A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

beafsteak=beefsteak :oops: hiába, a terhesség....

ollem! kíváncsi leszek változik - e a babáink neme! remélem azért már nem! mi szombaton megyünk uh-ra!! majd drukkolok neked hétfőn, hogy mutassa meg magát Bogika...!

Kép
gabo001

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:39-kor.

Kép
1bambi

Bambi!

Természetesen nem akartam általánosítani.
Na mindegy...lényeg, hogy nincsenek jól fizetve Mo-n az embereknek nagy része!!!
De ebbe tényleg nem érdemes belefolyni...Nem tudunk rajta SAJNOS változtatni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én sem eszem nyers tojást, sem szusit, sem tatárt...nem ér ez sem annyit...de ezt is már megbeszéltük. :D

Fekvőknek kitartás! :D

Rugik nagyon aranyosak :D

Geni, örülök, hogy nagyjából megnyugtattak!

Kép
babyteve2

Gabo!

Köszi a drukkot hétfőre!!! Remélem, tényleg lesz uh is.
Anyám is kíváncsi, mit szólsz?
Épp előbb kérdezte, hogy mikor lesz uh? És kérdezzem meg, hogy mi van a lába között...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabo!
mikor is mész uh-ra?
Mikor kell szorítani?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kép
babyteve2

Ollem ,én is hétfőn uhuzok! :wink:

Ágyban fekvőknek kitartás! Fogjátok fel úgy, hogy előre kipihenitek magatokat... :)

ercsi_3

[quote="ercsi_3"]O írta:ercsi_3llem ,én is hétfőn uhuzok! :wink:

Akkor izgulunk érted is. :wink:

Sokan megyünk baba lesre mostanában...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Akkor izgulunk érted is. :wink:

Sokan megyünk baba lesre mostanában...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ágyban fekvőknek kitartás! Fogjátok fel úgy, hogy előre kipihenitek magatokat... :)

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
3x elküldte.......... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

húúúú, de megkívántam a spenótot... :lol:
ennyit a kiívánósságról :oops:
nem csoki v. süti.....spenót.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Én nem szeretem a spenótot, de szerintem most lemenne... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem! mi szombaton megyünk 4D-re! aztán hétfőn este megyek a dokimhoz is, de ő nem tudom csinál-e uh-ot- ha igen nem ellenkezem ott sem! :lol: te meg mond meg a dokinak, hogy csináljon uh-ot. mert már régen volt és kész!! :wink:

xsara! Jó étvágyat a spenóthoz. Hamar megvan, finom is, olcsó is!
Én meg pumpókától kívántam meg a csirkepörit nokedlival! Mire nem jó ez a fórum!?

Kép
gabo001

[quote="gabo001"]o írta:gabo001llem! mi szombaton megyünk 4D-re! aztán hétfőn este megyek a dokimhoz is, de ő nem tudom csinál-e uh-ot- ha igen nem ellenkezem ott sem! :lol: te meg mond meg a dokinak, hogy csináljon uh-ot. mert már régen volt és kész!! :wink:

xsara! Jó étvágyat a spenóthoz. Hamar megvan, finom is, olcsó is!
Én meg pumpókától kívántam meg a csirkepörit nokedlival! Mire nem jó ez a fórum!?

Nekem csak rendes uh lesz, ha lesz...
Kemény leszek, és rákényszerítem a dokit az uh-ra :lol:

A csirkepöri is jöhet.... :oops:

Azt hiszem NAGYON ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Lányok,

további kínzás: tudjátok mit eszem most?????

Gesztenypürét :lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

a spenót jöhetne nekem is! :D De nálunk Apa nem eszi meg... semmi főzeléket... Már előre félek, mit fog a gyerek csinálni... "Ha Apának nem kell megennie, én se fogom! :twisted: " :D

ercsi_3

[quote="kisfruzsi"]L írta:kisfruzsiányok,

további kínzás: tudjátok mit eszem most?????

Gesztenypürét :lol: :lol: :lol:

Ááááááááá.....
Ne kínozzatok

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet ötletét megfogadva én is csináltam egy táblázatot, hogy mink van és mit kel még venni. Mert lén sem nagyon látom át a dolgokat....

KépKép
kisfruzsi

Azt elfelejtettem írni, hogy egyenlőre medencevégű fekvésünk van, vagyis farfekvésű a kis drága.
Még van ideje megfordulni, de azért izgulok egy kicsit!

KépKép
kisfruzsi

Sara
Én két éve készítettem tiramisut nyers tojás nélkül valamit pudinggal kotyvasztottam, de nem lett az igazi, nekem nem ízlett férjem bevágta, viszont a majonézből simán ki lehet hagyni, vegyetek tubusosat, vagy ha magatok keveritek a mustár ugyanúgy felveszi az olajat mint a tojás.

szöszi
Én nem vennék 50-es ruhát... esetleg ha a születés után azt látom nagyon lötyög, de az már szerintem korababakategória... van 40-es is! :shock:

Pumpóka
Én is csak leírtam a véleményemet mint ahogy te is szoktad. Ezen nem kell megsértődni. (bár ilyenkor nehéz az embernek nem magára venni a dolgokat azt is tudom)
Két példát hoztam orvos és tanár akiknek azért felelősségteljesebb a munkájuk mint egy pénztárosnak és sok esetben közel ugyanannyit keresnek. a tűzoltókkal is képben vagyok, van a családunkban.
De természetesen igazad van, hogy egy normálisan, tisztességesen dolgozó embert sem fizetnek meg... :(
csak én nagyon nem szeretem ezt az orvosok elleni lázongást mert nem ők tehetnek a problémáról és ezért igazságtalannak érzem ráadásul nem vezet sehova.

Gumimaci
Értettelek, csak azért jött ki furin a válasz mert folyamatosan írtam, hozzá ahogy visszaolvastalak... én is szeretem a munkámat a lehető legjobban végezni. Anno tanárgyakorlatra jártam anyum rajtam röhögött, hogy ezt rajtam kívül senki nem veszi ennyire komolyan... hatalmas hátizsákkal két kezemben tele szatyrokkal mentem tanítani óriási befőttesüvegekkel, festékekkel egyebekkel ráadául nyakig érő hóban mert nem jártak a villamosok :lol: :lol: :lol: :lol: a gyerekek meg annyira ugyebár nem értékelik én mégis hiszem, hogy sok esetben mélyre hullik bennük a mag ezért mégis megéri.
Anyukám is szeretetből végzi a munkáját, különben már rég otthagyta volna. Ha valaki nem szívből hivatásból dolgozik akkor jönnek az ilyen rossz tapasztalatok mint amiket mi is itt összeszedtünk.
Amúgy két éve én is volt hogy hőbörögtem ezen a zsebbecsúsztatós dolgon, de mára már sokmindent máshogy látok.
Pl ilyeneken nagyon kiakadok, hogy épp hogy suliból kikerült fiatal párnak a gyerekágyon a képébe vágta az orvosuk, aki mellesleg szerintem amúgy sem volt toppon, nekem nem volt szimpatikus a hozzállása, hogy ő 100000Ft-ot kér! ha ezt az elején tisztázák ki van írva arendelőbe vagy valami, no de a gyerekgyon benyújtani a számlát csórikáméknak... az én dokim nem is mond semmit, ha kap valamit azt megköszöni.
Azt nem tudom, hogy mit csináljak ha ő nem fog tudni bejönni de szól egy épp ügyeletesnek, hogy figyeljen rám... no azt majd ráérek utánna eldönteni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihóóóó

Megjöttünk a fogorvostól .. és .. nincs lyukas fogam, így boldogság van, mert velem 5 perc alatt (némi tisztogatás) végzett a doktornő .. hát .. megkönnyebbültem :D

Bambi - Olyan táblázatot csináltam, amibe beleírtam mink van, és hány db. Új-Kölcsön, 56-os-62-es, ujjatlan-rövid-hosszú ..
és beírtam a számokat. Nem gépen csináltam, így sajnos nem tudom megmutatni .. de szerintem el lehet képzelni.
És rájöttem, hogy 56-os cuccokból sokkal kevesebb van, mint 62-esekből .. sőt .. 56-os rugim össz-vissz 3 db van :?
És akkor tudtam írni egy listát, mit kell még vegyek .. ;)
Úgyhogy szerintem jó taktika azoknak, akik már vásárolgattak össze-vissza, de nem tudják, mi van és mi is kellene még :D :lol:

Kisfruzsi - Örülök, hogy tudod hasznosítani az ötletemet :D

Kép
szösszenet

Jah, és köszi az 56-osnál kisebb méretre a reagálásokat ..
Nem fogok venni ;)
Max. tényleg elmegy vmelyik családtagom, ha ilyesmire lenne szükség :)

Kép
szösszenet

Látom itt "kínozzátok" egymást a kajákkal. :lol: :lol:
Spenótot nem rég ettem, a pörkölt az mostanában nem nagyon csúszik, a gesztenyepürét nem szeretem, így engem most nem lehet kínozni. :lol: :lol:

Babyteve! Én köszönöm azt a linket, amit betettél. Úgy láttam mindent betartottam a májat kivéve. Erről nem tudtam. :oops:
De én még a majonézt is csak a boltból vettet ettem. Pedig mi imádjuk a kenyérre kenhető kikavart dolgokat (padlizsán, gomba, karfiol) és az úgy a legjobb, ha itthon készített majonézzel van. De most már kibírom ezt a kis időt. :? Én nem merem megenni ezeket. Jobban félek, mint amennyire kívánom. Lehet, ez a szerencsém. :?

Tényleg uh eső lesz itt hamarosan. Mi jövő héten pénteken megyünk. Mindenkinek a legjobbakat az uh-on! :)

Pumpóka! Hogy még kellemes meglepetés is éri az embert! De jó! Olyan ritkán van, hogy valamit rendelsz és többet kapsz érte.

Ma akartam kiváltani a várandós csomagom, de a Photo Hall-ban már elfogyott. :( Majd legközelebb, most nem akartam tovább járkálni, így is elfáradtam egy kicsit.
Szerintetek nem baj, hogy már kitöltöttem a kupont és a mai dátum lesz rajta? :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mamacka! A hivatáshoz: sokszor éreztem én is ezt, hogy felesleges, nem érdekli a gyerekeket az én lelkesedésem. De ilyenkor mindig akadt 1 gyerek (és az már úgy fel tudja dobni az ember napját), aki miatt azt mondtam, megérte. :)

Szösszenet! De jó, hogy gyorsan végeztél a fogorvosnál! Tudom, te sem mész szívesen, de túl vagy rajta! :D

Még annyi rucit kell vennünk! Én is írtam listát egy füzetbe és nagyon kevés van meg. De én 62-esből szándékozom többet venni pár db-al. Aztán majd meglátjuk meddig lesz jó az 56-os. Nem tudom, az az érzésem, hogy hosszú baba van a pocakomba. Már régóta egyszerre képes mindkét oldalamon boxolni. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Én is :wink:

Kép Kép
szõlõ

[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1zösszenet! De jó, hogy gyorsan végeztél a fogorvosnál! Tudom, te sem mész szívesen, de túl vagy rajta! :D

Jajj ne is mondd .. úgy rettegtem :oops: :oops:
Épp meséltem Szőlőnek, hogy Párom szolidaritásból eljött velem, mindketten bejelentkeztünk egy fog-átnézésre ..
Én 5 perc alatt végeztem, Lelkemnek meg betömtek egy ici-pici lyukat, amit még nem is érzett :lol: :lol: de úgy röhögtünk, hogy elvileg ő "csak" miattam jött el .. és mégis ő ült tovább a kínzó székben :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szegény :D Igazán önfeláldozó férj!! :lol: Megérdemel valami finom vacsit, amit ehet :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szössz, most nézem átugrott az utolsó előtti kockába a babád :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzegény :D Igazán önfeláldozó férj!! :lol: Megérdemel valami finom vacsit, amit ehet :lol:

amiNt csak nem tudok gépelni

Kép Kép
szõlõ

Igen-Igen .. én is most nézem ...
Hurráááá ... 8. hónapban vagyok ..
Milyen jól hangzik? NEM :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="szőlő"]S írta:szőlőzegény :D Igazán önfeláldozó férj!! :lol: Megérdemel valami finom vacsit, amit ehet :lol:

amiNt csak nem tudok gépelni

Megérdemel .. egyefene nem falom fel az összes tonhalat mire hazaér :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet! Hát, szegény párod így járt. :D Én is egyetértek Szőlővel. Megérdemel valami meglepetést ma este! :wink: :D

És grat. a 8. hónaphoz!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:52-kor.
Vendég

Nono,

lehet, hogy jót tenne ha elmennél Szonjával valami közös csajos programra...nem tudom igazán mire, de mondjuk sétálni, vagy babarucit venni...
Lehet, hogy feldobna téged is! De ez csak egy ötlet.....még gyerektelenül könnyen beszélek :oops:

KépKép
kisfruzsi

Nono, kitartás.... :(

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet üzeni hogy elfüstölt a gépe :o :shock: :? Reméli hogy nem komoly a baj, de ha nem lesz most pár napig akkor azért.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzösszenet üzeni hogy elfüstölt a gépe :o :shock: :? Reméli hogy nem komoly a baj, de ha nem lesz most pár napig akkor azért.

:shock: :shock:
akkor most biztos ilyen:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ercsi_3

Virág,Kamilla, Junag
nagyon sajnálom. Kitatás! Feküdjetek amennyit csak lehet és nem lesz semmi baj!!!

Mamacka,Én nem ügyeletesnél fogok szülni, de ha valamilyen oknál fogva mégis úgy alakul, akkor fizetni fogok az ügyeletesnek is, ha rendesen fog bánni velem. Nekem ez már annyira természetes.

Geni,
Édes a baba nagyon.

Pumpóka,
Az én Lilim is kisebb a koránál, de ez nem érdekel. Minden rendben van vele, és szépen fejlődik. A többi nem számít és nem bánom, ha nem fogja elérni a 3,5 kg-ot.

Gabo,
édes rucikat vettél. Jól láttam, hogy a Brendonban jártál? Némelyik nagyon ismerős :)

Az én vacsim palacsinta volt. :roll: :roll: Amióta babát várok, anyám minden héten csinál valami kedvencet.

Ja csatlakozni szeretnék a hétfői UH-sokhoz. Én is akkor megyek. :) :)

Kép
emi29

Annyit írtátok ezt a spenótot, én pedig imádom! Lehet, hogy holnapra azt főzök, köszi az ötletet :D A pörkölteket viszont nem annyira szeretem, ahogy a majonézt és a tiramisut sem. Nagyon válogatós vagyok, mi? Tegnap viszont sütöttem nagyon finom diós ischlert :lol:

Nono, te akkor már biztosan nagyon megedzőttél. Azért a kaját nem fogják nekem ágyba hozni, de ma tényleg nagyon jól kipihentem magam - ez az első fekvős napom. Egyébként én is nagyon fáradt voltam eddig is, így is, hogy nincs nagyobbik gyerek. Ha módom volt rá, simán aludtam egy nap 10-12 órát.

Szöszi, a 8. hónap már nagyon jól hangzik, gratula!

Kisfruzsi, az enyém tegnap épp keresztben (haránt) feküdt, én reménykedem még, hogy majd tudja mi a dolga, ha itt az ideje. Múltkor medencevégű volt, a 18. hetin pedig fejvégű - szóval tud mozogni.
Vendég

Mezsó, nem jelentkezett :( Remélem minden rendben vele.

Szöszkének gratula a 8. hónaphoz.

Nono Sajnálom. Mindig ilyen a lányod, vagy csak mostanában?

Kép
emi29

[quote="emi29"]
írta:
emi29Ja csatlakozni szeretnék a hétfői UH-sokhoz. Én is akkor megyek. :) :)

:D Na, micsoda beszámoló-dömping lesz itt hétfőn. :)

Hoztam egy képet :) Pihiztünk délután:

Kép

Kép Kép
szõlõ

Szőlő: itt is nagyon széééép! (tök jó a háttérben a kiságy, meg a bébi holmik!) Most dícsértem meg a blogodon is! :wink:

ercsi_3

Köszi Ercsi, pont most néztem :)

Kép Kép
szõlõ

Nono! Sajnálom. Próbálj meg pihenni amennyit csak tudsz, hanyagold egy kicsit a házimunkát. Nem baj, ha nem lesz meg minden azonnal. És egyetértek Kisfruzsival, keressetek a lányoddal valami programot. Pl. táncház, játszóház, egy gyermekeknek való előadás? Ahol Szonja egyedül is jól érzi magát, mert elszórakoztatják és te távolról figyeled, ott is tudsz pihenni egy kicsit.

Emi! Nem te írtad a múltkor is, hogy palacsintát ettél? :D Na ezt én is szívesen megenném. :lol: :lol:

Szőlő! Aranyos kiscipő! Nem esett le a hasadról pihi közben? Nekem néha úgy hullámzik ha így hanyat fekszem. :lol: Nemrég volt egy "bemutatója" picuromnak. :lol:

Szösszenet! Remélem hamar megjavítják a gépeteket. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet,
gratula a 8. hónaphoz! Tényleg nagyon jól hangzik! :lol:
sirkici

Sziasztok!

Visszaolvasni valahogy nincs kedvem...Bocsi mindenkitől.

Megvolt ma a nőgyógyászati vizsgálat...Nem estünk kétségbe,de beletörődtünk hogy mostantól húzós lesz a terhesség vége.

Doki szerint be kellene feküdjek a kórházba,de nem csak a tágulat a baj a veséjében.Elvittem neki a cukorszinteket amiket itthon méregettem,és nem tetszett neki,pedig egyik sem volt 7felett.Azt mondta hogy ő jobban szeretné ha 6alatt lenne...Pedig a cukorgondozós doki még azt mondta hogy oké,nincs baj a cukrommal jól reagálok a diétára.A nődokim szerint már esetleg inzulin kellene.

A baba hatalmas...azt mondta a doki,hogy valószínű a cukor miatt ekkora,de 32hetesen ez sok...szép dolog hogy ilyen nagy,de nem lenne szabad hogy ekkora legyen.A feje is nőtt még mindig. :shock: 30hetesen 88mm volt az átmérője,most 32hetesen 90mm. :shock: :shock: Fejvégű fekvésben van ismét. :) A lepényem is érettebb mint kellene,mert már kettes fokan érett!! :shock: 32hetesen még ez is korai,és szerinte ez is a cukor miatt van...A veséjének csak az egyik átmérőjét tudta megmérni,de már abból is látszik,hogy nőtt a vesetágulata is,mert ez az átmérő 30hetesen 11mm volt,most 2héttel később már 17. :(

Összességében véve azt mondta a doki,hogy nyugi nincs nagy baj,csak összejöttek a dolgok.Egy kicsi ez,egy kicsi az,egy kicsi amaz,csupa olyan probléma ami szoros odafigyelést igényel,és ezért kellene kórházba befeküdni.Holnap megyek cukorgondozóba,utána fel kell hívnom a nődokit mi volt,és annak a függvényében fog dönteni mi legyen a későbbiekben...

Lányok!Ha szeretnétek hogy szivárogtassam magamról a híreket,ha valakit érdekel :oops: :roll: akkor valaki priviben egy mobilszámot írhatna,hogy ha kórházba kerülünk akkor sms-ben tudjak szólni mi újság!!

Bocsi hogy ilyen hosszúra nyúltam. :oops:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó :( Sajnálom, azért jobb lenne ha nem kellene kórházba mennetek, de ha a Picurnak úgy jobb... Azért nagyon szorítok!!!!

Gumimaci, nem, éppen aludt a kis drága, úgyhogy nem rúgta le :D

Kép Kép
szõlõ

Mezsó,

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: