Köszönöm Gyuzso a hiányolást, jól esett!
Annyira sajnálom amikor azt írjátok, hogy hánynak a gyerekek. Olyan borzasztó lehet nekik, nem tudnak biztosan mit kezdeni ezzel az egész dologgal... Szerencsére mi eddig Ákosal 1-2 hányásnak voltunk csak részesei... kop-kop-kop.
Nagyon jók a képek, én is irigykedem a bandázásra!!! Tényleg jó lenne már összejönni, de mint említettem, nekem csak a délelőttök lesznek alkalmasak, vagy a nyáriszünet.
Tegnap farsang volt Ákoséknál. Hát én úgy kikészültem, így még nem kiabáltam soha, mit este Ákival.
A történet. SZMK-s lévén már 10 órakor kenyereket kentem. Ádi is velem volt, de ez nem okozott problémát, mert ült a kocsijában, és dumált mindenkihez. 11 óra körül elvittem anyuékhoz. 15 órakor kezdődött a farsang, előtte festeni kellett a gyerekeket, krampuszok voltak osztályszinten. A jelmezes bemutató után amikor elkezdődött a buli, gyermekem teljesen összecuppant az osztály legrosszabb fiújával, és össze-vissza rohangáltak. Hiába mondtam neki, hogy ne ezzel a gyerekkel legyen, nem volt hatása. Amíg mindenki táncolt, el volt a tanító nénivel, ők teljesen meg voltak hülyülve... Annyira kínos volt. Szóltam neki, de már rohant is tovább. Erre anyukám 17 órakor telefonált, hogy menjek Ádámért, mert el kell menniük (meg volt beszélve). Kiderült, hogy alig aludt valamit, ami azt jelenti, hogy amikor visszamentünk a farsangra, folyamatosan üvöltött, nyűgösködött, semmi nem volt jó. Annyit tudtam tenni, hogy ringattam, ill. adtam neki kenyérhéjat, azzal el volt kicsit. Végre jött a tombola, már a vége felé, elvonultam egy sarokba, a kabátok mögé szopiztatni Ádit. Erre mit látok, Ákos odaadja a tombolákat egy ismerős apukának, hogy nézze Ő, és már rohan is el...
19 órakor végre vége volt mindennek (közben a nyolcadikosok adtak elő keringőt, meg ír táncot), indultunk haza. Ill. indultunk volna, Ákit felküldtem a suliba (a művházba voltunk) a cuccáért. Mondtam, hogy siessen. Sietett is, de nem hozta a kabátját. Mondtam, hogy a tornacipőjét hagyja a tornazsákba, és hozza a kabátját. 5 perc múlva megjelenik, a tornazsákjával, és kabát nélkül! Közbe Ádám a kezemben üvölt... Na, még egy kör, utána rohanás haza. Itthon derült ki, hogy elhagyta a kesztyűjét, a féltve őrzött szarvacskáit, meg amit a zsákba macskán kapott... Na, ekkor elszakadt a cérna, és nagyon kiosztottam, hogy a rohangálás, a hülyeség megy, de az értékekre nem tud vigyázni, s mindeközben megtalálja a legrosszabb fiút és tojik a fejemre...
Nagyon el vagyok keseredve, azt hiszem most kezd csődött mondani az összes nevelési elvem. Az eddigi 7 évben azt hittem jól csináltuk, de már ebben sem vagyok annyira biztos... Remélem átmeneti állapot, mert amióta suliba jár, teljesen megváltozott a viselkedése. Olyan nagyfiú lett...
No, befejezem a panasznapot, bocs, hogy rátok zúdítottam, de a férjemnek is hiába mesélem, Ő 8-kor hazaér, s csak annyit lát belőlük, hogy mindegyik megfürödve, már csak az altatásra várnak... olyan rendezett akkor már minden.
Komolyan elgondolkoztam ismét hármaskán.... vagy egy leányka kellene már!
Ja, azt hiszem Emese, Te kérdezted... annak idején Ádámra pár hétig bizonytalanra mondták, hogy nem látszik még, de olyan lányos... nem jött össze.
Bocs még egyszer, indulunk lassan a doki nénihez szurira.
hali, vali

ilyenkor annyira édesek...
krampuszkák

Anya egyedül állok!
Csak egy mosoly...
Most így alszik.

Ébredés után
Micsoda férfitest
Komoly mi? Pont mint a nagyok

Karácsonykor
Durci
Rend rakás közben