Sziasztok lányok,
Lindi,
Grétinek boldogságos születésnapot!!! Mekkora mázlija van,h nem robbanós tortát kapott

Nagyon ügyes vagy, és igazán kitatartó is, ami az elkészítést illeti!
JA ,és a "megfáradt" jelződön jót nevettem: ha Te ilyen vagy megfáradtan...Nem láttad a rólam készült első képet E-vel
Szrek,
jó,h tényeleg semmi komoly nem találtatott a szájdban

a kesztyűtlenség szerintem duuuurva.és azon elmélkedek, h vajh' ilyenkor miért is nem szólunk?Mert olyan sok hasonló dolgot tétlenül néz végig az ember, ahelyett,h azt mondaná, h héééé, ember figyeljél már!
példa erre az is,h holnap a jön hozzánk a védőcsaj (még nálam is fiatalabb...)és ő speciel nem mos kezet!!!! Én már arra gondoltam,h betelefonálok a rendelőbe,h szóljanak már neki,h kéne...Mert amúgy meglepően normális csaj (a harmadikat fogyasztjuk).
Szalma-bulira sajna gyakran befizethetnék,de az ötlet tecc
Fibi,
kis korkülönbségnek sok "romantikája" van.De azt kell mondanom,h kivételesen jóóóóó gyerekeim vannak, így bár a napi teendők sűrűek, mégsem érzem nagyon durvának!Az igények hamar összecsiszolódnak mind játék,mind napirend terén, szóval csak addig kell kicsit többet melóznom

Atim már több,mint 4hónapos és Eszter eddig még csak egyszer mondta,h ne fogjam már tovább a kezemben, hanem tegyem le (mikor a mami kopogott az ajtón,s én mondtam,h majd kinyitom,ha A befejezte a szopit, na erre mondta,h "tész" és elhúzta a cicimről Ati fejét

)
Deni,
éljen a 4.rece!

És drukk,h a betegség ne kebelezze be a többieket is!
Curse,
bocsi, nem kettő, hanem még 3 fog hibádzik Eszternél

De hamar kezdte ő is: 5hónaposan jött az első kettő,s elég észrevétlenül nyomta.
Oltást simán lehet húzni, ha akarod: betelefonálsz,h betaknyizódott a gyerek és hőemije van
Ruz,
bulást Bendidnek!!!És el bírom képzelni,h milyen sz*r érzés lehet,h nem bírsz menni dógozni,de azért ha nem hülyék a főnökeid, akkor bizti tudják,h így megy ez ilyen piciknél még...