A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:lol: :lol: :lol: :lol:

nem baj, remélhetőleg nemsokára mindenkinek két csíkos teszt lesz a polcon eltéve emlékbe.
nyünyû

Hagy kérdezzem meg, hogy kinek milyen hosszú ideig kellet várni az első dévai vizsgálattól, a beültetésig?? Mi január elején kerültünk a Dévai intézetbe, és ahogy a dolgok állnak júniusnál elöbb nem is kerülünk oda. Azért ez borzasztó, hogy egy pajzsmirigy kezelésére kb 2 hónapot kell várni. Akkor utánna kezdődik a gyógyszeres kezelés, vérvétel stb. Majd ha jó akkor csak utánna jöhetnek a hormonvizsgálatok. :( szomorú vagyok
nyünyû

Hagy kérdezzem meg, hogy kinek milyen hosszú ideig kellet várni az első dévai vizsgálattól, a beültetésig?? Mi január elején kerültünk a Dévai intézetbe, és ahogy a dolgok állnak júniusnál elöbb nem is kerülünk oda. Azért ez borzasztó, hogy egy pajzsmirigy kezelésére kb 2 hónapot kell várni. Akkor utánna kezdődik a gyógyszeres kezelés, vérvétel stb. Majd ha jó akkor csak utánna jöhetnek a hormonvizsgálatok. :( szomorú vagyok
nyünyû

nyünyû

nem hiszem hogy sokáig eláll... elvégre szerves anyaggal van megöntözve, egy idő után tuti elkezd bomlani...
de ha sikerül egy kétcsíkosat pisilni, ha nem is teszem el emlékbe, tuti lefotózom :)
grillázs

Nyünyű: Én Vass dr. -hoz járok és augusztus 27-én voltam először nála és az első inszemem lesz kb február végén.... tehát a június reálisnak tűnik .... Október végén egyszer már úgy volt, hogy kezdhetünk aztán mégse és én akkor kicsit padlót fogtam.... ez ez állandó várakozás is felörli az idegeket néha....

Kitartás - tudod itt már tényleg azért vagyunk,h segítsenek tehát a végeredmény baba lesz és kész... :D

Grillázs : képzeld Nekem is van ismerősöm aki eltette emlékbe. Becsomagolták celluxba és a hátuljára még rá is írták,hogy "nagyon várunk" A "kislány" most 15 éves.......
padri75

Sziasztok!
Húha, miket írtok itt! Ha nincs semmi gondom (remélem,hogy már nem derül ki semmi), és úgy tűnik ovu indukcióval kezdenénk, akkor ugye nem kell ennyit várni??

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nem szeretnék nagy butaságot kérdezni, de már többször olvastam itt az ovu indukcióról... és igazából nem tudom mi az :oops: :?:

A leletek beszerzése és miegymás két hónapig tartott, azért gondoltam, h októberben kezdhetünk... , de a páromnál volt egy kis gyulladásos dolog amit helyre kellett hozni.... az az igazság,hogy elég egy egyszerű kis felfázás és máris csúszik az egész.... eddig úgy tűnt,hogy állandóan megvan (pedig csak 12x egy évben) most meg olyan csiga lassusággal telnek a hetek..

Szóval Moncsiga ne ijedj meg lehet, hogy nálatok elsőre rendben van minden és már kezdhettek is!!+++++++++++++
padri75

sziasztok
Bocsika a héten elégé sokáig dolgoztam, ezért nem volt már erőm írni.
Grillázs
Nem haragszom senkire!!
A héten sok dolgom, és sok munkám volt. Mire haza értem fáradt voltam írni, így utolag olvastam vissza ki mit írt. Nagyon kevés hozzá szólás van. Látod ezt én sem értem. Hiszen már tesztesek is vannak. Azt hittem most meg is fogom tudni kinek sikerült, de csalódnom kellett. :(
Remélem, hogy attól... hogy nem írtak, még sikerült mindenkinek. :wink:
A stimuláltakról sem tudunk így semmit!!!
Nálam még nem történt semmi, holnap megyek Apánkhoz. Annyit tudok, hogy a kenetem végre negatív lett. Valószínű, hogy egy hónapot csúsztatnunk kell az indulást, párom külföldön lesz.
Lefagyasztást meg Apánk a telefonban nem ajánlotta. Pontosabban erről holnap tudok írni.

Tesztről nem igazán lenne mit mondanom. Azt használtam el amit még a Kaáliban adnak beültetés után. Azok meg negatívak lettek. Ezek után meg soha nem vettem még feleslegesen, pluszban.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Padri, én is így voltam ezzel,míg itt föl nem világosítottak :lol:
Röviden annyi, hogy majdnem természetes úton folynak a dolgok, csak gyógyszeresen rágyúrnak a petékre, hogy többen és szép nagyok legyenek. Folyamatos uh kontrollal jár,és a félidőben parancsra keksz :oops: . Aztán zebra!!! :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Különben tényleg az a gáz, hogy ha csúszás van, akkor az nem napokat, heteket, hanem hónapokat jelent! Igen, ilyenkor nem volna rossz ha rövidebb ciklusokat teremtett volna a Teremtő, mondjuk, havi kettőt. :lol: Vagy, még jobb lenne, ha tetszés szerint változtat6nánk az "alkalomhoz" illően a ciklus hosszát!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsiga - hú, még te mondod, hogy mi mit írunk? Vizuálisan láttam magam előtt a havi két akciót és majdnem elbőgtem magam :lol:

kagyló - jó hogy jöttél. A Kaáliban adtak tesztet :shock: :shock: ??
grillázs

moncsiga - mármint akció alatt a mikut értettem :oops: :oops:
grillázs

Napsütéses jó reggelt és mosolygós napot!:-)

Csajok, hol a fenében vagytok?!

Éjszakai műszak?
modrooka

Én itt.

Hanyi? Csináltál tesztet? Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön!!!
grillázs

Útáááálom a babanetet... Mármint a rendszert... :evil: Írtam egy szellemes, mégis rendkívül informatív értekezést teszt-ügyben, hát nem elszállt az egész...! Áááááááá.
Na, csapókettő.
Szóval, kedves Grillázs, szerintem a márka teljesen elhanyagolható szempont, a drágább, elegánsabb cuccok sem tudnak többet, mint a teljesen egyszerű, patikai teszt. Az meg gusztus dolga, hogy rápisilős, pipettás-csepegtetős, vagy belemártogatós a teszt, vagyis itt meg az dönt, hogy éppen milyet lehet kapni a sarki patikában. Mi egy nem túl elit környéken lakunk, tehát a sarki patikában a "pisijjé'-pohárba-oszt-mártsad-belé-a-csupasz-tesztcsíkot"-típust lehetett kapni, fő előnye, hogy sokkal ócsóbb, mint a csili-vili. Gondoltuk, jó lesz, az az egy csík ezen is látszik... (Elmondanám, látszik rajta 2 csík is, most megnéztem, még mindig :wink: Mos'micsinájjak, nincs szívem kidobni...)
A teszt időpontja. Hát, mi tulajdonképpen kivártuk a 3 hetet. Azért tulajdonképpen, mert mindkét alkalommal pár nappal hamarabb teszteltem, hogy legyen idő emészteni. Úgy jött ki, hogy mindkétszer hétfőn kellett visszamenni, első alkalommal pénteken délután akartuk megcsinálni a tesztet - mire hazaértünk, elkezdtem vérezgetni, elég egyértelmű volt teszt nélkül is, hogy mi az ábra, de azért megcsináltuk, olyan negatív lett, hogy csak na. (Hétfőn derült ki az UH alapján, hogy valamennyire megtapadt, de elég korán elhalt. Valószínűleg egy ilyen vizeletes teszt korábban sem mutatott volna semmit, de a vérteszt talán igen, nemtom.) Másodjára megint pénteken akartunk tesztelni, de addig hisztériáztam, hogy de ha negatív, akkor úgyis ráfogom, hogy mert nem reggeli első vizelet (pedig ilyenkor ennek már nincs jelentősége), hogy végül valamikor éjjel egykor (az nem reggeli, hanem aznapi első vizelet) csináltam meg, meg is írtam akkor, hogy úgy meglepett, hogy rögtön megjelent a második csík is, hogy előkotortam a használati utasítást, hogy biztos, hogy ezen a teszten is AZT jelenti-e. Hát ezt az érzést kívánom mindenkinek. Komolyan, felér az első UH-os képpel.
Szóval szerintem érdemes kivárni a (majdnem) 3 hetet.
Kellően kimerítő értekezést nyújtottam be a témában?

Tatulány????
február

Ja, igen, Hanyatka is mostanában tesztelt, nem?
Helyesbítek:
Tatulány?????? Hanyatka??????
február

Február - az értekezésed rendben van :) Köszike :)
Te hogy vagy? A táblicskum alapján 35+4-nél jársz.
Azért ha nem indiszkrét, február-apu reakcióját is meséld el a pozitív hír hallatán :)
grillázs

Februárapu először elpityeregte magát (de ez titok, csak nektek mondom), aztán elküldte az eredményt az Anyósomnak SMS-ben (de ez lehet, hogy csak reggel volt, már nem emlékszem). Ja, az SMS-t már előző délután megírta, annyira biztos volt benne, hogy sikerült.
Hivatalosan tényleg 35+4, de folyton elvesztem a fonalat, mert mindenki (védőnő, doki stb.) máshogy számol. Mi a leszívás napja + 2 hét egyenletet alkalmazzuk, így ma töltjük be a 35. hetet. (A leszívás a ciklus 18. napján volt, tehát teljesen indokolt a táblázat szerint a +4 nap).
február

sziasztok
Grillázs
Igen! A kaáliban beültetés után adnak egy darab tesztet. De ott 2 hét után kell tesztelni.
Tatulány???? Hanyatka????
Hol vagytok?????
És a többiek????
Jön valaki 16 óra felé Apánkhoz???

kagyló

Kagyló - de furi. És vissza is rendelnek két hét múlvára? Csak azért furcsállom, mert olyankor elvileg még nem látszik semmi. Mármint UH-n. Vagy most én beszélek zöldeket? :shock: :shock:

február - jaj, nem áruljuk el február-apunak, hogy ilyen kis romantikusch-cukorka :)

HANYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grillázs

Grillázs
Nem tudom miért furi?!! :shock:

kagyló

Mindegy milyen tesztet vesztek, énlegalábbis kértem egy terhességi tesztet aztán kész. 12-14. napon kimutatja már a pozitívat, de persze van olyan akinek -, aztán mégis. Azért a beültitől számított 14. nap már mutatja.
beber77

Beber

Szia,szia,szia
:lol: :lol:
Grillázs
Na .................. látod ?!

kagyló

Sziasztok lányok!

Hát látom a tesztelésben is az ahány ház annyi szokás elv érvényesül a legjobban.....

Köszönöm Moncsiga a felvilágosítást :lol: nagyon tetszett a "kekszes" :lol: rész

Adri
padri75

Kis segítséget kérnék :oops: három napja próbálok magamnak vonalzót készíteni de nem sikerül :cry: Odáig eljutok, hogy a vonalzóm készen van a "noivonal" segítségével, de azt nem tudom, hogy itt hogyan tudnám beállítani..

Köszike :roll:
padri75

[/url]
padri75

Bocsi :oops: ez egy kísérlet volt, de inkább feladom...... :shock:
padri75

padri
Van a profilod, ott :Aláírás:
A hozzászólások végére kerülő szöveg. Legfeljebb 255 karakter lehet.
Ide bemásolod a url-t.
És már készen is van!!!

kagyló

Próba 1 :oops:
padri75

Próba 2 :oops:

Kép
padri75

Hurrrrrrrrrá!

Kagyló - köszönöm szépen a segítséged!!!!

Bocsi csajok, h itt szerencsétlenkedtem....

Kép
padri75

padri

HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
Ez így van neked???

Kép
Nekem ez van bemásolva!

És az alján van az, hogy elküldés! Katt rá!!!

kagyló

Juhé!!!!
Szuper

:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

kagyló

Szívesen!!!! :wink:

kagyló

Sziasztok! Bocsika, hogy pár napig nem voltam, de annyi dolgom volt, hogy nem tudtam a géphez ülni.

Keddre a párom szabadnapot vett ki, és elmentünk vásárolgatni, már a korházba való cuccokat. Papucs, pizsi, stb...
Szerdán egész nap 6 pontos cukorprofilt csináltak, és este későn értünk haza. Persze tök jók lettek az eredmények.
Csütörtökön meg reggel ismét vérvétel, mert a hülye vérem miatt a vérellátóval leveleznek most, hogy van e nekem megfelelő vér. Este meg céges vacsira mentem.
De ma itt vagyok. Ugyan már csak kb két hétig.

Tényleg Február te hol fogsz szülni??

Tesztről annyit, hogy én mindíg megkértem az gyógyszertárost, hogy mutassa meg milyenek vannak, és amelyik doboza tetszett, abbólv vettem. Álltaláva kb 4-6 darabot! Persze mindd másfajta! :-)
Ja és nekem még a tavaly januári teszten is látszik a két csík, bár már kezd bezavarosodni. Úgyhogy náluink a vitrin tele van terhességi tesztekkel.

Ja és én a rápisilőst is úgy csinálta, hogy összegyűjtöttem a vizeletet, és belemártottam. Nem akartam a kezem lepisilni. :-)

Ja valamelyik nap láttam a Felkoppintva című filmet, és abban egy olyen terhességi teszt volt, amelyiken egy Smile jel jött ki, ha pozitív a teszt+ :-)

Ja Modrooka ígérem küldöm majd a képeket! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szia Ági! de jó, hogy rendben van a cukrod! Épp ma kérdezte Februárapu, hogy bevonultál-e már a kórházba, most olvasom, hogy még két hét (ha jól értem).
Amúgy az Istvánban fogok szülni, a doki miatt, meg mert közel van. Te végül melyik mellett döntöttél? Valahol elvesztettem a fonalat, de rémlik, hogy a SOTE-n találtál orvost, de bocs, ha nem jól emlékszem.
február

Na hali csajok. Egészen belerázódtatok itten :)
Ági - a Felkoppintva című filmet én is láttam, szerintem egyszerűen cuki az a film.
Ahogy elnézem a rohangálásodat, te pihenni mész a kórházba.
- A hajdani tesztvásárlási szokásaid nagyon tudományos alapúnak tetszenek. És mindet meg is csináltad ? :D
grillázs

Bemásolom egy korábbi hsz-emet. Bár sosem csaltak a "pisilős" tesztjeim sem, mégsem bíztam meg bennük. És a vérből vett ßHcg mérésből több infóhoz is lehet jutni.
Itt áll néhány tipp a laboros vérvételes mérésre. Érdemes odatelefonlni az aktuális árakért, hány óráig lhet odamenni stb.

Nyírő Gyula Kórház 1135 Bp. Lehel utca 59. Tel: 451-2606
Kb. 2.5 óra alatt van kész az eredmény, megvárható. Ára kb: 2000 Ft.
http://www.nygyk.hu/index.php?link=oszt ... &sub=labor

János kórház 1125 Bp. Diós Árok 1-3. Tel: 4584568
Az eredményért délután lehet visszamenni. Ára kb: 2000 Ft
http://www.janoskorhaz.hu/content4.html

Bálint Analitika 1116 Bp. Fehérvári 144. Tel: 2053044
Az eredményt délután e-mailen elküldik. Ára kb.: 1800 Ft (Mellesleg AFP vizsgálatot is végeznek, aznap délutáni eredménnyel a szokásos 2 hét várakozás helyett)http://www.kszgysz.hu/banaliti.htm[/url]

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi - és ezek beutaló nélküliek? Pusztán fizetősek? Az ember lánya odamegy és mondja, hogy egy HCG-szint mérését kéri?
grillázs

Nekem anno egy normál vérvizsgálathoz hozzáírta a doki a HCG-t, mert akkor bizonytalan volt a dolog. (dehogy volt bizonytalan, én voltam az) és ugyanúgy megcsinálták a véreredményekkel együtt délutánra, mintha bármi más, pl a vas vagy a kálciumszintem lett volna. És ingyen.
grillázs

Sziasztok!

Igen Február a Sotén a baros utcában, úgyhogy ah még tudsz mászkálni, és egyben leszel még bejöhetsz csacsogni kicsit.

Igen jól látod Grillázs, hogy pihenni megyek. De ahogy ismerem a szerencsémet, egy-két hétig nem lesz komolyabb viszgálat, és csak lóbálom majd a lábam.

Hú hát nagyon tudományos alapon ment a tesztvásárlás. Tavaly a Ferenciek terén vettem januárban, és mondtam a nőnek, hogy csak olyat adjon, ami jó eredményt mutat majd. És hát olyat adott! :-)
És természetesen mindet megcsináltam, és örzöm is a mai napig! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Ági, várom a képeket, mielőtt még elhúzol pihenni a kórházba!:-) Oda is viszel magaddal valamit, amin követni tudsz bennünket? Vagy Ágiapu :-) fog bennünket tájékoztatni? :)

No. velem most annyi van, hogy csütörtökön megyek hiszteroszkópiára ( tök jó Bálint - napi elfoglaltság ), de előtte szerdán még meglátogatom a reumatológust, mert bedurrant a vállam, és nem bírom felemelni a kezem rendesen. Tök jól fogok kinézni felkötött karral csütörtökön a kórházban a felvételin:-) - bár ez csak a legrosszabb forgatókönyv.

No mindegy, ez van...és süt a napocska. remélem, azért nincsen itten senki, mert mindenki kint van a friss levegőn!!!:-)
modrooka

Sziasztok!

Modrooka - ++++++++++++++++++++++++++++++++++, tudod csak pozitívan.....

Hát én is remélem, hogy sokan voltatok ma a friss levegőn. Nagyon szép idő volt odakint.......

utánna meg lakássuvicka, mosás, vasalás...... ugye ezt nem csak én utálom :evil: ?

Jó éjszakát Nektek!

Adri

Kép
padri75

sziasztok
Grillázs
Pénteken voltam apánknál, és kit láttam?!
Lettek nekem átküldve a taliról képek ... és ha jól emlékszem akkor Tatulányt. Remélem nem keverem mással. :oops:
Zsembike
Hol jársz? Jársz még tornára?

kagyló

Kedves Grillázs!

Igen ezek beutaló nélküliek, de valóban beutalóval is megy, úgy ahogy írtad, a saját körzeti SZTK-ban, csak ez 2 út, hisz előtte körzetihez a beutalóért, majd a laborba, amit én írtam, az pedig egy, de fizetős. Az AFP-nél viszont ez jobban járható, mert az SZTK-s út 2 hét, ez meg pár óra.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!
Napsütéses,petenövesztős, babaragasztós,pokcaknövesztős szép hetet kívánok mindenkinek! Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mosolygós jó reggelt!:-)
modrooka

Jaj, ebben a szép napsütésben olyan jó, hogy ilyesmiket írtok :)

Kagyló - és nem mentél oda tatuhoz?
grillázs

Csajok, hoztam nektek valmit a Mangalica fesztiválról, hogy hátha előcsalogatja azokat is akik eltűntek és, hogy nyomassátok a fehérjéket :lol: :

http://kepfeltoltes.hu/080211/CIMG4084_ ... es.hu_.jpg
beber77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: