Dotildi! De jó, hogy hallottam Rólatok! Milyen nagy lány már Dorka is!
Ágica! Jaj, Te szegényke. Ez borzasztó, remélem hamar megtalálják majd, hogy mi a baj. Nekem is volt többször is ilyen, de az alacsony vérnyomásomon kívül nemigen találtunk mást. Nem akarlak íjesztgetni, de nekem olykor több hétig is eltartott. Elküldtek mindenhova, még szédülés vizsgálatra is, ahol jól elszédítettek, pedig mondtam, hogy már eléggé szédülök így is. Nem voltál mostanában beteg? Lehet, hogy az egyensúly szerveket megtámadta a vírus. Mielőbbi jobbulást kívánok! Édes lehet a kishúgod!

Nagyon szépet mondott! A babók meg olyan édesen kommunikálnak már!
Petra milyen édesen kuksizik!
Irina nincs ez mindig így. Kiszámíthatatlan, pont ezért nem csináltam semmit. De jól esett!
Juba!!!!!! Mondtuk mi, de jó, hogy túl vagytok rajta!!!!!! Öleld meg a nevemben Bertust, kérlek! Nagyon megérdemli.
Dettyk, hogy Te milyen ügyes vagy! Még én is meghatódtam ezen a köszöntésen. Bence-duma se semmi!

Imádom a gyerek-szájat. Annyira jókat tudnak mondani. A legnagyobb komolysággal, felelősségük teljes tudatában beszélnek "zöldeket".
Hörcsög, üdv a klubban! Csak
hozzá kell szokni, nem olyan rossz az.
De ez a kiscsaj! Csupa energia! Oooolyan szééép!
Timi! Honnan van ennyi energiád? +++++ a fájós hangnak is!
Kaqk! Kicsi Emma jól megszenvedi ezt a fogacskát. Zsebibaba?
De azért jól érezte magát a székben?
Heni, 5letem sincs sajnos!
Hörcsög, ezt a vidit én már láttam, a januári topicban olvastam, hogy a hétvégén megszületett a kislány. Nagyon édi, már képet is láttam róla.
Sense, szóval emiatt nem voltál mostanság. A keresztelőhöz gratulálok. Botond angyali szépségű! Jó, hogy gyorsan kilábaltál! Megnéztem a videót kicsi Alberttal. Hogy gördül az a kacaj! Cukkancs.

Ez az izmozás nálunk is megy, a szomatos barátosném szerint hagyni kell a gyereket. Amit már meg tud csinálni, az már az övé. De azért én is figyelek, nehogy túlterhelje magát.
Emese, nagyon jó hírek! Biztos voltam benne, hogy gyorsan meg fogja tanulni, szokni. Egyébként már akartam írni, ne csodálkozz azon, hogy Zsófi ilyen kis mimóza, hiszen Te is nagyon érzékeny vagy. Volt kitől örökölnie. Hajrá Zsófi!!!

Nagyon ügyi vagy!!!!
Bongyi Ez az összekapaszkodás! Tényleg ezért érdemes élni.Olyan békés, szeretetteljes az egész!
De jó lett a mélytányér (by Regi)! Mennyire kényelmes? Majd kíváncsi leszek, hogy mennyire bírod a gyereket benne cipelni. Én is nagyon gondolkodtam egy ilyenen. A vásárlások alkalmával mindig visszük magunkkal Albertet. Mivel a hordozót nem tudtuk rátenni a kocsira, no meg már ki is nőtte, eddig a kezünkben cipeltük. Hááát majdnem leszakadt a karom vagy az apáé, illetve mindkettőnké, hiszen muszáj volt cserélni egy idő után. Gondoltam, hogy egy ilyen nagyon praktikus lenne. Szóval, kérlek majd számolj be!
Nagyon csini vagy!
Irina, szerencsére a gyerekek nem olvassák a könyveket.
Regi, olyan tünemény. Nekem mindig az ezeregy éjszaka jut a kislányodról az eszembe. Olyan titokzatos, mesés a nagy szemeivel!
Zsófi holnap már járni fog?! Mondom én, nagyon ügyes. Öööörüüülöööök!!!!!

Egy délután alatt ennyi minden!
Ágica! Orvos

Petrát majd csak féléves kora után vidd a szemészetre, addig úgy sem foglalkoznak nagyon vele. A mi középső fiunk is kancsal (volt), Albertet is meg fogom mutatni az orvosának, már meg is beszéltem vele, ő mondta, hogy fél évet várjak vele. Én nagyon adok a szavára, ő a legkeresettebb, legjobb szemész itt.
Kaqk! Nem tudom, pedig nagyon segítenék! ++++++