A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Tegnap este voltunk 4 D UH-n,most jutottam csak ide a géphez.
Minden rendben van a LÁNYKÁNKKAL,mert tuti biztos,hogy LÁNY!!!!
3 x mondták eddig,most már elhiszem!!!!!
Pontosan egy héttel mondta idősebbnek az orvos,mint a kora. Azt mondta,hogy 24+0 hetesnek felel meg a méretei alapján.
Súlyunk (bizony! már az is van!!!!!) 676 g.
Elég nehéz volt jó fotót csinálni róla,mert mindig a lepénybe fúrta az arcát.

Egy fotó az arcáról...

Kép

És egy fotó a popójáról,ahogy a doki lefényképezte a szeméremajkait: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Pontosan egy héttel mondta idősebbnek az orvos,mint a kora. Azt mondta,hogy 24+0 hetesnek felel meg a méretei alapján.

Egy fotó az arcáról...

Kép

És egy fotó a popójáról,ahogy a doki lefényképezte a szeméremajkait: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Egy fotó az arcáról...

Kép

Kép

Kép
orsitigris

Orsi - nagyon nagy gratula a kiscsajcsihoz! Szuper lett a kép is róla! És milyen szép a kis pofija!!!! :D :D
(úgy látom nem csak nálam szarakodik a babanet, 10 perc alatt küldte el az előző hozzászólásomat...)

Manka - bocsi hogy csak most válaszolok, de mindig készülök, aztám meg jól elfelejtem... Nem tudok egyelőre semmit MÁV-os szülésfelkészítőről, de a legközelebbi vizsgálaton már én is rá akarok kérdezni a dokinál. Ez 2 hét múlva kedden lesz. Ha Te előbb jutnál vmi infóhoz, írj! :wink:
Vendég

Jó napot mindenkinek!

Gyönyörű idő van!

Orsi:nagyon örülök,hogy lányod lesz és tökéletes az a kép!
Én is ilyet szeretnék!(képet és lányt) :lol:

Szex:nálunk sincs túl gyakran,de nekem is keményedik utána nem gyengén a hasam.

És "természetesen" nekem is fáj fekvésnél a forgóm vagy mi,de néha nagyon.Én is azt gondolom,mint bárány,majd el múlik.

Kép
melike

BocsI!

Nem akartam,hogy velem legyen tele az oldal,de sza...kodik a babanet....
Sorry!

Kép
orsitigris

Na,tegnap a nagy torkos csütörtök...Ebbe az étterembe többet sem megyek.Több,mint egy órát vártunk a kajára,utána fizetésnél pedig kevesebbet számoltak,de a drága párom szólt.Erre átszámolta és 300-al többet fizettünk.Annyira ideges lettem,hogy csak úgy húztunk kifelé,még borravalót sem adtunk.De legalább a kaja jó volt. :cry:

Ma meg jött a következő: megjött a fizum,pontosabban kb. a fele!
Leadtam 5 hét táppénzes papírt és fele annyi pénzt utaltak.Majd fel robbantam!Most mehetek be a személyügyre,hogy mi a pics..t csináltak?!

Kép
melike

Ja, igen! Nekem a terhesség első hónapjaiban fájt a forgóm, de annyira hogy minden egyes ágyból kikelést megkönnyeztem. Akkoriban túl sokat nem mászkáltam mert feküdnöm kellett, de frankón sántítottam. Most jó, remélem nem tér vissza, mert nagyon sz... volt! :?
Vendég

Orsi olyan szép arca van ....nem bájuk ,hogy teleraktál vele egy oldalt :D :D
Végre egy rózyaszín(na jó azért több is van)
Gratulálok!!
Te mondtad,hogy titok a neve ugye??
Vendég

bájuk=bánjuk
Vendég

És milyen komoly súlya van 70dkg????????Nem semmi!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nekem a derekam fáj nagyon! Na meg a hasam alja, olyan mintha valaki feszítené szét :(

Orsi : Tényleg nagyon szép a kislányod:)

Kép
trzsike

Sziasztok!

köszi mindenkinek a gratulációt:)
Orsitigris! nagyon édi a kép :D Mindkettő :D :D

Szex témában mi sem vagyunk vmi hűde aktívak. Így is állandó félelmeim vannak. Majd később bepótoljuk :lol: :lol:

A Faktum bútorokról van valakinek tapasztalata? Jó minőségűek? Én a múlt héten beszéltem egy hölggyel ő nekem 5 %-os áremelést mondott.

Szeretném a véleményeteket kérni a következő babakocsiról. Most találtam a Brendon honlapján és nagyon szimpi. Nálunk elég rossz közlekedési viszonyok vannak így ajánlott a nagy kerekű babkocsi.

Szóval ezt a kocsit találtam, még nincs készleten a Brendonban, mert annyira új. 34.990- Ft és én máshol nem találtam ilyen babakocsit. Bár gyanús, hogy ilyen olcsó. Megnéznétek, hátha találtok rajta valamit, ami nem jó? Vagy amiért nem tanácsos megvenni?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32

Kép
mumin

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:40-kor.
pironya

Sziasztok!

Bárány, jobbulást!!!
Orsi, tündéri a kis nunis!!! :lol:
Mumin, szerintem jó kocsi, de ha megveszel hozzá mindent (mózes, lábzsák, esővédő, stb...), már nem is lesz olyan olcsó... :cry:
Noki tegnap este és ma is eszméletlen aktív. Teljesen fel van pörögve. Remélem azért mert nagyon jól érzi magát!!! :?

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Orsi! Gratula a kiscsajszihoz! Nagyon jók a fotók!

Wera! Olyan kajékat tudsz ideírni,hogy hihetetlen!
Néha küldhetnél belőle!

Nekem kb. 3 -4 hete a keresztcsontom fájt nagggyon,alig bírtam menni is,de aztán egyszercsak elmúlt!

Sex? Már mi sem nagyon tudjuk mi az,egész megszokjuk! :lol:
Azért néha néha megesik!
De mindig parázok! :cry:

Szilvi! Igen egyidőben,egyhelyen ha minden jól megy!
Remélem találkozunk!
Te kinál is szülsz?

Szia Mumin! :lol:

Örülök,hogy itt vagy!
Babakocsihoz sajna nmetudok hozzászólni!

Bárány! Asszem neked szól! :oops: Tegnap vettem én is olyan cuki farmert az Ausanban 500 ft-ért!
Annyira édi!

Az előbb kint voltam megnézni jött e valami levél,hát csajok TAVASZ VAN!

Úgyhogy tünés a gép elől és irány a levegő!
Én húzok! Igaz vásárolgatni,de közben sétálgatok is!
Na jók legyetek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Nekem tetszik a babakocsi,és én csak a lábzsákot és az esővédőt venném meg hozzá
Vendég

Sziszka én is ezen filóztam, hogy ha minden kelléket megveszek hozzá, akkor ugyanott tartunk. De szerencsére nagyon sok mindent öröklünk nővéremtől. A babakocsi is azért kell, mert azt nem tudnánk tolni a "terepen" nálunk. Sztem az első 10 méteren a baba szétrázódna:(

Ibm teljesen igazad van. TÉnyleg gyönyörű kint az idő. Most voltam kint egy pindurt. Azt hiszem követem a példádat:)

Kép
mumin

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, minden oké, jó szívhang, a méhszáj teljesen zárt, és a rubeola és a CMV is negatív. !! :):)

Két hét múlva megyek terheléses cukorra, meg UH-n is megnézzük a kis vacakot.

Szex a nálunk is felejtős, mióta tudjuk, hogy terhes vagyok. Néha álmodok róla, de ébren nem fűlik hozzá a fogam.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Orsi, nagyon szép a kislányotok! Gratu!

Mi is torkos-csütörtököztünk, a gyerekekkel, de az amúgy jó étteremben most silány volt a kaja...futószalag... :evil:

Szex: mi viszont rendkívül aktívak vagyunk (előtte sem volt baj a libidónkkal..) , mióta terhes vagyok azóta hiperaktívak... :oops:

Teszek fel képet az ovis-farsangról. Félreértések elkerülése véget: krokodil és elefánt... :wink:

Kép

Kép
zmimi

a végett persze 2 tt... :roll:

Kép
zmimi

Orsi: gratula a kiscsajhoz! Egyszerűen gyönyörű!!!! :D

Bárány: jobbulást!

Mumin: szerintem is, mire megveszel a babakocsihoz mindent, hogy tudd használni, addigra az ára jelentősen magasabb. Amúgy mi is néztük, nekem is nagyon tetszik. A Graco-nak van egy ilyen hasonló 3 kerekűje, szinte ugyanez a rendszerű, de a textilmózesét még nem lehet kapni, talán majd tavasszal. De addig nem mernénk megvenni, mert a többi textilmózes nem jó bele, úgyhogy ez így elég érdekes...

Zmimi: nagyon édesek a farsangozók! :lol:

almaani
Kép
almaani

Megmondom őszintén, elcsodálkoztam, hogy a szex-témához sokan így álltok, nem is gondoltam. :oops: Persze megértek mindenkit, aki tartózkodik tőle ezekben a hónapokban, de nálunk ez nem sokat változott, talán picit ritkább, de még így is gyakori. :D

Nálunk nincs olyan szép idő, sőt nagyon lehangoló, borult, szeles. Küldjetek egy pici napfényt, légyszi!!

almaani
Kép
almaani

Köszi ...próbálok hamar kimenni a korságból..tele vagyok vitaminnal,nem dönthet le!!!

Szerintetek a 3 kerekű 3 funkciós babakocsik miért kerülnek 160-170E-be...én nem is értem.Alig alig lehet kifogni olcsót :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Zmimi, nagyon cuki a krokodil és az elefánt! :lol:

Nem tudom mi van velem, de olyan para jött rám... :? Mindig nagyon aktív a kis Nokedlink, de tegnap este és ma délelőtt sokkal jobban mint eddig. Eddig úgy gondoltam, ha sokat mozog, azt jelenti, hogy jólvan, de most meginogtam. Mi van, ha rosszat is jelenthet? Szerintetek???

Kép
sziszka82

Sziszka!
Ha sokat mozog, az szerintem TUTI, hogy jót jelent. :wink: Nyugi, teljesen változó, nekik is vannak jobb és rosszabb napjaik, de ha aktív, annak csak örülj! Simogasd a pocidat!

Nálunk vannak kedvenc zenék, amire beindul Patrik (legalábbis szerintem :D ) Imádom mikor ilyenkor össze-vissza rugdos. Egyik barátnőm megkérdezte, nem-e azért csinálja, mert nem tetszik neki. De szerintem egy anya ezt megérzi.. :wink: Milyen fura, hogy ezt magamról írom!!! :D :shock:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok...

Jól eltüntem, tudom :) Közben történt velem egy és más, nem túl jó dolgok; összeszedtem egy hólyaghurutot, nagyon durva volt, görcsölt a pocakom, már azt hittem, itt a vég. Aztán a dokim felírt antibiotikumot, és attól hála az égnek odébbált. Ellenben lett tőle szép gombám :), amire kaptam Canesten kúpot. Na, akkor meg az intézett el, vízszerű folyás, én is beparáztam, hogy szivárog a magzatvíz... felhívtam a dokimat, ő azt tanácsolta, hagyjam abba a Canestent és nézzük meg, így milyen. Úgyhogy most kivárok, remélem, tényleg csak a Canesten miatt volt.
Különben a baba nagyon sokat mozog (bár a mostani éjszakát kivételesen átaludta), én emiatt nem nagyon szoktam aggódni... (még így is marad százezer dolog, ami miatt parázom, ugyhogy azért nem unatkozom :D ), de igyekszem pozitív maradni.
Kicsit mostanában szurkál a pocakom, főleg a köldökömnél. Nektek volt/van ilyesmitek? Tudom, hogy a méhem elérte a köldök magasságát, talán növekedési fájdalom? A dokim nem tudott rá mit mondani...
Ja, ami a szexet illeti, mi átálltunk a csökkentett üzemmódra, ha értitek mit mondok :oops: Ami azt illeti, sok kedvem nekem sincs hozzá; azt mondják, egy nőnek egy kukac elég, akármilyen pici legyen is az :D

Kép
elan

Elan!
Én minden este kúpot használok(egész terhességem alat) és tanusíthatom,hogy 3-4-szer annyi folyadék lesz belőle mint maga a kúp...
Tegnap este viszont elfelejtettem berakni és ma délelött is volt bő víz szerű folyásom,ettől én is elkezdtem pánikolni...
De remélem csak a Gigi álltal is emlitett hormonok álltali természetes hüvelyváladék...
Vendég

Sziasztok!

Nálunk nem változott a szex. Annyi, mint volt. Csak inkább áttevődött reggelre, mert este mindig korán bealszom. :oops: Egy kicsit szokott utána keményedni a hasam, de nem vészes.

Engem is megijesztett ma Marcikánk. Minden este foci világbajnokságot rendez a pocakban, tegnap meg meg sem mozdult. Aztán reggel, amikor már kezdtem kétségbeesni, el kezdett végre mozgolódni. :lol:

Nektek milyen a köldökötök? Ma reggel zuhanyozásnál úgy éreztem, hogy nem annyira mély, mint volt. Mikorra szokott teljesen kisímulni?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Apropó...hol van Gigi????????
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:40-kor.
pironya

Orsitigris - gratulálok, nagyon édes képek, nem gond hogy ennyiszer berakta a gép, mert jó nézegetni! :lol:

Bárány - jobbulást kívánok!

A szex nálunk is ritkább volt az elején a para illetve a rosszullétek miatt, most pedig a méhszáj kinyílás miatt már nem kockáztatunk!!!!!! :cry:

Wera - én 29-én megyek majd legközelebb dokihoz, de én is rákérdezek a felkészítőre.

Mumin - az említett babakocsiról nem tudok írni, én Graco-ban a Quattro Tour De Luxe-ot néztem, azt hiszem ez volt a neve, ebben volt hordozó talppal, vízszintesig dönthető sportkocsi illetve textil mózes, ha jól emlékszem 90 körüliért.

Valaki tud valamit a Peg Perego Veneziáról?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Megjöttem a melóhelyről.Képzeljétek,nagy telefonálgatások után azt mondja az egyik személyügyes csaj:(az 5 hét táppénzből 3 volt elszámolva)bocs,de most vettük észre,hogy össze volt ragadva két papírod!!!!De jövőhéten szerdán utaljuk hóközivel a pénzt.
Ez volt a szerencséje,hogy nem csak a köv. hónapban akarta utalni. :o
Kezdek lenyugodni,de belefáradtam az idegeskedésbe. :lol:

Kép
melike

Melike:pénz nem számít egészség legyen!!! :D
Vendég

Bárány, akkor lehet, hogy tényleg ez okozza, de persze a hüvelykúp is lehet a ludas. Még gondolkozom rajta, hogy bemenjek-e az ügyeletre emiatt, csak hogy megnyugtassam magam. Megírom majd, hogy hogyan döntöttem.

Kép
elan

hú basszus csak 1 oldalt írtatok tegnap óta, de olyan kútfejem van, hogy mire végigolvastam, elfelejtettem az elejét... :oops:

keksz: akik egyáltalán nem csináljátok: megmondom őszintén, 9 hónapot akkor sem bírtam ki szex nélkül, amikor nem volt senkim. nálunk amúgy a tél szokott lenni a vágycsökkentő (2-3 hetente 1), de most a heti 1 azért simán megvan, Apával teljesen rá vagyunk pörögve, csak szegény mire 8-10 óra fizikai munka után hazaér... így marad a hétvége. imádja hogy gömbölyödök. :D
amúgy a keményedés megvan utána (egyébként nem szokott lenni), de nem vészesen. állítólag ezért is jó szülés előtt szexelni, mert beindulhat tőle. :)

képzeljétek, ma voltam a dokimnál, vittem a 4D-s leletet, meg beszélgettünk picit. említettem mrá asszem, hogy soha nem adtam még neki egy fillért sem, pedig mindig soron kívül vagy időpontegyeztetéssel fogad, ő maga intézi a labort, veszi le a vért, csinálja az uh-t, soha sehova nem küld el, mindent ő csinál. na ma adtam neki egy borítékot (egy 10es volt benne), és nem is akarta elfogadni. 2szer adta vissza mire rá tudtam beszélni hogy tegye már el. na mindegy, így legalább tudom hogy nem ciki ha nem adok, majd szüléskor úgyis kap. amúgy meg nem tudtam, hogy hogy hozzam szóba a szülést, hogy vállal-e, mert én nem is tudtam, hogy ezt így külön meg kell beszélni, azt hittem természetes. de úgy látszik, hogy neki is természetes volt, mert ő hozta fel a témát, és meg is nézte hogy tutira beírta-e a naptárába. :D aztán rákérdezett, hogy papás szülés lesz-e, mondtam hogy megbeszélés alatt van. mondta, hogy náluk szinte minden szülés papás szülés... én nemtom, nekem kétségeim vannak. :roll:
ti hogy álltok ezzel a témával?

mia_snow

ja és keresztcsont-fájás: nem szokott fájni semmim, esetleg cska érzem, hogy elfáradt a derekam. tegnap a reggeli torna után végigtakarítottam a lakást, portörlés, porszívó, felmosás, stb, ... közben főzés, délután bejártuk anyósommal a falut, 6-ra értem haza, már jólesett leülni. vacsi után, úgy fél7-körül ledőltem a kanapéra, na hát fél9-kor nem tudtam felállni, úgy beállt a derekam. a férjem segített. kínomban már röhögtem magamon, de attól mégjobban fájt, úgyhogy egyszerre sírtam is... na hát kész dráma volt. ha láttatok volta, biztos elkap a röhögőgörcs, mert nem volt semmi mutatvány. :roll:

ja és tegnap benéztem az sztk-s fogorvoshoz, ránézett a fogaimra, és talált 3 kis lyukat. kérdeztem hogy anyagilag hogy számítsak rá, mondta hogy a terhes nőknek ingyen van, de csak az amalgán tömés, ő azt szokta csinálni, hogy ha szeretném akkor megcsinálja fehérrel, és csak a különbözetet kell kifizetni, ami foganként 5000 ft lesz. szerintem még így is jó... egy magándokinál 10ezer egy fehér tömés. :roll: feb. 18-ra kaptam időpontot, akkor látunk munkához.

mia_snow

Elan ha egyfolytában van akkor a saját megnyugvásodra menjél be.De szerintem elmúlik...

Fogorvos:itt van egy tök profi maszek 3-4 ezer egy gyönyörű fehér tömés.Az sztk-ban itt pancserek vannak,nemtom máshol ez,hogy alakul :roll:

Köldök :az enyémet a 3 előző terhesség már elintézte :oops: Aztán jött egy köldök sérv(műtét),ezek után gondolhatjátok milyen viharvert :oops: :D
Vendég

mia:várjunk csak,milyen különbözetet?Sztk alapon mindenkinek ingyenes az amalgám tömés!Nem annyira drága,de én 2000ft.-ot fizetek egy fehér tömésért.

Kép
melike

:shock: az éérdekes. bár mondjuk lehet hogy azért, mert vidék? én egy maszek dokihoz jártam 4 évvel ezelőtt, és akkor 7ezer volt nála egy fehér tömés.

mia_snow

Köldök:

Nekem kb. a 18.héttől ki van teljesen simulva.Most pedig már egyenesen dudorodik is!!!! :? :?
Nem túl szép látvány a pocakom,de hogy tudom,egy kis csöppség van benne,ez a téma nálam tabu... :oops:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Képzeljétek voltam ma a 2in1 otuletben és tök jó kis felsők vannak tök jó árban. Én vettem egyet 2400 Ft-ért. De sztem ezt még terhesség után is simán lehet hordani. igyekszem ilyen felsőket venni. A nadrággal azonban gondban vagyok. oylan baromi drágák egy-két helyen. Ami pedig olcsóbb az meg tuti nyomja a hasama varrásnál. Pedig még nincs is olyan kiemelkedően nagy hasam.

Elan nagyon sajnálom a sok mizériát. Remélem minél hamarabb rendbe jön minden. Nekem is az elején kb a 10. hétnél volt egy bakteriális hüvelyi fertőzésem, amit a terhesség hozott ki. Nekem a kúptól nem volt semmi durvább vízszerű folyásom. Szerencsére. De akkor ez biztos fertőzés típusától is függ.

Mia nálunk a magárendelőben a fogrovsom 6000 Ft-ért töm. nagyon szép munkát végez és nagyon alapos. Sztem sem reális az 5000 Ft-os különbözet :(

Kép
mumin

Sziasztok!

Kicsit bekukk...

Orsi
:oops: én nem tettem fel Tomi kukacos képét, nehogy már személyiségzavaros legyen szegény gyerek... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nekem teljesen ingyen van a fehér tömés is...

Egyébként:

Társadalombiztosítás által támogatott fogászati ellátás
A beteg életkorától függetlenül támogatott fogászati ellátások:
· sürgősségi ellátás
· szűrővizsgálat (meghatározott gyakorisággal pl. 18 éves kor felett évente egyszer)
· szakorvosi beutaló alapján góckutatás és más alapbetegségekhez kapcsolódó fog és szájbetegségek kezelése
· fogmegtartó kezelés
· fogsebészeti ellátás
· fogkőeltávolítás
· ínyelváltozások kezelése
Vendég

Gigi!
Azért igazán megmutathatnád :D
Így el sem hisszük,hogy fiú :D :D :D
Vendég

Vendég

köldök: nekem nem jött ki, csak picit nagyobb átmérőjű a "gödör". anyunak nem jött ki sem nálam, sem öcsémnél, remélem én is megúszom...

mia_snow

köldök: nekem nem jött ki, csak picit nagyobb átmérőjű a "gödör". anyunak nem jött ki sem nálam, sem öcsémnél, remélem én is megúszom...

mia_snow

[quote="gigaboszi"]h írta:gigaboszittp://www.eum.hu/index.php?akt_menu=3268

Gigi: köszönöm. de most akkor mit csináljak? ahhoz a dokihoz mentem, akihez tartozom... és direkt megkérdeztem az anyagiakat, hogy ne a végén lepődjek meg. :(

mia_snow

Sziasztok, megjöttem az ügyeletről :)

A doki konstatálta, hogy tényleg iszonyú bő folyásom van, de különben éppen nem szivárog semmi. Ultrahangot is csinált, normális mennyiségű magzatvízet látott, benne a kiscsávóval, akinek szerint "husi popsija és kisportolt combjai" vannak :D Már értem, miért érzem ennyire a rugdosását. Azt mondta, hogy az extra folyás egyrész lehet a Canesten utóhatása és akkor el fog múlni, a másik tippje meg az volt, hogy vizeletcsepegésem van, és észre sem veszem, hogy folyik :oops:
Tehát egyelőre megnyugodtam.

Köldök: nekem iszonyú mély a köldököm, szóval szerintem nekem egyáltalán nem fog eltűnni. Pedig olyan kiváncsi lennék az aljára, még sosem láttam...

Kép
elan

[quote="mia_snow"] írta:mia_snow
[quote="gigaboszi"]h írta:gigaboszittp://www.eum.hu/index.php?akt_menu=3268

Gigi: köszönöm. de most akkor mit csináljak? ahhoz a dokihoz mentem, akihez tartozom... és direkt megkérdeztem az anyagiakat, hogy ne a végén lepődjek meg. :(

Nyomtasd ki és mutasd meg a doktornak :wink:

Bárány
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: