A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ancsi, jól látom, hogy az 5 hónapos Molli baba úgy ül, mint a nagyok, és csúzdázik :shock: :shock: :shock: :shock: ?
Hihhhhetetlen :D !

Regi, miről szólt? Megint lemaradtam róla :( .

I.Móni, nyugodj meg, nagyon jól csinálod :D !

Látszik, hogy Panka is meg van fázva: az egyébként 30 perceket alvó kislányom közel 3 órát aludt egy huzamban :shock: :D . (És persze éjszaka is nyűglődött, ez is közrejátszhatott ebben :roll: ).
dettyk

Dettyk! Az érzelmek volt a téma.

Ancsi! Nem semmi! :shock: Szépek vagytok! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Most ez a legújabb kedvenc képem :D :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Köszi a biztató szavakat, már csak jól ki kell bőgnöm magam, és jobban leszek.

Feladat-leosztás: Apa takarít, szerelget, és néha főz (és néha mosogat). Ezeket szereti. Sőt, néhanapján kivasalja az ingét is. Mosás-vasalás-főzés-fürdőéswc-takarítás az enyém. Végülis nincs ezzel baj. Csak azt szerettem volna, ha jobban kiveszi a részét Máté gondozásából. De ha nem, hát nem. Mindig azt kérdezi, mikor tud már járni meg beszélni.

Emese: Zsófibébi nem semmi! És nyugi, nem hízhat minden héten 20dkg-t!!!! Egy 1 éves "kölök" ált 10-12kg. Mennyi lenne, ha így haldna tovább?! Apa a medencében: majd felvetetem Vele a Lifeguard-os szerelését (kis piros póló, fekete rövidnaci)!!! Szegéééény! Ha tudná, hogy micsoda téma lett belőle!!!! Szégyell-szégyell!!!!

Ancsi: nagyon szép család vagytok! Molli pedig elképesztőőőő!!!!

Iirina: még nem mertem megnézni a cikked, biztos túl elvont nekem. Viszont mindig is érdekeltek az ilyen nyelvészeti dolgok, úgyhogy asszem, bele fogok kukantani.

L.Móni: jobbulást Cicának!!!! Tényleg jó, h nem vitted le a dokihoz míg nem muszáj.

IWIW: belőlem kb. 4 van. Eddig. Egyikőjük ráadásul a másoduncsitesóm!!!

Nnnna, Mátém ébredezik, úgy tűnik, nem tudom befejezni... igyekszem később megtenni.

Detti
KépKép
kiskolbi

Na eddig volt ébren. Máris újra alszik.

Ancsi Nagyon jó a családi fotó :lol: a csúszdás fotó a kedvencem :lol:

Molli, Áron és Marcika gratulálok a hófordulóhoz :lol: :lol:

Regina Nagyon jó kép :lol: :lol: Hogy pózol Szelike :lol:

Házimunka Apa a mosogatáson kívül mindenben segít, ha van ideje. Na hát az mostanában nincs, tehát minden rám marad :? Viszont nem egy barkácsolós emberke. Szereltem már wc tartályt, cseréltem már konnektort, fúrtam falat, festettem. Sőt csináltam magamnak egy nagyon szép virágállványt, fából a lábai faragva, összefúrva és ragasztva :lol: :lol: Erre nagyon-nagyon büszke vagyok :oops: :lol:

Kaqk Emmácskára lehetsz is az. Tüneményes kicsilány :lol:

Mesi Zsófika hogy viseli a szuri utóhatásait? Nem lázasodott be?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kolbi PZS-t küldjek :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, ne nevess ki, kérlek!!!! Küldhetsz egy 100-as csomaggal, köszi.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kaqk: azt hiszem te kérdezted az iwiwet: jelöld be az augusztusi-szeptemberi babákat! A képeket Mmarica tölti fel, úgy hogy a g-mailre kell küldeni!

Tényleg, Mmarica! Ne dolgozz má annyit, GYERE!!!

Belőlem meg az egész országban csak 1 van!!! :lol:
Amúgy sincsenek sokan akik ez a vezetékneve, de aki Revuczky, az mind rokony!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Nem kinevetni akarlak Kolbi maximálisan megértem min mész keresztül. De sajnos vannak emberek akiknek sosem felelhetsz meg. Mindig épp az lesz rossz amit csinálsz. Vidítani próbáltalak még ha más is jött le belőle. Bocsi :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

akik=akiknek!

Kép
Kép
timi26

Sense, elképzeltem a mini zoknival expanderező Apát :D :D

Mollinak, Marcinak, Áronnak boldog hófordulót!

Nektarin, bocsi, de először így értettem: a sógornőd a férjed révén vár ikreket :oops:

Ancsi26: nem semmi, Molli már ül?!

Voltunk ma is babamasszázson. Nagyon édik voltak a babák, ahogy hasrafektetve egymást bámulták, és dumáltak :D

Jaj, és mai nap hírét majdnem elfelejtettem:
Dorkának megvolt az első forgása, hasról hátra fordult!!! :D :D :D YEEEEESSS! Után többször megismételte!
A dolog egyetlen szépséghibája, hogy mindezt egyelőre csak az ölemben kivitelezte, a járókában nem akarja...

Kép
dotildi

Munkamegosztás: Apa szinte bármit megcsinál, ha kérem; kivéve 2 dolgot:
1) vasalás
2) Dorka tisztába tétele, ha épp kaki van (ezt csak azóta nem vállalja be, amióta Dóri zöldséget, gyümölcsöt is eszik. Megpróbálta, de könnybe lábadt a szeme)

És a rendrakás a specialitása; én nem tudok olyan szép rendet csinálni, mint ő :oops:

Kép
dotildi

Ancsi! Molli ül? Fú. Nem semmi! Nagyon szép család vagytok! :)

Apakivesézés van? :wink:
Enyém Apa már az elején mindent csinált magától! Sőt, volt hogy "ellökött", hagy pelenkázzon Ő!!!!
Mikor még éjszakáztunk, amint nálunk égett a villany (Ő sokáig fent van éjjel), rohant át, és szó nélkül pelenkázott.
Porszívózik, takarít, bevásárol, ha szééééépen megkérem. A kérés és a kivitelezés között eléggé eltérő időintervallumok szoktak eltelni, de a lényeg a végeredmény! :wink:
Zsófival játszik, altat, nyugtat, kacagtat, mindent csinál.
Ami nem megy, az a főzés. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ancsi: basszus, te vasrudat tettél a bodyba??? :shock:

Dotildi: jaj, de jó!!! :D Juti is eszembe, a múltkor kiviteleztem a paradicsomos burgonyát Kecskeméti paradicsomitalból! Jól sikerült!!!

Kép
Kép
timi26

lmóni! Egyelőre Zsófinak nincs még hőemelkedése. Másnapra szokott érződni a hatás, ami idáig max. hőemelkedés volt.

Kaqk! Ezeket az infókat oszd meg velünk! Arról már én is hallottam, hogy a banánt zölden szedik le, és mesterségesen érlelik.

Dotildi! A parlagfű keresztallergiája - többek között - a banán. (Van egy listám, most kaptam anyutól). Gratulálok a forgáshoz!!!!! :D

Timi26! Az én nevemmel is egyedül vagyok! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!remélem grétike minél gyorsabban meggyógyul,ne aggódj te mindent jól csinálsz!

Ancsi!Mennyire ügyes Molli hihetetlen mit tud!!Nagyon szépek vagytok!!

Regi!Tényleg nagyon jó ez a kép nem csoda,hogy a kedvenced!

Kolbi!Miért sírnál?

KépKép
juba

Férfimunka: Én mikor egyedül voltam (vagy az aktuális párom nem olyan volt), én konnektort, kapcsolót szereltem, gardróbszekrényt raktam össze, sőt, tápszivattyút szereltem....
Most meg az ilyeneket áttestálom Apára! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Apa kicsi lánya! :D A kép magáért beszél.... :D

Hófordulósoknak gratulálok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Már megint :evil: Kép GRÉTIKE!!!

KépKép
juba

Hörcsög! Most néztem meg a videódat! Én úgy megijedtem, hogy majdnem lerúgtam a laptopot az ölemből! :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Itt mindenki elír dolgokat, és sokan nem olvassuk vissza, mielőtt elküldenénk, de mindenki tudja, hogy ez véletlen, nem sértő, és így is értjük, hogy mit akar a másik! :wink:
Különben állandóan bocsánatot kérhetnénk!

Kép
Kép
Kép
gremese

Munkamegosztás:Hát apa nálunk is segít mindenbe amire csak megkérem de ez fordítva is igaz,raktam én már szenet is és fűrészeltem fát.

KépKép
juba

Tudom de nekem ez a mániám,a neveket nem írhatom kis betüvel!Tudom dilis vagyok de annyira idegesít!

KépKép
juba

Juba! Ne idesegícccccsennnn! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép estét :)
Potter kivégezve végére értem a 600 akárhány oldalnak :) (mert kedves imádnivaló kispasim aludt egész de.) ,vissza is olvastam :)

Sense,Dotildi!
Éljenek a boldog mosolygós babáitok :)

Kolbi!
Anyós nem semmi,de te ügyi vagy, Apát meg babanetes csajok elől dugdosd :lol: 8)

Irina!
megjött a könyved? s miért pont Irina lettél ?

Regi!
zabálnivaló Szeli :) Annyira édi :)

Kaqk!
Ügyi Emma :) Fú de mérges lesz a játékai egyre messzebb kerülnek Tőle :) :)
Szereintem nem baj h. leírod amit tudsz :wink: Mondjuk én speciel azon akadtam ki h. bébikajába van málnás ami 4 hónapos kortól ajánlott :shock: mert ugyi az irodalom szerint azt 1,5 éves kortól lehetne adni 8)

Ancsi!
nem semmi ahogy Molli ül :shock: nagyon ügyes :) szépek vagytok a képeken :)

Érdekes nálunk Robi Mírát az elejétől kezdev fürdette(a mai napig most is épp azt művelik :) ) és tisztába is tette :) Sőt öltöztette is :) egyedül az altatás és sétáltatás maradt rám :) Bálintot elején nem volt hajlandó fürdetni és tisztába is csak párszor tette (azért mert a fia mindig pont akkor pisilte le :)) most meg már fürdeti lelkesen és néhanapján tisztába is teszi :) fejlődik :wink:
De mióta együtt vagyunk megtanult szöget a falba beverni, járólapozni,lambériázni,stb... mire nem jó ha az ember lakást újít :)
Amúgy ha bármit szeretnék előtte minimum egy héttel be kellene jelentenem h. lelkileg fel tudjon rá készülni :roll:

Kicsi fiam meg mostanában hason alszik bazi nagyokat :roll: olyan fura Míra úgy utálta a hasonfekvést. Tegnap néztünk Míra best of videókat,kicsit nosztalgiáztunk...

Az én nevemből is csak egy van :)
fürdés vége
jócccakát :)

KépKép
viranka

Dotildi!

sa parlagfű keresztallergia :sárgadinnye vagy a görögdinnye (a sárgától úgy fulldokoltam... :( )

KépKép
viranka

Emese!JÓÓÓÓÓÓÓÓ vannnnnnnnnaaaa!

Tényleg csajok engem is érdekel kinek,hogy született meg a babanetes neve????? PL:Granda,Irina,Kiskolbi stb.

KépKép
juba

Timi26!Elfelejtettem megdicsérni gyönyörü gyerekeidet!!!!Nagyon szépek!!!Mint az anyjuk!!!!!!!

KépKép
juba

Juba!

Grandát sejtem 8)

KépKép
viranka

Halihó,
l. móni: Grétike hamarosan meggyógyul, remélem, minél előbb! Szorítok nagyon!

Ancsi, én is lehidaltam attól, ahogy ülni tud a kicsid. Húha...

Regi: nekem is nagyon tetszett Az embergyerek mai része (végre visszanéztem videón, amíg Ádi a kezemben aludt egy kicsit). Úgy látom, a temperamentum a mi esetünkben is mindent megmagyaráz...

Anitja: megnéztem a 3. részt is, ami a nyelvről szólt, nagyon klassz volt. Egy dolgot nem tudok hova tenni, azt, h. hogyan tudnák a kvázi újszülöttek a tartalmas szavakat a grammatikaiaktól elkülöníteni, ennek majd utánanézek...

Viranka: HP-kötetem sehol, képzelheted, mekkora volt du. 5-ig a fejem, de majd holnap telefonálok egy nagyot! Gratu a kiolvasáshoz!
Irina: nem túl rejtélyes az eredete: egyrészt nagyon szeretem a szláv neveket; másrészt nagy Alias-rajongó vagyok, és hát külön nagyon kedvelem Lena Olint, aki Irina Derevkót alakítja. Hát, ennyi! :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Amint látom tegnap este az éjszakai műszak elaludt, én is :-( nagyon kifáradok mostanában :-(
Ma délelőtt vásárolni voltunk, dm, piac, stb. Kenguruval voltunk, a fiam nagyon jól viselkedett :-) végog nézelődött:-)
Délután még elmentünk sétálni is, mert annyira gyönyörű az idő :-) ki kell használni mig lehet! 2.5 órát aludt kint a sziven a kocsiban, abbó 1 órát sétáltunk csak. Én szeretek menni, csak egyedül kicsit unalmas :-(
Az éjszakák továbbra is katasztrofálisak (2x kel enni, abbó 1x elfelejt visszaaludni, 3-5 gagyarászott :-( )

Heni
KépKép
heni81

Munkamegosztás: nálunk szerencsémre apa mindent csinál, rengeteget segit! Csak főzni nem tud :-( viszont én igen, szeretek is nagyon!
Ancsi hát nem semmi a kiscsaj! Szuperek a képek! Szép család vagytok!
L. Móni Grétikének++++++++++++++++++
Súlygyarapodás: fél éves korukra kell megduplázni a súlyukat, Emese nem triplázni !!!!!
Kiskolbi ugye két füled van?

Heni
KépKép
heni81

Vrianka és te????????

KépKép
juba

Kiskolbi! Majd elfogadod, hogy nem gyerekezik Gergő annyit, mint gondoltad! Én tudtam, hogy Zsolti olyan, amilyen, mégis rosszul esett az elején. Az első 3 hónapban meg ugye a sok sírást Apa nem is viselte jól... Akkor aztán még így se foglalkozott vele. (Ja! És még boltba is én jártam szinte.) De most már, hogy mosolyog Szeli, nagyon odavan! De a gondozás 99%-ban akkor is az enyém! :wink:

Na, elteszem magam holnapra.
Jó éjt!!! :P

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, elfelejtettem a "Pankásodunk" című képet feltenni!!! :lol:

Kép

Az én nevem egyértelmű: Timinek hívnak, és tavaly :( 26 éves voltam! Most már kicsit ciki, de nem akarok újra regisztrálni, mert kezdhetem gyűjteni újra a hozzászólásokat!!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Na akkor jön a fordulás,kicsit lehet sok leszek! :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
juba

Jó estét, jó szurkolást!

Én olyan baromi fáradt vagyok, pedig csak pont ugyanúgy keveset aludtam, mint máskor! Igaz, ügyintézős, jövős-menős napom volt, öreg vagyok én már ehhez!

Viranka! Megkaptam!

Móni! Gritikének sok gyógypuszi, te meg legyél nyugodt, nagyon jól ellátod, elkerülhetetlen, hogy szegény csemetéink olykor-olykor megbetegedjenek! Mondjuk megszokni akkor se lehet!

Kiskolbi! Kaptál már jó tanácsokat, nem tudok újat írni! De eszembe jutott saját anyósom, aki miután megszületett a második fiam, azt mondta, hogy hála istennek, milyen jó, nem is baj, hogy nem lány! És hogy neki is két fia van és mindig örült, hogy így van, mert
legalább nem lesz olyan keserű életük, mint neki......

munkamegsoztás: én csak annyit mondanék, hogy az első gyereket még minden este apa fürdette, a másodikat úgy fele arányban, Zitát eddig kb. háromszor......
Na jó, ennél bonyolultabb a dolog, mert azért sokszor tényleg megosztozunk gyerekügyben úgy, hogy ahhoz, hogy én ZItázhassak, ő a két fiúval programozik valamit. MOndjuk a háztartásban viszont nem segít, de barkácsmester, kőműves, ács, asztalos, vízvezetékszerelős, festő stb... egyben. Szóval a ház körüli pasi munkákból neki legalább annyi van, mint nekem a háztartásból. Tudjátok, a kertes ház hátrányai....

Na ezt most jól elküldöm, mert támadnak a gyerekek!

KépKépKép
bongyi

Juba! Mi is így kezdtük!

KépKépKép
bongyi

Timi! Vigyázz. lassan ez lesz!
Kép

KépKépKép
bongyi

Keresztallergia: A parlagfű: görögdinnye, sárgadinnye, paradicsom, uborka, banán.
Érdekes, hogy én a parlagfűre fokozottan allergiás vagyok, és a felsorolt gyümik/zöldésg közül egyiktől sincs bajom.
Persze az esetleg fellépő keresztreakció nem törvényszerű.

Gremese: A vezetéknevem első két betűje+a keresztnevem.

A Bongyi-ra van egy tippem. Csakl rá kell nézni a hajadra! :wink:

És akkor most mindenki írja le, miért az a nickneve, ami!

Juba! Bertus milyen boldogan fordul! Nagyon ügyes! És nagyon szép, mosolygós kislány! :D

lmóni! Mennek a gyógyenergiák! Hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
gremese

Na sikerült letenni aludni a kis drágámat.

Olyan aranyosak vagytok, köszönöm, hogy érdeklődtök és velem aggódtok cicusomért. Lefekvés előtt hála az istennek nem volt hőemelkedése és a sok alvásnak köszönhetően kicsit jobb kedve is volt. Viszont megint sok takony volt a nózijába :( Szegénykém, ha már meglátja a kezemben az orrszívót máris elkezd sírni :lol: Holnapra remélem jobb lesz, illetve azt is remélem, hogy éjszaka nem kell orrszívózni.

L.Móni A vezetéknevem kezdő betűje plusz a keresztnevem

Timi26 Nagyon aranyosak a gyerekek. Olyan édesek együtt. Van még féltékenység Rebekába?

Juba Nagyon ügyes Bertus. Gratulálok neki :lol: És ne kérj annyit bocsánatot, nem haragszik érte a kicsikém :wink: Én is írtam már sajnos kisbetűvel nevet bármennyire is figyelek rá, előfordul :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A sírni kezd után nem :lol: ezt akartam tenni, hanem :cry: ezt.
Azt hiszem fáradt vagyok. megyek is aludni.

Jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi!Mekkora lobonca van már VikDaninak! :lol:

Emese!Igen tök viccer mikor meglátja az ujjamat már vigyorog és furja a fejét az ágyba :lol:

Juba: eredetileg a tesóm Junónak hívott poénból, de ez a név már foglalt volt így maradt a Juba. :D

Hát csajok ma nem tok lenni mert apa akarja uralni a gépet :cry:
A szívem szakad meg :cry: :cry:

Jó éjszakát!!
Reggel jövök!

KépKép
juba

l. móni: jó éjt Neked! Orrszívó: fel a fejjel, biztos majd javul a helyzet, Ádi is sírt (mit sírt : ordított szegénykém éjszakánként) tőle, de miután kigyógyult a náthából és csak alkalmanként használjuk, simán elvan vele. Sőt, azért minden nap egy kis Fluirmart spriccelek a nózijába + után a kézi orrszívóval belekukkantok, és aranyos arcot vágva hagyja.

Timi26, Juba: tök jók a képek, imádom VikDanit és Bertust!

Heni81: Mióta tartanak ezek az éjszakák? Mert akkor előhozakodnánk a fejlődési ugrás, fogzás stb. dolgokkal. Egyébként nálunk is változó a helyzet, de ez valami isteni ahhoz képest, ami előtte volt (altatási nehézség). Ádi is tegnap kétszer ébredt, de egyszer f11-kor, akkor szerintem a foga vagy a hasa fájt, csak szopival nyugodott meg; majd fél5-kor, akkor is evett, és drukkoltam, hogy aludjon vissza, visszaaludt f8-ig. Megfigyeltem amúgy, hogyha nagynéha 6-nál tovább tud aludni, sokkal vidámabban ébred, nem sírva vagy nyűglődve, hanem énekelgetve-magyarázva találok rá. Nagy különbség. Úgyhogy a korai ébredés lehet alvászavar...
Jó éjt, csajok, megyek körmöt ápolni meg ejtőzni! 8)

Kép
Kép
irina

Én Emese megint csak ezt tudom írni: talált, süllyedt! (név)

KépKépKép
bongyi

Küldtem pár tegnap este készült képet a gmailre.

Na most már tényleg megyek aludni.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt hiszem a baba első hat hónapjáról, vagy az egész szöveget már régen valaki bemásolta, de mivel lassan aktuális, lássuk a következő szakaszt! Én jókat vigyorogtam rajta most is!

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

KépKépKép
bongyi

Bongyi! :lol:

Én meg itt áradozok, hogy próbál Zsófikám nélgykézlábra emelkedni, meg hogy ül előredőlve pár pillanatig, erre meg jöttök a fotókkal, hogy Molli ül, mit ül? Csúzdázik, Gréti meg ül, és négykézláb áll. Hát nem semmi! :D
Asszem én eldugulok a Zsófi-próbálkozásokat illetően, mert ez már szinte nem is újdonság. :oops:

[quote]1 írta: fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba

Jessz! Ez már megvolt 5,5 hónaposan! :?

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote]a írta: legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás

Én gyártottam egy olyan játékot, hogy a Jana bébivizes (picike) palackjába babokat tettem csörgőnek. Szereti! :D

[quote]m írta:inden fájdalom és baj emelés hatására múlik
Milyen igaz! :lol: :lol: :lol:

Hétvégén szoktam mondani Apának, hogy jaj, ezt meg ezt kell még csinálni, úszik a lakás, porszívózzunk, meg mittomén, meg olyan jól esne pihenni....
Erre Ő: de Életem, vasárnap van, hát feküdj le és pihenj!
:shock: :shock: :shock:
[quote]a írta: baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább

A hűtőnk teteje:
[quote]a írta: spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó

Jaj, én itt vinnyogok már! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

SZiasztok !

Nem semmi mennyit irtok.

Grétinek megy a gyógy energi . +++++++++++

Név : t. koszegi nevemből Kőszegi Tímea

Lányok hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő.
Nemrég szültünk és most meg már lassan egy két babó szalad.

Én már alig várom a következő talit.
Annyira jó volt veletek.
Igaz hamar eljöttünk de legközelebb arra a napra tutti semmi más programot nem szervezek.

Képzeljétek szombaton megyünk először úszni.
A párom már edzi a kicsi fiát. Már 2 hete a nagykádban fürdik a drágám és annyi vizet tesz bele, hogy nem ér le a popsija a kádba.
Édesen lebeg a vizen és vadúl kapaszkodik apa kezébe a kicsikém.

Ma már este 8-kor alig akart fent lenni. Még fürdés sem volt és ajdnem beájult.
Apa babusgatta és így kibírta fél 9-ig. Gyors pancsi és 9-kor már evett is és a kaja vége alvásba fejezödött be.

Kiváncsi leszek reggel mikor kell.

Na megyek tv-t nézni aztán még lefekvés elött benézek hozzátok.

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: