A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzösziKép
Ahogy OrsiKép mondta úgy van. Sajnos nem áll helyre magától a hormonrendszer. A clostis ciklusok után tök lapos hőgörbém lett. Az addigi 15. nap helyett 20. napra érte el a hőm a 37-t, és sokszor beesett 37 alá, ami a gyogyi mellett stabilan 37 felett volt. Valami nagyon nagy sokk kell a szervezetnek, például egy szülés, hogy helyreálljon. Jó vicc mi.

Na itt egy vicc, hogy jobb kedvetek legyen:

Kiss ur egy hatalmas rozsacsokorral allit be a korhazba, ahol a felesege
epp egy gyermeknek adott eletet. Örömittasan felesege nyakaba borul.
Ezalatt a növerke elsiet, hogy behozza nekik a babat. Azonban amint Kiss ur
meglatja a gyermeket, elfeheredik: "de hat ez fekete!" "Ne ijedj meg!"
kialtja az asszony; "nem ugy van, ahogy esetleg gondolod! Egyszerüen tul
keves volt a tejem, hogy megetessem a bebit, ezert mellem adtak egy fekete
dadat, hogy ö etesse meg a kicsit. Es ennek most ez a hatsa, amit latsz. De
majd idövel megoldodik a dolog...."

Amint hazaernek, leül Kiss ur, hogy edesanyjanak is elujsagolja a nagy
örömhirt. "Anyam,", irja, "epp most jövünk a korhazbol. Vegre, 8 ev utan
utodunk született. Csak tudod, Anyam, Anna-nak nem volt eleg teje, hogy a
kicsit megetesse, ezert a korhaz egy szinesbörü nöt adott melle dadanak -
es ez kihatott a gyerekre. Egeszen fekete lett. De majd idövel megoldodik a
dolog..."

"Kedves Fiam," valaszolja az anyja, "engem is hatalmas örömmel tölt el,
hogy vegre van egy gyermeketek. Ami a dadas dolgot illeti, arra csak azt
mondhatom, hogy velem hasonlokent törtent, amikor Teged a vilagra
hoztalak.
Mivel nem volt eleg tejem, de volt egy tehenünk, annak a tögyeböl szivtad
aztan ki a tejet. Azota Te vagy a vilag legnagyobb marhaja."

Cat
Kép
cateye

Cat!
Remelem megkaptad a valaszomat,mert egyszer visszajott es felek,hogy elszall,pedig annyit,de annyit irtam.Kép
Orsi!Kép
Le vagy maradva.Mar mindenki tudja,hogy Leone a tali miatt lett ...szoval tudod,ami miatt nem szabad gratulalniKépEs sajt-tortat evett Viragnal,ezert most mindenki bezsongott sajttortara.Kép
Amugy azt akartad mondani,hogy visszaall a regi "rendetlenseg".Hat ez jo hir,mit mondjak?!

Jut eszembe,mi lesz a talival?Mondtam,hogy meg a ferjem szulinapja elott kell mennem ra,hogy addigra meglegyen a zebra!Kép
-szoszi-
szoszi

Szöszi Kép
A talik csodatévő hatását ismertem, eddig mindig babás lett valaki Kép De a sajttortáról lemaradtam. A "rendetlenségre" értettem, hogy visszaáll. A gyógyszer csak a hormont pótolja, de a probléma okát nem oldja meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Hat ez nagyon erdekes.
Az en dokim nem tudja mitol volt nekem amenorrhoeam,talan kicsit magasabb a prolaktinom.(Szerinte,de senki mas szerint).Akkor ha az okot nem tudjuk es en abbahagyom a clostit,(mert 6 honap utan csak abbahagyom,mert 3 utan gondoltam de azt mondtak szedhetem meg nyugodtan).Akkor ha abbahagyom megint nem lesz mensi es 6 honap szunet utan kezdjuk elolrol?????Megint closti es megint szunet es ha nem esek teherbe clostival,akkor mar nem is fogok soha menstrualni?Csak ugy egyszeruen,ahogy rajtam kivul par milliardan?Kép
Szep kilatasok...Mikor lesz igy nekem gyerekem???
Cat!Kép
Ide nekem azt a nagy sokk-ot!
-szoszi-
szoszi

Lanyok!
Ti tudtok valamit Erazmusz-rol?Mar hetek ota nem jelentkezik a topicjaban. szabin volna?
-szoszi-
szoszi

SzösziKép

Csináltak neked rendes hormontükröt? abból nem derült ki semmi? Ultrahangon sem? HSG vagy laparoszkópia volt már? mert, ha mondjuk nem átjárható a petevezetéked, hiába szeded a gyogyit.(Bocs, ha már írtad, hogy volt.)És pl. Chlamydiát néztek nálad? Párodnál minden rendben?

Egyébként szerintem nem ártana szünetet tartani a gyogyiszedés közben, úgyis van még hatása a köv. hónapban is.
Most már hazamegyek - otthon nincs netem - de azért írd majd meg a válaszokatKép

Jól esett, hogy hiányoltálKép

Pusz
Levendula

Zsebi Kép
Köszi a választ, ez így tényleg rövid ciklusnak tűnik!

Cat, Kép
engem érdekel a sajttorta recept, majd írok is neked miatta.

Tinka
tinka

Szöszi Kép
lesz babád Kép nem csak a closti lézetik, vannak más gyógyszerek (pl. serophen), ami lehet, hogyhasznál, vagy, ha gondoljátok elkezdhettek gondolkozni az inszemen, esetleg kaphatsz injekciókat, hogy segítsenek. Persze ez attól függ, hogy mennyire akartok drasztikusan tenni a babaügyben.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tud valaki erről a dologról valamit, amit a főoldalon találtam:
"Klubot szervezünk
Azoknak, akiknek "nem jön össze", akiknek "elmegy", és akiknek hosszú évek, komoly erőfeszítések után "jött össze",..."

??

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

neeeeeeeeeeeem semmmmmmmmmmmit

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szilvi Kép
Én most olvastam el a főoldalt.
Biztos jók az ilyen összejövetelek, ahol kivesézik a problémákat és megpróbálnak segíteni egymásnak az emberek, de én vagy nem vagyok ez a típus, aki ott személyesen akarja megosztani bánatát vagy csak egyszerűen még nem jutottam el arra a pontra, hogy szükségem van erre.

Ha érddkel és úgy érzed szükséged van rá, ott van az információ kérési lehetőség, próbáld meg, azzal még semmit nem veszítesz és semmire nem kötelezed el magad!

Kellemes estét mindenkinek én lelécelek.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Lehet, hogy elkallódott az előző irományom?

Szomorka
Szomorka

Sziasztok!

Tényleg eltűnt! Nem igazán értem a dolgot!
Lehet, hogy nem választottam túl pozitív csengésű nevet, de én tényleg szomorú vagyok. Nagyon! Én több, mint 10 éve szeretnék kistesót, csak a családi körülmények nem tették lehetővé. Egyedül azért nem akartam, nekem fontos a család, az apa. Szegény lányom így is elégge befürdött az apjával, alig tartják a kapcsolatot. Szóval most, hogy rendeződött a magánéletem, szerető párkapcsolatban élek, a lányom is szeretne kistesót, hát elég bosszantó, hogy nem jön össze!

Szomorka
Szomorka

Szomorka Kép
Ha jól emlékszem azt írtad, hogy 5 hónapja próbálkoztok. Azért az még nem ad okot az elkeseredésre. Kép Itt a többség évek óta próbálkozik. Ne szomorkodj, fő a pozitív hozzáállás! Kép

Alena
alena

Na, egy órája mégsem sikerült lelécelnem és gondoltam még egy üzenet erejéig beugrok.

SzomorkaKép
Én nem bántani akartalak a név választással, csak nekem is megdöbbentő volt egy picit, hogy 5 hónap sikertelenség után ennyire magad alatt vagy (legalábbis úgy tűnik).
Ahogy Alena is írta itt sokan évek óta küzdenek és első babára várva.
Mégis újra és újra talpraállnak és hisznek magukban és az életben.

Remélem sosem kell megtapasztalnod a több éves sikertelenséget, de egy kicsit próbáld összeszedni magad, mert ha csak statisztikailag is nézzük, ha jól tudom 6 hónap próbálkozás a "minden oké" párok babásodása esetén is teljesen normális.

Úgyhogy fel a fejjel, ne rágd magad, semmi nincs elveszve Kép Kép Kép

De ha jólesik kiönteni a lelked és bánatod itt megértő fülekre találsz a próbálkozások hónap számától függetlenül is!!!!

Most már tényleg léc Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Leone,
nem tudom, hogy a Magne B6 segít-e a babásodásban.
Nekem a kaális tanácsadó dokim mondta, hogy vetélés megelozésére (ha az eshetoség fennáll) Duphaston -de az Utrogestan is jó, Magne B6, ill. pihenés, ennél tobbet nem lehet tenni.
Még mindig nem voltál dokinál?

Bella
bella2

LevendulaKép
Nekem a szombathelyi fősuliról származik a papírom, de eddig semmire nem mentem vele, popsitörlőnek meg túl kemény.

SzösziKép
Megpróbálom megint átküldeni, hátha most sikerül!

CatKép
Átküldöm a recepteket neked is, remélem sikerül!
Jó a vicc!

Képzeljétek,még mindig görcsölget a hasam. Szerintem a méhszalagom megint feltúrbózta magát.Kép Holnap kiváltom a Gynevac-ot, remélem az segít.
Most megyek recepteket küldeni!Kép

Egcsi
egcsi

TinkaKép
Ment a recept.

SzomorkaKép
Igaza van Alenának, hogy mi itt több éve várunk babára, sajnos sikertelenül. Remélem Te nem kerülsz ebbe a helyzetbe, de én az első évben nem igazán tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, mert teljesen egészséges pároknál is 1 év ami alatt a statisztika szerint teherbe esnek. Ráadásul az esélyek a kor előrehaladtával csökkennek. Szerintem már Te is 30-on felül vagy, amikor az esélyek rohamosan csökkennek, és ehhez hozzáadódik a stresszes és rohanó életmódunk, és a megélhetésért folytatott küzdelem is. Legyél nyugodt, lesz babátok, és vígasztaljon az, hogy már van egy gyereked, ami nekünk még nincs.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Én teljesen kezdő vagyok, itt bár olvasgattalak titeket. Tudna valaki arra a kérdésre válaszolni, hogy a prolaktin szint a 3. napon mettől meddig jó?
tooly

Cat Kép

aranyos vagy, köszi szépen!!

Tinka
tinka

EgcsiKép
Köszönöm a recepteket. Már csak be kellene tartani őketKépKépKép

OrsiKép
Nem akarok keményen fogyizni, koplalni, de egy kis diétás koszt nem árt. A talin LeoneKép megjelent szuper csinosan, mert ettől a kúrától lefogyott heti 1 kilót. Hátha ez is segít a babásodásban. Mondjuk a jövő hónapban akkor itt mindenki csontkollekció lenne, ha csak ezen múlnaKép.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép
Szívesen. Szerintem elég jó kaják vannak, talán még a páromnál is beválna. Nem is kell koplalnod, mert nem vagy duci egyáltalán !

Egcsi
egcsi

Köszönöm mindenkinek a drukkot továbbra is!Kép

Bella2!
Még nem voltam dokinál, még csak a 37. napon vagyok. Pénteken vagy szombaton tudok elmenni a dokihoz. De mint te is írtad, Utrogestan, MagneB6 és pihenés, többet ő sem tud tenni. Gondolom megnéz majd UH-n, remélem szép vastag nyálkahártyát lát majd és talán petezsákot is. Kiírja az Utrot és nagyon-nagyon remélem minden rendben lesz.

Kitty!Kép
Köszi neked is a megadrukkot!Kép
Nem merek még átmenni a pár naposba. Tudod nekem többször volt már ilyen pár napos, aztán a 38.-47. nap körül vége szakadt. Az 50. napig még sose jutottam el.
Még nem merem 100%-osan beleélni magam, még úgy érzem ide tartozok. De azért bízok!

EgcsiKép! CatKép!
és mindenki, aki a fogyis receptjeimet használja.Kép
Ezek mellé mozogni kell, heti 3x20 percet, bár én ezt nem csináltam, mégis lement a végére az 5 kg. Ne adjátok fel, ha a 2.-3. hét körül megtorpan a fogyás, nekem is ezt volt, de utána újra beindult.

Lányok!Kép
Nagyon megy a találgatás a babásodásom előzményeiről. Kép Nem azért, hogy kiábrándítsalak benneteket, de a talin már babás voltam, csak nem tudtam. Előző hét hétfőn gyárthattuk a Balatonon. Kép Virág sajttortájából nem ettem, aznap csinálta a következő napi vendégségre, viszont nagyon finom gofrit ettem náluk! Kép

Ez a teherbeesés számomra is talány, CatKép, te láttad az előző görbéimet, elég progihiányosnak tűnt. Sokat gondolkodtam, miért pont most, van néhány ötletem, de természetesen ezt sosem fogom megtudni.
Május óta új munkahelyem van, ahol jól érzem magam és ez talán oldotta a görcsös babagyártást. Meg az is, hogy a tavaszi sikertelen stimulált-gyógyszeres-UH-s ciklusok után teljesen kikészültem lelkileg, elkezdtem hőmérőzni, és amikor láttam hogy milyen ronda a görbém úgy láttam a leállás sem fog eredményt hozni. Épp augusztus elején döntöttem el, hogy felkészültem lelkileg szeptembertől egy újabb gyógyszerezésre.
De közben mégsem nyugodtam, méregtelenítettem, megvettem az Aviva könyvet, Cinket szedtem (KarmenKép!!!, CatKép) július vége óta és MagneB6-ot is. Úgy hallottam a magnézium is segít a hormonok egymáshoz képesti szintjének beállításában. Úgy döntöttem sok módszert fogok használni egymással párhuzamosan, a szeptemberre készültem. Ja, és a nyaralás pont a megfelelő időre esett, szerintem a pihi is segített.
Az együttlétek pedig a 12., 14. és a 15. napon voltak, a férjecském aktív részvétele is szükséges voltKép.

De az aggódásom még nem szűnt meg a pozitív teszttel. Mikor a 30. napon sem volt még sem barna, sem rózsaszín, de még nyoma sem, megcsináltam a tesztet és rögtön elkezdtem használni az Utro-t, hogy nehogy kevés legyen a progi. Nem tudom mikor merek majd megnyugodni, nagyon erős a remény, hogy nem lesz semmi baj, de azért csak elfog időnként a félsz.
Az viszont nagyon jól esik, hogy így drukkoltok nekem és hogy tudom, hogy gondoltok rám. Szerintem sokat számít, legalábbis nekem nagyon sokat jelent. Kép Köszönöm mindenkinek!!!!!KépKépKépKépKép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Bocs hogy ilyen hosszú lett az előző hozzászólásom, de egész nap nem tudok jönni, muszáj ilyenkor bepótolnom. Kép

Kifelejtettem, hogy fogorvoshoz kezdtem járni. Eddig nem mertem elmenni, mert mi van, ha pont akkor leszek babás, de most "csakazértis", babonából, hogyha olyanokat teszek amit "nem kéne" akkor hátha mégis összejön. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen lökött. Kép

Szóval a hőnek feltétlen 37 fölé kell mennie? Ugyan pont ebben a ciklusban hagytam abba a hőmérőzést, hogy a nyaralás tényleg nyaralás legyen, aztán meg eltörtem a hőmérőmet, de iderakom a korábbi ciklusaim görbéjét. Ezek alapján nem gondoltam volna, hogy összejöhet!

Kép

A cicifeszülés. Nekem többször volt, de csak a (végül is sikertelen) terhességeim alkalmával és az Utrogestanos vagy Duphastonos ciklusokban. De most nem volt! Már 1 hete szedek Utrogestant, de még csak tegnap kezdtem el érezni, hogy érzékenyebbek a cicijeim.

Most befejezem, mert már megint hosszú lettem és álmos is vagyok, meg regenerálódnom kell. Érzem megint elvesztettem a hitem és elkezdtem félni, hogy hátha ez a terhesség sem marad meg, vagy ha nem is az, csak a semmiről osztom itt az észt. Kép Megyek, odabújok inkább a férjecskémhez! Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Majd én izgulok helyetted!!Kép és nagyon drukkolok nektekKép Kép úgyis ráérek éjszakánkéntKép Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Cat!
Bocsesz, valamit elrontottam, a jó cím:
lido@hello.hu
Bocs...:-))
Jó van csajok, látom nem törik a bilifül mostanság mán.
Asszem nem is kell, hogy törjön, csak akkor szabad sírni, ha a boldogságtól jön, mert két csík van, és A DOKI IS AZT MONDTA.
Hurki, Dobok mailt, csak regényre, regénnyel.Neki kell veselkedeznem az ujj porcogóimat, meg a maradék kis agysejtjeimet.
Juditka!!!
Nekem már volt Clostis kúrám, de nem néztem a hőmet, a szurkálásnál volt peteérésem.
A dokidat faggasd ki mindenrők, és ha nem beszél, vagy flegma, válts.Én már megtanultam, hogy nem várni kell, és a dokra bízni magam, hanem olyan orvost keresni, akivel"együtt működni bíííííííírok"
vicc:
Egy fiatal fiú megkérdezi az apját:
- Mondd apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk mindig
megvitatjuk a különböző méretü és alaku női melleket?
- Természetesen fiam, ez teljesen normális. A női mellek nagyon is
különbözőek, a nok korának megfeleloen. A húszéveseké olyan mint egy
dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy körte,
még mindig szép, de már lóg egy kicsit. Ötven év után már olyan mint egy
hagyma.
- Hagyma?
- Igen, ha csak ránézel, sírnod kell !
A fiú nővére erre megkérdezi az anyját: - Anyu, hányféle pénisz van? A mama
boldog, hogy végre lehetősége van kifejteni az álláspontját a
témáról:
- A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húszéveseké olyan
mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké olyan mint a
nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható. Ötvenen felül olyan mint a
karácsonyfa.
- Karácsonyfa?
- Igen, ki van száradva és a diók rajta már csak dísznek vannak.

Pusz, Ilduci
:-))))))))))))))))))))))))))))))))
Névtelen

Sziasztok!

Leone: nagyon-nagyon drukkolok neked! Illetve nektek! Kép

Holnap megyek HSG-re, légyszi drukkoljatok egy kicsit nekem is! Kép
shine

lálálé,lálálálálé,
veszélyes az út, hazafelééééé....

kiskacsa fürdik, fekete tóban....

érik a szőlő......

hosszú fekete haj, sudár ez a csaj.....

Ma ilyeneket tessék énekelni magukban, hölgyeim!!!
:-))))))))
Ilduci
Névtelen

shine!!
Drukkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
Ilduci
Névtelen

Jo reggelt!!! Kép
Ma en vagyok az elso!
Leone!Nem kell annyit gondolkozni!!!Neked most az a dolgod,hogy jol erezd magad,pihenj es a pocidat simogasd!Kép
Egcsi!Kép
Most atjott,ha ez a nev is te vagy....KépKoszi!
Cat!Kép
Koszonom a levelet.
Alice!Kép
Remelem ma estig huzod az igat,tegnap 10.54-kor mentel el,ne tertem magamhoz!!!Kép
-szoszi-
U.I: Masodik nap!Holnaptol closti zabalas!!!
szoszi

Fraszt voltam en az elso...kozben beleolvastam a fogyis recptekbe es mindenki megelozott.Kép
Ilduci!!!Kép
Miert pont ezt?
-szoszi-
szoszi

LeoneKép
Szerintem se töprengj most, beszélgess a babóval, hogy mennyire vártátok és milyen aranyor apuci meg anyuci vár rá. Ha eddig nem barnáztál, akkor jó magas lehetett a progid, biztos jól megtapadhatott a picur, és kapaszkodik. Kár, hogy a ciklus 2. felében a hődet nem tudtad mérni.Kép
Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

IlduciKép
Megint visszajött a mailem. Légyszíves dobj egy mailt a profilomban lévő címre, és arra válaszolok.

SzösziKép
Nekem még mindig nem jött meg, tegnap is pedig nagyon görcsölt a hasam. Sajnos a hőm nem jó, 37 volt reggel, de ez nekem nagyon alacsony. Így sejtésem szerint baba nincs, de az utro miatt nem jön meg. Most már játszom vele, hogy a 3.cn hétfőre essen, mert akkor van a dokim.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Ilduci, tele van a mailboxod ezért nem megy át a levelem. visszadobogatja. Írj, hogy mikor ürítessz kuksit és küldöm. HUrki
hurki

Sziasztok lányok és asszonyok Kép
Jó reggelt és szép napot mindenkinek Kép
Leone drukk ezerrel megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Te pedig csak és kizárólag pozitív gondolatokkal foglalkozz.
Úgy tűnik megteszel mindent, amit lehet, ha ne adj isten problémád lesz, azt meg elég akkor megoldani! Ne terheld magad előre Kép
De nem lesz, szorítunk Kép

Shine Kép
Neked is megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

És van egy kérésem.
Sajnos vagy szerencsére teljesen tájékozatlan vagyok a dologban, hiszen még sosem volt gyógyszeres ciklusom.
Az, hogy magatoknak emelitek a closti adagot meg hogy "csak úgy" elkezditek szedni az utrogestant és a Duphastont az normális?
Vagy ezt az orvosotok adja csak azt itt nem írjátok le?
Megpróbáltam a neten utánanézni, hogy ez mire jó, de nem találtam igazi gyógyszerleírást.
Nagyon megköszönném, ha segítenétek.
Nem akarom szedni, csak kiváncsi vagyok és furán állok a kérdés előtt, mert néha úgy érzem a hozzászólásokból, mintha itt mindenki öngyógyítana.
Puszi, Edit

Ui: 25. napon már csak 37,1, a közel 1 hete tartó szúrkálódás még mindig tart, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy 2 napon belül ez menses lesz Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!
En csak azt szedem be amit az orvos felir.Nem szedtem egybol 2*1 clostit,mert remenykedtunk hatha eleg az 1*1.Harom honap utan mostmar 2*1-et fogok szedni.Szerintem a lanyok is csak azt szedik,amit a doki felir.
Cat!
Akkor ma abba kellene hagynod,hogy holnap megjojjon es hetfon 3cn-en legyel,nem?
-szoszi-
szoszi

SziasztokKép

Shune!! DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!
DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DRUKK!DR UKK!Kép

IlduciKép ... nótáskedvű volt az apám ... Kép

Szilvi

Ui: Dr. UkkKép

Sz.

KépKép
sziszus

SziasztoooookKép

Itt esz a fene az irodában a meló lefolyik az asztalomról és én csak nézek ki a fejemből.

Szöszi KösziKépKépKép

Tök jó volt tegnap hogy leléptem azthiszem ma is lefogokKép
Képzeljétek szerintem hamarosan felforr az agyamKép mai hőjelentés a 19 napon
37,2 félKép
Ha így folytatom elpárolgokKép

IlduciKép

....rámás csizzzzsssmát visel a babámKép

Alice
malice

AliceKép
Te csak ne panaszkodj a munka miatt, tegnap 10-kor leléptél a munkahelyedről. Ez arcátlanságKépKép

ShineKép
Szorítok, hogy rendben menjen a HSG. Fogakat összeszorítani, és csupa-csupa jó dologra gondolni.

SzösziKép
Ha holnap megjön akkor a hétfő a 4. nap. Számold csak ki!Kép De nem baj, mert olvastam, hogy mindegy hogy 3. vagy 4. napi vérvétel. Az sem egyértelmű, hogy honnan számolják az első napot. Egyszer azt is olvastam, ha délután vagy este jön meg a következő nap az első nap.

EditKép
Ebből még bármi lehet. Valóban itt magunkat kezelgetjük, de már van tapasztalatunk sajnos. Leone is csak akkor kezdte el az Utrogestant használni, amikor pozitív tesztet csinált, mert neki már ment el babája progihiány miatt. A Duphaston szintén progeszteron gyógyszer, így ha alacsony a progid aakor kell használni. A hődből látszik egyébként.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szöszi Kép
Köszi.

Utrogestan, Duphaston mire való?

Leone Kép vagy bárki, aki tudja a választ Kép

Én Elevitet szedek.
Szerintetetk emellett szükséges még MagneB6 és Folsav?
Elevitben van Folsav 0,8 mg, ami duplája a neten található 0,4/napi terhesség alatt szükséges adagnak - de ez vízben oldódó, úgyhogy elvileg nem lehet túladagolni.
Magnézium van benne 100 mg - Magne B6-ban mennyi van? mennyi a napi adag?
És van benne B6 2,6 mg? Magne B6-ban mennyi van és mennyi a napi adag?

Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de már nagyon szeretnék bebabásodni és dokihoz csak szeptember végén megyek, ha addig sikertelenek vagyunk, akkor megbeszéljük a hogyan továbbot.

Szomorú vagyok, mert tuti megjön és azt hittem, hogy a 13. hónap, mint szerencsétlen szám, talán szerencsés lesz.
Bocs, hogy depizek, de ma így ébredtem Kép mensi előtti depi Kép Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat Kép

Közben láttam válaszoltál. köszi.
Még csak annyi, hogy a Duphastont és Utrogestant (fránya, de hosszú nevük van ) is a nőgyogyó írja fel, ugye?

Hőmön, hogyan látom a progi hiányt?
Nyári vérvételemen épp határérték volt és a doktorom azt mondta, nem kell kezelni.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
ha a hőd nem éri el a 37 fokot, akkor valószínűsíthető, hogy alacsony a progeszteron. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ultrot vagy duphot kellene szedni. Mert nálam a magas prolaktin okozza, így én erre szedek gyógyszert. Egyébként azt összes említett gyógyszer receptköteles.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKépKépKép

Ma is le szeretnék lépniKép tudjátok így szabi előtt nehéz a melóKép

Szöszi mailka mentKép
Mostmár tuti hogy utazomKép remélem talizunk,majd jól leisszuk magunkatKép izag én még nemtoom hogy állok babailag holnap megyek dokihoz 11-re szoríjjatok nekem nemtudom mire számíthatok.

Alice

IlduciKép
.......kék a szeme, arca csupa derüKép
malice

izag= igaz Kép
malice

Orsi Kép
Köszi.
A hőm eléri a 37-et. peteérés után néhány nappal 36,6-36,7-ről mindig felmegy 37,2-re és mensi előtti egy napig ott csücsül.

Még kérdezhetek?
A magas prolaktin (amit írtál, hogy neked is volt) az is okozhat korai vetélést vagy akkor nam is nagyon esik teherbe az ember.

csak azért ez az izgalom és kérdés halmaz a részemről, mert a prolaktinom felfelé és a progeszterinom lefelé volt a határértéken a már korábban említett nyári vizsgálaton.
Erre a prolaktin dologra mit szedtél?

Lányok, tényleg bocs, hogy ma ilyen információ hajhász vagyok Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok mi az a HSG??

Szilvi

Alice nem vagy te kicsit lógós?Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Edit Kép
a mags prolaktin a beágyazódást gátolhatja meg. Az én hormonjaim is pont olyanok, mint a tied volt. A progeszteron az alsó a prolaktin a felső határon volt, ezért kaptam gyógyszert (serocryptint). Úgy tudom önmagában a prolaktin nem okoz vetélést, inkább az, hogy alacsonyabb a progeszteron. A hőd alapján úgy gondolom semmi gond nincsen. Helyesen méred?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit!
Nekem nem volt hatarertek kozeli a prolaktinom,de az atlagosnal magasabb a doki szerint.Ezert szedek Bromocriptint.Szerintem Orsi is azt szedi.
A magas prolaktin okozhat vetelest is,ezt az orvosom mondta,igaz,szerinte a 9/10-ik heten,ahogy nekem volt mar nem.Es a magas prolaktin miatt lehet,hogy nem esel teherbe,mert nekem meg mensim sem volt.A prolaktin magas erteke okozhat amenorrhoeat.
-szoszi-
szoszi

Alice!Kép
Megkaptad a maileket?
-szoszi-
szoszi

SzilviKépKépKép
A Góré külföldön vanKép remélem ott is marad még a hétenKép jövőhéten meg irány surányKép

Szöszi
Nemkaptam semmitKép

A.
malice

Kuldtem meg egyet!Mar kezd idegesiteni...hulye hotmail!
-szoszi-
szoszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: