Moni
üdv Köreinkbe
MJ moni
petikének is a reggelije tápi a tizoraija pép egyelöre még cumisüvegböl ragaszkodik hozzá
már mint a cumisüvegéhez pedig már nagyfiu én hagyom egyelöre igy legalább töbet eszik mint ha tányérbol etetném . Anenoma
a csuzda nálunk is nyerö bár nálunk csak nagy csuzda van én ugy szoktam csinálni hogy oldalt olyan magasan beteszem a csuzdába amilyen magasan birom és lecsuztatom fogom közben a kezét és ez nagyon tetszik neki mert közben nagyokat nevet,visit
csak hát nekem elég fáraszto beültetni fogni a kezét és közben lecsuztatni 3-4 csuszás után már fáj a derekam
. Nyuszi
gartula az uj foghoz és autohoz is no meg a számitogép összeszereléshez ögyes vagy

Ági
petikének a 19 lábára 21 cipöt vetünk mert ugye a zokni is helyet foglal és nem szeretnénk neki havonta cipöt venni ez már zárt cipö amit most hord tud is bene menni csak ha üll akor akarja álandoan kinyitni a tépözárját
. Autozás
petike viszont szeret autozni föképp ha van kaja,és inivalo nálam estleg valami játék is de tul sokat ö sem bir ki max másfél-2 orát bir ki az ülésében ugy hogy végig szokta aludni az utat de ha megálunk röktön felébred és közli hogy rögtön vegyök ki öt az ülésböl
. Pszi
az ujratalepités nálunk egy rémálom
bár melyik gépröl legyen szó +beállitás ,és egyebek . Forti
Levinek jobbulást és sok puszit küldök

Sapka
én még nem adtam sapkát eben a szelesidöben rá mert még nem vetünk neki télit .
Pusz mindenkinek
Csics és petike

). 

tiszteletére: