A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Akkor ez is megoldódni látszik. De jó! Kiheverted már a vizsgálat okozta stresszt?
dmaggie

Na itt vok! Most valami csoda folytán ma este még egyszer sem szakadt meg a kapcsolat, kop-kop, azért tűntem el, mert középsőm még ébren volt és igényelt egy ruhaujjbacsuklóbedugós-közbenalkarsimogatós eltatást!

De akkor is ideteszem, amit előtte elkezdtem írni:
Milyen furi, néha úgy tűnik, úristen, már milyen nagyok a babák, régen születtek, máskor, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a pár hónap -hasfájás korszakban nem is gondoltuk, hogy így lesz- és ha belegondolunk még alig több mint feleannyi ideje vannak velünk babócáink, mint amennyi ideig bennünk éltek! Na ez aztán jó hosszú mondat lett!

viccek :lol:

KépKépKép
bongyi

Irina merre jársz?Ma nem jelentkeztél be de se csak nincs valami baj??Vagy meghozták a könyvedet :lol: ?

KépKép
juba

Én még sokszor azon is elgondolkodom, hogy hogyan van már nekem majdnem 14 éves gyerekem, mikor tegnap szültem csak. Most meg hóna alatt rohangálok.
dmaggie

Hát nem semmik vagytok.
Jók a viccek :lol: :lol: :lol: :lol:

Meggie!
Az ilyen batát aranyat ér. :)

Fleur!
A lényeg,hogy már jobban vagy és,
hamar kiderült hogy mi baj.

Nektarin!
Azta micsoda kispasi! :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Egyedül vagyok a gyerkőcökkel, apa dolgozik, ilyenkor ugye az esti szertartások mind rám várnak, aztán meg ahelyett, hogy gyorsan lefeküdnék a srácok után, itt gépezek! De ez jó nekem!

KépKépKép
bongyi

Szerintem is Irina olvas. Nem csodálom, hogy nem tudja letenni.
dmaggie

Maggie!Igen amennyire lehet szerencsére legközelebb áprilisba megyünk uh-ra!

KépKép
juba

Volt Irina valamikor délután, nem hozták a könyvét, holnap készül beolvasni nekik!

KépKépKép
bongyi

Bongyi itt olyan jó nem?

KépKép
juba

Hallom a szobából,hogy apa már horkol! :lol:

KépKép
juba

Szia Hörcsög! Na, bővül a csapat! El kellene mennem zuhizni, de még várok kicsit, hátha többen leszünk.

Kolbi, nem mondok semmi mást. Még Gergőm sem tudott kiszedni belőlem semmit, el kell olvasnia, pedig ő nem akarta. De apa és Dávid is rástartolt.
dmaggie

Nem, mégse volt Irina, úgy látom, valamit nagyon összekeverek!

KépKépKép
bongyi

Az én Kedvesem meg sudokuzik a másik gépen.
dmaggie

Bongyi!

Képzeld az én középsöm meg a könyökömet szereti morzsolni.
Milyen érdekes nem csak egy évben és egy hónapban
de egyformán szeretik a kezünket :D
Hanyadikán született Ákos?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hatodikán.

KépKépKép
bongyi

Mintha olvastam volna, hogy Zsófinak hőemelkedése van, volt. Remélem nincs nagy baj! Zsófika, kisbogár, ne legyél lázas, beteg! Ölel a jó Maggie néni.
dmaggie

Fleur, kiszálltál?

KépKépKép
bongyi

Maggie, nekem is ez jutott eszembe, írta Mesi, hogy ahogy a tegnapi oltástól mára várható volt, lett egy kis hőemelkedés.

KépKépKép
bongyi

Na csajok asszem én lelépek mert Bertust már háromszor kellett visszaaltatnom!

Jó éjt! Kép

KépKép
juba

Bongyi!

Karcsikám meg 2.-án.

Enyém párom is már alszik eddig ő volt a gépnél
azért nem voltam.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Egyszerűen nem bírom, ha "szenvednek" a gyerekek. Olyan kis ártatlanok, elesettek tudnak lenni. Érdekes, a Kedves sem igazán szereti még azokat a filmeket sem, ahol ilyesmi történik, ha meg bántják a gyereket.... Brrrr.

Fleur, most jut csak eszembe. Az én férjecském is mérnök (gépész) + inf. tanár. A gyerekek már másfél évesen verték a billentyűzetet.
dmaggie

Hörcsög, akkor ha hiszünk a horoszkópban, hasonlítaniuk kell egymásra! És még sok km se választotta el őket, vagyis a hely is stimmel!

KépKépKép
bongyi

Sokszor szokták viszont kérdezni, hogy nem sajnálom-e a kis tanítványaimat. Határozottan nem. Nem arra van szüksége a gyereknek, azzal nem kezdhet semmit. Nekem uolyan gyerekek, mint pl. az ényéim. Csak úgy eszembe jutott ez is. Jól elvagyok.
dmaggie

Bongyi, Te írtad ugye, hogy a tesód gyereke sérült? Pontosabban sajátos nevelési igényű. Mi a baj, mi történt?
dmaggie

Na ezt még leírom, mert rövid ( :lol: ) életem során ilyennel még nem találkoztam! Zitának elsőként alul a hármas fogai készülnek kitörni! A fiúké is össze-vissza sorrendben jött, de legalább az első négy tartotta a könyvben írottakat! Aztán lehet, hogy Zita fogai is megállnak az utolsó pillanatban, mert mégcsak az ínyé keresztül tapinthatóak ki, nem biztos, hogy hamar át is törik azt.

KépKépKép
bongyi

Bongyi az én kisfiam rettentő akaratos és nagyon eleven,
és mostanság hisztis is.
Ákos beszél már?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horoszkóphoz, alapjaiban hasonlíthatnak, de legtöbbször az aszcendens meghatározóbb, mint a napjegy. Így nagy különbségek is lehetnek. Csak egy példa. A Kedves ikrek, bak aszcendenssel, én bak vagyok ikrek aszcendenssel. A bak és az ikrek állítólag nem férnek össze. De nem is ez a lényeg. A Kedves sokkal bakabb bak, mint én, ha értitek, mit akarok itt leírni. Én meg szerencsére nem vagyok annyira bak, annyira földhöz ragadt, mint amennyire lennem kellene.
dmaggie

Bongyi, lehet, hogy valamilyen különleges jegy lesz ez? (Csak viccelek!) Ilyet még én sem hallottam. :roll:
dmaggie

Maggie!
Én is nagyon szeretem a gyerekeket.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

ismét oldalt kezdtem :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Húú Maggie, ez hosszú történet, de nagyon leegyszerűsítem. Bár már most jutott eszembe, hogy még annál is jobban, mert nem akarok senkiben itt félelmet táplálni, ugyanis egészségesen született babáról van szó.
Egyéves kora után fogzás, lázgörcs (ez 18 éve, amikor még a lázgörcsöt nagyjából tagadták a tanult orvosok) HOsszú volt a roham, persze ügyelet, kórház és aztán innentől kezdve legyengült immunrendszer, betegségből betegségbe, mindegyik vírussal és mindegyik lázgörccsel együtt. Össze-vissza gyógyszerezték, pár naponta próbáltak újat, végül teljesen lemondtak róla. Végig nem tudták megmondani, hogy tulajdonképpen mi a baja. Aztán valahogyan Némeországba kijuttatták a szülei, ahol fizikailag annyira helyrerakták, hogy újra lábra állt és nem támadta vírus és baci. Csakhogy időközben valahogyan (?) elvesztette a látását és hallását, amire még kint azt mondták, hogy helyrerakták nagyjából (gyógyszer mellékhatás?), de mindtha megtanult volna vakként élni, azóta se használja. Nem részletezem tovább, mai napig kb. egyéves csecsemő szintén van, teljes ellátásra szorul. Olyan mintha bezárkózott volna egy külön világba, teljesen elzárkózva mindentől és ezt nem akarná megtörni. Mindig azt mondták a dokik, hogy nem tudni, mennyi agysejt pusztult, de hát a tapasztalat szerint gyakorlatilag mind, vagy szinte mind. Mégy annyi kommunikációra se mképes, mint egy mondjuk nyolc hónapos baba, aki megért téged, bár nem tud beszélni. Nála egyik irányban sem működik a kommunikáció.
Hú, nem akartam az esti hangolatot lelombozni......bocs......

KépKépKép
bongyi

Fleur!

Édes Lilla ahogy megakarja enni a tigrist.
Látom ott is vannak hurkicák. :D
Apátok :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Szintén akaratos és hisztis, de hát ez a dackorszak! Viszont nem mondanm elevennek egyáltalán, mondjuk oroszlán bátyus annyira uralkodó, hogy mellette neház lenne bármi is. Ennek megfelelően Ákos lusta. Nem azt értem ezalatt, hogy heverészik, hanem, hogy születése óta mindent nagyon későn csinál, sőt rettentő későn. így persze, nem is beszél, válaszolva kérdésedre. Jó, gyerekszavai vannak családtagokra, pár állatra, autóra, de igazi beszéd nincs. Karcsika?

KépKépKép
bongyi

Jó sok elütésem volt, bocs!

KépKépKép
bongyi

Ja, pedig Ákosnak oroszlán az aszcendense!

KépKépKép
bongyi

Egyedül maradtam?
:(

KépKépKép
bongyi

Bongyi !
Mond már szavakat csak folyékonyan nem akar.
Nagyon értelmes meg ért mindent és megérteti magát is
csak lusti.

Maggie!
Már alszol?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, hát ez az, szerintem Ákos is ludtaságból nem beszél, bármit elmond, elmutogat nekünk a maga módján, mindent értünk. Akkor minek beszéljen? Sokszor olyan, mintha kinevetne minket, ahogy próbálkozuknk szóra bírni!

KépKépKép
bongyi

Szép álmokat mindenkinek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bongy i!
Hú de ismerős a helyzet.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hát ha mindenki eltűnt, nem kuvikkolok itt magamban, üdvözlöm a reggel elsőnek beköszönőt vagy az éjjel még esetleg idetévedő lelkeket! Kép

KépKépKép
bongyi

Viranka, csúúúúúcs mindegyik fotó Miráról és Bálintról! :lol:

Bongyi, nagyon szomorú, ami a testvéred gyermekével történt :cry:

Kép
dotildi

Ja kiszálltam, mert megjött a férjecske!
Majd holnap szép éjszakát nektek!

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Csak elmentem zuhizni, meg felébredt a kicsi, őt is visszaaltattam.
Bongyi, hidd el nagyon egütt érzek velük, veletek. Remélem van, aki segítsen! Biztosan nagyon szerethetik a szülei, és Ti is, a rokonai!

Nyugi lányok, ha valamennyire mégis beszélnek, meg fognak szólalni. Lehet, hogy egyből mondatokat fognak mondani.
dmaggie

Nahát, szép dolog, most hogy ilyen szépen elköszöntem, akkor jöttök! :D De titokban itt figyeltem ám még!

KépKépKép
bongyi

Kis cseles! De jó!

Még mindig a kicsikén gondolkodom. Bárcsak tudnék segíteni!
dmaggie

Most viszont megjött apa, lebuktam, hogy mindig panaszkodom, hogy fáradt vagyok, most aludhatnék, aztán itt verem a klaviatúrát! :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy most TÉNYLEG pá!

KépKépKép
bongyi

Dotildi, veletek mizu?
dmaggie

Na, végre fórumképessé varázsoltam a fotókat, amiket ígértem Anitjának:

Dorka a hordozókendőben:
1/ elölről
2/ oldalról
3/ itt már kezdett fáradni, úgyhogy másképp igazítottam a kendőt
4/ már nagyon laposakat pislog
5/ durmol :D