[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2006. tavaszi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja, meg a kekszeket is szereti... :)
Vendég
 


Remeg a fagyiért? :lol:
ez jó :D :D :D
Natasa se eszi meg a sütiket(na, a másik kettő az csípi) :D .
De mostanában rákapott a Kinderszeletre, eddig nem vettem neki.
Túrórudit nem szereti, csoki az jöhet(ne) (de nem kap) :wink: , de persze abból se mindegyiket.

Hétvégén somlói galuskát csináltam, csak a habot ette le a csokiöntettel.
Tegnap meg császármorzsa volt ebédre.
na, mit evett meg belőle a lányom?
A porcukorot, meg a lekvárt :shock:

Bezzeg ma a gombapaprikást lökte befele ezerrel :)

Csem. ubi az nála is menő :)

Szóval elég változó ízlése van :)
vas
 
 


nem változó, hanem változatos :D

de változó is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

vas
 
 

 
 

A hétvégén picit náthásnak éreztem Benyót, adtam neki két napig az Oscillot, na azt naaaaaaagyon komálta. :) Mondta, hogy még. :)
Vendég
 


ezt találtam falvédőnek:
http://www.diego.hu/szonyeg_termek.php?id=5996285087650

ezt meg a földre:
http://www.diego.hu/padloszonyeg_termek ... 6285074605


bár lehet, hogy ez túl mintás, de mivel nálunk nem lenne az egész szobában, csak a közepén, másképp mutatnatalán , mint a faltól-falig :)
vas
 
 


oscillót nálunk is csípik. :D
Natasa tegnap megláttott két kis illóolajos üveget(olyan, mint egy-két homeósé), és már mutogatta a száját, hogy hamm :wink:
vas
 
 


Ildi, ezek szépek.
Én ezeket nézegettem:

http://www.vatera.hu/uj_zold_safari_bus ... 93162.html

Van mindenfélében, olyan szépek.
Vendég
 


ez is tök jó, pont ez a méret kéne az ágy fölé :wink:
vas
 
 


Akkor csapj le rá. Üsd le és vidd. :wink:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

á, még leskelődök tovább :wink: :wink: :wink:

vas
 
 


Én meg képzeletben utazgatok.....hjajj, nem kéne nézelődnöm. :)

http://www.sawadee.com/hotel/samui/lago ... tures.html[/i]
Vendég
 


Akkor csak utazgassál...... :lol: :lol: :lol:

Képzeletben vigyél engem is magaddal :lol: :lol: :lol: :lol:

állati hely ez :shock: :D
vas
 
 


Bakker csajok, nálatok hol a gyerek, hogy ennyit tudtok írni? :shock:

Petri, de jó volt látni Timit is! Ha nem mondod fel sem tűnt volna, hgy házi gyártmány, annyira csuda szép lett a torta. :) Kis doktornő cuki lehet... 8)

Anita! Mi is Juniort iszunk, Pötyi nem is fogadja el a tejet (eddig annyira nem próbálkoztam), de nem is bánom, mert szerintem neki sokat számít, hogy tele van vitaminnal. És a mai tejek (hacsak nem olyan, mint Esztipesztié) akkor szerintem még tehenet sem láttak. :roll: Mivel Pötyike elég rossz evő (fogalmam sincs honnan veszi a tápanyagot, mivel alig eszik) ez legalább benne van. Sosem tudom, hogy nem-e a tápi miatt nem eszik normálisan, mert eddig nem mertem elhagyni. :( Mondjuk nem kap sok tápit, reggel-este 180 ml. :? De csak 12 kg. Viszont nő, mint a bolondgomba, már 86cm.

Eddig csak mosolyogtam az " eddig jól alvó gyermekem elromlott" című írásokon... nos már nem foghatom szerintem az ágyra. Múlt éjjel felébredt 2.40-kor és 4.10-ig randalírozott... pedig nem esett ki semmi (jól megcsináltam, két pokrócot a matrac alá gyűrtem, ahogy ANgi ajánlotta). És akkor kelt ugyanúgy 7.30-kor. :roll: Már nagyon elszoktam tőle... hulla vagyok. :( Talán a 4. szemfoga a ludas, de nem tűnik úgy, mint akinek fájdalmai vannak, szimplán nem akart aludni, énekelgetett, meg dumált... :shock:

Na nem panaszkodom. :D
Pötyi születési súlya: 3000 g, 54 cm
1 évesen: 8600g, 75cm
2 évesek soká leszünk még... :D

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Bartika: a születési dátumot is írd meg légyszi!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Cory! :oops:
2006.04.01.

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Lidike, Lidke, Livi! Boldog névnapot kívánunk Nektek!!!!

Timikének, pedig boldog szülinapot! :)

Lidkével mizu? Lemaradtam valamiről?

Kép

Kép
nancsika
 
 


hellók

Lidi, Lidke, Livi boldog névnapot kívánok

Ildi: Ha találsz tuti falvédőt jó áron szólj, engem is érdekelne:)

Eszti: nem tudom.... nálunk mondjuk a Lili elég válogatós, de gyümölcsöt minden mennyiségben megeszi (szerencsére) az almától a szőlőig, de mégis szinte folyamatosan beteg :? . Szerintem ő így lett összerakva :wink: Ráadásul még szopik is
A homeos cuccok nála is menők, én is szeretem :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lidi, Lidke, Livi! Boldogságokat innen is!

Zazinál is menők a savanyúságok. Uborkától a káposztáig minden játszik. Most én is találtam egy biogazdaságot, amelyik házhoz is szállít, így mi is onnan nyerjük a tejterméket, mangalicát, baromfit stb. Nagyon finomak!!!

Tápi: miután lezsoktunk a szopiról, ugye Z is kapott pár napig, mert elfogyott a rizstej. Háát, az én zabálós gyermekem alig evett mellette és rettenetesen fogta a hasát, úgyhogy mi visszatáncoltunk gyorsan a jó öreg rizstejhez. Azóta minden rendben. Szerintem sok a műcucc benne és páratlanul eltelíti őket. Ráadásul mindent esznek már, így nem gondolom, hogy a rizstej ne lenne elég. De még én is bizonytalan vagyok.

Folyt köv. Kakimentés van...

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Lidike, Lidke, Livi! Boldog névnapot kívánunk Nektek!!!!

Petri: Timikének utólag Boldog szülinapot!!!!

Edit: új élethez: reggeli kávé helyett éhgyomorra igyál csalánlevél teát, majd fél óra múlva reggelizz!! Ezt minden ünneplés( :oops: )után csináld meg!!! Igyál zöld teát papajával, és egyél este elalvás előtt fél grapefriuitot!Ezt egy nagyon kedves barátnőm ajánlotta nekem is!! :lol: Már a tudattól is jobban vagyok hogy végigcsinálom!! :wink: :wink: Meg van rá az okom hogy miért jövök ritkán, de majd az áprilisi talin elmesélem! :wink: :wink: Egy két pinacolada ivása közben :wink: :lol: :lol:

Ildi: Hajrá kövek, csak igyál sokat!!!!Szupik a szőnyegek :wink: Nasi nálunk is így fogy Fannika részéről. A java eltűnik mindig! :lol:

Vali: Jobbulást Alíznak(én is átugrottam ezt a témát :roll: :oops: )
Vendég
 


Húúú csajok, látom ma mindenkinek jól aludt ebéd után a gyerkőce :wink:

Aliz reggelre megint belázasodott, úgyhogy a héten tuti nem megy bölcsibe, én meg megint táppénzen vagyok :? Ahhoz képest, hogy szeptember óta bölcsis, és eddig nem volt semmi baja, az utóbbi 2-3 hétben kezdjük bepótolni a hiányzást :? :? :?
Dokink már megint nem talált nála semmit, azt mondta a kötőhártya gyuszi, a taknyosság és a láz is a foga miatt lehet. Nem tudom ... Én már kezdek elbizonytalanodni :roll:

Ildi: Feltétlen szólj, ha találsz valahol nagy méretű szőnyeget elfogadható áron!

Eszti: Petinek nagyon boldog 36.-at! :D
Nagy bulit csaptatok? :D

Tünde: Ha kell próbababa a sminkhez, én szívesen bevállalom :) Mindig szerettem volna, ha valaki hozzáértő "embert farag belőlem" :D

Lidke: Légyszi ne csináld ezt velünk! Legalább egy pár szót írj, hogy egyben vagytok-e még. Tudom idegesítő, hogy mindenki ezzel nyaggat, de én spec nagyon izgulok érted :)

Ma voltam nőgyogyinál, csinált rákszűrést, annak 2 hét múlva lesz eredménye, ezért a méhszáj fagyasztást csak jövő hónapban csinálja meg, hogy a ciklus elejére essen. Nem örülök neki, így 1 hónappal csúszik a hármaska-projekt :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Boscó: Köszi :)

Na most meg te is elkezdesz itt titokzatoskodni, így Lidke mellett miattad is rághatom a kefét, hogy mi van :o

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali! Nyugi. Bölcsi. :?
Pont most mondtam Apának, h tök jó, mert Alex 3 hete nem beteg. Már "ideje lenne", mert a foga is jön, úgyhogy nem lennék meglepve, ha hamatosan ismét legalább taknyi lenne... :( Legalább fél éve kell nekik, mire megszokják a bacikat, miazmásokat a bölcsibe. :(

Nah, megyek is, mert reggelit kell gyártanom, teregetnem, mosogatnom, és Alex is toppon van még. :(

Cory!
Adatokat majd küldöm, csak most tényleg rohanok!

Jó éjt!

Kép

Kép
nancsika
 
 


Nancsika: Tudom, tudom, csak furi, hogy fél évig semmi baja nem volt, most meg egymás után beteg :( És a doki mindig csak azt mondja, hogy a foga miatt. Na majd meglátjuk ...

Figyu ... ha nem nagy gond, megnéznéd, hogy léptek-e valamit a telefonunk ügyében, mert állítólag most már van kapacitásuk. 2 hete jeleztük valami központi ügyfélszolgálaton (eddig szünetelt vagy mit csinált az előfizetésünk), remélem halad előre az ügy.
Köszi ha ránézel :wink: :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali!

Alám sem volt az a nagy betreges, de amint betette a lábát a bölcsibe, non stop beteg volt. :( Nem volt még olyan hónap, h 1-2 hetet ne lett volna beteg. :( Szal, most még bírja. :)

Ok. Dobd el pls priviben a részletelet. Már nem tudom, h megvan-e a méled, amit anno küldtél... :?

na joccaka! :)

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Lidike, Livi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk nektek!


Szintiának, Timinek és Hannának boldog szülinapot így megkésve!

Névnapi köszöntéseket köszönöm! :D (Vali, neked külön is! :lol: )

Egész nap nem volt időm jönni, de látom, jó sokat írtatok! Még vissza se olvastam.

Na, akkor lássuk az elejétől ameddig eljutok!

Bartika!
Sokan mondják, hogy gyorsabb a második/többedik szülés, mint az első, de nem feltétlen igaz. Szerintem olyan ez, mint aaaaaaaamikor azt mondják, hogy a második baba mindig nagyobb, mint az első. Egyébként nekem első szülésem lesz. :wink:
Ágy-ügyben: Szerintem biztos zavarja az új helyzet, de majd megszokja!
Nagyon édes Pötyi! :D

Angi!
Lidike gyönyörű nagylány! :D Az utolsó kép nagyon vagány! :lol:

Melitta!
Akkor mindenképp írok! :wink: Gépedet sajnálom! Zazi volt a tettes? Én a múlt héten, míg zuhiztam, elindítottam egy Thomast a kanapén Kevének. Mikor beértem, közölte, hogy leesett a számítógép. Mivel továbbra is a kanapén volt, csak becsukva, nem hittem el, kérdeztem, hogy nem csak becsuktad? Ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy leesett, még azt is mondta, hogy a szönyegre, meg is mutatta. Mivel azért van súlya, hitetlenkedve kérdeztem, hogy És te tetted vissza? Erre büszkén bólogatott, és közölte, hogy "Erős Keje!" Annyira vicces volt, hogy még dühös se lettem. (Persze biztos más lett volna a helyzet, ha baja lett volna a gépnek.) Mikor aznap Attila hazajött, első dolga volt, hogy neki is elmesélte!

Mamacka!
Megnéztem pár videót a linken, hát... Keve nekem sem mozgott ennyire, de ez a baba nagyon durván nyomja! Kifejezetten fájni szokott amiket csinál, a látvány is ijesztő! Pl.: Kidug egy lábat úgy 4 centire a hasfal többi részétől. Aztán úgy hagyja, az se zavarja, ha megfogjuk. A feneke meg a másik ldalon lóg ki. :roll: Mondjuk számítottam rá, hogy durva lesz, mert néha Keve is okozott kellemetlenséget, és ennél a babánál már a 26. héten olyan fájdalmas volt néhány megmozdulása, mint a Kevével a végén.

Vali!
Kötőhártya-gyulladás: :cry: Jobbulást Alíznak! Azért jobb már?
Illeték durva! Ha mégis ez a helyzet, lehet kamatmentes részletfizetést kérni, én is így fizettem.
Arra az egy-két hónapra minek mész tornázni? Még egy bérletet se tudsz majd lejárni! Vagy a maradék fölhasználható lesz terhestornára? :wink:

Anita!
De édes Boti! És babának is milyen szép volt! Már tavaly is megállapítottam, hogy csak az én babám volt csúnya mikor született, és baromi irígy voltam mindenkire a topikból! :lol:

Cory!
Lizi csúcs! :lol: :lol: :lol: Én mondjuk múlt kedden teljesen beleszerettem, azóta mégjobban kislányt szeretnék! (Azért a kisfiút is hazahozzuk. :wink: )

Ildi!
Nekük is padlószőnyeg van beszegetve. Arra, hogy a gyerekek leegyék, leigyák jó az is. Emiatt nálunk az is szempont volt, hogy alapból foltos legyen, így a károk kevésbé feltűnőek.

Edit!
Nálam az új élet kb. aznap szokott tartani, de általában, ha koránkeléssel párosul, akkor már aznap se. :lol:
Tornázni eljársz, vagy otthon nyomod?

Bocs, most ennyire futotta...

Most megyek, iszom egy bába-koktélt, aztán alszom. Ha van valami, jövök, ha nincs, akkor is! :)

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke, jól bírod... :wink: Hihetetlen milyen aktív vagy. :)
Múlt héten majd lehidaltam, amikor a Savoyában láttalak 40 hetes pocakkal az ugrálóban Kevével ugrálni... :wink: :wink: Bezony. :)

Gyöngyi, persze, igazad van, Bence sem a gyümiktől nem beteg. Valószínű azért hatott nála a prevenar oltás is, tesóm ezt mondta. :)

Vali, ennyi baj nem lehet fogtól.....szerintem. Ha jön a foga, akkor picit be lehet duzzadva a nyálkahártyája, enyhe hőemelkedés, slussz.

Melitta, egyetértek tápi ügyben, szerintem a rizstej bőven elég már nekik 2 éves korban. 8)
Vendég
 


Nekem a rizstej is nagyon telíti Botit. Azt is kapja még felváltva...

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Eszti: én attól hidaltam le múlt héten, mikor Lazán odakocogott Kevéhez... Döbbenet volt :D

Lidke: nem vagy semmi csajszi :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Hna jah. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Eszti, Cory!
Mit bírok jól?
Szerintem érezném, ha valami nem tenne jót, de ezekre nem szoktam semmit érezni. (Ma a buszhoz is futottam, de elértem! :) )

Voltam ma relaxon, a dokim testvére tartja, azt mondta, hogy az mindegy, hogy császár után van a terminustúllépés, az nem plusz kockázat.
Utána voltam nst-n, majdnem másfél órát tartott a 20 perces vizsgálat, pont akkor romlott el a gép, mikor én ültem ott. Lecserélték egy szülőszobaira, az nagyon szuper volt.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 20 perc alatt volt egy méhtevékenység, amire ugyan azt mondta a szülésznő, hogy az lenne jó, ha 20 perc alatt 4-5 ilyen hullám lenne, de én már ennek is nagyon örültem, eddig mindig 0 és 5 között váltakozott, ez most felment 80-ig a 100-as skálán! :D Fájni sajna nem fájt, de azért most már bizakodóbb vagyok! :D (Kevét pont ennyi idősen vették ki.)

Este még jövök!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


sziasztok

csak 2 kép erejéig, mert a Lili itt lóg rajtam :)

A teliszájvigyor :)

Kép

Hát ezek mi lennénk :wink:

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lidke: Lehet, hogy használ a koktél? :wink:
Most már jó lenne, ha mihamarabb megszületne a babó, nehogy már tényleg be kelljen feküdnöd! Mindenesetre szerencsés vagy, hogy nem csesztet a dokid, nálunk terminustúllépésnél kapásból naponta kell nst-re járni + 2 naponta van amnio :roll:
Szerintem ma ne szüljél, mégiscsak 13-a van, én nem szeretem, de holnap Valentin-nap lesz, az nagyon jó alkalom lenne :wink: :lol:
Mintha mi választhatnánk meg :wink:

Remélem a bálnás képpel tényleg nem bántottalak meg, nekem nagyon tetszett, és csak később esett le, hogy kétértelmű :oops: :roll:


Nancsika: Itt is - mégegyszer - köszi :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Gyöngyi: Gyönyörű kék szemei vannak Lilinek! :D
Téged viszont nem is ismertelek fel :shock: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Nnnnnna ... mikor ráérnék, akkor nincs itt senki :?
Bezzeg tegnap ... :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


vali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én most tényleg nem érek rá :wink:


most ébredtem fel, és még sok dolgom van :wink:
de holnap msn-ezhetünk, meg má vinceanyu is megoszthatná az adatait ildikocska 75-el :wink: :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Ildi: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is értem, hogy lehet neked sok dolgod :D De most már én se érek rá, mindjárt megyünk Vince jelmezéért.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!

Hűű de sokat termeltetek!

Lidke
Nem vagy semmi! :)
Bábakoktél, hogy szerepelt?
Mostanában én is kaptam egyet-kettőt Andortól! Nem emlékszem, hogy Áron ilyen nagyot rúgott volna, pedig eddig nyugisabb gyereknek tűnt :roll:


Nos 28 hetes képek:
Ilyen csálé volt reggel a pocóm... teljesen az egyik oldalra vackolta be magát... :) annyira nem is adja vissza sajnos a fotó!
Kép

Áronom szeretgeti tesót...
Kép


Bugyis képen most is kisebbnek látszik...

Kép

Kép
Kép

73.5 kilónál tartunk ami olyan kilenc + lehet (nem tudom a kezdőt, hogy 63 vagy 65 volt-e)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lidke: én azt bírom, ahogy csinálsz mindent ezerrel ekkora pocakkal. Pl futsz a busz után. Én ekkor már álmodni sem mertem futásról :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Persze folyt. köv. nem jött... a tápegység is kinyiffant. Kész vagyok. Minden jel arra mutat, hogy abba kell hagynom a netezést.


Lidke! Bábakoktél??? Jézusom, de hát az szörnyű lehet. És egy kis összebújás??? Hmm? :wink:
14. tényleg jó szám!

Nekem jelenleg egész komoly jobboldali vesegörcsöm van. Próbálok homeozni, de még mindig fáj.

Eszter, Cory! Bejött a dolog, majd holnap besz!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Lidke
Ezt ittad?

Bábakoktél:
250 ml sárgabaracklé, 2 evőkanál mandulapép, 2 evőkanál ricinusolaj és két csepp vasfűolaj.


Ez valóban nem túl guszta, de közülünk ittatok valami finomabbat is nem? Az valami pálinkás dolog volt.

Cory?


Lidke amúgy hatott????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Babcika, ha még néha bekukkantasz ...

Lilkónak nagyon boldog 2. szülinapot kívánok! :D


Kép




Én nagyon örülnék, ha írnál pár sort magatokról :wink: :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Mamacka: én passz, én nem ittam bábakoktélt, de tuti a pálinkásban is volt ricinusolaj.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Melitta, mi van a vesegörcsöddel? :shock:
Elmúlt??


Lidke, tényleg megittad a bábakoktélt? :shock:
Az én javaslatom forró fürdő :wink: (csak vigyázz, meg ne szülj egyedül :wink: :lol: )
Mikor kell befeküdnöd különben?


Vali, milyen jelmezért mentetek?És hogy van a beteg Aliz?
Szerintem se lehet minden a "fogától"
Úgy bírom, hogy van mire fogni mindent.
Barátnőm gyerekorvosa se semmi, decemberben nem akarta felismerni a kiscsajon a bárányhimlőt(mert olyan kevés volt rajta) :roll:

Hogy hogy lehet nekem sok dolgom??? :wink: :wink: :wink: :roll: :roll:
nem is tudom.
Talán azért mert házimunka helyett itt szoktam ücsörögni a gép előtt :wink:
na, ma meg tegnap kimelóztam megam, végeztem a vasalással, üres a szennyestartó, minden tiszta, és gyűrődésmentes!!!
már csak szekrényezni kell :wink:


Gyöngyi, én se ismertelek volna fel, esküszöm :oops:
De jól néztek ki nagyon :D
vas
 
 


sziasztok

Babcika: Lili babának nagyon boldog születésnapot kívánok

Ildi, Vali: :) Ennek az az oka, hogy már 1 éve nem láttuk egymást...sőt Ildi veled a Városligetben taliztunk csak :wink:

Annácskáról tud valaki?

Hűűű, ez a bábakoktél elég gáz, én nem ittam semmit se és mégis megszületett a Lili :D

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Hát igen, gyöngyi, és a Városligeti tali meg lassan 2 éve volt :wink:

Annácska jól van, minden oké velük!! :D
Minden a legnagyobb rendben :D


háááát......., én se innám meg a bábakoktélt.
főlega ricinus riaszt benne :lol:
De az meg hashajtó hatású :shock:
Meg még f**stam is volna be tőle??? :shock: :lol:
vas
 
 


asszem megyek kádat, meg mosdókat, meg wc-ket takarítani................

jó kis meló :?


Ja, és boldog Valentin-napot mindenkinek!!!
Kép
vas
 
 


guszta mi???

Pedig páran próbálták közülünk én emlékszem... és az gusztábbnak tűnt...

No de emiatt még korai aggódnom... :)


Dokim mesélte, hogy egy nő a nagy természet tudja mit akar jelszóval a 44. héten ment szülni (és nem volt elszámolva!!!) a gyerek lábán már nem volt bő

:shock: :shock: :shock: :shock:

erre mondta azt, hogy a természet sem tudja mindig mit akar... nézzük csak a megmagyarázhatatlan koraszüléseket...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lidke??????????

Ildi: Köszi, Aliz jobban van, tegnapra kicsit visszajöttek a csipák, mert túl korán abbahagytuk a szemcseppentést :? Csakhát ugye akkora macera, tiszta küzdelem az egész, hamar le akartuk tudni :(

Ha végeztél mindennel, jöhetsz hozzánk is, nehogy kiess a rutinból :wink:

Vince ninja volt, idén volt az első alkalom, hogy kölcsönöztünk neki jelmezt. Jól meg is jártuk, mert mikor hazajöttünk, és felpróbálta, derült ki, hogy már 1-2 helyen a varrás mentén lyukas, szal tegnap reggel még varrogathattam kicsit :evil:
Majd dobok fel képet, ha sikerül végre letöltenem a fényképezőről :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok!

Még mindig semmi, bár már mindent megtettünk, hogy kiűzzük a bébit a paradicsomból. Eléggé el is vagyok keseredve, de legalább van egy csomó munkám, így igyekszem nem foglalkozni azzal, hogy most mi lesz. :cry:
1-re megyek nst-re, utána a dokihoz megbeszélni, hogy hogyan tovább. :( :roll:
Ha még tudok, utána jövök, ha nem, akkor Attilát már kiokosítottam, hogy hogyan tud írni nektek.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Oké , Vali , megyek :wink:
Órabér??? :lol: :lol: :lol:
(ma folytattam a takarítást, porszívózással, felmosással, törölgetéssel,ja, és tegnap végeztem az összes vasalnivalóval is :D )

Szemcseppet sajna nem szabad abbahagyni(én is tapasztaltam) :?

Sajnos ilyenek a kölcsönzős jelmezek :(

Lidke, akkor drukkolunk továbbra is :wink:


Este jönnek tesómék, úgyhogy nem fogunk unatkozni, itt lesznek vasárnapig.
Holnap meg farsangi bulizunk :D :D :D
vas
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: