A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

HOUSE RULEZ!!!!!!!!!!!!
én pont ezt a kislány kezét-lábát levágós részt nem láttam...
de imádom a pasit, áááááááááá meg kell dögleni érte. Asszem szerelmes vagyok...
egyébként a nőknek nagyon be tud jönni ez a tipus, ott van pl. A makrancos hölgy, Shakespearetől, szal az is már milyen.
És én is akkor lettem igazán szerelmes a Levibe, amikor azt találta nekem mondani, h TE ÁLLAT! Én meg néztem rá, és akkor jött nekem a Bibliával, h abban is úgy hivják a nőket, hogy asszony-állat, szal ne nézzek már rá igy, és akkor szerelmes lettem.
Lassan 14 éve... :lol: :lol: :lol:

Macs,
figyi, neked mindig vannak jó kis recijeid.
Olyat keresnék,h csokis/kakaós piskóta, ami nem túl puha, nem túl kemény. Tortáhóz lenne, olyasmit csinálnék, mint Lindi, de piskótábúl.
És két szinű pudingból.
És egy behajtani tilos tábla lenne, de kérlek, senki ne árulja el az Iginek!!!!
zsancikant

Ancsi: a 160cm/70kilómon nincs mit irigyelni. :oops:

Na annyit beszéltünk a TV-elvonásról, hogy ma nem is kapcsoltam be. Ügyi vagyok? :wink: AMúyg nekem a zaj hiányzik, de most épp jól esett a csend. Most egy hónapig itthon van az uram, mert a főnöke Kínában lebzsel. És napközben mindig itten zajong, meg minden, most meg bement a munkahelyére délutánra, úgyhoyg örültem végre egy kis nyugis csendnek. Tünci is durmolt, úgyhogy tudtam kicsit olvasni a szakdogához.

Kép
Kép
tinu

Macs: és a lapos has a tiéd vagy azt is retusáltad??? :mrgreen:
és S.P egész estést ide nekem copiba PLÍZ, mert már ezer éve keresem!!!

Zsan: fel a fejjel, eddig nálunk úgy volt, hogy ha valamire nem volt pénz akkor egyszer csak lett: pl beáztunk és fizetett a biztosító egy valag pénzt és igy sikerült kinullázni magunkat :P (igaz a plafonunk jó randa egyelőre :? )

House szerintem is rulez, csak épp altatási időben megy :?

R
rylie

A játszoteres történetek meg durvák, nekem fura is. Mert eddig a barátnömtöl, akik rendszeresen járnak, csupa jot hallottam, hogy ott lehet ismerkedni meg barátkozni, hasonlo témákrol BESZÉLGETNI anyatársakkal, nemcsak csetelni. Mivel Szadán iylen lehetöségem nem volt, csak irigykedtem rá, meg azokra akik tudnak játszozni a gyerekkel. Most vegyes érzésekkel és kiváncsian nézek elébe az itteni majdani játszónak.
fibi

Asszony állat :lol: :lol: :lol: , Zsan, irjál még és jo kedvem lesz mindjárt :)

Macs, ez már mindennek a teteje :lol:
fibi

Még Bálintrol akartam mesélni, hogy tegnap a Diegoban kinézett magának egy "házacskás" szönyeget, és nem eresztette, cipelte magával, és kántálta hogy azt vegyük meg. S mivel még sosem csinált ilyet, megkapta elöre névnapjára :) Nem nagy sztori, csak olyan édes volt :D

Most meg mondom neki, hogy kicsit fázok, erre a kisszekrény fiokját telepakolja, és mondja, hogy begyujtja nekem a kazánt. még a mikulás sapiját is felajánlotta :lol:
fibi

Fibi,
Bálintod dumája is tök jó, nem is kellek én ide!! :wink:
és te meg küldjél nekem képeket a pecóról, ha nyilvánosan nem akarod meg osztani, mert megöl a kiváncsiság!!!! :wink:

Rylie,
igen, tudom, nem is izgulok nagyon,.
egyébként már mi is beáztunk, szal "sajnos" a felső szomszéd már jobban figyel...és nálunk is randa a plafon itt-ott, még szerencse, h mindenhol máshol is randa, igy nem tűnik fel.
Meme még alszik, már rég Igiékért kéne mennem.
:roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
má' hogyne kellenél? :P tudoood, az másért jó, mint a köcök szövegei.
képet raknék én fel, nem titkos ám, de aptyuk kell hozzá, vele meg nem nagyon beszélek mostanság :?
fibi

Ancsi, biztos van 21e-ért is bicikli, de én olyat nem vennék :lol: hol láttad? ha értesz hozzá, akkor lőjjél német vagy angol e-bayen, mert jóval olcsóbb, még hazahozatással együtt is! 20euróért nagyon klassz (és nem műanyag) bicajt lehet már kapni. A kevláros, pl. Kokua persze kétszer ennyi, de ott a találmányt és a licenszt is ki kell fizetni, nem csak az anyagot - mint egy Stokke széknél :wink: egy asztalos ismerősöm magyarázta, hogy annaka mintájára hasonló széket bármikor csinál, de soha nem fogja tudni úgy meghajlítani a tömör fát, mint a Stokkéjék :wink:

ez a 12e, amit a Bug-ért adtunk, szerintem megérte, mert ahol 2 gyerek van, ott feleződnek a költségek :lol: és amellett, hogy irtó dögösen néz ki, nagyon masszív is, kibírna ez még 3 gyerkőt is, és tényleg zseniális darab, már most nagyon ügyesen egyensúlyoz és támaszt a gyerek, és időnként egész fegyelmezetten is közlekedik (ilyen eddig csak lovon volt) ÉÉÉS a délelőtti bringázás után 3 órát aludt keszonmélyen, el tudjátok képzelni, hogy kihajtotta magát :lol: meg talán én is fogyok valamicskét a futóedzésekkel :lol:

Ríd, szerintem nem lenne késő ilyet venni Panninak, főleg hogy Bori is használhatná utána :) de fontoljátok meg azt a lehetőséget is, hogy ha van már gyerekbicajotok vagy terveztek egyet venni, arról leveszitek a pedált. Nem tudom, mekkora a nagylányod, Istók nem túl magasnövésű (94cm kb), és nekia legkisebb gyerekbringa, a 12-14 colos is bazi nagy lett volna, nem érne le a lába. A futóbicaj viszont 10-12 colos, az ülés természetesen állítható.

Macs, a pálmafák jók, de a nőci igazi bombázó :mrgreen: annyira csini vagy, Te, Szupermami :D

Zsanci, adósság száx :cry: aranyér dettó :(
mindenképp kérj részletfizetést, és méltányosságot, egy háromgyermekes anyukának biztos engednek valamicskét!!! soksok ++++++ Neked!

votiv 8)
votiv

Noncsi, krónikus hörghurutra én nem mernék szert mondani, mert csak tippek lennének. Ha tényleg homeós megoldást keresel, erre érdemes egy homeopata gyerekdokitól alkati szert kérni, egy hosszabb beszélgetés után. Eszter dokinéni mit mond?
gyógyuljatok! :)

votiv 8)
votiv

Tesómnak elment egy adag magzatvíz! Mennek a H-ba! (sajnos nem Szt. Imre, hanem Szolnok)

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv :) Istinek gratula a bicajhoz! 3 órás alvás rulezzz :D

Melody :) Jók a képek és szépek a gyerkőcök!! :D

Neet :) Bulást+++++

Szellőke :) Szuri megvolt? Végül tényleg csak Attila kapott? Aranyhalhoz gratula :D

Ríd :) Táncház szupi, mi múltkor voltunk csiribirizni és rákérdeztem, hogy tényleg lebontják-e az fmh-t, aszonták csak átépítik... hát kivi vagyok, mindenesetre abba a részbe már nem is lehet bemenni :? Szakdolival hogy haladsz?

Fibi :) Ebben az oviban nincs nyíltnap, hanem be lehet jelentkezni és körbenézni, de tényleg csak május elején van a beiratkozás. Mindenesetre az influszezon végén megnézzük. És Bálintodnak a waldorfos ovit nézted ki? B. szövege :lol: (Enyim B. ma "fenekes bödön"-nek nevezte Bencét... :mrgreen: és állandóan tortát ill. ajándékot kapok tőle, természetesen építőkockából :lol: )

Curse :) Szurin túl vagytok? Hogy viselte Adél? Én is úgy tudom, nyugodtan a szájába teheted a bogyót. És az itteni patikában is mindig rákérdeznek a potenciálra vagy hogy mire kell, úgyhogy felkészülten megyek :lol:

Zsini :) Üdv itt!

Lindi :) Kondizáshoz gratula! leborulós szmájli :D

Macs :) Sziaaa! :D :D Micsoda szuper képek!! Nagyon király helyen voltatok!!

Nuk :) Réka és a hagyma :lol: és a kifli :lol: (mikor szánsz már meg és dobsz nekem egy szlaszámot?? lécci!!)

Tinu :) Maszatos Tündi nagyon édes :lol: :lol: mi az a kezében, csont?

Noncsi :) Ádi hörgéséhez ++++ én nem vagyok egy homeós guru, nem tudok szert ajánlani, de jobb odafigyelni erre, doki mit mond? Neked is bulást! és milyen kevert orrcseppet szedsz? Képek tök jók, Ádi nagyon cuki! :D

Rylie :) Érzelmi hullámokhoz ++++ (tudod: majd elmúlik :wink: ) A Te szakdolid hogy halad?

Zsan :) (Engem kihagytál :mrgreen: ) +++++ az a.érhez és az apeh-hez!

Gabi :) Drukkok továbbra is mennek!!

Ancsi :) Babóca sokat forgolódik még? Lencsi szövege :lol:

Érdeklődéseket köszi-köszi, megvagyunk, Bálint már meggyógyult :D én még fújom az orrom rendesen (és nem tudom, hogy ettől-e de baromira fáj a fejem :evil: ), Bencus viszont ma kezdte a lázaskodást :( szerencsére nem magas, de belladonna megy neki...

Kép
Kép
denizsa

És lemaradt az egyik legfontosabb :oops: :
Lindi!!! Tesódnak drukkhegyek!!!!!! +++++++++++++++
denizsa

Lindi-tesónak drukk-drukk! :D

Deni: igen, csont(ok) van a kezé(i)ben. Az arcán meg a saláta maradványai (cékla főként). :D Bencusnak jobbulást! Meg neked is!

Kép
Kép
tinu

Votiv: Eszter dokinéni csak a spiropentet nyomatja, de már lassan két hete adom a gyereknek és ma reggel megint elég jól hallhatóan hörgött. Ezért gondoltam, hogy hátha tudtok valamit segíteni.
Lindi: drukkolok a tesódnak ++++++

TV témához még annyit, hogy a mi szobánk pont a tesómék és a szüleim szobája között van és mindkét helyen megy a tv egész nap (a szülőknél csak akkor, ha itthon vannak) és egész éjjel, tehát nekem nem is kéne bekapcsolnom, hogy tudjam mi megy benne, mert áthallani mindent. Sógornőm azért hagyja, mert a lánya nem tud máshogy elaludni, már kicsinek is így aludt, a kisfiuk, meg szokja meg, mert ebbe született bele. Ezt sem értem miért kell így. Egyrészt árampazarlás, másrészt ártalmas...
Gyerek száj :D :D :D bárcsak mi is itt tartanánk már :(
Ja, nézzétek el nekem, ha néha-néha kimarad egy bötű, mégsem tökéletes a viz óta a billentyűzet (pedig mindig átolvasom amit írtam)

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

ezt muszáj közkinccsé tennem:

1894 ÉVI SZEXUÁLIS ÚTMUTATÓ

TANÁCSOK ÉS INTELMEK A FIATAL MENYECSKE
RÉSZÉRE, MELYEK MEGMUTATJÁK, HOGYAN KELL ÁPOLNI A
HÁZAS KÖTELÉK INTIM ÉS SZEMÉLYES KAPCSOLATAIT EME
ÁLDOTT INTÉZMÉNY MEGTARTÁSÁÉRT ÉS AZ ISTENI
ÜDVÖSSÉGÉRT.

"Egy érzékeny, rendes neveltetésben részesült
fiatalasszony számára az esküvő paradox módon élete
legboldogabb és legborzasztóbb napja egyszerre.

Negatív élménynek számít a nászéjszaka, amikor
is a menyasszonynak életében először kell
megtapasztalnia a szexuális borzalmakat. Ezen
hasábokon itt, drága olvasónk, hallja a sokkoló
igazságot. Vannak olyan nők, akik örömmel várják a
nászéjszaka tűzkeresztségét, mellőzzük az ilyen
érzelmeket! Sosem szabad elfelejtenünk a házasság egy
alapszabályát: adni lassan kell, ritkán és főleg
kedvtelenül. Ellenkező esetben könnyen előfordulhat,
hogy a házasság intézménye az állati vágyak
kielégítésének a színhelyévé válik.

Mindazonáltal, hogy a szex a legjobb esetben is
undorító, a legrosszabb esetben pedig istentelen,
fájdalmas és megalázó élmény, ki kell bírni, mert a
nők így tesznek már az idők kezdetétől.

Az ő jutalmuk a monogám otthon szentsége és a
gyermekek, melyek ezen úton jönnek létre.

Egy okos menyasszony a házasság első
hónapjaiban bátran kiállja a legfeljebb heti kétszeri
szexuális aktust és az idő múlásával minden elérhető
eszközzel igyekeznie kell eme gyakoriság
csökkentésére.

A cél elérése érdekében felhasználható a mímelt
betegség, fáradtság vagy fejfájás. Sikert szoktak
aratni még az esti csetepaték, piszkálódások,
szekálások és veszekedések durván egy órával azelőtt,
hogy általában elkezdődne a csábítás.

Egy jó feleség elvárhatja, hogy az első év
letelte után sikerül leszorítani az intim közeledések
számát a heti egyszeri alkalomra, az ötödik év végére
pedig havi egyre. Számtalan asszonynak sikerült a
házasság tizedik évfordulójára megszülni összes
gyermekét és lezárni a férjével való szexuális életet.

A férfiak többsége természetüknél fogva inkább
perverz és ha az asszonyok fél lépést tesznek
irányukba, ez a férfiak legundorítóbb ötleteit
vonhatja maga után.

Egy okos menyasszony sosem engedi, hogy a férje
ruha nélkül lássa őt, úgyszintén sosem engedi, hogy a
férje megmutassa neki a saját mezítelen testét. Ha már
az aktus kikerülhetetlen, nagyon fontos, hogy teljes
sötétségben történjen."

Idézet egy korabeli írásból

votiv 8)
votiv

[quote="votiv"]S írta:votivzia Szösszenet! hogy bírod a nagy pocakot? minden ok?

Köszi .. Most újra vmi energia-bomba talált meg :D szuperul vagyok, pedig rengeteget nőtt a pocak az utóbbi hetekben :)

Petergabi
- te aztán ügyesen húzod :)
A márciusi topicban elkezdtek jönni a babák :D :lol:
Pedig ők még ráérnének .. :D
Kezdek parázni én is .. a kórházi csomagomat el kellene kezdeni összeállítani :)
Csak annyi dolog van a listámon .. szerintem a fele felesleges :D

Macskanyu
- Gyönyörű helyen jártatok!!!!

OLyan édes képeket tesztek fel a gyerkőcökről :)
Én is alig várom, hogy megismerjem a kislányomat :D :D

Kép
szösszenet

Jelentem 1 szuri kipipálva,és doknénire nem hallgatva megelőzésként beadtam egy kúpot, mert senkinek nem kívánom (főleg magamnak nem :-D ) a múltkori lázas éjt.
Cure,nálatok is beadták? Most van "jó" 10napod... :S

Tv:
hát, tiltani semmiképp nem akaranék,ezértis nincs. És Ancsi házi DVDje nagyon jó ötlet, E-nek sokszor az is elég, ha látja a mamit fotón a számítógépen :-)

Tinu,
hajrá, ha sokáig bírod nélküle majd rájössz Te is, hogy tul.képpen mennyire zavaró tényező...Háttérzajról Lindi írta,h a két gyerek is elég zajt csinál, na ezzel én is így vagyok: néha megyek és a mosógépet is kikapcsolom, mert akkora a ricsaj :-) Szóval lehet,h elég kivárnod a második kőcöt és egyből megoldódik a háttérzaj-problémád :-)

Johi,
mi esküvőnk is olcsón kijött és nagggyon igényes kaja/felszolgálás volt:
www.lafiesta.hu

Zsan,
aranyér:++++++! Hogy vezettél?

Lindi-tesó,
hajrááááá! :-D

Vot,
nagyon kemény,h valóban ilyen volt a házasélethez a hozzáállás/rákészülés...Nem csoda,h még most is annyi gondja van nőknek...
Labamba:-D Isti mostanában egyedül alszik,vagy még mindig átmászkál?

Nuk,
apja-lánya nagyon jófejek együtt!!!!

És Macs,
úgy látom hosszú időre feltöltődhettél! Annnyááááám, ezek a fotók és Te is, nagyon jól festetek :-D Ha szabad nekem is nyálatcsorgatni a képeken, akkor majd szólj, ha feltöltötted :-D Pontosan merre jártatok?
És nagyon király,hogy ilyen édes családod van,de komolyan: hoooogy bírtad a lányod nélkül?Beszéltetek telefonon, vagy neten?
Csak mert enegem kezdenek hüyének nézni,h miért nem akarom,h néha-néha nagyszülőknél aludjn vagy nélkülem menjenek kirándulni,pedig szintén jófejek és jól foglalkoznak E-vel.

Kép
Kép
szelloke

Szellőke, max 1x viszem át a helyére, többször már nem fárasztom magamat :roll: úgyhogy tulképp velem alszik. viszont a kiscsajszim még szuperjó alvó (este 8-tól reggel 8-ig, és nagyon ritka a felébredés), de vszínű mire Istók tud majd önállóan aludni, addigra meg ő kezdi majd az éjjeli nyüglődést :?

Noncsi, kb 20 szer jöhet szóba erre a betegségre, és olyan apróságok dönthetik el a szerválasztást, hogy ide már komoly homeopátiás tudás és gyakorlat kell. Az én fiam is már vagy 6 különböző szert kapott 3féle hörghurutra, így még azok közül sem merek ajánlani. A krónikus betegségeknek általában mélyebbre nyúlik a gyökere, érdemes feltárni ezeket is, hogy hatékonyan lehessen gyógyítani, ne újuljon ki többet.
azért ha van kedved, fussd át ezt: http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/onl ... bronch.htm
hátha valamelyik szer beugrik, hogy ez kell.
a spiropentre rákerestem a gugliban, az első, amit kidobott egy testépítő oldal, ahol szteroidhoz hasonló, jó izomnövelőként jellemzik :shock: :?
http://body.builder.hu/steroid_reszletes.htm4?id=67
ahhoz képest, hogy hörgőtágító meg asztma elleni szer :roll:
Az jutott eszembe, Ríd biztos tudna segíteni egy-két praktikával, sajnos ők hasonló cipőben jártak a picilánnyal.

Dr. Wilsonból ma Dr. Doug Ross hangja lett, nem mondom, hogy rossz, de közben végig a Selmeczire gondoltam, béke poraira :(

votiv 8)
votiv

Nuk, hehehe, jók a képek!!!! a blogod is sirály :wink:

Lindi, megszületett már az unokaöcsi/hugi?

votiv 8)
votiv

Hú, mennyi kép :)

Tinu! Haláli ez a csirkecsontos fotó :)

Nuk! Bocs, de nekem az jutott eszembe a képről, hogy milyen kis büdi lehetett utána Réka szája :lol: :lol: :lol:

Noncsi! Aranyos a kisfiad :)

Tesómat bennfogták a H-ban, ami ugye várható volt. Kezd fájdogálni a hasa, 9 körül volt 1 ujjnyi a méhszája. Mostanában kap beöntést (ez Szolnokon kötelező :roll: ), de ettől elvileg be kellene induljon a dolog. Szülésznő szerint reggel már a karjaiban lesz a bébicsek. Tud időzíteni, pont Valentin napra :wink:

Én szokás szerint fordítok, bazi nagy tervrajzokat, úgyhogy a földön vannak kiterítve és azokon görnyedek. Pont mától terveztem pedig, hogy időben 10 körül lefekszem, így könnyebben felkelk reggel a tornához. Hát úgy látszik a héten ez nem fog összejönni, de azért az órát beállítottam megint fél 8-ra, úgyhogy reggel azért leugrok tornázni.

Votiv! A bringával azért várunk a névnapjáig, mert Grétim kis Törpilla, mindössze 92-93 cm, így még neki nagy lenne. Igaz nem is próbáltuk ki, de aki eladta, azt mondta, hogy az ő fia 95 cm és még nem ért le rendesen a lába.

Den! Bulást nektek :)

Zsanci! Neked is :) És lehet tudni (mármint nekünk is), hogy mitől van az aé?

Kölkeim ma annyira édesek voltak, hogy még a könny is kicsordult a szememből, ahogy néztem őket. Pont a jól megérdemelt kapucsínómat ittam a fotelemben és közben néztem a gyerekeket, ahogy játszanak, amikor Gréti odament a szoba közepére és hívta magához Bajnit, aki meg az asztalba kapaszkodva ácsorgott. És kis Bajnim elindult hozzá (nekem háttal), kis apró lépésekkel és közben rötyögött, Grétim meg csak hívogatta és meg kellett tegyen kb 20 lépést, hogy odaérjen Grétihez, Grétim meg csak bíztatta és az az öröm nevetés mindkettőjüktől, hogy sikerült Bajninak odamenni, Grétinek meg őt elkapni :lol: Ezek annyira leírhatatlan élmények, de erre a pár pillanatra tuti mindig emlékezni fogok :)

És ez az egész csak azért is érdekes, mert ez volt az első összefüggő hosszabb menése Bajninak, eddig csak 2 közeli pont között mászkált, illetve ha mi hívtuk,akár messzebbről is, akkor is jött, de ezerrel és a végén belevetődött az ölünkbe. Most meg mintha tudta volna, hogy Gréti nem fogja tudni elkapni, ezért tök óvatosan, szép lassan sétált hozzá.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv! Unokaöcsi lesz egyébként, Balázs :)
lindicita

Szellőke,
Akkor ezek szerint nálatok is megvolt a szúri. Drukk, h ne legyenek mellékhatások!!!
És igen, most ez a legújabb, h hajlandó napközben is aludni :) Pár hónappal ezelőtt baromira nem akart :roll: Miért nálatok már nem alszik Eszter napközben?

Melody,
Holland nyelv, wow! :)

Ríd,
Tényleg nagyon szuper lehet ez a táncház. Lehet, h nekünk is meg kéne próbálni, mert a tücsök-zenét imádja a csaj. Legutóbb már táncikált is a csörgőrázás helyett :lol:

Zsini,
Üdv köztünk :) Mesélj még magatokról :wink:

Votiv,
Annyira jó olvasni Isti bicikli imádatáról és az azt követő 3 órás alvásról :D Mondjuk azért Neked is jár egy kis ++++ a futáshoz :wink: És nálad a pont tévé ügyben, hasonlóan gondolom én is :)

És én egyébként útálom a számítógépes, tévés játékokat :evil: Szerintem, az előbb-utóbb megutálja, akinek a családjában vki megállás nélkül nyomatja. Tapasztalatból beszélek. Annyira megutáltatták velem, h még kipróbálni sem vagyok hajlandó.

Gabi,
:lol: Hajrá!

Ancsi,
Nem semmi dumát nyomott le a csajod :lol:

Lindi,
Le a kalappal a mozgás kitartásod mellett :wink: Én is elhatároztam a tornát, csak időnként felfüggesztem kedv hiányában :lol: Tesódnak drukkhegyek!!!

Macs,
SZIA :D Csodálatosan gyönyörű helyen voltatok, sárgul is a fejem :lol: Még-még képet!!! :wink:
És milyen édes csajod van a szuper nagyiról már nem is beszélve :D

Johi,
Nekünk itt volt az esküvőnk: http://www.budaisporthotel.hu/hotel.php?lang=hun
Normafánál csodálatos környezetben és meglepő módon nagyon olcsó volt az egész cécó. Ez elvileg egy hotel, de az éttermi része nagyon könnyen megközelíthető. Mondjuk nekünk azért kellett hoteles változat, mert a fél rokonság vidéki vagyon.
Az árak: kaja menü 4e/fő volt és a pia menü (amiben gyakorlatilag minden benne volt kivéve a rövideket) 2700 ft/fő. (Mondjuk ezek lassan hároméves árak.) Az elszámolásnál is nagyon korrektek voltak, a pia menüt csak azok után kellett kifizetni, akik ténylegesen ott voltak. A kaják meg eszméletlen nagy adagban érkeztek.
Nekünk nagyon bejött, csak ajánlani tudom :D

Nuk,
Ti mindig olyan jó képeket készítetek :lol: És tényleg nem semmi a hagymaevészet :shock: :lol:

Tinu,
Tündérkéd és a csont besz@rás :lol:

Noncsi,
Nekünk is, amikor hörghurutnk volt, akkor a spiropent írta fel a doki, meg vmi abroxolt vagy vmi ilyesmi neve volt :? Mindenesetre sok +++ Nektek, nagyon sz@r, amikor a gyerkőc ezzel szenved :( És nagyon kis huncutnak tűnik Ádid :D :wink:

Rylie,
Tényleg ennyire gáz Dolhai? Mondjuk én még láttam semmiben sem, csak annyira sztárolják :?
És az érzelmi hullámokhoz ++++!!!

Zsanci,
Hú, tényleg nagyon kaka Nálad a helyzet :( ++++++++!!! Asszony állat :lol:

Fibi,
Édes Bálintod dumája, még a mikulás sapkáját is :lol:

Deni,
Jaj, remélem Bencus nem kapta el ++++++!!!! De legalább már ti kifelé jöttök belőle :D
Igen, megvolt az oltás, de most vhogy az egészet rosszul viselte :( Amikor még csak vizsgálta a dokinő, már akkor is sírt, aztán az oltásnál végképp eltört a mécses :( Mondjuk biztos az éjszaka is hatással volt rá. Most nagyon megkínozták a jövő rágói, 1-4-ig szenvedtünk, aztán nagy nehezen elaludt :roll: De legalább elhagytuk a bűvös 8 kilót, most már 9800 grammok vagyunk :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Vot, Spiropentet már többször fölírta a dokink, én is rákerestem a neten, és egyszer sem adtam be... (Mondjuk most szteroidot kap B, de befújósat, ami helyileg hat, elvileg nem nagyon kerül be a véráramba, és gyenge. 2 hónapja tünetmnetes, és csak a vírusos időszak végéig kell. Nem komázom, de azért ennek is megvan a helye az orvoslásban.)
Bringás véleményt köszi! Még gondolkodunk Apjukkal, hogy roller legyen-e vagy Ratz Fratz (van még idő márc.végéig).
Ez a házastársi útmutató :shock: :lol:

Noncsi, hörghurutra: (hideg) párologtatás és/vagy inhalálás Salvus vízzel, 19-20fok a szobában. Vagy még: sóbarlang, de a "sima" kirándulás a jó levegőn is nagyon jót tesz.

Lindi, Tesódéknak drukk!!

Macs, a lapos has nekem is feltűnt! :) Klasszak a képek!!

Deni, szdoli lassan, de halad.
Jó hír, hogy Fmh-t nem bontják le! Kedden mi is jártunk ott, táncházazni. Pvel oda jártunk Csiribirire mi is, most Bvel inkább Ringatóra járunk a Fonóba. Pnek a cs.torna nagyon bejött!
És nem hagy el benneteket a kórság? :twisted:

Curse, szurin átestetek? Hogy van Adél?

Nuk, hagymás kép :lol: Pről is van egy ilyen, kb 1 éves rajta. Azóta már nem szejeti, sőőőt, kikérné magának. :)

Maszatos Tünci is nagyon édes!

Zsan, bakker, apeh-sztori :shock: és aranyér is :shock: Te szegény!

Tv-téma: nekünk van. P sokáig nem nézte, vmikor 2 éves kora után kezdte, addig előtte nem, vagy nagyon ritkán néztük. Amikor B megszületett, meg előtte, amikor nagy volt a pocakom (34.héten elkezdett megrövidülni a méhszáj, Apjuk 1 hónapig külföldön), akkor vált vmennyire rendszeressé a mesenézés, főként dvd, néha minimax. B már hamarabb fogja nézni, ez tuti, néha most is látja, ha P mesét néz. Ennek nem örülök, próbálom kivédeni a helyzetet, de nem mindig sikerül. Szerencsére, Pt sikerült rászoktatni arra, h ha "nincs semmi érdekes", nem olyan mese van amit szeret, akkor magától kikapcsolja. Meg meg szoktuk beszélni, hogy 2 vagy 3 mesét néz most meg rövideket), számolja, és nagyon rendesen kikapcsolja a megbeszélés szerint, akkor is, ha épp nem vagyok a szobában. Na jó, néha kér egy-egy ráadást.

No, én el aludni, mindenkinek jószakállt!!
rídonli#

Lindi, jó,h ezt írod, akkor Pnek pont jó lesz a bringa, mert ő 104 (105?) cm körül van! :)
rídonli#

Bajni menéséhez gratula!!
Ezek nálun kis olyan meghatóan zajlottak nemrég, P ugyanígy hívogatta Bt, és kézenfogva sétáltatta! :)
rídonli#

Tudtam, hogy valamit elfelejtek.

Ríd! Igen, neked akartam ezt írni, hogy kb 100 cm-től az ideális, legalábbis ez a fajta, ami nekünk van.

És hogy megszakítsam monoton tevékenységemet, most még lemegyek kiterigetni is :roll:

Holnap megy valaki az Eleven centeres Dm-be? Én szeretnék, de hánykor nyit vajon? És ezren lesznek?
lindicita

Curse, anniyra nem szuper ez a táncház, mint pl. a Kolompos, csak ilyen kicsiknek jobb, mert több hely van és kevesebb ember. Muzsikásék (3man) húzzák, de nem végig, egy fiatal csaj (hozza a kb fél éves babóját is), meg egy idősebb pasi tartja, a csaj rettenetesen üvöltve énekel, de ettől függetlenül aranyos nagyon. Ők ketten mutatják a táncot, a gyereek meg körülöttük. Meg van énektanítás is (régebben mesélés is volt). Szóval, a picik élvezik. B legutóbb folyton bement a tánci közepébe, és nagyterpeszben rugózott. :)
Keddenként 5-fél7ig van, 300ft a beugró (piciknek, mint Bori&Adél még nem kell).
rídonli#

Curse, rágófognövesztésben szolidarítunk: Bnekmár 3nak kint van a hegye, időnként szenved tőlük.

Na, télleg megyek, mert leragad a szemem. Jóéjt!
rídonli#

Lindi,
Tesód tényleg tud időzíteni :D És biztos nagyon megható lehetett, ahogy Gréti biztatta Bajnit, csodás pillanatok ezek :D

Ríd,
És akkor ez ugye az, ami a temiben van? :? Bár nem tudom, h merjünk-e, mert kedden délelőtt van a tücsök-zene. Lehet, h sok lenne ez egy napra :? De tényleg nagyon jól hangzik :) Lehet, h kipróbáljuk és ha Adélnak nem sok ez egy napra, akkor eljárogatunk :)

Kép Kép
curse

Ríd,
Akkor nektek is egy halommal +++++++++++++!!! Nálunk is három rágófog nő egyszerre, hegyek szintén kint vannak, de még e mellett még egy metsző is növekszik :roll:

na azt hiszem én is L, jóccakát!

Kép Kép
curse

Lindi, ok :) bár Istók se nagyobb Grétinél, és neki leér a lába :P viszont a 4 centivel magasabb Twister márkájú fa futóbicajról már nem, úgyhogy lehet, hogy határeset lenne neki is...
Barninak gratula a nagy sétához! Grétivel olyan jó tesók :)
nekem sokszor bevillan az agyamba, hogy milyen jó "döntés" volt a tesó, mert bár iszonyat sok meló, mert Istókkal sokmindenben mintha ikrek lennének, de rengeteget jelentenek egymásnak is, nem csak nekünk. És nem csak a pici tanul a nagytól :P Amióta Isti látja Lilirózát enni, ő is jobban eszik (icipicit), de legalábbis megkóstol dolgokat, amiket eddig meg se szagolt volna. Sőt, sokkal jobban igyekszik a "nagyfiús dolgokban", néha elkéri a kanalat, hogy ő etesse a kishugát! nagyon kis gondoskodó, még cipelni is segít Józsit :mrgreen: meg tolja a földön, meg leveszi a zokniját, fürdetéskor lelocsolja csomó vödör vízel, meg fegyelmezi, hogy mit szabad, mit nem, ma pl. egyszer csak rászólt a hisztizve visító hugára, hogy Csöndet! a fektetést meg így kommentálta: Lili, cumi vége, cici elfogyott! Lili megy szobába alszol. :lol:

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Pár perce veszett el a nagyjából 50 soros hozzászólásom, benne a beugróval. Már nem kezdem újból. Szomorú vagyok.

Jó éjt!
zsini
zsini

Pontban 3 órakor megszületett kis Balázs, 3300 gramm és 55 cm :)

Hihetetlenül gyors és könnyű szülése volt tesómnak. Végül éjfélkor kapott beöntést, de ekkor még csak olyan mensi szerű fájdogálásai voltak. Aztán kb 3/4 órát zuhanyzott jó meleg vízzel, szinte ugyanolyan semmi fájásokkal. Ekkorra eltűnt a méhszáj !!!! És utána bő 2 órával később már meg is lett a baba. Azt mondja tesóm, hogy neki csak a tolófájások fájtak igazán, abból meg azért nem volt olyan sok :)
Szóval így is lehet szülni :) Úgy látszik a családunk produkálja a 2 végletet :)

Na, én meg futok tornázni :)

KépKép
KépKép
lindicita

Na ezt a vastagbetűset persze nem így akartam, csak a pirosat akartam megvastagítani :roll:
lindicita

Lindi,
granulálok a tesódnak, én is ilyen szülést szeretnék! ráadásul gyermekeink hasonló méretekkel születtek. (Lencse: 3250 g/55 cm)

Votiv,
a linkeden a bicaj 21eFt volt . azt hittem azt vetted. most akkor kérek új linket, mert a 12 tényleg nem sok!!! (most néztem a linkedet, de nincs ott 12eFt-ért semmilyen bicaj :( ). vagy ez csak egy kép róla, s te is a neten lőtted használtan?
szerintem Istóknak felér egy fejlesztéssel egy-egy óra bicaj.

Szellőke,
én ezt a fotót számítógépen tovább fejlesztettem. több kis albumunk van itthon, amiket naphosszat nézeget és mondja, hogy ki kicsoda benne.

Zsini,
ez a rendszer nem megbízható. mielőtt elküldöd a hsz-t, CTR+C-vel tedd vágólapra, hogy vissza tudd varázsolni.

Lencse újabban Mothercare katalógust néz, kb. fél órát leköti vele magát, és mondogatja, hogy "ilyet is szeretnék"... :)

ancsipancsi

MINDEN KEDVES BÁLINTNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!

Lindi,
tesódéknak sok sok sok boldogságot kis Balázshoz!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Isten hozta kis Balázst :D

Bálintoknak mi is sok boldogat, és köszönjük fiam nevében a köszöntéseket :lol:

Lindi, Votiv,
én is imádom az ilyen tesók közötti meghitt pillanatokat :D nálunk is megy a fegyelmezés meg dögönyözés-röhögés, stb, olyankor nagyon örülök h bevállaltam a kisebb korkülönbséget.

KépKép
fibi

Deni,
Bálintodnak boldog névnapot!

Fibi,
Bálintodnak boldog névnapot!

Pocak,
Balunak boldog névnapot!

s a többi Bálintot is Isten éltesse sokáig neve napja alkalmából :)
ancsipancsi

Képek szuperek! Gyerkőcök és anyukák, régiek és újak :lol: :lol: :lol:

Melody! hollandban ott vagyok konyhanyelven :D

Szelloke! nálunk Kisvakond rúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl (dvd only). Úgy alakult, hogy délelőtt és délután is nézhet pár részt. Persze ha kimarad sem gond, de nagyon szereti. Ahhoz mindig ragaszkodom, hogy vki mellett üljön, s mesélje a történteket (persze amit már többször látott azt ő meséli :lol: )
Jómagam hozzászoktattam rotyonokat ha meglátnak kapcsolják ki a tv-t. Ha vmi megy akkor megkérem őket hogy max sport legyen.

Rylie! Angi is sírta el magát pl.: amikor Kisvakond elment aludni.
furi várandóság: nyugi!!! és +++++++++++++++++
hogy mennek mostanság a szerdai piacozások?

Tinu! igen ügyi vagy :D (tv)!

Lindi! tesódéknak naaaaaaaaaaagy gratula!!! SOK BOLDOGSÁGOT A CSALÁDNAK!!! :lol: :lol: :lol:
s olyan édes volt az a jelenet amit leírtál :lol:

Housefanok! tegnap láttam (ahiszem) 3x életemben (bár csak az elejét, mert más dógom akadt), s most esett le hogy Kulka a m.hangja. no már értem a varázst :wink: :lol: 8) :mrgreen: .

Fibi! édes tégedmelegentartó B :lol:

Deni! alvással hogy álltok?

No magunkról egy kicsit: Angi már 5 szavas mondatokat is tud (Anya segít vizet inni Angi).
Tegnap este fürdésnél oda voltam meg vissza. Angi felsorakoztatta a kisállatait, s kérdeztem tőle, hogy kitől van a tojás? s megmutatta(s persze mondta is) :lol: !!! (én annyira nagy számnak érzem, hogy milyen ügyesen tud már kombinálni). még azt is kérdeztem kitől van a tejecske, s azt is megmutatta :lol: .
mostanság az egyik nagymenő a pont-pont-vesszőcske. s olyan ügyesen mondja ő is.
s egyfajta aerobicedző bújkál benne: futás-futás, táncol-táncol. s persze ő is mutatja a ritmust, de szépen dolgoztatja a népet maga körül :lol:
Már többx egyedül aludt végig a szobájában :lol: , s általában csak 1x hív egy kis cicizésre. napközben pedig csak elalvások előtt kéri (néha eszébejut, de olyankor simán le lehet beszélni vmi kajcsival)

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN BÁLINTNAK!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Boldog névnapot az összes Bálintnak!!! :D

[size=12]Lindiék Balázsának pedig boldog születése napját![/size]

Lindi: látom én már, hogy lélekben nagyon készülök a kistesóra, mert ezek a tesópillanatok nagyon megfognak engem is. :)

Kép
Kép
tinu

Lindi,
naaagy gratula a tesódéknak!! :)

az összes Bálintnak boldogságos névnapot! Kép

Rájli, tegnap elf. válaszolni egy kérdésedre: rengeteget gondoltunk Fülesre, állandóan idézgettük a bemondásait és persze hiányzott is. A napjában hányszort nem számoltam. Nem beszéltünk vele sem telón, sem sehogy, nem akartam ezzel felzaklatni. Nagymamávl értekeztünk a "minden-rendben-van-e?" kérdéskörben.. :)

Votiv,
szupermami, hehehe, mit gondolsz, mér' nincs egyetlen képen sem rajta a combom? :mrgreen:

Barbi,
gratula Anginak a dumához! :)

Deni,
rendeződtek az alvás-dolgok?

Neetet elnyelte a munkahelye?

Zsána,
ha aktuális még a reci, akkor küldöm! csak szólj!!!! :)

Összes gyerekfotók éééédesek :D
macskanyu

BÁLINTOKNAK NAGYON NAGYON BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KIVÁNUNK.

Tinu: olyan jó az aláirásodnál a kép Tünciről, mindig mosolyra áll tőle a szám. És Fanninak is van nagyon hasonló képe.

Ó köszi a sok esküvős hozzászólást, nehéz titkolni de tényleg a MI esküvünk lesz. Végre végre eljött ez a nap is. :-) Vannak ötleteink, ezekről még nem szólnék, de ha lesz konkrétum, akkor természetesen igen.
Lindi: tesódnak mennek a drukkok. jaj jön a főnököm..hihi

Kép
Kép
johanna1975

Johi! te kis ravasz :wink: !!! :lol: nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Sziasztok!

Deni lés Fib BÁLINTjának nagyon bologságos névnapot kívánok! :)

Lindi-unokaöcsit pedig Isten hozta! :)
Mázlista a Tesód, első gyereket ilen könnyedén!

Johi, :D gratula nektek!!! De jó is az, az esküvő szervezése.... :)
(Én csak Szentendrén tudok helyet, a miénk ott volt.)
Majd írj, hogy milyen lesz, már ha publikus a dolog!

Barbi, Angid m ilyen ügyes-okos nagylány már! :)

Mi de. Ringatón voltunk, B megint nagyon élvezte, sokkal jobban, mint annak idején Panni. Ő bátran bemegy a kör közepére, odaáll Ili néni elé, odamegy a többi gyerekhez, ma megsimogatta egy másik baba fejét. (Azért résen vagyok, mert néha harap... :roll: ) Táncikál meg énekel is, a maga módján. :)

Tegnap egy sokkoló élményem volt: a piacról jövet láttam 2 mentőt, meg egy kisebb tömeget a járdán. Vki feküdt a földön, és úgy nyomkodták, mint az ER-ben, szal valszeg újrélesztették. Épp csak egy kicsit láttam, és nem álltam meg nézelődni, az olyan tapintatlanság. (Segíteni meg úgysem tudtam, már rég ott voltak a mentősök.) Összeszorult kissé a gyomrom. Állt ott egy pasi (talán inkább nagypapa volt, mint apuka) egy 3évesforma kislánnyal, akit föl is emelt, és így nézték 2en (meg sokan mások) a mentősök kűzdelmét az életért. Engem távolról is sokkolt a dolog, mit érezhetett az a kislány??? (Később a Férjem látta, hogy 2 rendőr őrzi a letakart testet.) Normális az olyan ember, aki nemhogy perverzül nézi az ilyesmit, de még a gyerekét is fölemeli, hogy jobban lásson???? :shock: :shock: :shock:
rídonli#

Lányok, járt már vki a Müpában a Cifra Palotán? Milyen? Nagyon sokan vannak?
rídonli#

Johi,

:D :D :D :D :D :D gratula!!

Ríd,
nekem is mindíg ez jut eszembe, ilyenkor. Annyira megalázó ez a bámulás.... aki nem segít, vagy segítséget hív/vár, annak semmi dolga ott.... én sem bámulok soha... Müpát nem ismerem.

Jelentem képek feltöltve! Bámulhatók. Aki kíváncsi bármely témában plusz kommentre, az privizzen, vagy méljen és mesélek :)
(aki nem tudná: a www-m re kattintva a képtáramba juttok)

szép napot mindenkinek!

csók

macs
macskanyu

Macs,
jó sokáig hagyd fenn a képeket, mert most nincs időm megnézni :), sürgős pihennivalóm van! :) (Lencse alvásidejét többnyire újabban degléssel töltöm)

3 édi kislány játszott ma nálunk, szerintem kb. úgy elvoltak, mint a tesók. jó volt hallgatni a sok parancsolgatást, amit egymásnak osztottak. (főleg Lencse osztotta Kamillát és Pannust)
én bírnám, ha Lencsi majd így eljátszana a tesójával is, nem különösebben kellett őket lekötnünk. ahogy elnéztem, kb. fél év és Pannussal úgy fognak játszani, mint a barinők :), s itt lesznek egymásnak a "szomszédban".
ancsipancsi

Johi: gratula a lagzihoz! :D Jó kis buli az, én nagyon élveztem a sajátomat. :wink:

Ríd: nálunk is volt már ilyen az utcán. Mi is továbbgördülünk babakocsistul nagyon gyorsan. Szörnyű látni, ahogy fel-le megy a mellkas - olyan durván néz ki, mintha beszakítanák a mellkasát. Egy motoros srác volt. Nem tudom, túlélte-e, csak remélem, hogy igen. :? Néztem aznap a Híradót, hátha lesz infó, de ez persze "csak" egy mezei baleset, amiből ki tudja, mennyi van egy nap. :roll:

Kép
Kép
tinu

Johi,
szupeeeeer az esküvö hir :D nemis tudtam h eddig hajadon voltál :lol:

Macs,
Füli szereti a bölit? és a melod tetszik?

Rid,
ez durva lehetett... Én sem birom az ilyet, ezért sem mentem orvosnak.

Barbi,
Angi mint edzö :lol: nagyon édes lehet :D (barátnömnek is lánya született tegnapelött, mindig csak irigykedek... ha lenne itt egy szupernagyi, bevállalnék asszem egy harmadikat...)

Alváshoz meg gratula! :) mi annyit fejlödtünk Bálinttal, hogy most már idönként elalszik teljesen egyedül ebéd után. mese után puszi és kimegyünk, mert Ábel csak zavarja ugyis (rámászik, harapdál stb. :lol: )

valamit még akartam, de visit B, hogy "Ábel nem szabad...."
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: