Timi, tündérMaja tündéri!
Kriszti, én Rókicától kértem tanácsot szopi és fejés ügyben, nagyon-nagyon aranyos és segitőkész. Elvileg naponta minimum 8x, de inkább 10x kell fejni, fél órát, vagy az utolsó csepptől számitva még 3-5 percet.
Én egyre lustább vagyok, nem vagyok valami kitartó

Ma még 1x se fejtem. Tegnap este se, mert ugye Panka egész este az ölemben aludt és félóránként nyugtatólag rácuppant a cicire. 11-kor már semmi kedvem nem volt még fejni is.
De egyébként is, mikor lelkes voltam még, akkor is csak 2x fejtem, a reggeli első után kb másfél órával, és az esti utolsó után 2 órával. A 2 bödönt félreértetted, én azt mondtam, hogy a cicim tellik meg 2x minden fejés alatt

Az nem jelent 2 bödönt, csak 2x érzem, hogy tele lesz és miután egyszer már kifogyott, újra elkezd spriccelni. Nagyon változó, hogy mennyi jön le, de átlagosan 90-100 körül. És igen, van, hogy 2 órával utána Pankának csak 70-80 marad.
Szóval ha adhatok tanácsot, és van időd, meg kitartásod, akkor legalább 1 hétig fejjél 8x naponta fél órát!
Hajni, Marci még mindig dögös pasi! És Lilla az alsó képen megint téged stiröl ennyire? Nagyon cuki!
Te viszont jó lestrapáltnak nézel ki, bocs, remélem nem sértődsz meg

A képen már beteg vagy?
Nem kényelmetlenek ezek a kapucnis felsők Lillának? Pankának is van néhány ilyen darabja, de sose adom rá, mert olyan szar lehet neki állandóan a kapucnin feküdni
Ja, Lactinához még annyit, hogy én szinte minimum szivóerőn fejek, csak a végén erősitem fel. Szerintem úgy jobb, bár az elején úgy tűnik, hogy gyenge, de nem! És érzésre is jobb.