A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="kamilla306"]B írta:kamilla306ocsi azoktól akik unják, de most képáradat következik.

Dehogy unjuk :) Gyönyörű a pocakod, és a babaszoba is! :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jajj Pumpóka - Nem irigyellek az exed miatt :(
De gondolom nem hiányzik annyira kisbabával ez a procedúra :(

Kép
szösszenet

Köszi Emma, remélem, nem lesz rá szükség, de azért talonban tartom. S ha a héten nem kapok pénzt, akkor megfenyegetem a feljelentéssel, hátha érek vele vmit... 8)
Vendég

Hát Szössz, én sem irigylem magamat... :roll:
Az a baj, hogy annyiszor b...szák az ember fejéhez, hogy pénzéhes, hogy a végén elhiszi magáról és elkezd gondolkodni, hogy tényleg ilyen lennék? De amikor meg belegondolok, hogy Zoli is fizet Evi után és én nem tartom ezért pénzéhesnek az exnejét, akkor mégsem vagyok énsem az... mert ez nem nekem jár, hanem a gyerekeimnek... Tehát én nem magam miatt jártatom a számat, hanem a fiúk miatt, hogy normálisan el tudjam tartani őket....
Csak sajnos vannak olyan nők, mint az ex nője, akinek van egy kölke, apja sehol és ő nem kért gytartást (de kap havi 8ezret) mert ő igy kiabálja szét magáról, hogy őneki nem számit a pénz... viszont! egy másik pasival tartatja el magát meg a gyerekét... hát ez akkor micsoda??? Ja és a pasija vér szerinti gyerekeitől sajnálja a gytartást... akkor vajon melyikünk a pénzéhes?
Nekem soha nem jutna eszembe, hogy Evitől sajnáljam a pénzt, pedig most megtehetnénk, hogy elmegyünk a biróságra és leszállittatjuk a gytartást Zsófira való hivatkozással... de nem megyek... mert az is a gyereke, ugyanúgy, ahogy Zsófi lesz és ugyanúgy jár neki is az az összeg! Vagy én gondolkodom rosszul?? Nem hiszem! Szerintem nem én vagyok a hülye... vagy mégis?? :lol:

Na, megint OFF, bocsánat, befejeztem...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:13-kor.
Vendég

Kamilla! Nagyon szép a pocid! És a babaágyak is!!!! :)

Szöszi! Te is nagyon csini vagy! :)

Csajok!

Most kaptam egy levelet a Prince Oliver-től (mert törzsvásárló vagyok), hogy szezonvégi akciós vásárt tartanak, minden termékből -20 %!!! Ha valakit érdekel..... Az Árpád hídnál található az üzletük, váci út 114.

Én nagyon szeretem a bodyjaikat!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Pumpóka, nem hinném, hogy ez pénzéhesség, egyszerűen sajnos a mai világban nagyon nehéz megélni, és azt is csak pénzből lehet, na meg a vérszerinti gyerekei, igenis el kell látnia őket!!!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:14-kor.
Vendég

Pumpóka,

Ne hogy már Te gondold magad pénzéhesnek!!!!!!!!
Sose értettem az ilyen apákat (sajna köztük az enyémet is), akik nem hajlandóak legalább pénzzel részt venni a gyerekük felnevelésében...és az anyjukra haragúdni, azért mert ők nem hajlandóak gondoskodni a gyerekükről. Tulajdonképpen örülniük kellene, ha már nem gondoskodnak a saját vérükről, akkor van aki (anyjuk) megteszi helyettük is!!! És mi az a kis pénz, amit megítél a bíróság??? VAlljuk be őszintén kegypénz....de megkérdezte valaha, hogy van-e cipő a lábán, vagy nem fáik-e télen??? Vagy ovi-suli kell-e valami???? Azzal, hogy elmentek otthonról azt gondolják, hogy onantól kezdve már nem is az ő gyerekük/eik azok, akiket otthagytak és le se szarják őket!!!
Ááááááá, órákig képes lennék ezen rágódni, úgy felb..... ha erre gondolok!!!
Szóval én a helyedben nem fenyegetném már többször, mert azt hiszik úgyis, hogy csak a szád jár, hanem feljelenteném és kész! Annyit se ér, hogy ideges legyél, amikor felhívod, hogy figyu fizess már!!!!

KépKép
kisfruzsi

Nono!
:D Nekem is fura volt az oviba adás...
Tudod mi most nekem még a megszokhatatlan? Hogy Atis iskolába megy szeptemberben... na én meg ezt nem akarom elhinni, hogy ilyen öreg vagyok már! :)
Vendég

Pumpóka - Nem vagy pénzéhes .. szó sincs erről :) Nehogy ostorozd magad :D

Nono
- Engem a tanítványaim egy része alig mert tegezni .. pedig ezerszer megkértem :D És nem vagyok a "hülye szőke fejemmel" egy koravén típus :lol:

Kép
szösszenet

Fruzsi, nekem ez azért fura mondom, mert én nem igy gondolkodom Zoli exnejéről és látom azt, hogy Zoli sem igy gondolkodik Eviről...
a kislánynak ugyan mindene megvan, mert a két nagyanyjától mindent megkap, de tudom, ha nem igy lenne, Zoli segitené Melit Evi eltartásában és azt is tudom, hogy én nem tennék keresztbe! Jó, persze normál határok között...
Dehát sajna nálunk az exnek az sem tünik fel, hogy valami kell a gyerekeknek... persze, mert mi mindent megveszünk nekik. Most Zoli vett szabadidőgarnitúrát nekik, mert volt akciós, pár napja meg hazaállitott két pár bakanccsal, hogy le volt árazva (500.-/pár) és bár az egyik még Barnusnak nagy lesz, de nem kér az enni, idén télen már tudja majd hordani... úgyhogy nem szólhatok egy szót sem, mert nemcsak él a gyerekeim mellett, hanem velük is...
Én különben mostanában szemétláda vagyok, mert hétvégére a szakadt (szó szerint) ruháikat rakom be mikor apjukhoz mennek. Mert várom, hogy mikor veszi észre... de áhhh... :twisted: bár hétvégén tüntetőleg kimosta a nője a dzsekijüket, mert az oviban összekoszolták én meg nem álltam neki pénteken... mossa csak, legalább valamit csinál... csodálom, hogy zavarta mert nem szokta, olyan koszosan jönnek haza tőle, mintha egész hétvégén dagonyáztak volna a sárban (nem túlzok)... :twisted:

Nah, kicsi párom jól elmarad... negyed10-kor indult a III.ker önkormiba a papirért és még sehol... pedig 1-re le akartunk érni bejelentkezni! :roll:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:14-kor.
Vendég

Hát igen ezt a hozzáállást én sem értem. Elképzelhető, hogy féltékeny, de akkor miért a gyerekekkel b..ik ki???
Igazad van a szakadt ruhákkal!!!! Én is ezt csinálnám a helyedben!

KépKép
kisfruzsi

Sőt én lehet, hogy el sem engedném a gyerekeket amíg nem fizet. De ezt nem szabad csinálni, tudom, mert ezt a gyerekek is megsínylik!

KépKép
kisfruzsi

Gabcika, ezt a kolleganőm is ajánlotta már nekem. Ha ebben a hónapban nem is, márciusban elnézünk. Állítólag ha egyszer 10 000 ft fölött vásárolsz, akkor kapsz 10% kedvezményre jogosító kártyát.

Kép Kép
szõlõ

Kamilla, nagyon szép a babaszoba! Mivel festettétek rá kis Vukk-ot?? (mármint milyen festékkel) Teljesen kézzel, kép alapján, vagy vmi sablonnal?

Kisfruzsi: nem tudom, hogy lesz ez a bejelentés dolog.... az biztos, hogy itt szülöm meg. De, úgy tudom, hogy ettől még magyar állampolgár lesz. Gondolom kapok vmi élveszületési-papírt vagy mit, azzal Apa mehet haza intézkedni. Mi hivatalosan is be vagyunk ide jelentve. (meg otthonra is... nem is értem, hofgy lehetünk két helyre...?? ) Babával nem tudom mi lesz... Ide tuti be lesz. de otthonra?! Férjemmel mi is külön helyre vagyunk bejelentve... :D Németo-ból fogunk kapni minden szoc. támogatást, otthonról semmit. (GYES, GYED-re nem vagyok jogosult, mert nincs munkám...)

Szösszenet: már hiányoztál!! Nagyon csini a pocakod!

Szőlő: mikor kérdezték a csajok, hogy hol lehetnek a belső szervein, nekem is ez a kép jutott eszembe! :wink:

Jajj, olyan furcsán feszül a méhem alja... mintha le akarna szakadni... Épp nőhet? Éjjel alig tudtam egyik oldalamról a másikra fordulni. Olyan nehéznek érzem, vagy nem tudom hogy mondjam... :roll: Reggelente viszont ( :oops: :oops: 11körül... :lol: ) olyan bulit rendez odabent Manócska, hogy jééé! Tök élvezem! Este bezzeg én is sziszegtem, mint ahogy valamelyikőtök írta... (sorry, elfelejtettem...)

ercsi_3

Ercsi - Épp meséltem Szőlőnek, hogy az utóbbi 1-2 hétben elég terhesnek bizonyult a várandósság :D Nagyon feszült mindenem, nehéznek éreztem magam .. a pocakom ... stb.
Aztán most pár napja megint tele vagyok energiával ..
Megállapítottuk, hogy amikor nagyot nő a pocak, akkor nyűgösebb az ember .. most nekem stagnál egy kicsit :D
Biztos neked most fog nagyot nőni a pocak :)
Kiélvezem .. ma megyünk megvenni Alíznak a szekrénye párját .. mert még befér a szobába .. és hát .. tárolóeszköz az KELL :D

Kép
szösszenet

Pumpóka: amúgy a srácok szeretnek az apjuknál lenni? Szerintem egyáltalán nem vagy pénzéhes!! Érthető, hogy az új nője így próbálja beállítani, hisz akkor kevesebb maradna neki... Fúj... inkább nem minősítem... :x

ercsi_3

Ercsi,

köszi. Nálunk egy kicsit más a helyzet, mert mind a ketten itt dolgozunk Magyaro-on, és én innen kapok majd minden juttatást.
De nem intéztem el még az itteni bejelentkezést, tartózkodási engedély...stb.
Az állampolgárság az tiszta, persze hogy magyar lesz, csak nem tudom, hogy akkor kötelező-e otthon isbejelenteni vagy itt? zóval nem tudom. A legjobb az az egészben, hogy azt sem tudom kitől lehetne kérdezni, mert egy sima TB ügyintézőnek szerintem lövése sincs erről. A védőnőm is azt monda az elején, hogy ne jelentkezzek be itt Szlovákiában, mert akkor nem fogok anyaság ellátásokat kapni otthonról, amiről persze később kiderült hogy baromság!!! Szakbarbár kicsit utánanézett nekem. De nem tudom, hogy táppénzt kaphatok-e ha bevallom, hogy nem otthon tartózkodom...na szóval kicsit zavaros a dolog...én Magyaro-on szülök, szóval ebből a szempontból egyszerűbb lesz minden, nem kell fordíttatni, hitelesíttetni és társai....

KépKép
kisfruzsi

Tegnap késő este megszületett a hugicám kislánya. Hanna baba 3 kg és 50 cm, és nagyon jól vannak. :D :D :D Úgy örülök. Győrben történt, ezért még nem láttam őket, de a fotókat már nagyon várom.

Kamilla! Szép nagy poci. :) Nagyon jó lett a gyerekszoba. Már nálunk is csak az ágyak hiányoznak. Ha minden igaz hétvégén érkeznek és végre kész lesz a szobájuk.

Szösszenet! Csini vagy és jók az új szerzemények.

Babyteve! Hát érezd magad letolva.Még csak egy napja kell feküdnöd és már ilyeneket találtál ki?! :evil: Természetesen két gyerkőccel fogtok hazamenni, lehet nyugodtan előre vásárolni.

Pumpóka! Sajnálom ezt az újabb hercehurcát. Azt gondoltam, hogy a válás kimondásával sinen vagytok és már csak boldogan várjátok az esküvőt és Zsófit. Erre tessék.... :(

Kép

Kép
szofi74

Ercsi, nekem is most kb 4-5 napja "állt meg" egy ilyen giganövés fázis :lol: Most a héten én is tök jól vagyok és tele vagyok energiával, jó, leszámítva hogy tegnap úgy beállt a derekam hogy azt hittem nem megyek haza az irodából gyalog.... De tényleg vannak ilyenek, én is megfigyeltem. Nő egy baromi nagyot a pocak, aztán stagnál.

A gyerektartás kérdésbe én szándékosan nem folynék bele de azt tuti, hogy Pumpóka, ez minden csak nem pénzéhség!!!! Remélem te sem hiszed el hogy az lennél :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szofi, gratulálok a hugidnak!!!! 3 kg és 50 centi, jaaaj de kis édeske, egy ekkora babával én is kiegyeznék :roll: Ugye lesz majd róla fotó?

Kép Kép
szõlõ

Szofi!
Én is gratulálok a hugidnak! :D

Láttam egy szép nagy pocakot....azt hiszem Kamilláét! De javítsatok ki, ha nem.

És Szösszenetét!

Szépek vagytok lányok!

Szösszenet!

Teljesen 100 %, hogy Boglárkánk van!!! Úgyhogy beírhatod a táblába!!! :D

Pumpóka!

Sajnálom a gyerektartás ügyet. :(

Hű hát most másra nem emlékszem.... :oops:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz, gratula a 32. héthez!!! Ú de mindjárt belépsz az "időzített bomba" státuszba :shock: :D

Na ne paráztass :lol: :lol: :lol:
Van olyan, aki április 1-re van kiírva .. szóval még nálam is nagyobb időzített bomba :D

Hát lányok igaza van szössznek,klarka,magika,és én/ha valakit kihagytam bocsika/már előrébb tartunk. :wink: Én holnap töltöm pl a 33hetemet... :shock: :) De nem bánom! :lol: izgi :lol:

Kép

Kép
mezsó

[quote="szofi74"]T írta:szofi74egnap késő este megszületett a hugicám kislánya. Hanna baba 3 kg és 50 cm, és nagyon jól vannak. :D :D :D Úgy örülök. Győrben történt, ezért még nem láttam őket, de a fotókat már nagyon várom.

Gratulálok, és jó egészséget kívánok nekik!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mezsó én nem is azt mondtam hogy ő az első :wink:

Kép Kép
szõlõ

Lányok!!!

Off!!!
De valaki nem tudja, ha megállni tilosnál parkolok, mennyi a büntetés??? :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szofi! Gratulálok a húgodnak! És nagyon szép a 3in1 pocakod!!

OlleM: utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Jézusom, 1 hónap múlva már nem pocakfotókat nézegetünk, hanem BABA FOTÓ-kat?!?! :shock: :lol: hű, de jó!!! Mire én szülök, már egy csomó tapasztalt vadiúj-Anyuka lesz! :wink:

ercsi_3

Na, megjöttem bevásárló körútról. Dm-be voltam, vettem ezt-azt a kórházi csomagba. (neszeszer, antibakt tusfürdő - Neutrogena, fogkefe... ja meg szőlőcukrot! :D (a dm-es márka 99 ft, és 3 féle ízben is van)
Aztán vettem papucsot is, meg apának Valentin napi ajándékot (pulcsi, sál, mert állandóan fázik a nyaka, de nem őneki nem kell... de azért ma reggel mondta, mégis kéne! :D )
Csajok! Holnap Valentin nap! El ne felejstétek párocskátokat!

Kamilla! Gyönyörű a pocakod!!! Büszke lehetsz rá! Az ágyak pedig tényleg ízlésesek, szépek, meg a pelenkázó is a kis Vuk-al! Le a kalappal!

Szöszi! Te is nagyon csini kismami vagy! Csak pocak, felesleg nincs rajtad! (állítólag én is ilyen vagyok :oops: ) Pedig eszem... sőt... és én is már 9 kg-nál járok! :shock:

Ezt a pocaknövést én is ugyanígy tapasztalom! Érdekes! Van 1-2 nap, amikor érzem, hogy nől, akkor húzódik, meg nehéz is, aztán utána jó pár napig semmi, és az ember tele van energiával.

Kép
gabo001

Jaj! 3 kg, és 50 cm! Hát ez szuper arány! Én is örülnék egy ekkora kis Zsófi babának! Olyan édi lehet! :D

Kép
gabo001

Ollem,

fogalmam sincs! De miért, ott parkoltál?????

KépKép
kisfruzsi

[quote="gabo001"]J írta:gabo001aj! 3 kg, és 50 cm! Hát ez szuper arány! Én is örülnék egy ekkora kis Zsófi babának! Olyan édi lehet! :D

Én Szandim 3100-el és 54 centivel született, mégis olyan csöppnek tűnt :)

nici

[quote="ollem"]L írta:ollemányok!!!

Off!!!
De valaki nem tudja, ha megállni tilosnál parkolok, mennyi a büntetés??? :oops:

Szerintem olyan 5-15ezer Ft körül van...

nici

Ollem, délután tudok pontosat mondani... :) Levinek is sikerült kb fél éve tilosban parkolnia... :?

Én is bőven beérem 50centi és 3kg kevéskével... Igaz, hogy olyan kis csöpp az is, de ahonnan kijön, az még "csöppebb"... :oops: :)

ercsi_3

Nem láttuk a táblát az utca elején... :oops:
Férjem vezetett...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ercsi!

Akkor délután várom az infót.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én is vagyok, most voltam fiammal baba-mama klubban, ahol jól kifáradtunk mind a ketten, úgyhogy ledőlök egy picit. Én a március 30-at céloztam be, mert akkor van a férjem szülinapja!! :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka,

az teljesen reális is!

KépKép
kisfruzsi

A büntetést nem tudom, de a bátyám azt mondta, amikor a vadiúj 4! napos autómra rárakták a kerékbilincset, hogy a 14ezer vhányszázzal olcsón megúsztuk...(Ezen őrjöngtem, amikor volt az az idétlen új suzukis reklám, amikor nem rakja rá a bilincses a suzira, csak a többire....naná, hogy rárakta...de nem karcolta össze :D )

Szofi, gratula a hugidnak! (Akkor azért egy cseppet ebben is hasonlítunk, bátyámék szeptemberre várják a babót :D )
Én próbálok pozitívan gondolkodni, de amikor be vagyok zárva, akkor előjönnek a hülyeségek...pl. itt a Valentin-nap is...ha már venni nem vehetek a páromnak semmit, legalább süthetnék, de ugye, ahhoz is ácsorogni kell....(Meg a fiam barátnőjének is kéne vmi ajándék...Gáz, ha leküldöm a gyereket Valentínós ajándékért az apjának? :oops: )
Délben úgy felment a vérnyomásom, 140 volt a felső érték, pulzus 110, totál megijedtem....utána negyed órával már kissé lejjebb ment, fél órával később meg már okés volt...Párom persze, dolgozik... :twisted: Dokim holnaptól 4 napig nem lesz...Jaaaaaj, legyen már május!

Kép
babyteve2

Szössz, szép a pocid!

Kép
babyteve2

Babyteve! Nektek is Suzytok van? nekünk is! kis méregzsák... :wink: :D
szerintem nyugodtan küldd le a gyereket ajándékért. Te mindenképp maradj a popsidon, jó? :wink: a fiadnak van barátnője? de aranyos! :)

ercsi_3

A miénken csak cédula volt, hogy bla-bla-bla feljelentem.
Ennyi! kerékbilincs nem volt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én is megyek lefekszem, mert a derekam iszonyatosan fáj.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hali!
Aludtam egy keveset.

Köszi a szobadicséreteket. Az a nagy szívfájdalmam, hogy nem volt időm befejezni és már nem is kelhetek fel festeni. Még a tavat kellene megcsinálni, egy-két erdei állatot, meg Szaffi-cicát a fa tetejére.
Egyébként szinezőpasztával csináltam, meg diszperzittel.

A hasammal én is úgy vagyok, hogy szakaszosan nő. Most éppen azt hiszem, hogy növésben van, mert baromira húz. Egyébként nekem a tüdőm sínyli meg a legjobban a szervi összenyomódásokat. Alig kapok levegőt, csak pihegek egész nap. Hál istennek a gyomrom jól bírja, de ez azért van, mert senki nem rugdossa. Haránt az egyik, faros a másik.

Szössz! Csini vagy, mint mindig. Én is 12kg-nál tartok, csak van köztünk 4 hét. :) Azért azt az együtt szülést még mindig esélyesnek tartom. A dokimmal ápr.10-ben egyeztünk meg. Mármint, hogy addig mindenképp benntartom őket.

Babyteve! Sajnos mostanában nekem is sokszor eszembe jut, hogy mi van, ha 1 gyerekkel jövünk haza és itt áll a berendezett ikres szoba, meg a duplakocsi, de emiatt valahogy mégse halasztottuk a vásárlásokat, mert úgy gondoltam, hogy ez így a pozitív hozzállás. Próbálom a negatív gondolatokat elhessegetni.
Nem lesz semmi gond egyikünknél sem!!!

Szofi! Gratula a Huginak!
é
Ollem! Tesómat 5e-re büntették decemberben Pesten.

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi lányok de uh után lefeküdtem aludni…
MINDEN OKS.. a dokinő szerint aki az uht csinálta azt mondta abszolút lehet ennyire lusta egy bébi..ráadásul aranyom fejvégő és annyira elkényelmesedett pozicióban van hogy teljesen kipárnázta magát..a koponyáját alig tudták lemérni..
Meg is riasztott mert elküldött sétálni hogy negyed ora mulva ujra megnézi..na volt ám izgalom mert nem tudtuk miért kell ezt..aztán végül elmondta hogy képtelen volt bemérni a koponyáját és nem látta rendesen mi van benne :D aztán megnézette mással is és mindent rendben találtak látszólagosan :D
Adatok rendben..grammot nem irtak..:(
A lepény 1. es átlagos magzatviz..fejvég..lepény jó helyen.
Szoval köszönöm a drukkokat..megnyugodtam teljesen…sokkal jobban is érzem magam igy.
31. héten megyünk a dokibácsihoz legközelebb..

Nono: ha már utánajársz ennek a mellpalszitka dolognak kiváncsian várom ha elárulod majd mennyibe kerül..az én lelkivilágom is csak ez kavarja fel..nagyon nagy cickokat kaptam egy átlagos 55 kghoz..és már amugyis zavartak..most hogy terhes vagyok..na megmondom őszintén rettegek mi lesz ha már vége a szoptatási időszaknak..az én 90Dm sztem sosem fog már szép lenni és feszes ahogy már elötte sem volt az..:(
Ja és Máté azért GregusBaba mert Gregus Máté lesz..és mi itthon GregusBabázzuk :D
És azon a progin amin csináltam amugy sincs ékezet..tehát nemis tudtam volna megoldani..de nem is akartam :D

Pumpi: én imádtam a 85B és C méretemet..nekem az az álom cici :D sajna én már a 90sel nem tudtam mit kezdeni..irigylem a szép kerek közepes méretü formás mellü nőket akiknek meg persze az én 90Dm kéne :D

Eve@lisa: grat a mennyegzőhöz :D

Felsoa: hát igen..ugy láccik :D Miski Timeát fogadtam meg..őt ajánlották a legtöbben és nagyon szimpatikus volt :D neked lesz vki?

Pumpi: jájjjjjjjj..valahogy nem találtam meg hogy akkor mehet postán :D
De akkor cseréljük a cimet aztán küldöm is :D

Szössz: üdv itt ujra :D már hiányoltunk..

Ja amugy hog már ennyit dumcsi a mellpalszitkáről..vkinek konkrét adatai? Pénznemben? :D
És ez most melyik a mellfelvarássa ugye? Vagy mellkisebbités? Én még utobbit is vállalnám..

És amit Fruszi ir..pl ha karok még babát akkor késöbb érdemes..de én 21 évesen belehalok ha még a férjem elött sem merek levetkőzni..már a terhesség elött is foglalkoztatott a dolog..mostmeg mégjobban csak azt hittem egyedül engem :D

Kamilla: szép poci
Csini Szössz is :D

Grat a kisbabához..Szofiékhoz :D

Pumpi : nyugi..nem vagy se pénzéhes se semmi..teljesen normális amit akarsz..

na bekusss...
Vendég

Mary!

Ez attol is fugg, hogy ki buntet.

Minket a keleti parkolojaban buntettek meg tilosban parkolasert.
Ott az onkormanyzat buntetett es 16 000 ft volt.
30 nap mulva jotta csekk es kaptunk ra 6 napot, hogy befizessuk.

Magi
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:14-kor.
Vendég

Köszi mindenkinek a hugi nevében. Ha lesznek fotók megmutatom, már én is alig várom. Olyan jó neki, hogy már ott szuszmog mellette a kisbabája... Én is kiegyeznék ekkora csöppségekkel, sőt még kisebbel is. Most azt próbálom megbeszélni velük, hogy 2500 feletti súllyal és betöltött 37. hét után szülessenek, akkor már nem kerülnének inkubátorba, ha más gond nincs. Abba már beletörődtem, hogy valószínűleg nem lesz természetes szülés a fekvésük miatt, de akkor legalább már másnap szeretném megölelgetni őket és nem egy "dobozban" nézegetni. És köszönjük a pocidícsérőket is. Hú, nagyon feszül egész nap, gondolom növöget... Reménykedem, hogy "máma már nem hasad tovább". :wink:

Kép

Kép
szofi74

Babyteve! Kitartás! A babák lesznek a legszebb ajándék, ha megszülettek!! Én sem mennék el ajándékért, ha feküdnöm kellene. Egyébként is ez a Valentin nap is már olyan elcsépelt valami, meg erőltetett. (férjem ki nem állhatja, szerinte ez is egy Amerikából átvett baromság, mint a Halloween) Páromnak meg úgyis kellet sál, há ráfogtam Valentinnap ajándéknak! :D

Hát tényleg furi, hogy márciusban már lehetnek babás híreink bőven! Én is kezdek aggódni.... :roll: Bár én április vége előtt nem akarom, hogy kibújjon!! (amúgy május 4.-re vagyok kiírva)

Kép
gabo001

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: