2003.09.09 16:53
Szerző: Anonymous
Hály, gály!!
Szoszika, ne csírján mán!!!!
Látod, én is vídámkodok.
Az élet ilyen buzi.Mán pardon.Mi meg ilyen helyzetekben is bemutatunk neki!!!!
Kiabáld csak kapd be élet a jobb bokámat, három napos homokkal!!!
Ez van, ezt köll szeretni, gólya bácsik elrepkedtek felettünk, majd gyünnek még erre, csak a kisebbség nagyon leterheli őket!!!
Sziszus, hogy bírom, bírjuk???AZ ERŐ VELÜNK VAN!!!
A mondás igaz:"Egy nő két dologért képes megtenni mindent.Azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne."
Mi vagyunk az egyes számúak,és én speciel örülök, hogy nem vagyok rákos, meg vak, meg nyomi, meg mutáns(csak kicsit), meg púpos.Meg élek, és van egy párom, aki szeret, ez sem utolsó, és vagytok ti, vagyis mi, akik jó hogy vannak, és jó hogy tudunk beszélni, mert így néha könnyebb, néha nehezebb, de tanulni tudunk egymástól-ból.ennyi..finitooo:-)))
Soraya, Fogyózom, angyalom, nem látszik???Ugye nem, már nem is látszok, elfogytam.Depi receptnek nem lehetne jó kis csippenddél pasikat riogatni, mongyuk két kilóméteren át kergetni, és akit elkapok, az az enyimém???
M Alice!Te kis csodalény!Egész kibontakozóban leledzel!Kis gumicici???!!!Nem tom hol láttátok, de nekem is kőne, ha vóna.Kis borsókáim a hidegre szinte eltűnnek, mint a csigák...Püff...jó hasonlat.Anyum aszonta, neki is ekkora volt, aztán most meg nagy.Mondom okés, de ő 4 gyereket szült, és szoptatott!!!Nekem nincs esélyem négyre, ha csak nem kétszer kettő lesz!!:-D
Tántorgó ketchapot zabolázni köll, van jó receptem, ketchupot pofozni kell, meg rugdosni, meg leordítani a haját, hátha nem jön egy jó darabig.
Egcsi MI AZ A SAJTTORTAAAAAAAAAAA????????!!!!!
A King Of King's kapszula, Rossmannban, DM.-ben, gyogyiban, patikában leledzik.Ginzeng gyökérből van, és olyan 700 froncsika.Jó, nekem bejött.Rendbe kapja a ciklust, meg immun erősítőke.
Dudod?Stepp-es csajszikám? Vedd azt edd!Ártani nem árthat, mert gyogyigaz.
Kis fél amcsikám.Ne sírj, szép magyar hazánk tök tutkó, van itt is minden, ami kell.MÁV, BKV,Megggyesi,Tokaji, meg paprika, na meg MI.
Cat.Szétszakadok.Sajnállak, segítenék, lökdösnélek, menj, biztatnálak, óvnálak, ehelyett csak figyelek és szorytok, közülünk, te vagy az aki legjobban megérdemelné mán végre, azt a porontyost....
Juditka, légy üdvözölve, csatlakozom az előttem szóló amerikás nőhöz, a váltásnál van péd.
Karmen.Légyszi javíts, 15.ciklusnapom van.
Pfujj, és hurrá egyszerre.
Alice felrázott, köszi, kicsit jó a kedvem, nem is kicsit, fő hogy élünk, és amíg élünk, remélünk!!!
Pá, csajkák!!!
Ilduci