Emma!
Ez nálunk elég bonyolult volt. Amikor szétköltöztünk, nem adtuk be a válókeresetet, mert neki sosem volt rá pénze, nekem meg miből lett volna 12ezer ft-om, amikor örültem, hogy a gyerekeimnek enni tudtam adni... igy hivatalos végzés nélkül nem tudtam volna behajtani rajta, ennek utánajártam azért... de sajnos csak a válás segithetett ezen... Aztán volt egy időszak, amikor fizetett (a nyáron)... aug-ban összeköltözött a jelenlegi élettársával és eltartja a p..csát meg a kölkét az ő egy fizetéséből (meg az albérletet, amit a csaj vett ki)... Októberben Zoli megelégelte, hogy igy vagyunk (fizet-nem fizet) és mondta, hogy beadjuk a válást, kifizetjük az illetéket, mert ez már durva, amit megengednek maguknak és csak igy érhetem el, hogy perkáljon valamit.... Hetekig jártam utána a papiroknak, mindent kikértem (gyerek születési, házassági a.k.kiv., tulajdoni lap, orvosi igazolás, kérvény a biróság elnökének a soronkivüliségért, stb...) , beadtam a közös megegyezéses keresetet (aláirta szerencsére)....
Decemberben megkaptam az idézést jan.21-re... gytartást nem fizetett nov-dec-jan.... persze a biróságon ezt szóvá tettem, hogy nem gondoskodott a fiúkról egyáltalán (ő azt mondta, a nője utánajárt és neki mindenhol azt mondták, hogy amig nincs végzés, nem kell fizetnie és be sem tudom rajta hajtani visszamenőleg, csak ha hivatalosan kimondja a biróság)... szószó, a birónő mondta, hogy rendben, akkor kap havi 10ezer részletfizetés, plusz a havi 30ezer, plusz február 21-ig a perilleték fele 6ezer, ami jár nekem... hát leesett ember álla rendesen... azóta megjött a végzés, benne van minden, ő természetesen nem kapott (p...csa kidobta valszeg) de ez már engem nem érdekel, mondtam, ha nem utal 15-ig, akkor megyek a gyámhivatalhoz vagy biróságra (nem tudom, hol kell bejelenteni) a pénzemért! De még mindig azon megy a harc, hogy a nője közölte, hogy akkor sem kell fizetnie nekem, mert ilyen nincs (nem normális!) hogy kötelezhetik rá (persze, nője nem dolgozik aug. óta és nem is akar)... és hogy én egy pénzéhes k....va vagyok, akit a gyerekei nem érdekelnek, csak az hogy az apjukból pénzt húzzak ki.... ezt megirta e-mail-ben nekem... na, gondolhatod, hogy válaszoltam neki! Még azt is akarta most, hogy majd ő feladja nekem a bankban a gytartást, ne az ex adja fel... ahha, mondtam exnek, hogy engedd csak, de azt én nem fogom megkapni, ő pedig természetesen elhagyja majd az igazoló szelvényt és rámfogja, hogy biztos megkaptam, csak letagadom...
Na, most jól kipanaszkodtam magam.... bocsika...
Idegesit, mert Zoli tartja el az ő gyerekeit is teljes mértékben és én ezért nem látom annyit, meg nincs itthon, mert másképp nem élnénk meg.... és ez is emiatt a f...szkalap miatt van....
Hát most holnap kiderül, hogy kapok-e pénzt.... mert ma van fizetés...
Bocs lányok az OFF-ért!!!!!!!!!!!!!!!