A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

OK várok, én is arra gondoltam, hogy jövő hét utánra kérek időpontot.
Elevit mellé mehet még Magne B6?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:16-kor.
20150601134430

Én is csak a 8. héten voltam dokinál...magneb6 szerintem is belefér, abban nincs semmi olyan, ami káros lehet :?

Valentin:
Mi sem szivecskézünk, meg lufizunk, meg díszítgetünk, meg olvadozunk ezen az egy napon, csak mondjuk tavaly is kaptam egy Milka szív alakú dobozos bonbont... :roll:
Mondjuk mi meg a nőnapot nem tartjuk, apukám szerint nem vagyunk mi nemzetközi nők :D ( a párom azért illendőségből egy szál virággal szokott :wink: )

Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:17-kor.
20150601134430

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:21-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:21-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Jöttem a megígért képpel :D
Dorka a moroton az ajándékba kapott pulcsijában
Kép

Betti! Én mindkét babóval 8 hetesen voltam először dokinál. Akkor már szívhangot is hallottunk, de képileg még nem teljes az élmény :wink:

Valentin nap: egy szál virág és egy doboz bonbon, de ez nincs naphoz kötve. Tegnap is kaptam egy rózsát és egy dobozos kindert :roll:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:17-kor.
20150601134430

Betti!

Én 5 hetesen voltam először (lombik miatt kellett ilyen korán) már látszott 2 kis pötyi 6 hetesen már szívhang is volt.
Magne B folsav C vitamin nyugodtan mehet a magzatvédő mellé.

Valentin!

Nálunk is max virág, bon bon

Zsuzsi!

Tomi igazi bátor legény!!!

Viki!

Akkor csak fejlődtek v.mit mert mikor mi jártunk még semmit nem adott inszem után

Anita!

Dorka nagyon büszkén feszít az új motoron :lol:
Vendég

...
20150601134430

Viki!

Akkor te vagy a felfedező :lol:
Nekem az első után mondta Csilla hogy majd szóljak a dokinak hogy írja fel a gyógyszert. Mikor rákérdeztem aztmondta nem kell csak magne B meg Eleveit.... :roll:
Bocs már el felejtettem hanyadik is volt??
Vendég

Sziasztok!
visszaolvastam egy kicsit! Bettinah gratulálok!ha engem kérdeztek azt mondanám hogy ez a világ két legszebb csíkja amit egy nő láthat az életben!!!!!!!!!!!!!!!
ma voltam nst-n minden rendben volt élénk babának mondják!
megint megviccelt mert a kis bababácsi, ugyanis megint eljátszotta a különszámát és olyan szinten elkezdett görcsölni a hasam a derekam hogy most tényleg biztos voltam benne hogy megindult a szülés és mire odaértünk a kórházba és kiszálltam a kórházból, már semmi bajom nem volt ! pedig máskor ha autóval megyünk vhová akkor nem csinálja csak akkor amikor a kórházban megyünk! szerintem érzi hogy hová megyünk olyankor, pedig nem stresszelek meg semmi ilyen ugyanolyan vagyok akkor is mint egyébként máskor! hmmm kitudja.....
azért mostmár erősen noszogatom szavakkal hogy igazán elindulhatna a nagyvilágba mert már mindenki nagyon várja!
legfőképpen én!!!

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:18-kor.
20150601134430

Ildi!
Örülök, hogy túlélted a mai napot :D

Viki!
Az ismerősöm sem kapott olyan bogyót, csak a sokadiknál, amikor szólt, és akkor sem azonnal... :?

Képzeljétek, kibújt Tomi 15. fogacskája :)

Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:18-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Anita!
NAgyon vagány Dorka a mocin. :) Igazi lányos színt kapott. :)

Ildi!
:D :D :D Inkább nem is írok semmit. :)de...KITARTÁS!!!

Én Manóval 8 hetesen mentem először. Nem, 4 hetesen, de szabin volt a doki. Terhességről akkor még semmit sem tudtam, hogy hova mikor hányszor....milyen vizsgálatok vannak. Még szülés után sem voltam vele tiszában, nem jártam utána. Na még akkor nem voltam állandóan a net közelében. Nem egyeztettem senkivel sem adatot, nem volt környezetemben kismama, a családban hosszú idő után én voltam az első. Egyedül a szűlés menetét vettem át milliószor különböző lapkból, attól nagyon féltem.
Ákossal már csak 11 hetesen mentem először dokihoz. Pozitívan álltam hozzá. És egyik gyereknél semettem vitamint , semmit. EGyedül Ákosnál calciumot ittam, mert az utolsó 2 hóban, azt hittem, bármikor kieshet.:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsuzsi!
Gratulálok Tomi fogacskájához!
Nem fájt neki?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Dorka milyen vagány a mocin! Csengének is piros van, imádja. Alig győzünk futni utána... És ugyanilyen pulcsink van, csak pirosban. Mondjuk még nagy rá... :)

Zsuzsi, jó sok foga van Tominak! Csengének most várjuk a 14.-et.

Kriszti, 5. hétben vagyok, vmikor október közepére várható. Szóval nagyon az eleje. :)

Vettem Magne B6-ot, de az van írva a tájékoztatóra, hogy szoptatás alatt nem javasolt, mert kiválasztódik az anyatejbe. Na, most akkor mit csináljak? Azt hiszem, felhívom a védőnénimet...

Lányok, nincs valakinek otthon Douwe Egberts vonalkód? Bármilyen kávéról jó. Mostanában elég sok nyereményjátékon játszom, és ez most indult, de a férjem csak Segafredot iszik. Szívesen adok érte cserébe valamit. Mondjuk DM pontot, mert azt én nem szoktam beváltani.

Megyek, alszom egy kicsit, hátha sikerül.

Sziasztok
Betti
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:19-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Köszi a gratukat :D igazából nyavalygott a drágám, de semmi komoly nem volt, így nem is gondoltuk, hogy a foga jön :)

Betti!
Van egy DE kódom kávéval együtt :lol: a Spár pontokért szívesen odaadom, mert mi nem kávézunk, csak kaptuk :wink: (kávéfőzőm sincs :roll: )

Jövök még, csak megint szaladok...
zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Na jó rég voltam, csak olvaslak benneteket.

Köszönöm a köszöntést Dórika nevében is.

Képzeljétek anyósoméknak eszébe sem jutott még csak egy hívást sem engettek el, a keresztanyjának sem esett le hogy Dóra nap van. Na de lassan megszokom, mert ők nem igazán tartják számon a gyerekeim ünnepeit. Persze nekem észben kell tartani az ő ünnepüket. Na de az idén én is túl elfoglalt leszek annyira, hogy még egy telefont sem fogok elereszteni, a köszöntésük alkalmából.Bár nem tudom mért vagyok most ezen így felháborodva Dávid jan 22. én betöltötte a 2 -őt az is hidegen hagyta őket. Na de ez van kaptak elég szeretetet és ajándékot tőlünk, meg az én anyukámtól és az öcsémtől.

Dorkaanita aranyos Dorka a motoron olyan büszke a tekintete.

Jolka jól vagytok már?

Ildi! Már tényleg nem sok van, én megértelek én is nagyon türelmetlen voltam már a végén és 5 nappal túlvittem.

Zsuzsi! Gratula a fogacskához, nekünk még mindíg a 20. jön de már mióta. és még mindíg nincs kint teljesen.

Kismamiknak jó egészséget!

Betegeknek gyógyulást!

Mindenkit üdvözlök, jó hétvégét nektek, Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Még most járok itt először. Nagyon szívesen beszélgetnék, találkoznék nyíregyházi anyukékkal. Nekem novemberbe született meg picifiam. A legnagyobb gondom az, hogy itt a környéken (Ferenc krt) nincs kisgyerekes anyuka ismerősöm, úgyhogy ha valaki ugyanilyen helyzetben van, légyszi írjon.
kallosnejudit

Judit! Örülünk, hogy jöttél!
Igaz, hogy a Ferenc krt-tól elég messze lakunk, de anyósomék a Vasvárinak azon a részén laknak, ami közel van hozzá. Ma is ott voltunk játszótéren. Szóval ha nagyobb lesz a babád, és már jártok ilyen helyre, találkozhatunk is. :)
Egyébként meg szerencsére jön a jó idő, annyira nem nagy Nyíregyháza, hogy egy belvárosi találkát sétálva nagyon nehéz legyen összehozni. Legalábbis én is ebben bízom. :lol:

Szóval gyere minél többször!

Tündi! Ez igazán nem szép anyósodéktól, meg a keresztszülőtől! De ne foglalkozz velük! Kapnak a gyerkőcök elég szeretetet tőletek is!
Nálunk meg pont fordított a helyzet. Ha kiejtek valamit a számon, hogy szeretném megvenni Csengének, általában anyósom néhány napon belül beállít vele. :D Ha boltba megy, mindig azt nézi, hogy milyen kisruha van, amit megvehetne, és tetszene nekem is. De hát Csenge az első unoka, ráadásul neki fiai vannak, pedig nagyon szeretett volna egy kislányt is.
Vendég

Judit!

Üdv köztünk :lol: gyere nyugodtan, jó kis csapatba kerülsz :wink:
Mesélj kicsit magatokról, fotó is jöhet.

Tünde!

Megértem, hogy rosszul esik általában nálunk is ez van. De én néha pofátlanul beszólok :oops: pl hogy ezt vettük a gyereknek karácsonyra stb aztán van hogy veszik a lapot. A lényeget úgyis tőletek kapja: ahogy írtad a szeretetet.

Zsuzsi!

Én is gratula a fogacskához, mi a 7-et várjuk kb 2 hónapja :roll:

Viki!

Jó pihenést a hétvégére.

Bettina!

Dm pontért adnék v.mit, de DE kódom nincs :cry: esetleg más?? :oops:
Sikerült beszélni a védőnénivel???
Vendég

ó.. gyerekek annyira aranyosak vagytok!
Szóval nov.14-én született Marcikánk császárral, 3700g, 51cm. 1 hétig voltunk a nyh-i kórházban... rémisztő.. soha nem feküdtem még kórházban, így elég rosszul éreztem ott magam, de ki az aki jól érzi ott magát.
Most a pici már 6kg felett van, és 57 cm. És már huncut! Nekem ő az első bébi, az első hetekbe nagyon nehéz volt, annak ellenére, hogy volt segítségem, de gondolom ezzel ti is így voltatok.
Bettinah, ok, összehozhatunk egy találkád, a te picid milyen nagy?:) nekünk még kell egy kis idő míg járni fogunk a játszótérre:) még csak 3 hónaposak leszünk.

Meséljetek Ti is magatokról!
kallosnejudit

Betti!

Nekem Anyukám ilyen, néha már túlzásba viszi a dolgokat, mindent ő akar megvenni Annának, most pl az első szülinapi tortán megy a "vita.":lol:
Egyébként Anna is első unoka. És azért elég sokat vártak rá a nagyszülők is. Ettől függetlenül a másik oldalról nincs halálra kényeztetve.

Judit!

Szép "kis" súlyal született Marci:)
Ezzel mindenki így van az elején főleg az első babánál.
Én iy folyton ideges voltam, hogy biztos nem jól csinálok v.mit, folyton a védőnőt zaklattam :oops:
Nyugodtan kérdezhetsz ha tudunk segítünk:)
Csinálj vonalzót :wink:
Vendég

Ja Lányok!

Van valaki akinek minimál után jár a gyed??
Én azt hittem a minimál emelkedéssel a gyed is emelkedik, ehelyett egy fikarcnyival sem kaptam többet :cry:
Vendég

Judit!
Üdvözöllek én is :D Az én gyerkőcöm is novemberi, csak egy évvel hamarabb született mint a tied... Kinél szültél? Programozott császár volt, vagy csak így sikerült?

Sensi!
Nekem most küldtek egy papírt a MÁK-tól, hogy mennyivel fog emelkedni a gyed-em. De hogy mikortól, azt nem tom...

Nálunk is úgy van, hogy anyukámék nagyon szeretnik a fiúkat, még a szűkebb családi körben is ők a leg-ek, de a másik oldalnak mindegy, mi van velünk. A kötelező ünnepeket megtartjuk, amúgy pedig a gyerek valamikor a két éves kor körül kezdődik anyósomnak, amikor már egy csokival le lehet rendezni egy-egy látogatáskor... addig annyi sem... :? Betti!Becsüld meg anyósod, ha normális :lol: cserélhetünk is egy hónapra :lol:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Apa fegyelmez (nem látom, csak hallom): Tomikaaa (válasz egy kacagás) azt akarod, hogy odamenjek? (erre mégnagyobb kacagás) :lol: mész a szobádba, ha nem fogadsz szót (erre a válasz a-aaaa, gondolom rázta is a fejét) :lol:
zsuzsimano

na, ezután ami jött:
apa bement a Tomiszobába: Jesszus Máriám, még a doboztból is kipakoltál???

Na, azt hiszem mennem kell rendet rakni...

Kismamik hogy vagytok? Brigi? Megkezdődött már a második félév?
zsuzsimano

Sensi!
Hogy haladtok Anna evésével? Étvágya? Szokott még hányni?

Zs
zsuzsimano

Zsuzsi!

Köszi, már alakulunk, ma meg tegnap egész jól evett és nem is hányt, köhögni is csak néha szokott már. Az orrát kell még szívogatni.
Már azt is megszokta.
Ha meglátja a sterimart elveszi és rakná a szájába :lol: :lol:
Az orrát meg tartja mikor szívom. Apa le is akarta ma fotózni, de lekéste :?

Holnap lehet kapok egy kis kimenőt egy kis vásárlásra :wink:

Jó éjszakát
Vendég

Sensi!
Nagyon ügyes lányka Anna, aranyos lehet, ahogy tartja az orrát, Tomi még üvölt az orrszívásnál (vagyis üvöltött, amikor szívtuk neki, már elég régen szerencsére :wink: )
A DM-ben kaptam egy másik fajta tengervizes orrspray-t, amit könnyebb kispriccelni. Nekem mindig meggyűlt a bajom a sterimar spricnijével... :?
Holnapra kellemes kikapcsolódást, jó vásárlást :D én suliban leszek :roll:
Zs
zsuzsimano

Látom téma a fogzás.. na meséljtek! Tényleg olyan szörnyű??? Mindenki csak rémizget.
Sajnos nekem meggyűlik a bajom az orrszívással, végigordítja az egészet Marci, csapkod... a legelesőnél egy mukkja nem volt.. azóta meg mindig ordít. Én is a sterimart használom. Van jobb?

Zsuzsi: a Tomikád is huncut:)
Egyébként Kovács Róbertnél szültem, nem császárnak indult, de az lett belőle, mert nem akart kijönni a bébi. Te kinél szültél?
kallosnejudit

Sziasztok!

Voltam a városba, és betévedtem az emberkébe sikerült megint elköltenem egy csomó pénzt:(
Vettem Annának egy kis cuki cipőt. Nem "járós" cipő, de amíg nem jön a jó idő addig kihúzzuk benne:)

Fogzás! Nálunk változó az első 3 szinte szó nélkül jött ki csak a rágás volt a jellemző, a többi viszont elég húzós volt és ez a mostani is. Igazából nappal nem okoz gondot, csak éjszaka :evil:

És az orrszívós kép :lol: Apának sikerült elcsípnie.
Kép

Nagyon jó idő van, ha Anna meg ebédelt megyünk egy sétára!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

De jó, mi is most voltunk sétálni:) Nagy akció van az emberkébe? Én is be akartam nézni, de Marci már nyügi volt... Én is, ha bemegyek oda elköltök egy csomó pénzt... úgyhogy meggondolandó:) de nekünk is kellene néhány ruhácska.

Ez az orszívós kép megdöbbentő:) de jó neked, hogy így viseli. Egyébként meg gyönyörű babád van Sensi!
kallosnejudit

Sziasztok!
Volt tegnap a dokinéni. NAgyon kedves volt, a fiúk javultak, de a köhögés még lesz egy darabig.

Jutka üdv. a topikon. Marci beteg, hogy sterimál kell?
CSak azért kérdezem, mert a barátnőm babájának semmi baja, de a védőnő mondta, hogy kell használni. Ez valami új módi?

Mi Zsuzsival mind a ketten Molnár dokinál szültünk. :) Én nagyon jól éreztem magam a kórházba, bármikor szívesen visszamennék. Persze ehhez, jó élmény kell.

Rólunk pedig mindent megtudhatsz, ha visszaolvassol 1-2 évet. :) :wink:

Kenguru goldban is leárazás van.
Mi cipőt most a neten veszünk.
Zsuzsi!
TE? Nagyon jók az új super fitt-es motoros cipők. Szerintem most ilyet kap Manó, mert a tavalyi cipőnek nincs meg az orra. :?

Enci!
Örülök, hogy bejött a babayluff! Tényleg nagyon jó találmány. NAgyon szép kislányod van. Barna mint az én Márkóm. :)
Szülinapi torta. Az elsőn 3 volt. Mind a két mama hozott, + mi. Tavaly már csak Mutiék. De jó is van így. Én is mindig Mamáéktól kaptam, kell ennyi örömöt okozni nekik is. NEm szabad kizárni a nagyikat ilyenből, nekünk is rosszúlesne 20 év múlva. Na persze, ehhez jó nagyi kell. Azt meg, hogy mindent Ő akar megvenni, rajta, nagyon jó szokás. MAjd meglásd 1-2 év múlva már nem ilyen lelkesek. Én is háborogtam mikor Kpatunk Új rucikat, ami mondjuk nem jött be, de most örülök neki. Na meg együtt vesszük, legtöbbször.

Ildi!
ahó remélem már Nyíregyházán éjszakázol.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutka!
Képeket kérünk, hátha megismerünk séta közben. Persze Marciról is várjuk!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok! én is remélem hogy ezt az éjszakát már Nyíregyen töltjük, bár nem úgy néz ki a dolog! sehogy sem akar elindulni kifelé! a doki azt mondta hogy még zárt a méhszáj! tehát még nem nagyon akar jönni!
lemerném fogadni hogy úgy jön majd mint derült égből a villámcsapás! csak jönne már!

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Majd akkor jön mikor mindennel készen lesszel.
Nekem bejött a hajmosás. Aznap tuti szülés. Vagy gyertek be mozizini. Elég kénylemetlen, de tuti szülés, Barátnmőm is onnan indult. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ildi!
Köszi a burda tippet. Már van két újságom. És megvettem a burda varrás könyvet.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:20-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Küldtem egy mailt a közös címre. Ha egyetértettek vele akkor légyszi küldjétek tovább. Én mindenesetre nem veszek egy darbig donon terméket!

Viki! A jó kismamabolt engem is érdekelne :wink: Zsuzsi mondta nekem kb egy hete, hogy a C&A-ban a tavalyi kismamanadrágokat kiárusítják 3000 ft körüli áron. nem tudom azóta van e még belőle.
Én egyébként a teszveszen meg a vaterán nézelődtem, mert ugyan vannak darabjaim Dorkáról, de minden nacim vékony, meg a felsőim is ujjatlanok. Hiába no, csak 2 hónappal később volt :)

Ma megyek védőnőhöz :? Viszem Dorkát is, mert nincs aki vigyázzon rá addig. Igaz megígérte a védőnő, hogy én leszek az első, de már így is herótom van tőle...

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:20-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Jolka, neked is üdv:) Majd teszek fel képet, idő kérdése:) A sterimar azért kell Marcinak, mert egy kicsit "szortyog", én meg nem akarom, hogy mégjobban beteg legyen. Nekem nem mondott ilyet a védőnő, hogy használjam, csak persze szükség esetén. De ma is szenvedtünk... Egyébként nem köhög, meg semmi baja nincs.. csak ez a szortyogás.

Ildi! Türelem! Nem szabad azt erőltetni... Jön majd magától.

Viki! Én annak idején a kismamarucikat az Emberke bababoltba szereztem be. Érdemes szétnézni a bababoltokba.

Hú..még én végigolvasom, hogy ki-kivel van itt a topikon... elég lesz így megismerni benneteket. De mindent megteszek, hogy jó legyen:)

Viki, Betti: Nálunk is így van, alig várják, hogy hazajöjjünk hozzájuk , vagy ők jöjjenek hozzánk.. de szerintem ez természetes. Majd mi is fogunk rohanni úgy 20-25 év múlva remélem:)
Viki, első baba?

Szóval Ildi és Viki szülés előtt? Van még vki szülés előtt??
Hogy érzitek magatok? Fiú/lány? Meséljetek! (ja.. vagy olvassam vissza?!:)

Dorka: átérzem ezt a védőnős dolgot.. én sem szerettem oda járni. Mindig mást mondott a védőnő is és a doki is.. és néha nem tudtam kinek kell hinni.

Anita, sikerült valamit találni jó áron?
kallosnejudit

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 08:21-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:22-kor.
Vendég

Sziasztok!

Jaj, de jó, hogy gyógyulnak a kisbetegek! Azért így mindenkinek könnyebb. Szerencsére már Csenge sem taknyos, így talán csütörtökön eljutunk végre a 18 hós oltásra. Remélem, ezt is jól viseli majd, eddig egyiktől sem volt semmi baja.

Olyan szép idő van megint! Voltunk kinn levegőzni egy órácskát most alvás előtt, alig tudtam berángatni Csengét. Aztán meg úgy beájult, hogy szerintem úgy kell majd kirángatni az ágyból. :D

Kismama-rucikat lehet kapni a Kossuth u-n a Gézengúz bababoltban is (ami régen az Epreskert u-n volt). Legalábbis a régi helyen árultak szép ruhákat, gondolom, a költözés miatt nem változott a kínálat. De tutira inkább nem mondom, mert itt az új helyen még csak egyszer voltam, és nem is néztem. Akkor még nem volt aktuális. Nekem is vennem kell majd pár darabot, de egyelőre még várok, mert úgyis főleg nyári dolgok kellenek majd!
Egyébként a C&A-ban szerintem nemcsak a kismama-ruhák között érdemes megnézni, mert a múltkor pl. rengeteg tunika volt, amit szerintem bátran fel lehet venni pocakosan is. Az a baj velük csak, hogy szinte tiszta műszál az egész, én meg azt nagyon nem bírom. :?
Illetve van még egy bolt, de nem tudom mi a neve. A Sparral (nem Interspar!!!) szemben van egy átjáró (nem tudom, mi a neve, az "őslakosok" biztos tudják), és ott is van (2 éve volt) egy kicsike bolt. Itt kifejezetten alkalmik is vannak. Én anno tesómék esküvőjére itt vettem felsőt magamnak. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Szerencsére hasfájás elmúlt. Lehet, hogy az volt a baj, hogy olyat ettem, ami felfújt? Estére mindig olyan vagyok, mint egy lufi. Akkora pocakom van, mintha 4-5 hónapos lennék már. :o Aztán reggelre eltűnik.

Megyek alszom egy kicsit, mert az álomkór folyamatosan rajtam van. Csak nappal olyan nehezen tudok aludni!!! Az lenne a jó, ha este 8-kor lefeküdhetnék, de hát lánykám mellett ez nem kivitelezhető... :(

Sziasztok
Betti
Vendég

Sziasztok!
Olcsó kismama és babaruhák, március 16 Babaruhabörze a Buszacsa-ban :) ! Nem reklámozom, csak ha valakit érdekel érdemes elmenni. Én mindig otthagyok egy halom pénzt :oops: !
Szép napot mindenkinek! Olvasgatok ám rendszeresen, csak írni vagyok lusta!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: