A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok! Van Milupa Milumil 3-as tápszerkuponom, 300 Ft kedvezménnyel. Szeptember 30-ig lehet beváltani.

Akinek kell, írjon privit. Az első befutónak postázom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jobb híján magamnak készítettem és szervíroztam a kávét.....
Pedig, de jó lett volna, Móni...!

Nekem amilyen szerencsém van, amikor a lányom hagyna reggel aludni (mostanában egész sokat), akkor a fiúk kukorékolnak! És sajnos nem is nagyon várhatok változást, apucikájuk is ilyen gyerek volt állítólag!

KépKépKép
bongyi

Lemaradt:
menzesz: szerencsére már 9 + 5 hónapja nincs hozzá szerencsém (bár ugye a gyermekágyi folyás sem volt piskóta, de legalább görcsök nem jártak hozzá). Nem is hiányzik.
Egyébként a fogigátlót szedőknek nem is kellene soha menstruálniuk, csak szokás kérdése, hogy a vérzéses napokat kihagyják (azért nem írtam többes szám első személyben, mert én sose szedtem). De nem kellene, állítólag a nők igényelték a dolgot, mert a menstruálás hozzánk tartozik. De nem lenne szükséges. Bocs, ha már mindenki tudta, nekem ez anno tök új infó volt.

Kép
Kép
irina

lmóni! Én nem tudom.... :roll: Ráadásul azt vettem észre (de persze ez csak véletlen), hogy minél később fekszik le, annál korábban kel, és minél korábban fekszik le, annál később kel. :shock:
Pl. egyik nap f10-h7, ma f9-h8-ig. :roll:

Irina! Nyelvtörivel terhelhetsz, engem érdekel! :wink:
Jól van, nálunk is van a heeeeee-heeeeee-heeeee lájtos Darth Wader-es változata. Mintha valami horrorfilmet szinkronizálna. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremesém, Te akartad magadnak !!! ;-), akkor linkelek: http://www.nytud.hu/nyk/101/der.pdf

Kép
Kép
irina

Irina, bár suli óta nem mélyedek el behatóan a nyelvészet rejtelmeiben, tényleg érdekel!
A net problémánk kicsit bonyolult, csak nem akartam este ezt már részletezni. Szóval nem mi vagyunk az előfizetők, hanem a szomszéd, és Wireless rendszerrel kapcsolódunk hozzájuk, náluk a router és antennáról kapjuk a jelet. De tényleg már internetes szakember és a szolgáltató emberei is jópárszor voltak kint és vagy nem is találnak hibát, holott net nincs, vagy valamit találnak, kijavítják, boldogok és ugyanúgy nincs net. Na hanyagolom is a témát, mert megint felidegesítem magamat!

KépKépKép
bongyi

Irina! Ezt Te írtad? Ezt most képtelen lennék elolvasni - Zsófi itt játszik, csapkod mellettem.
Ehhez nyugi kell. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen. :D

Kép
Kép
irina

Bongyi! Lehet, hogy egyszerűen messze van a router. Vagy az is lehet, hogyha a szomszég egyszerűen telefonál (mobilon), akkor az bezavar a jelbe. Ha ilyen messze van, számos ok megszakíthatja a netet.
Sokszor elég a router ki-be kapcsolása, de van, amikor elállítódik.
Szerintem közelebb kellene hozni valahogy, vagy ha nem lehet, más megoldást kell keresni.

Nekem a volt mhelyemne volt ez probléma, a végén bekábelezték hozzám a netet, mert egy több fallal és kanyargó folyosóval arébb lévő gépnél volt a router. A kollégák mikor meg telefonáltak, plusz a távolság... Állandóan elment a netem, és magamtól már nem is tudtam javítani.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Ez igen! Csak pár mondatot olvastam, de ebbe tényleg bele kell mélyedni, hogy értse is az ember. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Írjááá mááá, mert nem tudom, hogy jól jár-e a vonalzóm. És egyáltalán! Mi vaaaaaan? Hol vagy?

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina, elmentettem a linket én is, de most már vár a konyha, majd - mint Emese- később olvasok!

Mesi, nem kettőnk között megy el, a szmomszédnak ugyanúgy elmegy, vagyis alapvetően neki elszáll, mi ezért nem kapunk jelet, ha nála van internet, akkor jó a vételünk teljesen!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok !

Ma kicsit előre látó vagyok és Word-be írtam meg amit nektek akartam írni.
Napok óta nincs időm írni mert mindig van valaki nálunk. Este meg amikor leülök olvasni titeket akkor kb 1 óra mire végzek és addigra meg kicsit fáradt vagyok írni.
De ígérem össze szedem magam és jövök sűrűbben.

Timi : ha van időd akkor légyszi privibe küld el nekem, hogy mike kellet csinálnotok, hogy VikDani forogjon. A próbálkozás megvan de nem igazán megy neki és ha 2-3 próbálkozik és nem megy akkor abba hagyja.

Mindenkinek akinek hófordulója, szülinapja illetve névnapja és társai voltak GRATULÁLUNK.

Nálunk a helyzet nagyon jó. Drágám este 9-től reggel 7-8-ig alszik.
A főzeléket már próbálgatjuk de amit én csináltam neki az nem jött be de az üvegest meg beküldi ezerrel.
Két napja paradicsomos burgonyát eszik így a kakija is kicsit pirosas barna.

Olyan jó olvasni titeket annyira jó pörgös a topik.
Örülök, hogy rátok találtam.

Mesi : nem semmi Zsófi, hogy már próbálkozik a mászással.
Nálunk is megy a hernyózás.
Az ágy végétől a tetejéig van, hogy 10 perc de van olyan is, hogy 3 a feljutási ideje.

És akkor teszek fel pár képet. Ezek a napokban készültek.

Kép Ő a barátom és annyira szeretem.

Kép És így figyelem a barátomat ha az anyukája elviszi mellőlem.
20200310173350

Na és a többi kép lemaradt.
Küldöm azokat is.

Kép így tv-zek reggeli után

Kép az új sapecom na csini ? ( olyan nagy fiús nem ? )

Kép és így nézek ki kaja után.
20200310173350

Na mi van csajok mindenki kaját főzz ??????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Sziasztok!

Merre van mindenki?

K.Timi!
Édes pofa Ádi nagyon aranyos abban a sapkában. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!
Ez már nem is fórum, de CHAT :-)

Nekünk iszonatos éjszakánk volt! :-( na mindegy nem panaszkodom.

Mászás még nálunk nincsen, de ha a lábamra ültetem rögtön elkezd úgy mozogni mint egy cowboy a lován :shock: mintha menni akarna le a földre.
Nagyon vicces:-)

Timi nagyon édes Ádi:-) kis tokás!zabálni való!

Irina :shock: én el is dobom a diplomámat! Nagyon ügyes vagy! És persze okos !!!!! Remélem kisfiad örökli ezt a tulajdonságodat!

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Hogy telt a hétvége az anyósoddal?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsög szerintem mindenki sétál, nagyon jó az idő :-)
hozzám jönnek anyuék, igy sajna séta nem lesz, de babóca a terazson alszik a napocskán :-)

Heni
KépKép
heni81

Horcsog szerintem nem rám gondoltál, azthiszem Kiskolbihoz jött az anyós harmad magával.
Én nap mint nap vele vagyok, sajnos:-(

Heni
KépKép
heni81

Heni!

Bocsi közben rá jöttem csak akkor már késő volt. :)

Atz hiszem mi is teszünk egy kört.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mi most jöttünk meg a sétából. Apa kiporszívózta az egész lakást! Olyan rendi!!!!! :D

KTimi! Bizony gyere gyakrabban! Hiányzol ám a kemény magból! :wink:
Ádi nagyon édes! Kis vasgyúró!

Nem semmi a TV-nézős kép! A bal kezéből már csak a távirányító hiányzik! :lol:

Úgy látom a babáknak 20%-kal töb hamit kell készíteni, mint amennyit megesznek, mert ez a mennyiség a ruhájukon és az arcukon köt ki. :lol:

Bár Zsófi olyan szépen eszik, hogy partedli sem kell neki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!! :D

Hát öröm volt olvasni, milyen csuda jó kedvetek volt tegnap este!!! :D :D :D

A buli naggyon jó volt, gondolom majd Dettyk is leírja a véleményét, mihelyst észhez tér! :D
Neki 1/2-2-kor kellett menni Panka miatt, nekem 1/2-4-ko telefonáltak anyuék (akkor lett pont vége), de rá 5 percre megint hívtak, hogy menjünk haza nyugodtan aludni, mert visszaaludt. Így 4-10-ig tudtam aludni, meg most egy órácskát!!! :D
Sajnos a kettesben ünneplés elmaradt tekintettel a menzeszemre, de majd bepótoljuk! :lol:

KTimi: majd megkeresem, belinkltem pár hete a gyakorlatokat, szépn le van írva, hogy mit kell csinálni!!!

