Sziasztok!
Bocs a hosszú nem jövésért...
Szombat este megjöttünk a síelésből, még aznap éjjel vissza is olvastam, de reagálni már nem volt időm, pedig micsoda hír várt!!!
Veronikusz! Hatalmas gratula, hátha együtt leszünk bent!!!
Aztán vasárnap párom szülinapját ünnepelte mindkét család, hétfőn próbáltam utolérni magam (nem sikerült...), tegnap reggel meg hozzám is ideért a róka...

A reggeli háztartási keksz majdnem rögtön visszajött, aztán egész nap nem ettem semmit, majd este azért megmértem a lázam, és 38 volt... Szóval nem a terhesség okozta, hanem valami vírus... Nem tudom melyik a jobb... A múltkori kutakodásoktól már okosabb lettem, így most éjjelre bevettem egy algopyrint, reggel nem is volt lázam, de még mindig szarul... eddig ma 1 pohár tea és 4-5 ropi csúszott le...
Párom itthon maradt, szerencsére, mert nem bírtam Lénát ellátni. Veronikusz, nem tudom, te (és a többi hányós), hogy csináljátok, minden elismerésem a tiétek... Én több, mint 10 éve nem hánytam...
A síelés fantasztikus volt, gyerekek nagyon élvezték a havat, meg persze mi is. Én csak 3 nap csúsztam, akkor is csak 1-1 menetet, és azt is nagyon óvatosan, de így is nagyon jó volt.
Az összes fénykép fantasztikus, meg sem próbálok mindenkit név szerint megdicsérni, több, mint 1 hét termését elég lehetetlen...
Paklincs! Utólag is boldog szülinapot Kisjankónak, szüléstörténetet én is megkönnyeztem ám!
Tünde! Léna nyakban én meg tolom a babakocsit nálunk is volt már, csak ugye (még) üres volt a kocsi...
Beraksz majd a felső táblázatba is, ha lesz időd? Doki-szülésznő (remélem) ugyanaz, és 2008.09.23-ra várjuk Ketteskét!
Ancsa! Nagyon jók a bandázós képek, meggyógyul mindenki, és össze kéne hozni egy angy talit! Nekünk jó nagy nappalink-étkezőnk van, már tetszelte sok gyerek együtt, gyertek!
Mikor lenne jó? Inkább délelőtt vagy inkább délután?
Na, megyek, visszafekszem, ennyi ülés egyszerre elég volt, majd később reagálok a többieknek, meg a többi témára!
Legyetek jók!