Sziasztok!
Anita, Dorkának boldog névnapot kívánunk mi is! Vigyázzatok a cipő orrára, mert a motor gyilkolja!!! Jó bulizást a farsangon!
Sensi! Gratula Anna első lépéseihez. Olyan drágák ilyenkor, ahogy togyognak.

Örülök, hogy sikerült a gyógyszert beadni neki, remélem, gyorsan meggyógyul. Neked sok-sok C-vitamin, hársfa tea! Ha időben elcsíped a betegséget, nem dönt le!
Jolka, gyors gyógyulást nektek is! Belegondolni is rossz, hogy két beteg gyerkőc mellett még Te is beteg vagy...
Ildikó! Kitartás!!! Arra gondolj, hogy már nincs annyi hátra, mint amennyin túl vagy!
Zsuzsi, örülök, hogy sikerült néhány görbe órát csapnod, és a fiúk is jól bírták nélküled! Csinálj ilyet máskor is!
Írok privit a pontok miatt.
Nálunk villanyszerelők dolgoznak, reggel óta itt vannak. Remélem, hamarosan végeznek, mert egy kicsit le akartam feküdni, amíg Csenge alszik, de egyre kevesebb rá az esélyem. Mert ugye még ki is kell utánuk takarítani...
Anyukámék tegnap hazamentek, mondjuk nem volt egyszerű a sztrájk miatt. Félútig elvitte őket Robi, tesóm addig eljött értük, és ott átszálltak.
Azért is nem jöttem tegnap du, mert anyósomék is itt voltak, és hát folyt a beszélgetés. Ritkán találkoznak, és ilyenkor lelőni sem lehet őket...
Friss kismamik, illetve akik még emlékeznek. Mikor kell elmenni az első vizsgálatra a nőgyógyászhoz? Én már nem emlékszem.
Betti