Edit: köszönöm kérdésed, jól vagyunk. Én írtam BMártinak a linket: http://www.egyszervolt.hu . Ott keresd meg, hogy "Animációk" és 4 rajzos van közötte. De be kell kapcsolni a hangot is hozzá, mert a mondókák nincsenek leírva.
Cory: szegénykém...
. A szülésnél szóba sem jött a fájdalomcsillapító? Még olvasni is borzasztó volt...
A kórházon teljesen ki vagyok bukva.
Kár, hogy nem a Péterfybe kerültél, az annyira más, annyira pozitív volt! Arról a kórházról csak jókat tudok írni, pedig hihetetlenül rosszul tűrtem, hogy Toncsi nem lehet velem, és hogy a szülészeti osztályról a pathológiás csecsemő osztályra került a baba, a kákán is csomót kerestem, de nem találtam. Tényleg, a dokik, a nővérkék egytől-egyig annyira rendesek, kedvesek, megértőek, kötelességtudóak, hivatástudatból csinálják az egészet, tényleg szuper volt! Volt, hogy sírtam és egy fiatal dokinő vígasztalt... Ha nem hiányzott volna Romola annyira, azt mondhatnám, hogy kifejezetten jól éreztem magam ott. Maximálisan szopi-pártiak, én mondjuk ott aludtam, és ott is 3 óránként volt szopi, de ha igényeltem (márpedig igényeltem) jött a nővérke, és felébresztett éjszaka, sőt, ha elszenderedtem, nappal is jöttek értem, hogy szoptatok vagy megetessék-e Toncsit. Ha akartam, órákig ücsöröghettem az ágya mellett, és csak néztem őt, és nem küldtek ki. És volt ott mellszívógép, meg lehetett a saját mellszívót sterilizálni, stb.
De te tényleg egy hős vagy, ha már 40-et tudtál fejni, az nagy haladás, csak így tovább! Ja, és lehet kapni sterilizáló folyadékot is, próbáld ki! A többi anyuka nem segít?
Drukkok mennek:
. Beja: neked is mennek ám a drukkok:
. Nyuszimanó: kérlek, most már minden nap jelentkezz be, ha csak egy-két szó erejéig is!!!
Megyek aludni, sziasztok: Laura+Toncsi+Romola