Csatlakozom hozzátok, Kiskolbi férje nekem is bejön!!! :D (bocsi Kolbi... :oops: )

Horcsog: hát persze, hogy ott voltunk az este!!! :D

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket és a képeslapokat, olyan aranyosak vagytok!!!

Ancsi: Mollinak boldog hófordulót!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Szerintem ne Kiskolbitól, hanem a férjedtől kérj bocsánatot! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

K.Timi: Ádám nagyon édes, nekem főleg a kajában szemlélődős tetszett! ;-)

Heni81: jaj, ne mondd, teljesen elpirultam...! (Köszönöm!)

Engem is nagyon érdekelne már, mi volt Kolbiéknál! De főleg, hogy mosott-e hajat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Hello,

hát csajok nem semmik vagytok, amiket este műveltek. :lol:
Apás képek??? :lol: :lol: :lol:

Vki please küldje el az iwiw bejelentkezéshez szükséges adatokat!!!!!
Én is látni akarom... :lol: :lol:

Emma jól van, kacag ezerrel....

KépKép
kaqk
Debrecen

Na mi zu csajszik?De le van lassulva a topik csak nem mindenki az estére gyúr? :lol:

Látogatók letudva,takarítás volt ezerrel még jó,hogy anya segített mert Bertus hozta a szokásos formáját...
Hoztak jó kis túró tortát,hát én úgy bekajáltam ,alig bírom magam vonszolni :lol:

Irina!Most,hogy tudom mivel foglalkozol alig merek pötyögni valamit mert én aztán írok minden egybe meg össze-vissza! :oops:
Le a kalappal előtted!

Kőszegi Timi!Nagyon Édi Ádika!!

Jaj mennem kell hív a leánykám!!!Majd jövök!

KépKép
juba

Most nagyon lemaradtam :cry:

Juba! Valószínű melege van Bertusnak, próbáld lazábban felöltöztetni, hátha...

...mindenesetre rakok habtapis képeket, nagyon bejött Nolkának! :lol: Kép ismerkedés a habtapival
Kép stipistopi ez az enyém
Kép így tudok már forgolódni (első képhez képest), végülis ez is forgás :lol:

próbálok olvasni... oszt majd gyüvök még... ha tudok :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Juba: ezt gyorsan tisztázzuk ;-) A nyelvész (az én olvasatomban) nem az, aki megmondja az embereknek hogyan KELL beszélni vagy írni (bár sajnos ez az elterjedt kép a nyelvészekről, azért sajnos, mert ennek a nyelvművelői kritikának több kára van, mint haszna, arról nem is szólva, hogy tudományos alapja nulla), hanem leírja, hogy hogyan beszélnek vagy írnak az emberek. Leír és nem előír. Úgyhogy: easy! 8)

Kép
Kép
irina

Anitja: Noel óriási szemeit már sokan megdicsérték, én is csak ismételni tudom!!! Csodás kiskrapek! :D

Kép
Kép
irina

Halihó :D !

Reggel belenéztem a topikba, és leesett az állam :shock: ! Látom, megfogadtátok Fleur tanácsát, és már megint teleírtatok vagy 3 oldalt éjjel :lol: :lol: . Micsoda hétvége :lol: :lol: !

Nem baj, mi is jól éreztük magunkat Timi26-al, csak sajnos riasztást kaptam f2 után, pedig akkor melegedtünk bele a dance-be :cry: :wink: :D .
1/4 4-ig tartott a buli :shock: ? Az igen... :cry: :cry: .
Hazamentem, cicire vágtam Pankát ( :wink: ), és már aludtunk is...de nagyon kínlódott, 5 körül is felsírt, és szokás szerint f8-kor kelt :roll: . Szegénykém tortyog, titta takony...:cry: . Úgy érzem magam, mintha min. 1 üveg bort megittam volna este :lol: :lol: .

Vikdan apa élőben is naon jól nyomja...hallottam a Stand by me-t is be-be-bee :P . Ha egyszer csajos bulink lesz, szívesen ajánlom :D !

Csini vagyok? :D Kép
dettyk

Noel csúcs, Emma is így forgolódik, nagyon ügyi
Panka nagyon csini!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja!
nagyon cuki Noel. :D

Detti!
Panka is aranyos és az a huncut vigyor. :D
Hát most én is puhitom apát ha lesz nőnapi bál hogy
vigyázzon a kicsikre.Hátha sikerül.

Mi is voltunk sétálni,
meg benéztünk anyósékhoz gyorsan be is fogta a fiacskáját tv-t szerelni ami2 órán át tartott marhára örültem neki.
Na persze még mielőtt haza jöttünk be szóltam anyósnak
most biztos meg sértődött de le sz...m. :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: Ha a Platánra gondolsz, lesz!!! :D
Na vajon melyik zenekar játszik??? :lol:
Csak azt valószínűleg ki kell hagynom, mert utána zenészbál lesz, arra pályázok! De addig még bármi lehet!!! :D

Dettyk: pedig nem is ittál!
Szusszanj le minél korábban! :D
Az az érdekes, hogy ha a párjkaink mennek buliba, utána ők alszanak ameddig akarnak. De ha mi merészkedünk el, ugyanúgy el kell látni másnap a gyerkőcöket, minrha mi sem történt volna! :evil:

Anitja: gyönyörű ez a Noel baba!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A Foreveres cuccokat ismeritek? Mi most azzal próbálkozunk a homeo mellett a fogzásra!
Majd beszámolok az eredményről!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Mi van csajok gyúrtok az estére ?

Timi : itt a topikba linkeltél be valamit ?
Mert akkor lehet megkeresem, hogy mielöbb elkezdjük csinálni. SZeretném ha már forogna mert az apja addig nem hagyja ülni amíg nem forog . És tudni kell, hogy Ádi imád ülni. Igaz még nagyon nem tartja meg magát.

Na és egy kép kb 5 perce készült.

Kép ha anya ezt csinálja akkor én is
20200310173350

Timi!Detti!
Pedig jó lenne veletek együtt mulatni,
de még nekem se biztos.

K.Timi!
Az még hagyán,hogy ül de már gépel is. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

KTimi:
Torna
1) Hason fekvésben pl neked bal oldalon lévő lábát feltolod, hogy a térde legyen behajlítva, és úgy fordítod át jobbra. A felső testét automatikusan viszi a gyerkőc.
2) Háton fekvésben pl jobb lábát keresztbe rakod a balon, és fordítod tovább jobbra. A felső test itt is követni fogja a lábikót.
3) Hasra fektetett gyerkőc mindkét lábiját feltolod, hogy a térdei legyenek behajlítva, a csípőjénél megfogod, és finoman a sarkacskák felé húzod.
4) Talicska baba módra. Felemeled a gyerkőcőt, lábikók, popik a levegőben. Egyik kezed a mellkasánál, a másik derék tájékon, úgy tartod. Kezei a földön. Játékosan emelgeted, hogy időnként a kezére nehezedjen.
És sokat masszírozta a hátát is. A gerinccel párhuzamos hátizmokat jobb és baloldalon. Úgy masszírozta, hogy a kezének a kisujj felöli külső élével.

Kép
Kép
timi26

Kedves Éjszakai Műszak! Ma éjjel nem tudok jönni, de kérlek Benneteket emlékezzetek rám jó szívvel és szép szavakkal, hogy reggel legyen min vigyorognom!

K. Timi, Ádámod édes, nekem a kidőltem kaja után, most mindenki hagyjon nyugodtan tévézni tetszik legjobban!

Timi26, Dettyk, de jó nektek, hogy kirúgtatok a hámból! Én milyen rég nem buliztam egy jót! És hogy meghalnék, ha buliznék és még később feküdnék le!

Panka, igen, nagyon csini vagy!

Anitja, Noel tünemény! Úgy látszik a habtapi minden babának és mamának bejön!

KépKépKép
bongyi

Úgy látom, jó a HP, Maggie!

Jó olvasást! Persze a többi rajongónak is!í
Kép

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Nagyon jók a fotók Ádiról és Nolkáról! Nolka kitűnően olvas, Ádi pedig nagyon elszántan gépel :D

Juba, nálunk is volt ma túrótorta, és hát én is nagyon bekajáltam belőle :oops:

Jól sikerült a mai vendéglátás, bár Dorka kicsit túlpörgött délutánra, elég nehéz volt megnyugtatni. Ma ebédre megkóstolta a csirkehusit is céklafőzelékbe keverve, nagyon bejött neki.

Én sem maradok sokáig, mert Apa rám parancsolt, hogy ma korán megyünk az ágyba...
Holnap megint megyünk babamasszázsra, most a hátmasszi következik.

Kép
dotildi

Csajok!
SOS!
Segítsetek!!!!!!!!
Intézte már valaki a GYEDET?? tényleg kell a magánnyugdíj pénztár belépési nyilatkozat ami záradékkal el van látva :shock: ? Nekem olyan nincs :? , ráadásul már vagy 5x váltott a mnypénztáram...
Holnap szeretném intézni be vagyok parázva előre :oops: utálom a hivatali dolgokat :evil:
help plízzzz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Ma este olyat csinált a kislányom amit még sosem :shock: 8 óta alszik :shock: Mondjuk egész nap nyűgös volt és alig aludt. Szigorúan csak fél órákat. Hát, most bepótolja remélem.

K.Timi nagyon jók a képek :lol: :lol: Nagyon elégedett képet tud vágni Ádika teli hassal :lol: :lol:

Panka bébi nagyon csini vagy :wink:

Anitja Noel nagyon tüneményes :lol: Tetszik neki a habtapi :lol: És igen ez is forgás :lol:

Timi26, Dettyk Kicsit írigy vagyok a buli miatt. Örülök, hogy jól sikerült.

Annyian dicséritek a HP könyveket. lehet, hogy én is elkezdem olvasni. Még egy kötetet sem olvastam el :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja, én úgy tudom, kell!

Kép
dotildi

Anitja!Noel nagyon édes!!!!! Tuti nem az a baj,hogy melege van mert a vékony overált adtam rá!Na de mindegy majd lesz valami.

Dettyk!Pankesz nagyon csini csajszi meg is értem,hogy oda van
érte VikDani! :lol:

Látom ma mindenki le van nullázva :lol:

Bongyi :cry:

KépKép
juba

A GYED-et én már intéztem a munkahelyemen:
mivel tb-kifizető hely, és a belépéskor lemásolták ezt a nyilatkozatot, most nem kellett külön bevinnem. De a GYED igénylő lapon fel volt tüntetve, mint szükséges irat.

Kép
dotildi

Móni, akkor ma egyformán működtek a lányaink, Zitám is egyszer 10, egyszer 20 percet aludt mindössze!

Én se olvastam még egy HP-t se, sőt még nem is láttam egyet se :oops: !

Még apa tesz-vesz körülöttem, úgyhogy szavaztam magamnak még 10 percet a gép előtt, már ha a gép és a fenséges szolgálató is úgy akarja!

KépKépKép
bongyi

Anitja Én felhívtam a magánnyugdíjpénztárat és elkértem minden adatot tőlük. Minden gond nélkül megmondják. Nem kell maga a nyilatkozat úgy tudom, csak valami szám :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na ne már,én nem intéztem még semmit utálom azilyen sz@arokat!!Nekem az a papír tutira nincs meg azóta volt költözés ki tudja merre van már.

KépKép
juba

Ja és az egyik általuk kiküldött papírt bevittem, illetve apa vitte be. Azon is rajta van a szám úgy tudom. A munkahelyeknek megfelel akkor nekik is meg kell, hogy feleljen

KépKép
Kép Kép
l.móni

Képzeljétek, ma bemásztam a két fiú mellé a kádba és apa beadta Zitát is! A fiúk imádták, Zita csak lesett, én meg fészkelődtem, hát nem fértünk el túl kényelmesen!És nem Zita volt a ludas! Apa próbált fotózni, majd megnézem, van-e olyan, ami a gmailre publikus!

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: