A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="ollem"]A írta:ollem miénken csak cédula volt, hogy bla-bla-bla feljelentem.
Ennyi! kerékbilincs nem volt.

Úgy tudom ez attól is függ, volt-e már előtte hasonló büntetésetek, meg ilyenek...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Na, ezt írtam, 21 évesen szültem, és most , 32 évesen vagyok ismét babás...szép lett volna ez az időszak azokkal a cicikkel...(Nekem elgé drágán csinálták, anno volt 430 ezer, most is kb. ekörül vannak az árak.) Ill. asszem a nlc-n van egy topik, ott írták a csajok, hogy talán a Szent Imrében tavaly 180 ezerért csinálják a dokik, de az nem lesz olyan szép, mint a magándokis...(Eredményeket nem láttam, de érdemes utánakeresni, több dokit végigjárni. Én anno az elsővel megcsináltattam, pedig akkoriban már 250 körül alkották, 430-ért már cuccost is raktak volna be máshol...de az meg a francnak sem kell, így is vettek ki a mirigyállományból...és pont akkora lett, mint a terhesség előtt volt :D ) Viszont: 9 éve műtöttek, és a mai napig érzékeny az időre (a fülemet is megcsináltattam, az is fáj néha még mindig...de ugye, a szépség... :oops: )

Kép
babyteve2

lituka! Na, már kezdtem aggódni értetek, de akkor minden rendben van! Örülök neki!! Szerintem ez a szülés utáni mell-has dolog minden nőt érdekel! Én 30 éves leszek októberben, de nekem sem mindegy abszolút!

Szofi! Nagyon örülnék én is egy fotónak, ha nem gond, és tesód sem bánná! Nagyon megnéznék egy ilyen kis csöppséget!! :P

Kép
gabo001

Gabo
[quote]E írta:gyébként is ez a Valentin nap is már olyan elcsépelt valami, meg erőltetett. (férjem ki nem állhatja, szerinte ez is egy Amerikából átvett baromság, mint a Halloween)

Hasonlóan vagyunk vele mi is! :) teljesen idegen átvett dolog... pedig van annyi szép régi ünnepünk amikkel meg nem foglalkozunk, inkább azokat kellene ápolni és nem lejáratni.
Számunkra ez nem ünnep. A szerelmünket az évfordulóinkon ünnepeljük.

Teszek fel képeket a 28 hetes pocakról majd megpróbálok visszaolvasni...

Ilyen csálé volt reggel a pocóm... teljesen az egyik oldalra vackolta be magát... :) annyira nem is adja vissza sajnos a fotó!
Kép
Mostanában amúgy rengeteget bulizik, nem emlékszem, hogy Áronom rúgott volna ilyen erőseket, persze lehet csak a feledés homályába veszett...

Áronom szeretgeti tesót...
Kép

Bugyis képen mindig kisebbnek látszik...
Kép
Kép

Kép

73.5 kilónál tartunk ami olyan kilenc + lehet (nem tudom a kezdőt, hogy 63 vagy 65 volt-e)

Kép
Kép
Kép
mamacka

babyteve
Remélem a szoptatást nem fogja most zavarni, hogy kisebb lett a mirigyállomány...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lituka, örülök, hogy minden okés volt az uh-n!

Mamacka, látni azért azon az első képen sztem jól, hogy csálé, kis édes, hogy behelyzkedett féloldalasan :)
Többi kép is csini, szép a pocid! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mamacka nagyon szép a picd és tényleg jól látni hogy félre van csúszva. :) Mazsi is ezt csinálta reggel, alul kitolta a fejét, fent meg a popsiját :lol: úgyhogy nekem két puklim volt :D

Kép Kép
szõlõ

Valentin nap: mi sem tartjuk.

Lituka! Szuper hírek. Örülök, hogy megnyugtattak.

Mamacka! Nagyon jó képek, főleg Áron tesó szeretgetése.

Ha már hiúsági kérdéseknél tartunk, én a poci miatt aggódom jobban (de csak azért mert nálam eddig nincs látványos cicinövekedés). Az az egy-két csík, ami most van még nem olyan vészes, de ha abból indulok ki, hogy a dokim max. betöltött 38. hétig fog várni, akkor még pont 7 hétig fog tovább növekedni a hasam... Szóval a végére szerintem elég durván fog kinézni. Abban sajnos mindenki egyetért, hogy ezeket már nem lehet eltüntetni, de állítólag a lézeres kezelés vagy a bioptron lámpa segíthet, ha még akkor használják, amikor nincsenek kifehéredve a csíkok. Ráadásul a bioptron a műtéti heg gyógyulását is segíti. Most ezekről próbálok tájékozódni a neten. Van esetleg valakinek tapasztalata korábbi szülése kapcsán vagy barátnőtől?

Kép

Kép
szofi74

Csajok! Izgi nagyon a márciusi topik! Érdemes benézni! Megjött az első baba (márc. 5.-e helyett, de 3110 gramm és 52 cm a babó)
Ajjaj nekmsokára mi is beindulnuk! Persze először az áprilisiak, senkinek ne jöjjön előbb! :P

Kép
gabo001

Lituka,
örülök, hogy minden rendben. Én is A Tímeánál fogok szülni. Még csak telefonon beszéltem vele kétszer, de nagyon szimpi volt. Holnap megyek UHra, utána találkozom majd vele. Már nagyon kívncsi vagyok.

Nici,
akkor én meg küldöm Neked a cumit. Írd meg priviben a címed

Szöszi,
jó, hogy újra itt vagy!

eve@liza,
gratulálok az esküvőhöz. Nagyon sok boldogságot Nektek!

Pumpóka,
sajnálom a tartásdíj mizériádat. SZerintem ami jár az jár. Főleg a gyerekeknek. Nehogy már Te érezd magad pénzéhesnek!
Dani is szeptemberben kezdi a sulit. Nagy változás lesz az biztos.

Kamilla,
nagyon szép lett a szoba!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.14 21:58-kor.
Vendég

Csatlakozom én is a Valentinnap gyűlölőkhöz!!!!
Sose tartottuk és nem is fogjuk.

Mamacka! Tényleg ruhában nagyobbnak látszik a hasad. Nekem pont fordítva van. H&M-es bugyi? Nekem hello kittys van onnan.

Kép

Kép
kamilla306

El sem hiszem lányok!!!
Most hívott a bankos csaj, hogy utalták a pénzünket!
Holnap bevásárlunk a házhoz és gőzerővel előre!!! :D
Komolyan annyira örülök, hogy folyik a könnyem.... :D :cry: :D :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

JAJ DE JÓ MARY!!!!!!
Akkor szerinted mikor költöztök???????

KépKép
kisfruzsi

[quote="felsoa"]N írta:felsoaici,
akkor én meg küldöm Neked a cumit. Írd meg priviben a címed

Köszönöm, küldtem privit :)

nici

Mary, grat, ügyesek legyetek, és szépek! :)

nici

Adri
A zsibbadás sajnos vele jár!
Csak tornáztatni tudod.

Légzésfigyelő
Én úgy gondolom, hogy ez legalább annyira mama mint baba függő. Van akit megnyugtat (pl engem, így sokkal nyugodtabban alszom) Van akit kifejezetten idegesít (sógornőmnek ingyen szereztek volna de nem kellett neki). Mindenki maga döntse el, hogy mi szolgálja jobban a nyugalmát. Én ezért nem tartom pénzkidobásnak. Használtan is el lehet adni.
A leghajo.hu-t ajánlom a tanfolyam végzés céljára. Azért az sem igaz, hogy semmit nem ér ha nem végeztél újraélesztő tanfolyamot, ugyanis sok esetben elég az éles hang, hogy újra elkezdjen lélegezni. De persze azért mindenképpen ajánlom a tanfolyam elvégzését.
Nálunk sajnos volt baráti körben tragédia, minden családtag gyerekorvos, harmadik baba ráadásul a délutáni alváskor történt a baj.
Szerintem a pánik ösztönös jó reakciókat is kihoz az emberből és ha van mit kihozzon, tanulta valamikor az csak jó.

Mérleg
Én nem tartom szükségesnek csak ha a baba súlya indokolja.
Egy csomó felesleges macerával jár és ha a bab szépen fejlődik ettől nem árt megkímélni magunkat. A kakis pisis pelusok mennyisége számít. A havi méricke bőven elég. Nekem is anno tapasztalt mamik ezt tanácsolták és jó volt mérleg nélkül. Persze ha ez valakit megnyugtat az más… engem roppantul idegesített volna, és a többi mérlegelő mamánál is azt látom, hogy csak nőttek a gondok a bizonytalanság, ugyanis egy gyerek nem óramű pontossággal hízik, fejlődik. Kéthetente elég mérni, sőt tanácsosabb is mert egyenletesebb eredményt ad, (hetente ugrálhat a súly le-fel) havonta viszont amúgy is van védőnői mérlegelés, nekünk az bőven elég volt.

Fruzsi
Ne legyen lelkiismeret furdalásod a különalvás miatt! Ha úgy érzed inkább jobb lenne egy szobában akkor legyen úgy. Ez is olyan, hogy a családnak kell, hogy jó legyen, ti tudjátok eldönteni mi szolgálja leginkább a nyugalmatokat. Egyik változat sem jobb vagy rosszabb a másiknál, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya. Ha külön alszotok minden éjjel át kell caplatni ülni egy kétes kényelmű széken akár egy órát (én volt, hogy olyan fáradt voltam, hogy majdnem lefejeltem a gyereket), ha melletted esetleg veletek egy ágyban alszik akkor sokkal kényelmesebb a dolgod vannak babák akik már szinte önkiszolgálóak lesznek. Együttalváskor arra kell figyelni, hogy apa ne feküdjön rá (anya sosem tud sokkal éberebb annál) és ne vastag takaróval takarózzatok, ne csúszhasson az ágy és a fal közé stb.
De szerintem ez majd akkor alakul ki amikor hazaviszitek, kár előre túl határozottan eldönteni dolgokat.

Uhh a hányást nem irigylem… még jó, hogy nem az utcán jött rád! A kis zsivány.

Ollem
Ez a fajta babakocsi valószínűleg elég nehéz és nehezen kormányozható. Attól még egyéb tulajdonságai lehetnek nagyon jók de ezzel jó tisztában lenni, hogy lásd megfelel-e az igényeiteknek.
…most olvasom, hogy elég jók a tulajdonságai, és a felfújhatós kerekek könnyebbek mint a tömör gumisok.

Isten éltessen!

Babyteve
Kitartást a fekvés miatt!

Szofi
5 kilót híztál ikrekkel?
Nem semmi!
Gratulálok!
Csini vagy!

Bugyi
A hálós Tenna jól tart és egyszerű a használata, könnyű kimosni is hamar szárad! … de a Brendonos meg egyéb (olyan mint a normál bugyi csak papírszerű az anyaga) nem ér semmit. Én is vettem egy adag olcsó pamutbugyit is, de a hálós jobb volt a kórházban.

Szőlő
Én is nyersrépa fun vagyok!

Nono
A kész Norbi kaják tele vannak mindenféle mű vacakkal azt nem érdemes, de maga az elv működik, és akár várandóság alatt is lehet persze nem a kemény verziót.
A 2006 tavasziaknál volt egy mami aki rettentően elhízott az első két gyerekkel utána leadott Norbival 25 kilót és a harmadikkal ezt tudta is tartani és most is nagyon csini. Szerintem ez egészséges fogyás, csak nekem egy kicsit bonyinak tűnik ez a kódolás, persze lehet csak bele kell jönni, Nekem a 90 napos jött be, de szopi alatt a víznapot kihagytam, a gyümölcsnapot nem de ettem egy csomó magot is, dió, mandula szezám, egyebek… így lehetett azt is. Lement 11 kiló.

Na egyenlőre ennyit tudtam visszaolvasni de még van vagy négy oldal…

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mi valentin napozunk, én nem gyűlölöm. Nem kell felesleges plüssöket, lufikat meg egyéb csetreszeket venni, én általában virágot kapok, ő meg csokit. Nem hiszem hogy bármelyikőnknek teher lenne. Igen, máskor is kapok tőle virágot ő meg tőlem csokit. Nem milliós gyémántberakásos platina ékszerről kell(ene) hogy szóljon, de szerintem ez a nagy gyűlölködés meg a másik véglet :wink:

Természetesen nem vagyunk egyformák és mindenki maga dönti el hogy tartja vagy sem.

Kép Kép
szõlõ

2 éve én is a norbifélével fogytam le 5 kilót, ami a babavásárig nem is jött vissza. Örültem neki, mindenki flúgosnak tartott miatta, de az én önbizalmamnak nagyon jót tett az a mínusz 5. Soha egyetlen Norbi terméket sem vettem meg, azokat ettem mint előtte, csak nem volt mindegy mikor. Szóval a diéta maga valóban működik, Norbi személyétől függetlenül.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka,

Akkor ezek szerint a szoptatás alatt már el lehet kezdeni majd a diétát? Én azt gondoltam, hogy akkor még ne, nehogy ne legyen elég energia tejtermeléshez, de akkor megnyugtattál! Nem tudom ugyan, hogy szükségem lesz-e rá, az majd szülés után kiderül.
Az együtt-külön , külön szobában alvással kapcsolatban igazad van. Azt hiszem úgyis kiderül hamar, ha már együtt leszünk otthon. Apa pont tegnap este mondta, hogy azért elnézegetné innen az ágyból a kis drágánkat, ahogy alszik.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Vagyok én is, csak hétvégén itt voltak a tesómék, és ez alatt az idő alatt annyit írtatok...

Eddig csak keddig sikerült visszaolvasni, de arra megpróbálok reagálni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nagyon sajnálom Kevinszpésziék Csengéjét. :( Kívánom, hogy Marci megerősödjön és nemsokára hazatérhessen a szüleivel.

Szőlő! Szép rucikat vettetek. :)
Azt a hálózsákot már én is kinéztem. :D

Üdv. Lolka!

Pumpóka! Szép a pocid! És nagyon édesek a kiscsaj ruhái! :) Meg az ágyneműk és a plédek is.

Mariann! Tényleg nagyon aranyos az a nyuszi, nem csoda, hogy beleszerettél a kis takaróba. :)

Geni! Csodásak azok a rugik a sapkákkal! :)
És a hálóing is nagyon csini!

Mary! Gratulálok a kislányhoz! :)
Sajnálom, hogy a cukrod magasabb lett, de hátha nem kell befeküdnöd a kórházba.
Nekem tetszik az a babakocsi. Megveszitek?
Szépen alakul a házatok! Ügyesen barkácsolsz! :)

Gabo! Gratulálok Zsófihoz! Nagyon édes! :)

Csöppke! Édes volt Dominó a zsiráfos rugiban. És mekkora kutyus van ott mellettetek! :)

Ercsi! Örülök, hogy minden rendben van a babával. :) Szerintem nem nagy a súlya, a könyvek szerint a 30. héten kb. 1,5 kg körüliek.

Szőlő! Nektek is grat. a jó hírekhez! :) Hogy bírtátok ki, hogy ne kérdezzetek rá a nemére, ha már ennyire biztos volt benne a doki?

Emi! Örülök, hogy Lili is jól van. :)
Én nem tudom, hogy a 30. hét után hogyan vizsgálnak, de úgy hallottam, hogy nálunk sűrűbben.
Nekem minden hónapban néz méhszájat. Decemberben vette észre, hogy kinyílt, és nekem nem volt előtte semmi fájdalmam. (de ezt már írtam) Uh-al csak a belső méhszájat látják.

Kamilla! Örülök, hogy nem nyílt tovább a méhszájad. Én ma megyek kontrollra, remélem nekem sem nyílt tovább.

Szofi! Örülök, hogy jól vannak a babák és ki tudja, talán még megoldják a megfordulást a szülés előtt. :)
Izgalmas, hogy a tesód is most babázik. Lesz unoka a családban. :)
Nagyon csinosak vagytok ti 3-an! :)

Adri! Én is szoktam úgy járni, hogy egész éjjel járom a wc-t, máskor meg sem ébredek reggelig.
Mezsó jól emlékezett, nekem zsibbadt régebben a jobb lábam és azt mondta a doki, hogy inkább a bal oldalamon aludjak.
De egy ideje hol a jobb kezem vagy lábam, hol pedig a bal zsibbad. Fogalmam sincs mitől. Valószínű, hogy valamit elnyomunk fekvés közben (vagy a baba vagy én). Most már biztos nem lesz könnyű az alvás, kezdem magam hozzászoktatni. Pl. mostanában egyre gyakrabban fáj a hátam is éjjelente.

Babyteve! Sajnálom, hogy neked is kinyílt a külső méhszáj. Pihenj, amennyit csak tudsz.
Örülök, hogy a babák jól vannak.

Nici! Szép lett a függöny! :)

Mezso! Grat a jó hírekhez és sajnálom a +-okat. Az egy db. + az a cukrot jelenti mindig a vizeletben? Mert egyszer nekem is írtak ilyesmit a kis könyvembe, de az én cukorterheléses eredményem teljesen jó lett.

Gabcika! Grat, a jó eredményhez!

Eve! Gratulálok az esküvőhöz! Sok boldogságot nektek! :)

Tim, Szösszenet! Örülök, hogy ismét tudtok írni!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Közben olvastam, hogy mostanában mindenkit utolér valami. Nekem a hátam kezdett el fájni, amikor oldalra fekszem. Csak az segít rajta, ha a szopipárnával kitámasztom. Az olyan jól bemelegíti és nem fáj. Csak hát akkor nem tudok ráfeküdni. Lehet, hogy tényleg kettő kellett volna? :? :wink: :lol: :lol:

Ma megyünk a dokihoz, remélem nem nyílt tovább a méhszáj. Uh ma nem lesz, mert pénteken megyünk 4D-re. Már alíg várom! :D

Nagyon sokat mocorog napközben a picurom. :D Én úgy örülök neki! Mint a tenger, úgy hullámzik a hasam. :lol: :lol: És éjjel alszik, rendes kisbaba. Remélem akkor is így lesz, ha majd kibújik. :wink:

Légzésfigyelő: nagyon megrémültem attól, amit Lituka írt. Én már egy ideje kihúztam a listáról a légzésfigyelőt és a bébiőrt is, mert mi egy szobában leszünk a babával sok-sok hónapig, évig. De most nagyon elgondolkodtam a légzésfigyelőt illetően. :?

Na, megyek elolvasom a mai termést is...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1zőlő! Nektek is grat. a jó hírekhez! :) Hogy bírtátok ki, hogy ne kérdezzetek rá a nemére, ha már ennyire biztos volt benne a doki?

Mindenki ezt kérdezi.

Szeretnénk meglepi babát, és ott a szülőszobán hallani először hogy gratulálok anyuka, apuka, kisfiú/kislány.

Nem azért van mert kevésbé érdekel minket a babánk vagy mert nem foglalkozunk ezzel. Egyzserűen szeretnénk akkor megtudni, amikor születik.

Kép Kép
szõlõ

Felsoa: akkor majd ird meg ha nem gond hogy milyen volt a személyes tapasztalatod oks?

köszi a melltippeket..már amugyis beszélgettünk apával erről..majd meglátjuk..még van időm agyalni rajta :D
Vendég

Szőlő,

és miben bíztok? Vagy mit szeretnétek inkább? túl azon, hogy mindegy csak egészséges legyen :lol:
Vagy titok :shock: ?

KépKép
kisfruzsi

Nem titok, dehogy titok! :D

Jani egyértelműen kisfiú párti, de csak azért hogy "tudjak vele focizni" :lol: Ilyenkor mindig azzal szivatom, amt már meséltem szerintem hogy "és ha balett táncos akar lenni?" :lol:

Nekem valóban mindegy. Első baba, másodiknál már biztos inkább ellenkező neműt szeretnék majd, de Nála nincs vágyam. Csak hogy - közhely közhely, de - egészséges legyen. Mikor megtudtam hogy babát várok tuti voltam benne hogy kislány. Aztán most már inkább kisfiút érzek, de szerintem csak a környezetem dumálta belém. :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
Ez nem gyűlölködés (ez nekemelég erős kifejezés) csak számunkra ez nem ünnep...
Szerintem ez is érdekes lehet, hogy másnak mit jelent adott ünnep... nem vagyunk egyformák.

És minek érzed? Fiúnak lánynak?

Fruzsi
Nem mindegyik diétát lehet, de a Norbit pl nyugodtan. A koplalósokat, egyoldalúan táplálkozósokat nem. (atkinst TILOS)
A kilencvennaposat is csak módosítva.
Én anno szülés után kilenc hónappal kezdtem, most lehet hat hónaposan neki állok... amikor már mást is eszik nem csak engem! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nagyon kíváncsi leszek!
Nekem egy picit úgy tűnik, hogy több a lány közöttünk, mármint lány kisbaba..de lehet, hogy ez csak úgy tűnik.

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, majd jönnek a csajok a táblával, és meglátjuk! :)

Csajok, a Norbi diéta ugye órákra van osztva... Mi van ha valaki műszakban dolgozik?? Meg már sztem az sem mindegy, hogy reggel 7-kor szokott-e valaki kelni, vagy 11-kor... Mert, ha 11-kor, akkor nem a délnek kéne lennie a határnak... vagy nem? Én ezért nem álltam soha neki...

ercsi_3

Csak nagyon gyorsan bekukk...

Bejelentkeztünk, március 22. maradt... :) Majd bővebben pénteken... holnap sem nagyon leszek, hagyom Zolit gépezni... :roll:

Lituka! Jöhet a cim priviben, én most elküldöm, szerintem pénteken tudok postára menni, ha mégsem, akkor legkésőbb hétfőn feladom Klarka meg Babyteve postájával együtt... oks??? :wink:

Tényleg megyek... most nem nagyon olvastam vissza, talán pénteken visszarázódok... :)

Pussz
Vendég

azért nem semmi topicunk van... Érdekességképpen a 2007.májusiaknak ugye van egy év előnyük velünk szemben, és 100 oldallal kevesebbet írtak, mint mi EDDIG!! :shock: :lol: :lol:

ercsi_3

Szofi
Én nem hiszem, hogy bármivel is el lehetne tűntetni a csíkokat! Kifehéredve nem olyan vészes ám, csak értelemszerűen nem is tud annyira visszahúzódni a bőr, mert szétszakadt mint egy műanyag zacskó! :)
Esetleg plasztikázni lehet, de szerintem a vágások sem szebbek.
Nekem egy-két héttel szülés előtt kezdődött és szülésig szépen elszaporodott... :( remélem most nem szerzek újakat.

A fotón is látszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
Kevés igazán nagy meglepetés van az életben! Érdemes kihasználni... azt hittem anno, hogy én is ilyenleszek, de végül mikor már a pocakban volt rájöttem, hogy én nagyon akarom tudni... valahogy nekem így volt jó, jobban rá tudtam hangolódni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="kisfruzsi"]J írta:kisfruzsiAJ DE JÓ MARY!!!!!!
Akkor szerinted mikor költöztök???????

Nagyon belehúzunk, és szerintem egy két hét. Még ha víz nem is lesz, viszünk le, de ott fogunk aludni!!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci!

Úgy döntöttünk, hogy azt a kocsit vesszük meg!!! 99,9 %. Ha csak nem látunk jobbat holnap. Ha nem akkor este megrendelem, de lehet, hogy még ma megrendizem, mert nagyon tetszik, és nem szeretnék lecsúszni róla! Ugyanis a pirosról már lecsúsztam... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mamacka!

Súlya nem érdekes a kocsinak. Nem használunk tömegközlekedést, ha autóval megyünk, akkor hordozót használunk. Meg ha hosszabb útra megyünk , akkor ott van erős férjecském.
Akkor szerinted is jó a kocsi??? Mert nekem nagyon bejön.
Te mint nem első babás, jobban értesz hozzá, mint én tapasztalatlan. :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én sem csípem különösebben a Norbit, de a diétája szerintem is jó! És ezt terhesség, és szülés után is lehet csinálni, mivel nem vonsz meg magadtól semmilyen tápanyagot! (lehet tésztát, húst...stb) Nem azt mondom, hogy az ő készkajáikat kell enni, de az elv nem rossz- Logikusan délig tényleg jobb enni édességet, szénhidrátot, mert estig lebontja a szervezeted. Az egy dolog, hogy az ember inkább délután/este kívánja ezeket.... de legalább ehetsz, tehát nem éhezel ki rá! De pl. a Norbis virsliben nagyon sok a hústartalom. Nem tudom néztétek e más termékek hústartalmát... hát nem sok... inkább szóját, sertésbőrkét...stb tartalmaznak!!

Kép
gabo001

Nagyon örülök neki. Akkor végre megnyugodhattok, és megszabadulhattok kedves jó anyucikádtól :shock:

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]N írta:kisfruzsiagyon örülök neki. Akkor végre megnyugodhattok, és megszabadulhattok kedves jó anyucikádtól :shock:

Na igen.
Épp előbb mondta, ha megkapjuk a pénzt, akkor kell neki 50.000 Ft.... :shock: :evil: :twisted:
Kíváncsi vagyok férjem mit szól hozzá....Én nem adnék neki!!!
Gonosz vagyok????? :twisted:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

gumimaci: nem akartalak megijeszteni..énis agyalok rengeteget ezen a dolgon..de késöbbre tettük a dolgot..most félretettük..de sztem beruházunk rá vagy bérlünk..én is abba a kategoriába tartozom akit megnyugtat a tudat hogy ha baj van jelez..
Vendég

ollem! Én tuti nem adnák! Ez a pénz a házatokra kell! Eddig is kapott tőletek! Jobban mondva kiszolgálta magát!
Ha most adsz, és megint nem lesz elég a pénzetek...??? Meg amúgy is jöjjön végre rá, hogy vége a pumpolásnak egyszer és mindenkorra! Ha már elköltöztök, már azzal sem jöhet, hogy az ő vizét, villanyát...stb használjátok!

Kép
gabo001

Ollem,

dehogy vagy gonosz!!!! Csak nehogy elkapassátok, túl sokat ne adjatok neki. Bár szerintem állandóan kérni fog, most, hogy megkaptátok a pénzt. De nehogy adj neki többet, mint amit muszáj!!!!!!

KépKép
kisfruzsi

[quote="ercsi_3"]C írta:ercsi_3sajok, a Norbi diéta ugye órákra van osztva... Mi van ha valaki műszakban dolgozik?? Meg már sztem az sem mindegy, hogy reggel 7-kor szokott-e valaki kelni, vagy 11-kor... Mert, ha 11-kor, akkor nem a délnek kéne lennie a határnak... vagy nem? Én ezért nem álltam soha neki...

Én dolgozom is, és a diétát is tartanom kell, össze lehet azért hozni, bár a reggel 7-es ébredés néha kimarad, egy-egy melós nap (10 óra) után, de talán ez nem olyan nagy baj, ha nem mindennapos... Kedden jár le az első 2 hét, kiváncsi leszek mit fog mutatni a vérvétel, mert én azóta is rendszeresen mérem, és továbbra sincs gond a cukorral... na meg ugye végülis nem léptem át a határt!
Ha másért nem, a 2 kiló mínuszért azonban tuti megérte :)

nici

Ollem
Így látatlanba nem tűnik rossznak ha a súly nem számít végülis mindent tud... átfordítható, vízszintesig lefektethető, kormányozni viszont nem lesz könnyű az ilyen kerekeket.

mire fel adnál neki pénzt????
nem és pötty

Kép
Kép
Kép
mamacka

:[/quote]

Épp előbb mondta, ha megkapjuk a pénzt, akkor kell neki 50.000 quote]

Ollem! Na ne már! Hitelt kaptatok a banktól, vagy nem? Azt nektek kell majd visszafizetni, mert gondolom anyukád azt nem ajánlotta fel, hogy ennyit legalább majd törleszt helyetettek...
Szorítok nektek, hogy mihamarabb költözhessetek!

KépKép
KépKép
atizka

Ollem, én nem adnék... Azok után, hogy a szekrényedből gyakorlatilag kilopta a pénzedet??? :evil: :evil: Én még azt se mondanám meg neki, hogy hova költözök... (jó, persze tudom,hogy ez lehetetlen...) Hát, ezek szerint igazán jó kis szülinapi ajándékaid vannak! 100%-os Bogi, meg a pénz is! :D Komolyan, úgy örülök, hogy le tudtok lépni végre!!!!

ercsi_3

Kamilla! Mekkora a pocid! :)
És milyen aranyosak a kiságyak! Meg a mesefigurák a falon! :) Jól látom, hogy oroszlánok is vannak? Nagyon szép!

Szösszenet! Grat. A 32. héthez! :)
Jók a képek! És nagyon csini vagy! :)

Tényleg, nemsokára beindul a babaeső itt is. :D Kicsit félelmetes, de már várom is, hogy a kezemben tartsam a picurt. Annyi mindent kell még venni neki, remélem nem jön hamarabb. Szerencsénk van, a keresztszülei (tesómék) sok mindent megvesznek neki, pedig ők sem gazdagok, de már nagyon várják! :D

Szőlő! Micsoda kép a belső szerveinkről! Nem semmi!
És nem is gondoltam, hogy kevésbé érdekel benneteket a baba, mert nem kérdeztetek rá a nemére. Csak érdekelt, hogy bírtátok ki, mert eleinte mi is így akartuk, hogy meglepi legyen. De én utána nem bántam, hogy nézegettük a lába közét (bár már mindkettőt mutatta), mert félek, hogy nagyon felkészültem volna a kislányra és nem akartam, hogy akaratom ellenére csak egy kicsi csalódást is mutassak majd a bébi felé ha esetleg kisfiú lesz.

Pumpóka! Lehet, hogy a párod elolvasta a panaszos hozzászólásaidat itt a topikon? :D
Nem hiszem, szerintem is felfogta, hogy nemsokára megszületik a kiscsaj. És mindent meg akar neki adni. :D
És egyáltalán nem hiszem, hogy pénzéhes vagy. A fiúk ugyanúgy az ex-ed gyerekei is, kötelessége legalább így gondoskodni róluk!

Nono! Nekem is furcsa volt, mikor elkezdtem tanítani, egyből gimiben és az alig 5 évvel fiatalabbak is csókolomot köszöntek. Próbáltam erről lebeszélni őket, de ők kérték, hogy engedjem, mert azt a tanárt, akit szeretnek, nem akarnak hivatalosan köszönteni. (iskolában nem lehetett tegeződni, csak miután végeztek, de akkor sem tudott mindenki tegezni).

Babyteve! Ne viccelj! 2 bébivel fogtok hazatérni a kórházból! Ne gondolj rosszra!

Szofi! Gratulálok a húgod kislányához! Jó egészséget nekik! :)

Lituka! Örülök, hogy minden rendben van! :)
Nem baj, hogy írtad a légzésfigyelőről, amit a doki mondott és azóta Mamacka is írt ilyesmiről. Természetesen én is a legjobbat akarom majd a kisbabámnak és azért vagyunk itt, hogy megbeszéljük a kétséges dolgokat. Szóval, valószínű visszakerül a listára a légzésfigyelő. Jobb félni, mint megijedni.

Mamacka! Ismerős helyzet, nekem is néha csak az egyik oldalamon van pocakom. :D
Csini vagy és aranyos Áron, ahogy szeretgeti a kistesót. :)

Mary! Örülök, hogy jó hírek jöttek a bankból! :)
És szerintem is rendeld meg a babakocsit, nagyon tetszik. Hasonlít a miénkhez, az is ilyen nagy, felfújható kerekű. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:33-kor.

Kép
1bambi

Csajok melyik "kedvenc" boltotok van a 4D Genesis közelében? Valószínű 28-án mennénk Pestre, és hátha be tudnánk vmi szépet occccsón szerezni (végre...) :wink:

ercsi_3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: