A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Hát igen gyönyörű időnk van. Vétek itt az irodában csücsülni :(

Mindenkinek kitartást a hétre és jó erőgyűjtést az indulóknak!! :)

beber77 - húúúúú ez nagyon jól néz ki, amúgy is sonka és kolbász rajongó vagyok..... :P a hétvégén már sikerült egy jó nagy adagot magamévá tennem..., de erről a képről még az is megkívánja aki nem rajong érte.. Hát jó fehérje fogyasztást Nekünk!! :)

Kép
padri75

Adri, mi is imádjuk. Márciusban Bábolnán meg sonkafesztivál lesz, sztem az is egy jó program :lol: Mi legalábbis megyünk oda is. Vettünk tegnap kolbászt meg szalámit, alig várom, hogy egyek belőle. Tegnap pont víznapom volt, kellemes volt a nagy sonkák meg kolbászok közt és a főzőversenyt nézvén...Na de ma, ebédre, bepótolom!
beber77

Hol vagytok ti, ahol annyira gyönyörű idő van????? :shock: Itt ocsmány, alig látok ki a ködtől, pedig 5kmre vagyok Bp-től :roll:
beber77

Gyertek ide hozzám dolgozni, rögtön elmegy a kedvetek a szabad levegőtől.
beber77

Speciell én Budaörsön csücsülök az irodában, és kint hétágra süt a nap:-)))
modrooka

Én a déli pu -nál vagyok és itt is hétágra süt a napocska!

Beber küldünk neked egy kis napfényhatást+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(#)

:lol: :lol: :lol:

Kép
padri75

köszi, ide is ért, már süt itt is :)
beber77

Hát csajok! Megúsztam sajna a holnapi tesztelést, Piroska ma este meglátogatott. Nem jött össze, de valahogy tudtam. Most már sejtem milyen az, hogy ezt érzi az ember. Éreztem, amikor feszült a hasam, feszült a mellem, amikor meg ledöntött az influenza, nem éreztem semmi, csak azt, hogy ez most nem jött össze.
Köszi a drukkokat, nem omlottam össze, nem is fogok, csinálom tovább.
grillázs

ÓÓÓÓ, Grillikém! De sajnálom! Persze, nehogy befordulj most! Ahogy egyik barátnőm szokta mondani: "Új hónap, új esély!"
Ez a kép hátha megmosolyogtat kicsit...
Kép

Vagy ez: Kép

Na ugye??
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Grillázs!

Nagyon sajnálom, de a pozitív hozzá állásod nagy jó. Kitartás!!!!!!!!! Sok sikert a következőhöz, ami már biztos, hogy sikerülni fog!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyünyû

a képet látván citromszerűvé vált a mosolyom, de köszi, édes vagy moncsiga
grillázs

Jó reggelt nektek!

Grillázs - :( sajnálom...

Nagyon ügyesen pozitívan állsz hozzá!!! A lelki erősség ugyanolyan fontos mint a jó leletek... :wink: Kitartás :D

Az inszemnél az a jó,hogy nem kell várnod most 3 hónapot ugye? Amikor megjön a mensi azonnal kezdheted a következőt, vagy azért 1 hónapot ki kell hagyni..?

Kép
padri75

Grillázs, hajra!:-) csak pozitívan...aztán jönnek a zebrák:-)))

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!:-)))

Időjárásjelentés következik:

Kint baromi hideg van, DE süt a Nap!:-))))))))))))))))
modrooka

Padri - őszintén szólva fogalmam sincs. Majd Apánk megmondja.

Jaj, olyan jó ez a napsütés! Csak ne felejtsek el napszemüveget felvenni ha kimegyek az utcára :D
grillázs

SZiasztok!

Grilli sajnálom nagyon. De jól csinálod fel a fejjel, és menni kell tovább az úton.

Padri az inszemeknél folyamatosan lehet haladni nem kell kihagyni egy hónapot sem, kivéve ha valami gond adódik, pl ciszta, stb....

Bocsika csajok, hogy ritkán jövök, de készülök lelkileg a korira, és nem akarom, hogy csak úgy egyik napról a másikra elszakadjak majd innen, így inkább kivcsit leszoktatófélbe tettem magam. Talán így könnyebb lesz!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági - laptop a koriba? Egy barátnőm az ikreivel idő előtt kórházba kellett hogy feküdjön. Laptopon kommunikáltunk, valami alap mobilos szolgáltatásra előfizetett arra az időre. Emellett azért is jól jött neki a laptop, mert tudott rajta filmeket nézni.
leszoktatófélbe - ez jó :) hogy ne legyenek Ági-elvonási tüneteink :)
grillázs

Igen mi is gondoltunk rá, de nagyon nem akarunk most kiadni annyi pénzt, mert a mi laptopunkat a párom használja napközben munkára. Inkább vettünk egy hordozható DVD lejátszót tv adapterrel, avval csak elleszek egész nap, és nem került olyan sokba, mintha egy laptopot vettünk volna.

Inkább magamat szoktatom le. Egyébként Modrooka száma megvan, majd rajta keresztül értekezünk!

Ági28

Lánykák!
Azon morfondírozok, hogy estefelé frissítem a táblicskut. Csak még nem tudom mit kezdjek azokkal, akik nem jelentkeztek...
Nyünyű - te miért nem vagy benne a táblicskumban? Ha gondolod, küld el az adataidat privibe és beszerkesztelek
grillázs

Ági - helyes! Nem ám te is eltűnsz! Azért amíg lehet, maradj velünk. Mikor is kell bevonulnotok?
grillázs

Hát a doki azt mondta, hogy a 27. héten fektet be. Ugye most vagyok a 25. -en, tehát két hetet töltök még szabadlábon.

Ági28

Na de most lépek kicsit, mertr még dolgom van.

Ági28

:-) nem engedem eltünni, majd bombázom smskkel:-)))
modrooka

Sziasztok!

Hát a napsütésre nem panaszkodhatunk a héten... :D

Ági - én is nagyon szurkolok Neked és gondolok rád.. októberben csatlakoztam a kis csapatotokhoz, de csak 3-hete irogatok addig a hátérből olvasgattam a topikot... így a Te történetedet majdnem a legelejétől ismerem. Nagyon jó döntés volt, hogy ragaszkodtatok mind a három picihez :) Kitartást neked majd a kórházban is, nagyon vigyázz magadra és a picikre!!!

Ja és van egy közös ismerősünk - Modrooka - !! :lol: :lol:

Kép
padri75

Grillázs - megköszönjük ha ismét beteszed a táblát... jó nézegetni :) és hátha még egy páran bejelentkeznek mert módosítást kérnek :lol: :lol: ... valahogy csak visszacsaljuk az életet ide a topikra.. :P

Kép
padri75

Sziasztok Lányok!

Hátha még emlékszik valaki rám....ahogy az elmúlt oldalakat gyorsan átfutottam, alig találtam számomra ismerős nevet....eltűnt mindenki a topicból???

Néha azért követtelek Titeket, de nem sokat lebzselek a gép előtt, ezért is tűntem el a topicból. Az új babásoknak nagyon örültem, a stimusoknak mindig drukkolok, Cseka Danikájához pedig gratulálok!

Február, hú, Te már a 35.héten jársz??? Akkor nagyon közeledik a nagy nap!Pocakod mekkora?

Ági, neked majd kitartás a kórházhoz, csodállak a három babuciért, biztos nehéz lesz, de annál nagyobb öröm és szeretet forrás egyszerre három kisbaba!

Beber, Pistike továbbra is olyan édibédi? Régen láttam róla fotót, de a babaképekre még emlékszem.

Tatu???Hanyatka????Többiek???

Mi jól vagyunk, szerdán töltjük be a 32. hetet. Mostanában teljesen beállt az agyam a babucira. Főleg mióta elkezdtük a vásárlást - ez tényleg egy csodálatos dolog. Nem tudom írtam-e, hogy úgy tűnik elég biztosan, hogy kislányunk lesz. :D

Lenne egy két kérdésem azokhoz, akik Apánknál maradtak és születk (főleg Beberre gondolok). Szabad? Ugyanis egyelőre nem sokat beszéltünk még a szülésről (majd köv alkalommal szeretném megbombázni a kérdéseimmel, és ehhez szeretnék kicsit felkészülni)

1. Mikor mutatta be azt az orvost, aki helyettesíti, ha ő éppen nem elérhető?
2. Mobilszámát már mostanában el lehet kérni, vagy ahogy közeledik a szülés?
3. Szülésznőt ő ajánl vagy magamtól kell választani vagy egyáltalán hogy van ez?
4. És egy kényesebb kérdés: a szülésnek is van "ára" az Intézetben vagy ránk van bízva és ha igen, akkor .....?szóval értitek.

És egyáltalán MINDEN info érdekelne ezzel a témával kapcsolatban. Bevallom, csak mostanában kezdtem el a szülés témával foglalkozni, valahogy mindig arra koncentráltam, ami éppen történt velem és a babucival. Szóval lehet, hogy jó nagy hülyeségeket is kérdeztem, de nagyon az elején vagyok a felkészulésnek.... :oops:

És elnézést mindenkitől, mert ez a téma kicsit off, de máshonnan nem tudnék igazán elsőkézből infokhoz jutni.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

Mindenkinek csodás napot, babásoknak örömteli babázást., kismamáknak problémamentes babavárást,tesztelőknek és stimusoknak millió drukk!

Háttérben sokat gondolok ám Rátok!

Bébé
bébé2007

Szia Bébé!!!! Jaj de jó, jeletkeztél!
A 32.hét körül kezd beszélni a szülésről. A helyettesnek a 35.hét környékén mutat be.
Mobilszámát nem kell elkérned, majd a szülésnél a szülésznő hívja, ha beindul a szülés nem kell hívnod, menj a kórházba.
Szülésznőt nem kell választani, sztem mindegyik jó. De te tudod. KÉrdezd meg Dévait, én nem akartam választani, de megkérdeztem, ő is ezt mondta, h jó mind. Készíts be egy "ötöst" a szülőtáskádba a szülésznőnek. Én így csináltam. Egy csokival, szülés után a férjem adta oda neki.
Dévainak szülésre amennyit gondolsz, nem fog összeget mondani, megkérdezheted ha akarod, én nem kérdeztem. A "piacon" a vizitdíj tízszeresét szokás, én nem adtam ennyit, az nagon sok lett volna. Annyit akkor adtam volna, ha ikrek és császár. Ha egyéb részlet érdekel megírom priviben szívesen :wink:

Szal' fájások megindulnak, irány a kórház, kopogsz a szülőszobán és onnan el lesz rendezve a sorsod :lol: Hálóinget kapsz, nagyjából tusfürdőre és papucsra van szükség, persze én is betipegtem a bőröndömmel, sölőcukor, keksz, víz, hálóingecske macival, azt' semmi nem kellett :D De úgyis bepakolsz majd. A cuccaidat a 36. hétre rakd össze, Dévai kb. 5 perc alatt el fogja intézni a szülés témát veled (mármint nem beszéli túl) mi lesz, de nem is kell, majd meglátod :wink:
beber77

Sziasztok.

Nagyon rég írtam ide.Üdv moncsi.Remélem jól vagy!
nyünyű:lenne hozzád egy kérdésem.Milyen pajzsmirigy gondod van v. volt? Leírnád nekem.És hogy mit kaptál rá.Holnap megyek vérvételre T3,T4,TSH-t néznek belőle.

Ágica:sok boldogságot továbbra is! Olvastam a házasságkötésedről.Minden jót kivánok.

Én nem vagyok Dévais bár gondolkodtam rajta.Jó lett volna de nekem az nagyon messze van.
melánia

Szia melánia

A TSH nekem 0.130 a minimális 0.270, tehát alulműködésem van (legalábbis ezt mondta a doki). Beutalt az endokrinologiára pajzsmirigy festésre, de sajnos a bejelenkezéstől a várakozási idő jó másfél hónap, én március 27-re kaptam időpontot. Így sajnos most még nem tudok neked mit mondani erről. De ha te elöbb tudsz valamit (bár remélem neked minden renben lesz :D ) akkor szívesen fogadnám, ha írnál rólla.

Te melyik intézetbe jársz?
nyünyû

Szia nyünyű.

Én a Szegedi Kaáliba járok.Orvost váltottam.Majdnem két év szünetem volt.2hét múlva kezdeném a 4. lombikot.De ebből a 3-ból csak egyszer volt transzferem.És most az új dokim kérte,hogy nézessem meg a pajzsmirigyem.Ő nézte a TSH-t vérből.De abból nem derült ki semmi rossz.De ő azt szeretné ha jobban megnézetném.Így hát tegnap mondtam a körzeti dokimnak és ő megtapogatta.Szerinte nagyobb mint kéne.Én is márc. közepére kaptam időpontot endokrinra.De ugye kezdenék nemsoká.Így hát szétnéztem a neten és találtam egy magán kórházat ahova holnap megyek vérvételre.Aztán az eredményekből majd kiderül valami.

Akkor téged a TSH eredményed miatt küldtek tovább?????
melánia

Persze ha megtudok valamit szivesen megírom neked.Te lombikoztál már? Vagy ez lesz az első és egyben az utolsó is?
melánia

Nahh - megcsináltam a táblicskut. Szívtelen gonosz dög voltam, de kitöröltem azokat, akiknél már hülyén nézett ki, hogy harmadik hete stimu alatt vannak. Nem volt vidító ezt tenni, de kénytelen voltam. Az adatokat elmentettem, így ha az érintettek egyszer csak felbukkannak, akkor visszateszem őket. De hogy a kecske is meg a káposzta is, ezért nem teljesen töröltem a lányokat, hanem mindjárt meglátjátok milyen megoldást találtam ki.
grillázs

Kép Kép
grillázs

sziasztok
Grillázs
Sajnálom, hogy nem jött össze. :cry: Jó látni, hogy azért pozítivan állsz hozzá, és nem adod fel. Tudod idő kérdése és te is kimama leszel! :wink:
Légyszi a táblázatban: márciusi kezdés
Bodza is hiányzik!!!Zsembike is!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mi van itt mindenkivel???
Már biztosan pozítiv lett a tesztük is!!!!

kagyló

Kagyló - hogyhogy március? miért tolódott ki?
De javítom.
Amúgy voltam Apánknál, kérdeztem tőle, hogy ez az influ-dolog befolyásolhatta-e a projektet, mire mondta hogy persze. Szóval tudtam én, hogy ez az "amelyik meg akar maradni, az mindenképp meg is marad" elv egy nagy sületlenség. No mindegy, legalább tudom hogy hol volt a bibi. Amúgy pénteken kezdem előről ezt a húsevés-mizériát. Jut eszembe: kagyló! Hol vannak az ígért receptek?
grillázs

szia Grillázs
A párom külföldön van. Ezért így nem indulhatunk.
Mindenkinek elküldtem a recepteket, akik megadták az e-mail címüket. De már pár héttel ezelőtt.

Még mindig nem jön senki? Hiányoztok!

kagyló

Sziasztok!
Hát akkor én jelentkezem.
Pont egy hete szerdán volt a leszívás és pénteken 3 babát vissza is kaptunk :lol: .
Minden olyan jól indult gyönyörű napsütéses idő stb. :lol:
Tehát 5 nap telt el a transzfer óta és én nagyon pozitívan áltam a dologhoz.Sokat pihizek ,sétálok napi 2×fél órát,eszem a sok sok húst és a méhpempőt. :lol:
Picit szúrkált a hasam,de ez elejétől kezdve.
Ma azonban úgy ébredtem,hogy fájt a hasam pedig még nem is kellene megjönnie (megjegyzem amúgy sem kellene).
Én reggelente mértem az ébredési hőmet persze tudom,hogy a gyógyszerek befolyásolhatják,de eddig 37,2 volt ez viszonylag jó hír,de ma már csak 37 és ez elkeserített egy kicsit,mivel mikor volt a spontánterhességem akkor végig 37,2 sőt volt,hogy 37,4 volt az ébredési hőm és ebből én már sejtettem,hogy van valami azóta pedig 37-nél nem ment magasabbra és nem is voltam terhes.
Sőt ezen kívűl semmi terhességre utaló tünetek nincsenek,de edig azzal vígasztaltam magam,hogy még 1 korai bármit is érezni. 2 Amikor terhes voltam akkor sem volt semmi tünetem,mert az egy álom terhesség volt.
Szóval 29-én kell tesztet készítenem.
Beussal együtt voltunk a leszíváskor elég sok petesejtje lett,de pénteken mikor mi mentünk a visszaültire nem találkoztam vele.
Remélem minden rendben és azért nem jelentkezik és remélem nem haragszik meg,hogy ennyit is írtam rólla.A többit majd megírja ő ha jelentkezik.

Grillázs:Sajnálom,de örülök,hogy ilyen pozitív vagy.

Többieknek kitartást és sok sikert.

Kati76
kovacsne.kati

Jaj Kati! De jó hogy jelentkeztél! Már pakollak is vissza a táblicskuba. Abban a zebrás mezőben úgyse nagyon van senki sajna az infóhiány miatt. De most már van!!!
A hasfájással kapcsolatban meg nem akarok okoskodni (de úgyis azt fogom tenni), de itt már többen írták, akiknek sikerült a baba-projekt, hogy a sikeres akciót megelőzően görcsölt a hasuk, volt aki még vérezgetett is. Állítólag a megtapadásnak is lehet ilyen formája.
Arra meg, hogy nem érzel semmit, visszautalnék ugyancsak az elsőinszemes ikres lány beírására, miszerint amikor már az orvos is megerősítette neki, hogy terhes, sőt ikrei lesznek, még akkor sem érzett semmit.
grillázs

Grillázs:Köszönöm a biztatást,már "csak" kb.2 hét és úgy is kiderűl minden,azért még nem adom fel,legalább is amíg nem jön meg addig bizti nem.
Na most megyek is pihizni.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok lánykák

Melánia: Igen a TSH miatt küldtek tovább, hogy megnézzék, hogy nincs-e góc valahol, amit a pajzsmirigy okoz, ezért kell megfesteni. Ez lesz az első lombikom, de állmoban sem gondoltam, hogy ennyi procedurával jár. De nem baj KITARTOK!! Én kis naiv azt gondoltam odamegyek megvizsgálnak, mert nállam elvileg szervi betegség nem áll fen, (ennek ellenére 7 éve propálkozunk, egyszer volt egy spontán terhességem de a 8. héten elment azóta semmi) erre kiderül, hogy a hormonok is befolyásolhatják. De már ott tartunk a párommal, nem várunk tovább jöjjön aminek jönnie kell!!!!!!!

Grillázs: köszönöm, hogy bevettél a táblicskuba.

Kati: kitartás, pihenj sokat, ne godolj semmi másra, csak a pocaklakóra.
nyünyû

Sziasztok!

Hát csajok tegnap ecseteltem , hogy még kb egy hetet itthon leszek, erre ma a doki hidegzuhanyként zúditotta rám az infót HÉTFŐTŐL BENTLAKÁSOS LESZEK!

Úgyhogy Modrooka tew leszel az informátorom hétfőtől! 3/3-as! :-)

Ági28

Sziasztok!
Bocs, Ági, olyan fáradt voltam, alig álltam a lábamon, a hasam meg mint a beton, így csak sajnálkoztam, hogy hétfőn már bevonulsz, meg sem kérdeztem, hogy miért korábban. (Ja, a többiek kedvéért, komoly egy megállónyit beszélgettünk a 9-es buszon, én hamarabb le akartam szállni - akkor köszönt rám Ági -, hogy beugrom a boltba, de jó, hogy nem tettem, így is alig bírtam hazabotorkálni... Nekem szerencsém volt, a végállomáson szálltam fel, még le tudtam ülni, Áginak viszont sz@rtak átadni a helyet... :evil: )
Mi jól vagyunk, ma voltam először CTG-n, vicces volt, magánrendelő, tehát Februárapu is bent volt. Nem nagyon hitte eddig, mikor mondtam, hogy a gyerkőc reagál a hangjára, most már todományos bizonyítékunk is van! :)
február

Nyugi Február én is rohadt fárad volta, de azért csak sikerült ám leülnöm. De ha gondolod, és jól érzed magad, majd bejöhetsz meglátogatni a Barosba, és akkor dumcsizunk is kicsit! :-)

A doki azt mondta, hogy azért korábban, mert egy doki sem vállalná a felelősséget, hogy 3 baba, meg terhességi cukor, és e miatt. Nagy kegyesen megadták még a hétvégét. De jó is, mert most jön a pedikürös csajszi hozzám! :-)
Ja meg azt mondta, hogy szoktak olyat, hogy ha a nagyfőnök belemegy, hogy szombat vasárnapra hazaengednek! Hát remélem belemegy majd.

Ági28

Na de most megyek pihizni, mert nagyon fáradt vagyok!

Holnap benézek!

Ági28

Ági! Remélem hazaengednek hétvégente és akkor te magad is be tudsz számolni nekünk mizujs veled. Nem mintha Modrooka nem lenne jó hírmondó, de jobb lenne ha te írnád, mert akkor az azt jelentené hogy minden rendben van és hazaengedgetnek.

Február - ez a helyátadósdi hihetetlen. Én ritkán közlekedek buszon, metrón, de a múltkor úgy hozta a sors, hogy kénytelen voltam. Megláttam egy idős nénit és hát én még úgy tanultam az anyukámtól, hogy ilyenkor át kell hogy adjuk a helyünket, ha már más fiatalember nem teszi meg ezt helyettem. Hát nem tette. És a néni úgy nézett rám, mintha a Marsról jöttem volna. Valószínű nem nagyon tapasztalt ilyesmit. És végtelenül hálás volt. Nagyon jól esett :)
grillázs

Sziasztok!

Ági, hát ez eléggé gyors volt:-/...de lényeg, hogy jó helyen legyetek...bár így blegondolva, én sokkal jobban érezném magam a saját ágyamban - mondom most:-)
No, szóval, akkor hétfőtől készenlétben vagyok:-)))

De azért az mindenképpen jobb, ha 7végente otthonról figyelgetsz bennünket:-)
modrooka

Sziasztok.

nyünyű:na ma vérvétel volt és itt az eredmény a kezemben.Megérte fizetnem érte.Minden oké.Egyik sincs határ alatt v. felett.Nagyon szorítok neked!!!! És persze a többieknek is!!!! KItartást lányok!
Ha tudok segíteni valakinek akkor a ciklus.hu lombik babás fórumon megtalál.
Sziasztok.
melánia

Sziasztok!
Ágikám! Nagyon szorítok értetek! Kéretlen tanácsom: vigyél magaddal valami "felületes odafigyelést igénylő dolgot" Nekem csak 3 héttel előtte kellet befeküdnöm, de mikor már majdnem befontam a szemöldökömet a 9. abortuszostól és a 76. szülétürörténettől, és már nem volt jó semmilyen könyv ,akkor azt tanácsolta egy kis emberke, hogy kézimunkázzak... Bevallom sosem volt ügyes kezem, de a gyerekeknek szánt kis fakeretes dobelin képekbe beleszerettem, és kettőt megcsináltam mire a kisasszony úgy döntött, hogy emgszületik.... Csak egy tipp...
Kati! Kérlek felejtsd el a hőmérőt.! Sermmit nem jelent. Nálunk sztem a második beültinél is lehetett valami, mert mértem a hőmet és semmit nem ment feljebb, erre kiakadtam és abbahagytam a gyógyszerszedést... A harmadik beülétinél ugyanúgy nem ment fel a hőm és mégis ott lapult a pocakban a lányunk. Ha akkor nem hallgatok Vass dokira,, aki szitne rimánkodott, hogy abba ne hagysjam a gyógyszerszedést, akkor lehet, hogy most itt állnék gyermek nélkül. Úgyhogy kérlek akkor se gondoltd azt, hgoy nics ott babó, ha nem megy fel a hőd! Már nem először írom le ezt, úgyhogy bocs, az ismétlésért, de úgy látom a hő,érő még mindig bajos dolog.
Gizmix! IR ügyben egyeztethetnénk!
Melánia ! Jó, hogy jó az eredményed! Hajrá! Mindent bele!
Februárom! Vigyázz Magatokra! Muris lehetett ahogy Februárapu megtapasztalta kisfia reakcióját! Szinte magam előtt látom!
Grilli! le a kalappal!
Akit nem írtam név szerint azoktra is gondolok!
Vigy mag! Pusz!
baboca03

Sziasztok!

Köszi a tanácsot fel vagyok készülve, holnap megyek a könyvtárba kivenni egy két könyvet, meg vettünk egy hordozható DVD lejátszót, és azt fogom babbulni. Bár a barátnőm azt mondta, hogy déálelőtt semmire sincs idő, mert 3 vizit is van. Plusz a déutáni vizitek is. Meg szerencsére itt nem sok olyan nő van aki mindenféle csúnya dolog miatt fekszik be, és sok az ikres is, akiket már szülés előtt befektettek. Szóval remélem hamar elszalad az idő majd.

Remélem pár hétvégét azért majd itthon töltök majd.

Na most ennyi voltam, mert csomó dolgom van amit 4 nap alatt el kell intéznem.

Ági28

Sziasztok!
Ági, naná, hogy beugrom, remélem, nincs már látogatási tilalom. A múltkor is voltam bent az épületben (a környéken jártam, és ciki, de majdnem bepisiltem, szóval gondoltam, hogy jelenlegi méreteimmel ott kisebb feltünést keltek, mint mondjuk a sebészeti klinikán. :oops:), és akkor még tilos volt látogatni.
Egyébként egy ismerősömnek tavaly a 6. hónapban kellett befeküdni (ő "csak" két babával volt terhes), mert vérezni kezdett, 2 hónapot volt bent, de az utolsó hetekben, mikor már nem vérzett, minden héten ki tudta sírni, hogy hétvégére hazaengedjék. Szóval van remény!

Grillázs, nem akarom magam fényezni, de én is reflexből felugrottam (hehe, szóval feltápászkodtam) tegnap, hogy egy néninek átadjam a helyem, miután például az aktatáskás fiatalembernek a szeme sem rebbent. A néni nem akarta elfogadni, és most először életemben nem erősködtem, visszaültem. Pedig akkor 3 megállónyit is tudtunk volna Ágival beszélgetni, ha észrevesszük egymást.

Babóca, Februárapu teljesen el van varázsolva a fiától, borzasztóan büszke magára, de azért mindig elmondja, hogy de pedig nem is úgy van, csak mondom, meg véletlen, meg most is beszél hozzá, és lám, meg se moccan... Na ilyenkor szokott a gyermek akkorát rúgni, hogy majd kiszakad az oldalam :)
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: