A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Törpehzs,Anett_1!
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat. :lol: :lol: :lol:
Gil!
Köszönöm megvagyok,bár már a holnapi naptól egy picit félek. :?
Kérlek szorítsatok értünk,előre is nagyon szépen köszönöm,puszilok mindenkit. :lol: :lol:
kata80

Kedves Anett!

Szívemből szóltál! :D
Én pár éve szó szerint ugyanezeket gondoltam végig, amikor az első lombikot csináltuk, és még az is, hogy én nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem ezeket a nagyszerű embereket és példát vehettem róluk, (ugyanis én is eü-ben dolgozom és sajnos, legtöbbször nem ekkora türelemmel és empátiával :oops: ). És hogy nem véletlenül alakul úgy az ember sorsa, ahogy alakul.

Bocs, hogy beleszóltam, szoktalak olvasgatni titeket és szurkolok a háttérben mindenkinek külön-külön. És drukkolok tovább!!

Kép
Kép
pannati

Kata,Nellike
Holnapra egy nagy kalappal Kép

Gil
Na végre!!!!!!!

Anett
Jó lenne ha minden kívánságodat így tudnám teljesíteni :D Bütyök műtét :shock: Jól gondold meg!A tehermentesítő eszközök nem használnak?

Törpi
Jó a 22.-e :D

Noki
Szerintem nem fogják megcsinálni holnap,de ha véletlenül megrepedtek volna a tüszők akkor sincs gáz majd megcsinálják kedden!Nincs kedved bekerülni a táblába?
gabicsibe

Nika,Törpi
Közben beszéltem párommal és szívesen erősíti a fiútábort ha kell!
gabicsibe

Kép

A holnapi Bmc-s járatnak nagy kalappal!!!
gabicsibe

Gabi
Ez nem ér! Már be is írtál??????? Akkor tényleg mennem kell! 8) 8)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Holnapiak, ha még benéztek!

Nellike
Megy a drukk holnapra!!!! Gondolom, te már nem leszel ott, mire én megyek. De azért leírhatnád, miről lehet megismerni!

Anett
Neked mi az "ismertetőjeled"?

Mondjuk én fent leszek W-nél, úgyhogy nem biztos, hogy összefutnánk...

gil

Gil
:D :D :D

Anett
Mi 2006 szeptemberében voltunk először és nekünk senki nem mondta,hogy van ilyen előadás!Lehet,hogy akkor még nem is volt?!
gabicsibe

Noki!

Bocsi, de most vettem csak észre, hogy írtál.
Sztem nem fogják megcsinálni az inszemet.

Nekem most az utolsó alkalomnál már a tüszőrepesztő beadása előtt pár nappal volt ilyen váladékom. Ez azt jelzi, hogy van tüszőérés.

Holnap úgyis megmondja az orvos, hogy mikor lesz az beavatkozásod.

Kép
nika28

Anett!

Teljes mértékben egyetértek Veled!

Köszi a Szülinapi üdvözletet! :D

Jössz a találkozóra?

Gabi!

Ez tök jó lenne! :D

Majd leírjátok nekem, hogy Fehérvár felől, hogy tudjuk megközelíteni a helyet? :oops:

Kép
nika28

Jó estét!
Alakulunk :lol:
Vucuska? Süni?
Ha valakit nem írtam volna fel az szóljon!
Elég szélvész vagyok :oops: :lol: jobb, ha figyeltek :lol:

Fiúk bocs a nevekért :lol: ha van jobb üzenjetek asszonyaitokkal :wink:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Anett, Pannati teljesen egyett értek Veletek. Emberfeletti, amennyit dolgoznak. Pénzkérdést, pedig a pénztárca dönti el, hogy az ember tud adni vagy nem. Nincsből nehéz adni.

Nellike++++++++++

Kata+++++++++++++

Várjuk a jó híreket :wink:

Gil sok sikert mára
:wink:

Noki Neked is +++++++++++++

Nekünk sem kellett előadásra menni, én csodálkoztam is rajta, mert a Várva várt babák című könyvben olvastam, hogy kötelező egy előadást végighallgatni.

Kép

csibe
csibe32

Nika utólag Boldog szülinapot.

Kép

csibe
csibe32

Anett!

Köszi az érdeklődést, itt vagyok, olvasgatlak minden nap titeket, és drukkolok ám mindenkinek innen a háttérből! :wink: Most pihenő hónapom van így nem történik velem semmi a várakozáson kívül. De azért történt, sajnos volt egy kis gombás fertőzésem, de 3 nap alatt megoldottam a canestennel. A férjem múlt héten volt sperma vizsgálaton, holnap kell majd telefonálnom az eredményért. Picit félek, mert egyszer találtak már nála baktériumot, és ha most is találnak, akkor még egy hónap pihi lesz...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Anett éreztem hogy valami ilyesmi a probléma :)
Igazad van anniyra fel lehet ismerni az újakat, engem mondjuk mindig halára idegesít ahogy "cittegnek" idegeskednek, sóhajtoznak.... Mondjuk mindig is egy kicsit idegesebb vagyok amikor oda kell mennem de ez érthető mindig izgulok.
Tényleg hihetelen mennyit dolgoznak ott az emberek, és néha megértem ha kiborulnak pl, azon a a csajon aki rosszkor adta a be a tüszőrepesztőt és máár majdnem vitték inszemre amikor vki rájött hogy elcseszte...De könyörgöm hogy lehet az ilyen elrontani még külön papírt is adnak hoyg mikor kell beadni... NA ezek után meg legyenek türelmesek is.... :?
MOndja a háziorvosom hoyg vhol várni kell legyek türelmes majd:) MOndom oh türelmem az már van , megtanultam. :)

Az előadás érdekes én pont most járok egy éve a BMC-be február 14-én voltam ekőször és senki nem mondta az előadást,pedig elmentem volna.Most meg már nem hiszem hoyg újat hallanék :)

Lányok az normális hoyg most jött meg és iszonyatosan vérzek + eléggé fáj, múltkor nem emlékszem hogy így véreztem volna :( Tudom kérdezzem meg a dokimat de már nem akarom mindenért felhívni....

Csibe a várva várt babák az nem a Dévai intézetben "játszódik" ?

Törpe, olyan ügyesen szervezel, remélem jó sokan ott leszünk,
Anett tényleg a Kaálisok is odaszerveznek, sztem össze lehetne hozni a két csapaptot azt hiszem lehetne eszmétcserélni :) TAnulni máshol hogy megy:)
madrin

Sziasztok lányok!

A mai BMc-járatnak: reméljük csupa jó hírrel jöttök majd!!! :D

Én is megjártam ma már egyszer a BMC-t. :D Múlt hét csütörtökön vagy pénteken kellett volna mennem egy mensi 2.napján történő vérvételre+ultrahangra, de nem jött meg idöben, csak pénteken, igy ma mentem, Wiegandt doki azt mondta csináljuk meg nem baj hogy már a 4. napon vagyok.(Szűcs dokim ezek szerint ma nem volt bent :( .
Délután kettőre kell visszamennem az eredményért és hogy megbeszéljük milyen stimut kezdjünk.Most nagyon izgulok, hogy mit mond majd...

Sajnos a találkozóra nem tudok menni, a február elég zürös hónapom....

Puszi mindenkinek!

deri
deri

JA és persze akinek nem inge ne vegye magára, nem minden új ilyen :)
Remélem anno én nem ilyen voltam, bár emlékszem az első odamentelemre kb a szemtesnél állt a sor vége zuhogott az eső...Én meg néztem ki a fejemből hogy mi van itt????
Épp gondoltam hoyg húzok el a francba én csak egy vérvételre jöttem, amikor mint egy angyal megjelent egy gyerekkori barátnőm :shock: :shock: egy óriás esernyővel, mosolyogva.
HA ő nincs én elrohanok, szépen elmagyarázta hoyg itt ez van... MAjd együtt sorba álltunk :)
madrin

Madrin, mikor kezdhetsz legközelebb?

Kép

csibe
csibe32

Csibe jó kérdés...
Egyelőre ezen még nem is gondolkodom jövőhéten kell Tanárúrhoz visszamennem, akkor felírja a vizsgálatokhoz szükséges beutalókat, majd vmikor a Jánosbn időpontot kell kérnem hysterora, remélem a jövő hónapban ezt a vizsgálatot meg tudom csináltatni.
Vérvizsgálatokat meg majd csak akkor ha lesz rá pénzem :( sztem márciusra kicsit össszekapom magam és akkor megyek az Istenhegyire meg ilyen helyekre.

Viszont reméelm nem kell az endom miatt megint Orgametrillt szednem mert szarul voltam tőle, meg híztam is szal nem kellemes...
Remélem a hystero után már többet tudok.
VKinek volt már ilyen vizsgálata a Jánosban? HOgy zajlik ?
madrin

Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat.
Most jöttem meg a BMC-ből,nem volt túlzottan nagy sor, de azért volt...
Kikértem a kartonunkat és mentem is fel Wiegand dokihoz.
Éppen, hogy csak eltudtam menni a mosdóba már szólítottak is!
Nagy vigyor támadt a fejemen, hisz minimum 2 órákat szoktam várakozni és most 1óra alatt mindennel végeztünk is :lol:
Mondtam a dokinak, hogy szombaton erős görcseim voltak és váladék is jött belőlem.
Annyit mondott, hogy megvizsgál, de lehet, hogy akkor ez az inszem elmarad....
Miután megvizsgált közölte, hogy szép nagy tűszőim vannak 5-6 db 19-20mm bal oldalon ,jobb oldalon meg csak kicsik vannak ,de abból is sok.
Ja még annyit mondott ,hogy PCOS vagyok, de ez nem akadály a teherbeeséshez.
Ezt eddig is tudtam, de remélem tényleg nem akadály
:shock:
Most nem a Ovitrelle-t írta fel nekem hanem a Prenyl-t.
Sajnos ezt nem is ismerem.
Kérdezte, hogy van e aki beadja amire Én rá is bólintottam, hogy persze, hogy van...
Hiba volt, mert pont most van szabin az aki betudná adni Nekem :oops:
Na mind1, majd elmegyek a körzetihez ,hogy adja be Nekem, vagy beadom magamnak :roll:
Lényeg az, hogy szerdán kell mennem a 3dik inszeminációra :lol:
Nagyon izgulok, mert azt hiszem jó nagyok a tűszőim és nem is kevés, ezért most nagyon nagyon bízom a sikeres eredménybe!

Gabicsibe.
Köszönöm a kérdést, de lenne kedvem bekerülni!
Köszike!

Üdv Mindenkinek! :lol:

Kép
noki&potyi

Annyit szeretnék még kérdezni, hogy mivel a körzeti dokimról is lecsúsztam (ma délelőttös volt) ,ezért beadom magamnak a szúrit, de 4 ampullát kaptam amiből 2db por és 2db folyadék!
Kicsit soknak tűnik.
Vagy ez valóban egy normális adag? :roll:
Remélem nem adtak véletlenül többet....
:?

Tehát a kérdésem az, hogy hova adjam be?
Comb vagy has?

Köszke mindenkinek!
:wink:

Kép
noki&potyi

Noki mi áll a használati utasításban?

Kép

csibe
csibe32

Noki azt irja a használati utasítás, hogy izomba kell adni. 2 por ampullát feloldhatsz 1 oldószerrel.

Kép

csibe
csibe32

Tévedtem lehet bőr alá is adni, hasba.
[quote]E írta:zt a gyógyszert be lehet adni izomba (orvos vagy ápoló végezze), pl. a farba, combba, felkarba, vagy csak egyszerűen a bőr alá (pl. a hasfalba). Utóbbi helyre beadhatja az injekciót saját maga vagy partner. Orvosa el fogja mondani, hogy ezt mikor és hogyan tegye.

Mit mondot a doki, hogyan adja be?

Kép

csibe
csibe32

Kata, Csibe,
Nagyon drukkolok értetek! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kata???????????

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok lányok, most a 31. cn-on vagyok. Mensi sehol. Teszt neg. Szerdán a maratoni ciklusommal kell menjek a BMC-be? Ott felírnak nekem Norcolutot, ami meghozza a mensit vagy el kell mennem a nőgyógyászomhoz? Így tudnak velem valamit kezdeni a BMC-ben?
krévi

Sziasztok! :D

Voltam én is a Bmc-ben ma. Negatív lett a férjem spermavizsgálata!!! Mártika olyan kedves volt, azt mondta, minden rendben, ne izguljak!
És ekkor képzeljétek jött egy lány sietve és mondta, hogy a lépcsőnél egy férfi elesett és nem tud mozdulni, kerítsünk kerekesszéket, vagy valakit, aki segíteni tud. Mártika annyira megijedt (én is) siettünk a férfihoz, de szerencsére komoly gond nem volt. Nagyon kedves, önzetlen hölgy, ezt bizonyította számomra a mai reagálásával a helyzetre!
adri1983

Noki :)
Sikerült beadnod a szurit?
Anett :)
Igazad van teljesen.
Nemone :)
Megértelek hogy félsz, én is ezt tettem a múlt héten!
De nem volt baci, drukkolok, hogy nektek se legyen!
Deri :)
Tudod már, milyen stimud lesz?
Zsókuci :)
Jól telt a hétvégéd?

Lányok, tudja valaki, hogy mikor szokott lenni ez az
előadás a Bmc-ben?
Szívesen meghallgatnám!
Puszilok Mindenkit!
adri1983

Sziasztok!

Adri !
Sajnos a stimu eltolódik a következö hónapra, mert nagyon magas a hormonszintem, most egy hónapig fogigátlót kell szednem az majd lecsökkenti, aztán beszélünk majd a stimuról.. :?

Az előadás én úgy tudom minden kedden 2 órakor van. :)

deri
deri

Sziasztok!

Kata?????????????????

Csibe
Hogy vagy????? Nagyon-nagyon drukkolok holnapra!

ANett, Nellike??????
Mi volt ma????

Anett
Láthattam a párod negyed 4 körül? Még ott voltatok??

Adri
Ez jó hír!

Krévi
Miért ne mennél konzultációra? Vagy a ciklus első napjaira hívtak? Szerintem még csak megbeszélés lesz, legalább egyből lesz téma is!

Noki
Na, akkor megnyugodtál, hogy semmi gond? Hajrá szerda!

Nos, én is jártam a BMC-ben, óóóó, a régi szép emlékek! Irénke kedves volt, rémlettem neki. Sajnos senkit sem láttam, tele volt lent a váró, de én ugyebár fent ücsörögtem. Egy új lánnyal ismerkedtem össze, mondtam is neki, ha van kedve, jöjjön a fórumra ő is okosodni. :lol: :lol:
Szóval mindent újra kell csináltatni, csak szerencsére a HSG-t nem. Úgyhogy szerda reggel megyek vérvételre. Ki jön még aznap?????
Jövő héten meg nőgyogyi vizsgálatok. Kissé belekeveredtünk a dokival a napokba, úgyhogy most már én se tudom, jövő héten melyik nap kell mennem. :roll: :roll: Sajnos spermavizsgálatra már csak pénteken volt hely. Az hány nap alatt van kész? Már nem emlékszem... Miért is jövő héten kell mennem? Nem a 20. nap körül kell ezekre a nőgyogyikra menni? Jajjj, ez a BMC-szindróma! Kijövök, és máris totál káosz van a fejemben, hogy mi is volt bent...
Új lányok! HOgy is van ez pontosan az elején???? :shock: :shock: Rég volt már....

gil

Gil :)
Azt tudom, hogy a spermavizsgálatnak 2 nap után van eredménye!
A nőgyógyi vizsgálatokat nem tudom, mert nekem nem ciklusfüggően kell mennen a GnRh injekció miatt!
adri1983

Krévi!

Ettől még nyugodtan mehetsz a BMC-be, ott szerintem eldöntik mi legyen és felírják ami kell :D , de majd segítenek itt a tapasztaltabbak is Neked :)

deri
deri

Deri :)
Sajnálom, de akkor a jövő hónapban mindent bele!!! :D
Köszi az infót az előadásról, elmegyek holnap! Majd beszámolok! :D
Puszi Lányok!
adri1983

Kata
Kép

Gil
Örülök,hogy végre rá vetted magad és elmentél!

Csibe
Holnapra Kép

Madrin
Bár én nem olvastam azt a könyvet,de az a Dévait isteníti!

Deri
Sajnálom,hogy nem kezdhettek,de gyorsan eltelik az a pár hét!Kitartás!!
gabicsibe

Gabicsibe, aranyos vagy, hogy kapok szerencsehozó lóherét, de szerdán lesz rá nagyon-nagyon szükségem :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Bocsánat, de rohantam ma egész nap :cry:
Még nem adtam be a szurit, de el kellett mennem a gyógyszertárba, mert amit a kórházi patikába kaptam tű az olyan nagyon vastag, hogy talán még életembe ilyet nem is láttam :D
Úgy gondoltam, hogy azzal nem adom be magamnak!
Megkérdeztem a patikust az injekcióval kapcsolatba és azt mondta, hogy ha magamnak adom be akkor inkább hasba ahogy Csibe is írta!
Köszönöm Neked is az infót!
Annyit mondott ,hogy ne egyszerre adjam hanem külön.
Namost mivel Én kettőt kaptam a porból is és a folyadékból is ezért valóban talán csak így tudom megoldani.
Csak kicsit soknak tűnik a két szúri egyszerre!
De ha így kell akkor lehet ,hogy így kell :roll:
Valaki már használta ezt a Pregnyl injekciót amúgy?

Köszi a válaszokat.
8kor szúrom magam :shock:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Megvagyunk. 10 tüszőből hat petét sikerült leszívni, és mindegyiket ICSI-vel termékenyítik meg. Majd holnap kiderül:) Én optimista vagyok, mert nekünk egy szupererős is elég lenne. :)

A közérzetem nem túl fényes, kicsit fájdogál a hasam, mintha le se szívták volna, meg fájdogál a fejem is. Remélem holnapra kialszom.

Megpróbálok sokat inni:)

Holnap írok, hogy mi volt, addig is pussz mindenkinek! Jó éjt!
nellike

Sziasztok!

Nellike, szorítok nagyon, hogy holnap is klassz eredményeket hallj!!!! Igyál sokat és tömd a szokásos túró adagot.

Madrin, a János kórház szülészetének és nőgyógyászatának van egy honlapja (asszem www.golyahaz.hu) Ott szépen le van írva a méhtükrözés). De jövő hét pénteken (vagy inkább szombaton) tarthatok Neked élménybeszámolót róla, mert 22-én alávetem magam :wink:

Törpe, ebből következik (amit már privibe is írtam), hogy sajnos nem tudok elmenni a talira. Igen, picit belehúztunk, de úgy gondoltam, ha tavasszal úgyis mennék vissza a fagyisokért, jobb most megcsináltatni ezeket. (Főleg, hogy 3 sikertelenen vagyok túl...)

Csibe, mennek a drukkok szerdára!!!!

Anett, egy élmény volt ma is :D Maradtam volna még, de a főnökasszonyom már kezdett aggódni. Mikor beértem, mondta, hogy már azt hitte valami baj van :) Azért azt az 1 napot baromira sajnálom, mekkora bulit és traccspartit rendeztünk volna a nőgyógyászaton :D

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Sziasztok!

Nellike!

Ez nagyon szép eredmény! Szorítok, hogy szépen osztódjanak! :) :)

Noki!

Sok sikert a szurihoz! A kórházi gyógyszertárban nekem is rossz tűt adtak!

Törpe!

Te hihetetlen nőszemély vagy! :D :D
Olyan jót nevettem a Nikapapán........a férjem nem tudta elképzelni mi bajom van. :D :D :D :D

Kép
nika28

Sziasztok!

Mi most értünk haza... A mai napon végig olyan nagyon mákom volt, végig a szerencse fogta a kezem :lol: Na, meg persze Mártika :wink:
Olyan sok dolgot sikerült ma elintézni, hogy így utólag is csak pillogok. :roll: 1/2 9-re értünk a BMC-be, a sor viszonylag rövid volt, de egész délelőtt folyamatosan jöttek és jöttek a betegek... Mártikával átbeszéltük a tennivalókat, megírta a beutalóimat és mehettünk is vérvételre. A laboros csaj olyan jókat mosolygott, hogy ismét ott vagyok, és megint jó sok véremet veszi le.... én azért nem kacarásztam :lol: :lol: .... férjemnek is megcsinálták, de erre már nem nagyon figyeltem, mert Sünikével dumáltunk már ezerrel :lol: :oops: Sünike Drága! Jó volt ma is látni Téged, csak szokás szerint az idő volt rövid... :( Drágámnak közben spermateszt, majd levitte a központi laborhoz, amiket kellett.
Én pedig vártam a nőgyógyászati vizsgálatomra. Azon is minden rendben volt, Konc doktor levette a kenetet is. Megkérdeztem a hysteroscopiát, azt mondta, hogy Lentner főorvos fogja megcsinálni, vele kell majd időpontot egyeztetni. A párom közben elvitte a véreimet az Istenhegyire és a volt MÁV kórházhoz. (Az utóbbinál szegénykém úgy járt, mint két hete a barátnőm.... vagy fél órát bolyongott a kietlen folyosókon a hatalmas épületben. :roll: ) Így letudtuk a genetikai és az immunológiai vizsgálatot is, eredmények kb. 2 hét múlva.
Mártika közben felhívta a Lentner doktor titkárságát, hogy melyik nap( :!: ) mehetnék hozzá egyeztetni a műtétről... és képzeljétek, a doki vette fel a telefont és azt mondta, hogy menjek át most azonnal és beszéljük meg. :lol: 10 percen belül letudtam ezt is, február 21-én reggel 7-re kell mennem a hysterora :!: (A sebészemmel így egyeztetni kell, hogy adjon másik időpontot, mert oda is azon a napon voltunk "hivatalosak".)
Ismét vissza a BMC-be, Mártika mondja, hogy kell egy EKG is. Mondtam neki, hogy én ott szoktam csináltatni.... nagyon mosolygott, majd áttelefonált, és megbeszélte, hogy máris ott vagyok. EKG-t is letudtam pár percen belül, 1/2 1-kor már ki is léphettem a kórház kapuján.

Nagyon elégedett voltam a gyors "ügyintézéssel". :D Mártika nagyon sokat segített most is! Így már tényleg nincs más hátra, mint a hystero és az itthon intézendő vizsgálatok.

A további programjaim is nagyon jól sikerültek, mondhatni remek napom van :lol: Csak egy kicsit (nagyon) elfáradtam, mire hazaértünk....

Sajna nem láttam se Katát, se Gilt, és Nellikét sem. :( Ami viszont szíven ütött, hogy láttam két csajt, akikkel együtt csináltuk az 1. lombikomkor a leszívást és beültetést.... ezek szerint nekik sem sikerült azóta sem.... pedig eltelt több mint 8 hónap :cry:

Majd még igyekszem jönni. Bár lehet, hogy csak holnap írok, most pihengetek egy kicsit.

Szép estét!

Ja, sokan kérdeztétek az előadást. A tájékoztatón, amit tavaly kaptunk, azon az van, hogy minden hónap 2. és 4. keddjén, du. 2-től van ilyen. Akit érdekel, holnap megnézheti, biztosan lesz.

Kép

KépKép
anett_1

Madrin!

Én is nagyon véreztem a lombik után! Nem tudtam elképzelni mi van!
Nem mostanában volt ilyen. Az előzőnél ilyet nem tapasztaltam, igaz most a nyh. is vastagabb volt.

Kép
nika28

Süni, Anett nagyon ügyesek vagytok, jó sok mindent intéztetek a mai nap. Kár, hogy nem sikerült egy napra tennetek a hysterot.

Kép

csibe
csibe32

Anett!
A Lentner főorvos nem véletlenül Lintner főorvos??? A szülészet főnöke! Nem?? Ő a Dokim, csak azért kérdezem! :)
kira76

Kira, de igen, persze! :lol: :lol: Lintner doktor! Pedig még figyeltem is, hogy jól írjam a nevét! :oops:

Holnap jövök! Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Sajnos nem sikerült,de Zeke doktor sem tudta megmondani,hogy esetleg mi lehetett a baj,mert a nyálkahártya is 10-es volt és minden szépen történt.
Talán az ég akarta így,talán ők nem akartak maradni. :cry: :cry: :cry:
Nehéz most,de együtt túléljük ezt a nehéz időszakot és májusban visszamegyünk a babákért,addig megerősödünk és bízunk benne hogy a következő sikerül.
Nagyon köszönöm a szereteteteket, a türelmeteket és a kedvességeteket,egyszóval mindent.
Holnapi BMC járatnak sok sikert.
Mindenkit puszilok.
kata80

Kata
Már úgy vártam, hogy gyere, csak hát nagy ujjongásban reménykedtem. :cry: :cry: :cry: Sok erőt, kitartást! Hajrá május!

Csibe
Bocsi, azt hittem, holnap mész, de akkor szerdára nagy drukk!!! Szerda reggel én is megyek, hátha találkozunk. Hányra mész?

Anett
Nem semmi napod volt, ügyes vagy!

Süni
Kár, hogy nem tudsz jönni!

Nellike
Szép eredmény, remélem, holnap is jó híreket kapsz!

gil

Kata, nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry: Puszillak!!

Kép

KépKép
anett_1

Kata!

Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry:

Kép
nika28

Megszúrtem magam!
Túl is vagyok rajta!
Nagyon gyenge nőci vagyok ....itt paráztam!
Azért ezt a fecskendős mókát nem nagyon erőltetém a jövőben :lol:
Persze ha kell akkor bármit, de bizunk a sikerben!
Várom már nagyon a szerdát :roll: !

Köszi csajok mindent!

Kép
noki&potyi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: