A Plus pelusa (Bon Bini) csak akciósan volt 31 Ft/db...én éppen hétfőn jártam meg vele, vettem egy csomaggal, mert szombaton még akciósan láttam, hogy 31 Ft/db, aztán a pénztárnál derült ki, hogy vége az akciónak...
A Lidl egyik pelusa (a maxi méret 7-18 kg-ig zöld, és 14 db van benne), az jön ki 37 Ft-ra /db. Abból biztosan nincs újszülött méret, az első talán a 4-9 kilós. Újszülöttből szerintem a Babylove a legjobb, az kb. 25 Ft.
Gumimaci,
ezek szerint válaszolt a Minimanó...az én hordozómban sincs szűkítő (ez egy kb. 12 éves Maxi Cosi), nem is túl puha, egyáltalán nem olyan extra, mint amilyeneket manapság gyártanak, de nem volt vele baj egyik gyereknél sem, és csomószor kölcsönadtuk. Legalább 10 gyereket szolgált ki, most is úgy fogjuk valakitől visszakapni. Én vagy plédet, vagy összetekert pelust tettem a fejük köré, most pedig van egy babáknak való nyaktámasz (tudjátok, amilyet a felnőttek is használnak alváshoz, ha busszal utaznak), ennek felfújható a belseje, kívül pedig puha frottír. Ezt kanyarítom majd a kicsi feje köré (nem a nyakára, mielőtt megijedtek).
Szösszenet,
választottál már fotóst? Lehet, hogy írtál már róla, de nem tudok visszaolvasni.
Ne irigyeljetek nagyon, de a mai mérés szerint én eddig 7,5 kilót híztam
Aludjatok jól,
üdv,
Nuska+ (30+5)