A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

"A méhszáj állapotát leíró szám első jegye a nyakcsatorna hosszúságát jelöli, a továbbiak a külső méhszáj - nyakcsatorna - belső méhszáj tágasságára utalnak. " Ezek pedig Dr.Nagy László szavai innen a babanetről,most találtam erre.

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Babyteve, nagyon együttérzek veled fekvés ügyben, én most úgy érzem, hogy az utóbbi 5 napban már mindenemet szétfeküdtem. De kibírjuk, ugye? :lol:

Ollem, én is boldog szülinapot kívánok neked! Nagyon szép a tortád. A diétához csak annyit, hogy ez így nekem egészen egészséges étrendnek tűnik (pl. párolt karfiol). Én nagyon szeretem az ilyen típusú ételeket (párolt és sült zöldségek, ).

Mezsó, gratulálok a fogyáshoz! Valóban az is valami, ha az ember nem hízik tovább. Egyébként legutóbb nekem is volt keton a vizeletemben (cukor az nem). Azt mondta rá a háziorvos, valószínűleg keveset iszom. Most igyekszem fokozni a mennyiséget.

Szofi, nagyon csinos kismama vagy, és ennyi hetesen csak +5 kiló két gyerekkel? Nagyon ügyes vagy!

Egészséges nasi? Én ilyeneket szoktam enni, mint alma, magvak (mandula, törökmogyoró), joghurt, jó, néha persze süti és csoki is van. És még mindig csak 3-3,5 kilónál tartok. Na majd most a fekvéssel kíváncsi vagyok!

A méhszáj tényleg lerágott csont, de azért leírom, hogy az én dokim a múltkor miből állapította meg pontosan. Vizsgált kézzel, ott megállapította, hogy a méhnyak rövidebb, aztán csinált hüvelyi ultrahangot. Ott nagyon jól látszott számomra is a külső és belső méhszáj is, amit ő pontosan milliméterre lemért, hogy most mekkora, mennyire van nyitva. Azt mondta, hasin ez nem látszik így (illetve a külső egyáltalán nem, azt hiszem).
Vendég

Nekem is megvan Réka kismamatornája..kétszer csináltam meg..aztán többet ne mvolt kedvem..nem szimpi igy nem szimpi vele tornázni sem..

ja képzeljétek RÓZSASZIN cumi volt a csomagomban :S hát kivoltam..pedig olyan ari..de fiunak rozsaszint?? áhh azért nem..hát sajnálom..de legalább a cumisüvegnek hasznát vesszük..
Vendég

Nekem sem szimpik Norbiék, az meg amit Réka terhesen művelt... hát no comment... nem normális :roll:

Viszont egy barátnőm nagyon szépen lefogyott Norbi módszerével a szülés után.

KépKép

KépKép
gabcika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:10-kor.
Vendég

Lituka!
Cseréljünk, az enyémben zöld volt és én alap nem szeretem a zöldet annyira! :twisted: Rózsaszinre gyúrtam... de nem azt kaptam.... :twisted:

Pont Laránál nyilatkozták, hogy vajúdott pár órát, aztán a dokival megbeszélve úgy döntöttek, hogy nem kinozzák tovább a kismamát! Egyébként bárki kérhet császárt, ha van hozzá olyan orvosa, aki indok nélkül is megcsinálja (a fájdalomtól/szüléstől/ való félelem nem indok!) és persze jó vaskos a pénztárcája, mert az biztos, hogy kisebb vagyont kér el érte az orvos, aki kockáztat vele (mindenféle szempontból)!
Klaudiát sajnálom érte, nekem ők szimpik, és elég sokat vártak a babára, meg el is ment nekik egy Panka előtt... megérdemelték ezt a kislányt nagyon!

Nekem is 2000 Mezsó :wink:
Vendég

Mezsó! Dec 27-én voltam utoljára a dokimnál, akkor azt mondta, akkor menjek vissza, ha megvan a cukorterheléses vizsgálat eredménye.
Szóval így...
Én is türelmetlen vagyok, már nagyon szeretném látni a babót, de sajna 4D-re most nem tellik.. :(

KépKép

KépKép
gabcika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:10-kor.
Vendég

Csajok! Az én pocaklakóm meg annyit ficánkol, el sem tudom képzelni mikor alszik... éjjel is többször felébreszt... ez normális???

KépKép

KépKép
gabcika

Hát én most megint nagyon elkezdtem gondolkodni a 4D-n.... :roll: pedig nagyon mondtam, hogy akkor egyszer voltunk, élmény volt, bőven elég.... de engem annyira idegesit, hogy csak egy kilót mondott a doki a súlyára, hogy őrület! Szerintem az lesz, hogy megyek hozzá 27-én és ha nem mond egy átlagsúlyt rá, vagy nem csinál uh-t, akkor irány a 4D! Én látni akarom a kisasszonyt!!!! Saját szememmel is hogy rendben vele minden és konkrétan az összes méretét tudni akarom, mert doki csak fejet meg combot mér... :(
Mivel pedig másodszorra mennénk, most csak 9ezer lenne... :)
Persze ez múlik azon, hogy mennyi lesz a fizetés, meg kapok-e gytartást az extől...
Vendég

...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:11-kor.
Vendég

Pumpi nagyon szivesen megoldhatjuk vhogy a cserét..majd kiagyaljuk hogy tudnánk eljutatni egymáshoz :D
Vendég

Nono: ha ez igy van akkor Máté nagyon nyugis babóca lesz idekinn..
Vendég

Lituka!
Nekem megér egy 100-ast a postán... :wink:

Nono!
Nem tudom, hogy értetted hogy megváltozol a 2.gyerek után???
De lehet, hogy csak én vagyok értetlen... :roll:

De tényleg nincs két egyforma terhesség és szerintem akárhányadikat szüli az ember lánya, ugyanúgy aggódik, ha valami nem a legtökéletesebben alakul... pedig nekem is mondta a doki, hogy nem baj, ha nem 2kiló :) és mégis... engem zavar, mert látom, hogy mindenkinek kb.másfél kiló ebben a korban... :roll:

Ezt a kint nyugis bent aktiv dolgot megcáfolnám... :lol: A fiúk is aktivak voltak odabent, idekint pedig Atis nagyon nyugis volt, Barnus pedig veszedelem... persze, ez mostanra megváltozott! Most mind a kettő lelőhetetlen és fáradhatatlan, állandóan mozognának! :)
Vendég

[quote="gabcika"]C írta:gabcikasajok! Az én pocaklakóm meg annyit ficánkol, el sem tudom képzelni mikor alszik... éjjel is többször felébreszt... ez normális???

Sziasztok:)

Persze. :) Most van helye igazán ficánkolni, még jó, hogy kihasználja. :lol: Meg aztán lehet, hogy úgy fekszik, hogy minden apró moccanását érzed.mocorognak álmukban is.
Enyémke is aktív időszakát éli.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:11-kor.
Vendég

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]nono: nem is hallottam hogy Liptai Claudia pankája a szülés alatt oxigénhiányos lett... :shock: :shock: De durva!!Meg mi azt tanultuk,hogy 12óránál tovább nem lehet a vajúdást elhúzni,pont ezért is,az oxigén hiány miatt!!!Tán Claudia tiltakozott a csaszi ellen?

Akkor sem lehet elhúzni a vajúdást, ha minden rendben halad? :shock: Azért első szülésnél nem ritka a 15-20 órás vajúdás, akinek 6-8 óra alatt megvan, az már szerencsés. :)
Ha rendben halad a dolog, tágulás, egyebek, szívhang is jó, akkor szerintem 12 óra után tök felesleges a császár.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="ollem"] írta:ollemme a szülinapi tortám!!!! :D
Ma én ezzel "diétáztam"..... :oops: :oops: :oops: Kép

Boldog szülinapot, ollem. :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

...
Vendég

nici, szép a függöny :)

Hízás: én +9 kilónál járok így a 26. héten. :oops: :lol: De tudtam, hogy így lesz most is, úgyhogy nemérdekel. :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nono!
Igazából én Atis után simán visszanyertem eredeti formámat, cici, has, minden (mondjuk a feszes hasamat kemény tornával kaptam vissza)....
Barnus után lett a cicim veszedelem, de előrebocsátom, hogy Atist 2-3hós koráig szoptattam csak (nem volt tejem), második tökit pedig másfél éves koráig... ő még akkor is szivta volna, amikor már szinte semmi nem jött belőle.. meg akkor fogytam sokat (20kg-ot), mikor már nem szoptattam és hát rettenet, mint két aszalt szilva úgy nézett ki (de szó szerint!!!)... a hasam az szintén gyönyörüen visszament, torna volt, de nem vészesen...
Kiváncsi leszek, most hogy lesz... szeretném megtartani a súlyomat szülés után (tehát nem visszafogyni)! De persze azért a bőröm ne legyen plötyi, azért megpróbálok majd megint egy kis tornát. Remélem, a cicim is elfogadható lesz... a hasamat nem féltem, szerintem visszamegy... lehet, nem annyira, mint az első kettőnél, de bánja fene... :)
Vendég

...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:12-kor.
Vendég

Nem vagy hiú Nono, ez nem hiúság, ez teljesen normális, hogy foglalkoztat a dolog. A plasztikával nem vagy egyedül.... engem Barnus után foglalkoztatott, de hát ugye hiába, mert egyedül nevelve a két gyereket nem lett volna miből (munka nélkül,gytartás nélkül) .... nem is tudom a mai napig, Zoli hogy tudott elviselni azzal a cicilátvánnyal... :roll: mondjuk, sokat nem látott belőle, mert rólam leimádkozni sem lehetett a melltartót még sötétben sem! :lol:
Most ha megint szottyadt lesz, akkor el fogok gondolkodni rajta, hogy nekiállok félrerakosgatni rá, hogy felvarrassam... szilikont semmiképpen, de egy sima felvarrásra bármikor befekszem, ha lesz rá pénz.... és végülis már lehet részletre is... hát meglátjuk... ha Zsófi is olyan sokáig szopizik, az bizti megint taccsravágja őket, de talán ha nem fogyok vissza nagyon, akkor bizom benne, hogy még elfogadható lesz! Most nagyon jó, igy tetszik, simán maradhatna! :lol: Ez a 100-as mellbőség már méret... :lol: és milyen feszes meg kemény... sok nő álma... :lol: kár hogy múlandó... :twisted:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 18:12-kor.
Vendég

[quote="lituka"]N írta:litukaekem is megvan Réka kismamatornája..kétszer csináltam meg..aztán többet ne mvolt kedvem..nem szimpi igy nem szimpi vele tornázni sem..

ja képzeljétek RÓZSASZIN cumi volt a csomagomban :S hát kivoltam..pedig olyan ari..de fiunak rozsaszint?? áhh azért nem..hát sajnálom..de legalább a cumisüvegnek hasznát vesszük..

Az enyémben meg kék :S Jól kifogtuk :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, már egy hete nem tudtom fellépni :oops: :cry:

Szombaton megvolt az esküvőnk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jól sikerült, a házasságkötőterembe sokan eljöttek, utána viszont csak a családdal mentünk ebédelni. Az is jól sikerült, este 7-ig voltun az étterembe. Holnap mehetünk a házassági anyakönyvikivonatokért, aztán intézem a személyim, lakcímkártyám, jogsim, adókártyám, tajkártyám :shock:

Klarka:
Tudnál abban segíteni, hogy az Erőmű u-ban milyen intézményt kell keresni a XI. kerületi lakosoknak járó egyszeri vissza nem térítendő juttatás ügyében (70.000Ft?), milyen papírokat kell magammal vinni, mikor lehet elkezdeni intézni (baba születése előtt vagy csak utána)? Köszi előre is!

Na visszaolvasgatok, bár nem tudom hogy fog menni :oops:

Majd rakok fel képet az esküvőről is holnap!

Legyetek jók! :lol:

Pusza

Eve

Eve

KépKép
eve@liza

Én is cserélek szívesen valakivel, ha neki rózsaszín cumi van fiúhoz :)

Csöppke, köszönöm :) Elküldtem neked az adatokat, még 1 hete kb, mikor beszéltünk a tábláról!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mary,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!
Anyumnak is ma van, most jöttünk haza tőle.

Lituka,
én csüti megyek UH-ra. Kár, hogy kerüljük egymást. Ki lesz a szülésznőd?

Pumpóka,
én is rózsaszín cumit kaptam. Szívesen elküldöm.

Nekem sajnos a hasam megmaradt a szülések után, be is repedezett. Pedig kentem szorgalmasan. Csak hát gyenge a kötőszövetem. :(
Én is gondolkodtam a plasztikán, de elég komoly műtét.
A cicim érdekes módon nem lett gáz, pedig mindkét gyerkőcöt sokáig szoptattam.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

[quote="felsoa"]
írta:
felsoaPumpóka,
én is rózsaszín cumit kaptam. Szívesen elküldöm

Akkor nem lehetne, hogy ezt meg mi cseréljük el? :oops:
Ha jól értelmeztem Pumpóka már lezsírozta Litukával :)

nici

Köszi Felsoa, ahogy Nici irta, már Litukával beszéltünk róla, hogy cserélünk valahogy, én irtam, hogy megy postán, nekem megér annyit, de még nem válaszolt rá!

Nekem kopp-kopp a pocim nem csikosodott egyiknél sem, eddig most sem... szerintem ez is alkati kérdés.

Hát a plasztika minden szempontból ugyanúgy mütét... de ha a cicim végleges formájáról van szó, akkor állok majd elébe... :)
Persze, biztos, hogy a szalmaszál nem férne a valagamba előtte...
:lol: de azért megcsináltatnám... :lol:
Vendég

Nekem sajnos szétrepedt a bőröm Szandinál, hiába kentem, és csináltam bármit, ahogy Pumpóka is írta, ez alkati kérdés :?
Most nem repedtem még egyáltalán, szerintem már nem is fogok jobban, mert gondolom ugyanott nyúlik, ahol már van csík... na ezt értelmesen leírtam, de gondolom érthető :)
Na meg ha így folytatom a diétát, akkor jó lesz a vége, mert ugye már fogytam 2 kilót :)

nici

Sziasztok!
Egy ideje nem jelentkeztem, mert nekünk is felmondta a gép a szolgálatot,mindent ki kellett benne cserélni. Nagggyon nem hiányzott ez most anyagilag.....
Nagyjából képben vagyok, mert sikerült visszaolvasni.

Nagyon szenvedek én is mostanság a nyelőcső-és gyomor égéssel, és az a furcsa, hogy inkább este jön elő, de akkor nagyon..Most is nagyon kellemetlen, és ha lefekszem sem tudok tőle elaludni.

Nekem is az előző vizsgálaton 2000-t írtak be, nekem azt mondta a doki, hogy a méhnyak elkezdett kicsit már rövidülni, de ez ilyenkor már normális.
Holnap reggel megyek végre hozzá, 4 hét után.Remélem minden rendben lesz.

Nagy nassolós lettem én is, főleg a csokikra kattantam rá...most tartok +7.5 kg-nál.

Jól emlékszem, Szösszenetnek is tönkrement a gépe, azért nem ír..?Gondolom ők is örülnek a plusz kiadásnak.

Azt hiszem lefekszem, remélem eltudok aludni...
Jó éjt mindenkinek!!

Kép
tim27

Sziasztok Csajok... :)
Jelentem, meggyógyult a gépem ..
Majdnem 1 heti visszaolvasást nem vállalok, de majd megpróbálok képbe kerülni lassan, hogy miről folyik a csevej :)

Kép
szösszenet

[quote="tim27"]J írta:tim27ól emlékszem, Szösszenetnek is tönkrement a gépe, azért nem ír..?Gondolom ők is örülnek a plusz kiadásnak..

Oh, most olvasom, hogy egy cipőben jártunk ..
Hát igen .. nagyon nem hiányzott.
Inkább vettem volna egy szekrényt Alíznak .. vagy 3-at :? :?
Nem hiányzott a kiadás, de a gép munkaeszköz :( kell :(
Mindegy ..
Örülök, hogy ti is megoldottátok ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok,

3/4 5 óta fenn vagyok :( :( :(

Szofi, a Gabinak van mosópora és öblítője is, apor kb. 700 ft egy doboz

EveLiza, a kerületi születési támogatáshoz kell a születési anyakönyvi kivonat is, meg lakcímkártyák- szülőké és a babáé is
Gratula az esdküvőhöz, FOTÓKAT KÉRÜNK!!!!!!!!!

Nici
, ez szerintem is alkati kérdé, nekem szerencsém volt és nem csíkosodtam terhesség alatt. ( bitos azért mert rajtam állandó jlleggel van egy kis háborús tartalék és könnyebben nyúlik a bőröm :) )

Ollem, utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! Nagyon guszti volt a tortád, még így reggel 6-kor is megkívántam :) :)

Babyteve, sajnálom,h így alakult!! Pihenj sokat!

Lányok, azért én kezdek berezelni..........................
mango.

Ollem,
Boldog szülinapot!!

Eve,
Esküvőhöz gratula :)

Babyteve,
Sajnálom :( Pihenj sokat és nem lesz semmi baj!

Timi,
én idared almával nassolok és így jöt fel 15 kg. Nem is tudom, mi lenne, ha én is csokiznék

Nono,
én sem itéllek el azért, mert foglalkoztat a mellplasztika. Bizony nekem is megfordult már a fejemben, hogy ha szoptatás után csoffadt lesz, akkor én is elmegyek. (Nekem már volt egy plasztikai műtétem, de az orrplasztika volt.)

Nici,
nagyon szép az új függöny :)

Kép
emi29

Jó reggelt!

Nem fogjátok el hinni, de pont tegnap tárgyaltuk ki a takarító csajszimmal a plasztikai műtétet, mert ő most csináltatta meg a két gyerek után.
Én tutira megyek, mert egy ikerterheshas után nem hiszem, hogy bomba nő maradok. De érdekes módon anyám mellei 3 gyerek után tök jók maradtak. Nade ez úgyse most lesz, majd évek múlva, mikor már nem kell nagyon emelgetni őket, mert szigorúan feküdni kell utána 1-2 hónapig.

Tegnap Apa összeeszkábálta a baldahint meg a pelenkázó komódot. Majd rakok képet ma valamikor.

Ollem! Boldog szülinapot!
Holnap megint csütörtök. Azt szeretjük, ugye?

Szösszenet! Üdv itt nálunk. :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, én most kapcsolok, hogy ti a 4. és 5. gyereketeket várjátok... Mekkorák a nagyok?
mango.

Sziasztok!

Pár napja csak olvasgatlak benneteket, de olyan depis voltam, hogy nem volt kedvem írni... Ma már jobb a helyzet.

Az este voltunk dokinál, aki nagyon jó fej, mert mindig meg tud nyugtatni. A sorozatos keményedésekre is azt mondta, hogy törődjek bele, mert én úgy látszik alkatilag ilyen vagyok és ez még lehet, hogy fokozódik is. A méhszáj OK, ennek is örülök, mert egy ideje egy kicsit megnyílt, de ez sem változott. Apa kedvéért csinált uh-t is, és kiderült, hogy Emmus szépen megfordult, egy hete a 4D-n még faros volt. Hogy mikor csinálta észre sem vettem, bár tény. hogy sokat mocorgott az utóbbi egy hétben. Rákérdeztem az anyagiakra is, szerencsére kitért a válasz elől, így majd annyit kap, amennyit amúgy is szántunk. (Ja, és nekem nem szokott számokat írni a kiskönyvembe, csak szövegesen leírja az aktuális állapotot. Igaz, azt meg alig lehet kibogarászni, annyira "orvososan" ír.)

Eve: Én is gratulálok az esküvőtökhöz, sok boldogságot kívánok, és várom a képeket.

Gabó! Írtad, hogy a fehér kenyér és a barna kenyér szénhidrát tartalma között alig van különbség. Ezt én sem értem... Talán azért jobb a barna, mert azt lassabban bontja le a szervezet.

Mezsó: én is feltankoltam diétás édességekkel, most próbálgatom, melyiknem jó a íze. Muszáj, mert én mostanában nagyon kívánnám az édeset. (Én egyébként eddig csak 8 kg híztam, alapból vékony voltam mindig is, még örültem is, ha 1-1 kg tudtam hízni.)

Lituka! Biztos minden rendben van, majd számolj be az uh-ról!

Ollem, neked pedig így utólag is boldogságos szülinapot. (Nővérem is az Ördögh-nél szült, nagyon meg volt elégedve vele.)

Mindenkinek szép napot! (A mi cumink lila, nem nagyon tetszik, de úgysem nagyon szeretném, hogy szükség legyen rá. "Vészhelyzetre" meg tök mindegy, milyen színű.)

Zita

KépKép
KépKép
atizka

[quote="eve@liza"]S írta:eve@lizaziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, már egy hete nem tudtom fellépni :oops: :cry:

Szombaton megvolt az esküvőnk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó reggelt:)
eve@liza, gratulálok! :D Kép? :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, olvasom hogy majd teszel fel...óó, még korán van, bocsi. :lol:

nici, megkaptam a privit, ma dobok fel friss táblát du-este.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Igen, ez a mellplasztika kérdés ez érdekes..ha nagyon csúnya lenne majd lehet, hogy én is elgondolkodom rajta. De én még szeretnék 1-2 gyerkőcöt. Gondolom, akkor inkább utánuk lenne értelme.

KépKép
kisfruzsi

nono! egyáltalán nem ítéllek el a mellplasztika gondolata miatt!! teljesen normális, hogy NŐ akarsz maradni 2 gyerkőc után is, és tetszeni magadnak, meg a férjednek! én is gondolkodom rajta, de majd csak a 2 . gyerek után! (ha indokoltnak látom, vagy esetleg a has is szóba jöhet) Én is szeretnék tetszeni a férjemnek sokáig... :oops:

Szöszi! De jó, hogy megint itt vagy! Hát jó nehéz lesz visszaolvasni, de majd átfutod nagyjából, meg vannak jó kis baba, meg ruci képek is! Képzeld a szombati 4D-n megerősítést nyert egyértelműen, hogy maradt Zsófink kislány!! Valahol tettem fel képet is. De az arcáról, profilból látszik, nagyon bujdosott!!

lituka! mi volt reggel uh-on? remélem minden okés!! :)

Kép
gabo001

Jó reggelt Csajok!

Nem akarok senkit sürgetni, de Mango is kérdezte tegnap hogy akkor mi lesz a fórumtalival? Ahogy láttam (de lehet hogy csak én vagyok figyelmetlen) egyedül Babyteve reagált hogy ő most érthető okokból nem tud jönni. Nekem tudom kéne, mert akkor úgy szervezem a hétvégét meg a családot....

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt lányok!

Még kicsit tudok gépezni, mig Zoli elment az önkormis papirját elintézni....

Eve, gratulálok az esküvőhöz, várjuk a képeket! :wink: :wink:

:D Mi most reggel dumáltunk kicsit róla és úgy néz ki, nem lesz gond a szülő-tesós ház.kötéssel... :D mert beszéltünk róla, hogy kik lesznek a tanúk és mondtam, hogy anyáékkal is pont erről beszélgettünk, hogy szülő lehet-e, erre Zoli mondta, hogy biztos lehet, csak nem illik, mert az örömszülő nem mellettem áll, hanem mögöttem ül, két helyen meg nem lehet egyszerre, inkább megpróbáljuk a tesókat... :D úgyhogy lehet, nem lesz vita belőle, tökjóóóóóó :D délután megyünk bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz!

Hát én most reggel dobtam majdnem taccsot... :( de én voltam a hülye marha, mert tegnap elfogyott a 3in1 nescafé és lefőztem este egy adag rendes feketét, reggel pedig az ittam... és elszokott a gyomrom tőle, mostanában nem ittam, csak a nescafét... hát ez betett, de gyorsban ettem egy kis pogácsát, hogy felszivja és most jobb.... Este viszont sikeresen visszajött a gyomorsavam (nem hánytam), :x hát az valami nagyon szar volt, úgyhogy együttérzek azokkal, akik ezzel szenvednek! Minden sajnálatom lányok!!

Szössz! :D Örülök, hogy újra itt vagy, már kezdtél nagyon hiányozni!!!! :D
Vendég

Pumpóka, sok sikert az anyakönyvvezetőhöz! :wink:

Mikor mi bejelentkeztünk tök sz.r volt, mert előttünk volt egy néni csupa feketében, egyértelműen nem házasságkötést intézett, aztán bementünk és ott virított előttünk az asztalon a halotti anyakönyv..... Na mondom bazz azért ezt eltehették volna, nem lettem tőle vidám.... :(

Jaj ez a sav dolog nagyon gáz :( Én múltkor kipróbáltam az egyél fogkrémet dolgot. :lol:

Nekem éjjel az orrom kezdett el vérezni :?

Kép Kép
szõlõ

[quote="mango."]K írta:mango.amilla, én most kapcsolok, hogy ti a 4. és 5. gyereketeket várjátok... Mekkorák a nagyok?

Nem tudom mit írhattam, amiből erre következtettél, de első kettőt várjuk. :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

A mérleg témához:
szerintem aki az első babáját várja, az szerezzen be egy mérleget feltétlen. Emlékszem, én is mindig aggódtam, hogy eleget szopizik-e, naponta többször mértem. (szopi előtt és után). A második gyereket havonta, a harmadikat már egyeltalán nem mértem. SZóval az első gyereknél mindig nagyobb az aggodalom, hogy eleget eszik-e. Megnyugtatásnak jó dolog a mérleg.

mellek szoptatás után, ill. has: biztos alkati kérdés is, de lehet érte tenni. Én a harmadik után is visszanyertem a régi alakomat (55 kg). Az orvosnál mindig csodálkoznak, hogy nem is látszik, hogy már a negyediket várom. Nekem bevált, hogy amíg szoptattam, éjszaka is volt rajtam melltartó, hogy a mell súlyától ne nyúljanak meg a tartószalagok, ill. kézi súlyzóval lehet mellizom gyakorlatokat végezni. Tényleg nem lett lógós, pedig mindegyik gyereket 11 hónapig szoptattam. A hasra pedig rengeteg hasizom gyakorlat, már a 2. héttől. (persze,ha nem császáros). A kirepedés biztos, hogy alkati kérdés, hála én megúsztam. Ja, és szoptatáshoz nem kell sokat enni, csak sok-sok folyadék. Persze nem cukros üdítő, jó az ásványvíz is.
emma2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: