jó fej a drágám, hogy reggel amikor felkell utána még kb fél órát eldumál. Igaz eddig mindig reggel 6-kor kakil így az egész szoba bűzölög de jó le van benne.
Persze ezt csak reggel csinálja mert napközbe ha bekakil és 5-10 percen belül nem cserélem ki a pelust mert épp valamit csinálok akkor üvölt mint a sakál.

Valentin nap szerintem is hülyeség. Egy okkal több, hogy szórja az ember a pénzt. Én speckó utálom, hogy ezen a napon muszáj szeretni egymást ja meg a karácsony is. Álltalában minden családba ugyan úgy vannak viták. Lehet az karácsony vagy valentin nap.
Nálunk a karácsony az mindig mosoly szünetes mert valamin tutti összekapunk. A rohanás a feszültség akkor jön ki. De álltalában még aznap este szent a béke mert mindig megbeszéljük a dolgokat mert nálunk az a megállapodás, hogy haraggal nem fekszünk le.
Persze volt mr olyan esténk is , hogy végig veszekedtük és hajanli 2-kor mentünk lefeküdni mert addigra sikerült megbeszélni de végül sikerült.

Én pont most írtam apának egy sms-t, hogy nem kérek semmi virágot meg semmi szivecskét csak egy kérésem van KÜRTÖSKALÁCS-ot hozzon. A pólus-nál van egy kürtöskalácsos isteni fincsi. Nekem többet ér egy kürtöskalács mit x szál virág.

Ja és a tesókámnak ma van a szülinapja így készülünk törpivel, hogy meglátogtjuk az irodába.
Tutti oda lesz meg vissza bár szegénynek marha sok munkája van de csak áldoz rán max fél órát.

Na lépek is készülődni.

Mindenkinek szép napot.

Bálintnak boldog névnapot !
20200310173350

Bongyi, nem akarom, hogy veletek is megtörténjen ez a borzalom :wink: , ezért nem árulhatom el, hol történt 8)... :lol: :lol:
dettyk

Utálom ezt a laptopot egy csomó betüt kihagyott.
Na mindegy de így is érthető amit írtam.

Mindenkinek kellemes napot !!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Dettyk, csakis azért kérdezem, hogy oda ne menjek véletlenül....

KépKépKép
bongyi

Dettyk, Bongyi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha engem 4 évvel ezelőtt fixíroztak volna (mikor még nem volt Apa), akkor most lenne egy Sophia Clooney-m, vagy egy Sophia Pitt-em! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló, Nagylányok! ;-)
Gremesi (jó ez a név így? tudom, a Mesit szereted, csak nekem már van egy Mesim, bár most lehetne kettő... hm, elgondolkodtam... :-)), én nem tudok hozzászólni, hogy 6 hn-os kor után mi történik az anyatejes babákkal, amiért hozzá kell táplálni őket! 8) :lol: Visszájáról nézve annyit tudok könyvekből, hogy addigra érik meg a gyomruk (enzimek stb.), hogy már mást is gond nélkül meg tudnak emészteni. Ja, a védőnőm figyelmeztetett, hogy mivel Ádi nagyon hasfájós volt, lehet, hogy így fog reagálni a hozzátápira is. De boldog vagyok... bár én erről az összefüggésről még nem hallottam. Valaki?

Maggie: Ádi is 5.45-kor ébredt ma (miután egyszer éjjel is evett), majd nagy szemekkel üzente: "Na, anya, csak nem gondolod, hogy visszaalszom?" Azóta kemény félórát aludt...
HP-ben kb. a 100. oldalon tartok, úgyhogy jó lassan megy.
8)

Lányok, az egyik szomszéd már 2. napja égeti a lombot vagy mit folyamatosan, egész nap ki sem lehet menni, ablakot sem lehet nyitni (szellőztetni sem tudtam még ma!!!). Nincs erre vmi jogszabály, vagy kertes házas részen mindenki olyan hülye lehet, amilyen akar?

Kép
Kép
irina

Isten éltesse a Bálintokat amúgy, én is utálom a Valentin-napozást szívből. Az egyik keresk. rádión már 7-én elkezdték a valentinozást, az eszem megállt, plusz a hétvége is annak jegyében telt. Ez azért mégsem a karácsony...
Ahogy látom, itt mindenki Valentin-nap-ellenes. De akkor kik köszöntik egymást? Biztos a szinglik... 8)

Kép
Kép
irina

Irina, nekem mindkét fiú hasfájós volt, a nagyobbik öthónapos koráig, és semmi gondunk nem volt hozzátáplálásnál!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

kispasinak átadom :) most megint alszik :) mert 8-kor felkelt,persze megint nem evett,de mindegy én meg zombulok :) s rájöttem mi baja lehetett :oops: bekakilt éjszaka,amit jó pár hónapja nem csinált(max. heti 1* van büdi csomagja s az tegnap volt).nekem meg úgye a szaglószervem bedugulva s nem éreztem :oops:

Az a két pasi nagyon fasza :)

L.Móni!
Elküldjem kipróbálod? mert én mostanában nem használom,babakocsival közlekedünk,mert Míra kisasszonyt vmilyen oknál fogva mindig fel kell vennem útközben :)

Dettyk!
Magyar népemeséket meg minden mást könyvből szoktunk olvasni.S múltkor pont a sósra került sor :) amúgy meg egyfolytában sót zabálna :) Amúgy nagyon szereti a könyveket,állandóan olvasnom kell :) kikészíti h. mik az aznapi mesék :) mesét nem is nézett még a héten :) :)

Múltkor oviban nem volt hajlandó enni.Óvónéni megkérdezte nézzem már meg a heti kajákat va-e vmi amit megenne Míra.mert ugyanis a kiscsaj kijelentette Ő csak különleges kajákat szereti :shock: 8) amik Kiskunmajsán vannak(ha tudnák h. ott sem evett szinte semmit :) )

fejfájás:még mikor fizioterápiát tanultam,gyakorlaton voltunk egy ortopéd dokinő melllett aki csontkovácsként is dolgozott.Egy intézményben dolgozó takarítónénikét kezelt egyszer s másnap a néni örömmel közölte h. végre elmúlt a fejfájása ami már hosszú ideje kínozta :) szerintem érdemes megnézetni olyan dokivl aki ezzel foglalkozik :)

ááá már megint nyekereg...meglesem,megetettem,megszeretgetem :)
csók

KépKép
viranka

Dettyk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina! Kicsi Albert csak óránként ébredt az éjjel is. Máskor nem nagy gond, de most....... Egy-egy szopi után, ha kimentem a WC-re, minden egyes lépésnél kést szúrtak az agyamba. No, talán kezd hatni a gyogyi. Egyébként Apa azt mesélte, hogy a gyógyszertáros szerint, mivel már majdnem 5 hónapos a kicsi alkalomszerűen beszedett gyógyszerek nem igazán árthatnak neki. De óva intett a paracetamol tartalmú szerektől. No, mindegy én régen is ezt szedtem a szopik alatt, most sem akarom másként.

Regi, hogy haladtok a reggeli tréninggel?

Móni, de örülök, hogy javul Gréti!

Tegnap elfelejtettem megírni, hogy milyen jó történt még. Felhívott az egyik barátosnőm, hogy ők is jönnek velünk nyaralni. Momóék is velünk tartanak majd. Most Vicuska is kedvet kapott. Trallala, trallala.... Olyan boldog vagyok!
dmaggie

Irina!
itt Gödön elő van írva h. csak hétfőn és pénteken lehet égetni,de azt hiszem meg van határozva h. őszől-tavaszig.

Mi fogunk valentinozni :) megünnepeljük legkisebbet :)

KépKép
viranka

Regi! Apa nem tud ajánlani könyvet, mert Ő tanfolyamon tanult.
Lehet, hogy van könyv ilyen témában, de nem ismeri.

Nálunk nincs meleg, 20-21 fok körül van. Nem azért, mert spórolunk, hanem mert nem igényelünk melegebbet. Zsófi is ezt szokta meg. Sokszor csak egy hosszúujjú body plusz naci vagy harisnyanadrág van rajta.
Most kivételesen r. ujjú body + h.ujjú póló + harisnya.
De én mindent betűrök, így nincs a nyakában.
A szoknyákat már nem adom rá, mert hülyét kapok. Majd ha jár, mert akkor nem lesz a nyakában.

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Jobbulást!

Kép
Kép
Kép
gremese

Persze Bálintot meg kell ünnepelni!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka Nagyon aranyos vagy de szerintem pont akkor tudnátok használni amikor elküldöd nekem kipróbálásra :wink: :lol: Köszönöm, hogy felajánlottad. Igazán jólesik :lol:
Jobbulást neked és jó Valentin napozást :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyi Itthon szoktam használni a kengurut és sajnos elég rossz a súlyelosztása, nagyon leterheli a vállam. Most kitaláltam, hogy tetetek rá egy plusz hevedert hátha úgy jobb lesz. De nagyon erőteljesen gondolkozom a "mélytányéron" :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, nekem a vállamnak kényelmesebb, mint a kenguru, és a derekamnak, hátamnak is jobb, egyrészt mert szélesek és béleltek a pántjai, másrészt meg szerintem pont azért, mert teljesen rámsimul a gyerek!

KépKépKép
bongyi

Helló csajszik!

Bálintnak boldog névnapot!!
Péterkének boldog hófordulót!
Kép

Heni merre vagy?

Dettyk! Kép

Nagyon cukik ezek a harisnyás pipik 8) :D

Maggie!Gyógyulj meg mihamarabb!!!

KépKép
juba

Viranka, nem baj, ha még marad kicsit az újságod nálam? Amit eredetileg akartam, azt már kimásoltam, de minél többet nézem a képeket, annál több minden tetszik benne....

KépKépKép
bongyi

Valentin napra!!
Kép

KépKép
juba

Boldog hófordulót Péterkének!

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie: jobbulást a migrénedhez!!!

Juba: imádom a Bertus-képeket! Tessék minden nap felrakni! :D

Gremesi: nem is tudom, melyik zsófikás kép tetszik jobban (az anyás vagy a popós-harisnyás), mindkettő másért! 8)

Kép
Kép
irina

Bongyi!

persze :) :)

L.Móni!
akkor csináljatok Fleur-rel minitalit (azt hiszem Neki is van) s kipróbálhatod az övét :)

KépKép
viranka

Irina! Köszi! Tetszik a Gremesi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Lássuk, mire emlékszem:

Dettyk: nem volt semmi este, csak tv-ztem, apa bealudt, még azóta sem tudtuk megünnepelni... :cry:
Legközelebb megyek veled az étterembe!!! :lol:

Na végre, már mióta mondom, hogy a harisnya az tuti!!! :lol:

Bálintnak boldog Valentin napot!!! :lol:

Aztat mi sem szoktuk ünnepelni, előtte van az évforduló, az bőven elég. Meg nyáron van az első csókunk évfordulója, így is van mit ünnepelni egész évben!
De a virágbótosoknak nagyon jól jön! Lehet, ők találták ki az egészet???

Tegnap anya elvitte Rebekát Halász Jutka koncertre! A Szeresd a testvéredet c. lemeze bemutatója volt! Nagyon tetszett neki, vettek CD-t is. Remélem ez is egy kicsit segíteni fogja a lelki világa rendezésében!

Dmaggie: nem veszem le a fejed, bár lehet, jobban járnál, akkor nem fájna! :lol:
Nem is azt mondtam, hogy most feltétlen ezzel foglalkozzál, csak ha eszedbe jut! :D

Más nem jut eszembe, minden az előző oldalon van! Majd később még írok!!!

Kép
Kép
timi26

Irina! De édes vagy köszi szépen!Mi meg Ádikáról szeretnénk egy kicsit sürübben képeket látni!!! Eddig a vagány sapós a kedvencem!!!!!!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Még a reggeli termést nem olvastam vissza csak köszönteni jöttem
gyorsan és megyek pár dolgot venni.

Lindának és Lillának

Kép

Bálintnak és Leventének és Péternek
Kép

Virankának Évfordulóra
Kép

Délután jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Próbálkozok visszaolvasni. Annyira aranyosak a topikbébik! :D

Mi jól vagyunk,változóan nyűgösen...Mostanáig pl. ordított Zéti,aztán bealudt. Ordítás oka az volt,hogy a ruhát szedtem ki a mosógépből. :roll: Addig nincs baj amíg lát és kb. 5 méteres körzetében vagyok.Ha a határt átléptem minden átmenet nélkül kezd ordítani.Nem tudom mikor fog ez elmúlni.Jó érzés,hogy ennyire ragaszkodó...De azért jó lenne ha néha elmaradna egyedül is. :( Kaptam tippeket pl. hogy hagyjam sírni majd abbahagyja,nem lehetek örökké mellette.Az a baj,hogy nem hagyja abba és túlhergeli magát.
Szóval inkább "őrizzen a szemével" egész nap és cipelem pihiszékben vagy ölben mindenhová.

Végre az utolsó két éjszaka nyugisabb volt!Csak 5 óránként ébredt,nem 2 óránként. :shock: Védőnő szerint sem az éhség ébreszti,hanem csak egy kis odabújást szeretne.

Mi is harisnyában nyomjuk mostanában itthon,jobban tud mozogni benne. :lol:

Fogacska az egy állapotban van,még nem bújt ki bár látszik.

Kőszegi T.: éljen a kürtöskalács! :D
Mi sem nagyon tartjuk a Valentin napot,bár egy kis összebújás akkor is van. :wink: Viszont az ugye nem ettől a naptól függ.

Gremese: micsoda fogak! :D Megfogadtam a tanácsodat azzal kapcsolatban amiről múltkor beszéltünk...Volt azóta egy nagy háború,hétvégén utazunk és majd meglátom mi lesz...Előre gyomorgörcsöm van. :(

Sok puszi minden Mamának és gyerkőcnek!

Dobok képet mindjárt.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép

Két napja megint vörös vagyok,ez előtte készült. :)

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nem tudom ezt ismeritek-e, bemásolom...Nekem nagyon tetszik.(Nem én írtam,vannak benne hibák,de azt hiszem a lényeget ki lehet hámozni.)

"Kisfiù megkérdezte az Anyát :"Miért sìrsz?" Azért mert asszony vagyok- mondta neki. Nem értem mondja a fiù. Az anya csak átölelte és mondta:nem is fogod soha megérteni. Késöbb a fiú az apjàt kérdezte meg:" Miért tűnik úgy hogy Anyu ok nélkül sìr?" Minden asszony ok nélkül sír,annyi volt az egész amit az apja mondhatott. A kisfiú felnőtt és férfivá vált. És folyton nem értette,miért sírnak az asszonyok? Végül felhívta az Istent és mikor végre kapcsolatba lépett vele,megkérdezte:"Uram miért sírnak olyan könnyen az asszonyok?" Az Isten így felelt: "Mikor az asszonyt teremtettem,különlegesnek kellett lennie. Teremtettem neki vállat,elég erőset ahhoz,hogy elbírja a világ terhét,de oly gyöngédet hogy nyugalmat biztosítsanak. Adtam neki belsö erőt,hogy bírja ki a gyermek szülést és elutasítást melyet sokszor kap a gyermekeitöl. Adtam neki keménységet amely segít neki folytatni ott ahol màr mindenki feladja. Gondoskodni a családjáról betegség és fáradság ellenére panasz nélkül. Adtam neki érzést,szeretni gyermekeit minden körülmény közt. Annak ellenére is mikor a gyermeke mélyen megsérti. Adtam neki erőt, elfogadni a férjét hibái ellenére. Bordájából formáltam őt,hogy őrizze az ő szivét. Adtam neki bölcsességet hogy tudja hogy a jó férj soha nem sérti meg a feleségét, de olykor próbára teszi az erejét és a döntö képességét, kitartani mellette minden viszontagságban. És a végén adtam neki a könnyet mely kicsordul,és kizárólag csak az Övé. Hogy fel tudja használni bármikor mikor szüksége van rá. Hogy mindent el tudjon viselni. Ahhoz a könnyhöz joga van! Senki nem bír ki szó nélkül annyit mint az asszony. Az asszony szépsége nem a ruhában van melyet hord,nem az alakjában, nem is abban hogyan fésüli a haját. Az asszony szépsége a szemeiben kell hogy legyen mert azok a kapu a szívéhez és a helynek amelyben a szeretet lakik."

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna: nagyon édesek vagytok.
Mesi: nagyod édesek vagytok, Zsófika is mindig ilyen mosolygós??Azok a fogacskák???
Boldog névnapot Bálintkának!
Boldog hófordulót Petikének!!

A derekam még mindig vacak, nagypapi volt itt segíteni, Emmát kivenni, felvenni......stb. de javul, melegítem.

Juba: Bertus is nagyon édi babó!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi26: de édesek vagytok, hogy ünneplitek az első csókot is! Mi ezt elhagytuk, mert így is van "az amióta járunk" és a "házassági évforduló". És az első csók korábban volt, mint "az amióta járunk". Szóval bonyolult. 8)

Miléna: jaj, de nagyon szépek vagytok, ez csodás kép rólatok!!!
Na, az Embergyerekből okosodtam ennyire: lehet, hogy Zétinél már a korai szeparációs szorongás működik, azért nem enged ki a látóteréből. A tudósok "vigasztalásképpen" azt mondják, hogy ez akár 1,5-2 éves korig is eltarthat... :shock: Én badar meg korábban azt hittem, hogy a 8. vagy a 9. hónapban zajlik ez a dolog, aztán annyi. :wink:

Kép
Kép
irina

Szép napot!

Hú a mai napunk jól elcsúszott, Robesz két napja 7-ig alszik :), eddig ugye 4-5 között evett, most nem, jaj én meg úgyanúgy visszabújtam utánna az ágyba, így 10-kor keltünk :lol:

Motiot, jaj irigykedem a fogyás miatt, nekem nagyon kéne, de nem meeeegy, annyira éhes vagyok mindig.
Jobbulást Nektek.

Kórházi csomag, hú kettő is volt, volt benne egy csomó termékminta, meg szórólap, meg domestos, meg kanál, meg már nem is emlékszem. De olyan hippes cuccra sem emlékszem.

Gremesi, ez jó, hát az a fogas kép nagyon jó, nekünk még egy sincs :shock: , nagyon kíváncsi leszek mikor lesz.
Jaj a harisnyák annyira édesek, ezt hiányolom a fiamból, a cuki kis rózsaszín harisnyákat, szoknyácskákat, ehelyett vagizunk farmerban, mellényben :lol:

Szopizás, az egyik ismerősöjnek két fia van, mindkettőt 1 éves koráig csak szoptatta, az első, nem is akart más, nem nézte ki kaját a szájukból stb, a kisebbik, pedig lopós lett, ahogy ő nevezte, amint el tudott valamit venni el vette és megette, őt hamarabb kezdte hozzátáplálni, de nem így ahogy mi, amit ők ettek, no persze nem pörkölttel kezdte, denemvolt ennyire fokozatos. Szóval ahányan annyi féle.
Robesz olyan jó ízűen eszi az almát barckkal, hogy én szívesen adok neki, igaz még mást nem ettünk, csak ezt ma gondoltam a körtét megmutizom neki.

Ültetés, Robesz is sokszor már ülne, az ölemben szokott ülcsizni, de néha teljesen egyedül, úgy, h csak oldalról tartom.

Dotildi, gratulálok a két foghoz :lol:

Maggie, jaj a migrén tényleg nagyn rossz lehet, szerencsére nekem nem volt, de hallottam róla, hogy mennyire durva tud lenni, hányás stb.

Regi, Szelike biztos kis tündérke, szerintem viszont a leveket majd kanállal kezd neki adni, hogy szokja, de persze ez csak az én véleményem, úgy csinálod ahog Nektek jó.

Simogatás, jaj annyira édesek ilyenkor Robesz is szokta, hogy cirógatja az arcomat, hát én megzabálom ilyenkor.

Juba, Bertus nagyon ari, jó so gyógyszer.

Valentin nap, szerintem sincs értelme, maximum, hogy veszek Robinak csokit, ő meg nekem amit jól megeszünk :lol: (Dmaggie :lol: )

Bálintnak nagyon boldog névnapot és neked nagyon boldog évfordulót!

Péterkének boldog hófordulót!

Timi, Rebeka biztos élvezte, bár sztem én is élveztem volna, imádom Halász Jutkák, kicsinek is nagyon szerettem.

HP, jaj most már nekem is nagy kedvem van elolvasni

Kép
Kép
nektarin

Miléna, nagyon édesek vagytok

Irina, ez annyira ismerős, nekünk nagyon bonyolult, mert, h nekünk is előbb volt a csók, aztán lettünk egypár, de az is bonyolult, szóval most h le akartam írni, rá jöttem tényleg nem is egyszerű :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nektarin

Mmoni, szuper ez a kép rólatok :D ! Hogy te mennyire fiatal vagy :shock:!!
dettyk

Szaisztok

Boldog Hófordulót Péterkének!

Boldog névanpot Bálintnak!

Timi26:Köszi a képet.Megmutizom Petrát a te véleményed szerint elvigyem megmutatni azért?Forgás még mindig semmi.Meg olyan vizsgálatra hol kell jelentkezni?Meg Petra nekem állandóan ülne.

Gremese:Gratula a fogakhoz tök jó a kép róla.Nagyon jó a kép rólatok.Meg lehet most bénának nézel de ezt hogy kell érteni vagy hogy nézzem meg ezt az összenőtt nunát?

Dotildi: Neked is gartula vagyi Dorkának a fogacskákhoz.A köldöksérv nem vmi bíztató. :?

Hajni: Jobbulást Lillának!

Maggie: Neked is jobbulást!!

Milénamóni:Nagyon jó a kép!!

Kaqk:Jobbulást! Nekem a terhesség alatt volt vesegörcsöm ez a hajolgatást áttudom érezni... :?

Kép

Kép
agica1126

Kép Szerinted

Kép

Kép
agica1126

Bongyi! Ez jó ötlet. Teljesen Szeli fogja a tempót diktálni a kóstolással!!! :D

Kenguru! Ja! Én azt hittem, hogy azt 3 hónapos kortól lehet használni… :roll: (bár mi amúgy se azt használjuk)

K.Timi! Apa is kiakadt múltkor reggel. Kérdezi: Szeli alszik? Mondom, nem. Erre ő: És ilyen jól elvan? Mondom, igen, hozzászoktattam, hogy reggel nekem pisi, kávé, ébredezés, aztán már tudja, hogy nemsokára megyek be hozzá. Amikor felébred, csak átfordítom a hátára, és onnantól türelmesen vár! :D Megzabálom!

Irina! Én írtam is a múltkor, hogy lehet, hogy a pocakfájós babáknál később kéne hozzátápizni. Na, mindegy, mi már elkezdtük, remélem, nem lesz gond!! :? De mint tudjuk, én nem vagyok tapasztalt kismami… :lol:

Egyébként tízórai előtt megint kapott Szeli almalét, de most kanálból. Annyira aranyos volt! Ízlelgette, meg szörcsölgette a kanálból, aztán néha fintorgott egyet, és kérte az újabb adagot. Néha meg ellopta a kanalat, és azt használtam ínymasszírozónak! :wink: :lol: Hihihi! :lol: Érdemes lett volna videóra venni… Na, majd legközelebb talán. :roll:

Előhivattam egy pár diát (mármint CD-re írattam őket), és hát meg kellett állapítanom, hogy én klónoztam saját magamat… :shock:

Kép

Megyek tápit keverni!
Aztán ha Szelike elaludt, még jövök!

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna!Nagyon aranyosak vagytok!!Látom visszafestetted a hajad.
Nálunk detto ez van ha kimegyek egy percre a szobából már visit! :cry: Remélem azért olyan sokáig nem tart majd ahogy Irina írta :shock:

Ágica!Petrus is édes de kicsit lehene nagyobb is a kép róla,így nem látszik annyira az az édes pofikája!

KépKép
juba

Juba: Próbálnám de nagyobb mérettel nem engedi felrakni

Kép

Kép
agica1126

Regi!Tényleg Szelike teljesen olyan mint te :D Nagyon édes ez a kép!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: