Húha, csatlakozom Rékához, pedig én csak péntektől nem voltam, mégis alig győzlek visszaolvasni benneteket. Persze, ez nem gond, mert csak gyűlnek a tapasztalatok.
Én valahogy még olyan messzinek érzem a szülést, most még február olyan távol van. De így legalább sokat tanulok tőletek, hogy egyáltalán majd milyen kérdéseim lehetnek.
Bár ha belegondolok úgy rohan az idő. Még csak nemrég tudta meg, hogy babát várok, aztán ma reggel meg már az AFP-n is voltam. Ami ezeket az összegeket illeti, hát csak ámulok és bámulok. Egy kész vagyon, mire mindent kifizetsz, az orvost, a szülésznőt, a szobát stb. És akkor még csak épp hogy meg van a gyerek, neki még nem is vettél semmit.
Zsófi! Tényleg nagyon jó lehetett a szülés, olyan jó volt olvasni, hogy még a doki is elérzékenyült. (Egyébként én nagyon szeretem a Vészhelyzetet, és a Carter doki a kedvencem)
Pindur! Ez a Praxisos ultrahang hol van helyileg? És mi ez az 1000 Ft kedvezmény?
Cory! A többiekhez hasonlóan, én is dokit választottam és nem a kórházat. Már évek óta hozzá járok, mindig nagyon kedves volt, benne megbízom, így számomra mindegy volt, hogy melyik kórházban van. Remélem, hogy minden rendben lesz, és hamarosan hazaviheted a babádat.
Réka! Nagyon szomorú, hogy ilyen történt a babáddal. De ahogy látom a képen szerencsére minden rendben van. Tündéri a kis életmentőd!
Üdv mindenkinek,
Tünde