Sziasztok!
Gyönyörűek a szüléstörténetek, és az a legszebb az egészben, hogy mindkettőtöknek nagyon jó élményként maradt meg, mégha rögös volt is az út! Főleg neked Pandi.
Ügyesek voltatok! Babócák pedig csodaszépek!!!
Ma voltam ASK-n, hát mondanom sem kell, egy élmény volt....
Úgy kezdődött, hogy bevérzett a méhszájam, ahogy a műszer odaért, de szerencsére a magzatvíz tök tiszta, Uh-t is csináltak, baba oké, magzatvíz mennyiség oké, kicsit meszesedik a lepény. Dokimat aggasztja picit, de szerintem csak túl alapos.
ASK után megnézett kézzel is, kicsit "megfeszegette" a méhszájat, de azt mondja, hogy még mindig egy ujjnyi, picit a vaskosságából kezdett engedni, de még nem az igazi.
Mindenesetre a végeredmény az lett, hogy jön belőlem a vér meg a barna folyás vegyesen, szóval tök jó
De én is abban bízom, hogy talán ez "használt" valamit, hátha a hétvégén mehetnénk....
Most többen is szültek már ASK után este vagy másnap itt a kórházban, talán nálam is beindul valami.
NST-n minden oké, mondjuk ezután az álomjó ASK vizsgálat után Lilike úgy döntött, hogy végigalussza, így csak nagy noszogatások árán sikerült kb. 6-ot mocorognia. Mondjuk elég felháborodott mocorgások voltak, gondolta, hogy hagyják már őt békén.
Szerencsére nem kell a 40. héttől befeküdnöm, meg is könnyebbültem, így legközelebb kedden megyek ASK-ra, amikor betöltöm a 40.-et, másnap valószínűleg NST, és így megy ez majd egy hétig.... a 41. hétig várnak, utána indítják.
Nagyon bízom benne, hogy ennyi idő elég lesz arra, hogy a kislányzónk magától beinduljon!
Most kb. 3 olyan anyukával is összefutottam, akikkel együtt jártunk NST-re, és mindegyik jóval túl van már a 40. héten és még nincs baba, vagy a 41.-en lett meg.
Úgy látszik mostanában lusták a babucik!
Egyébként szerintetek meddig normális a vérzés ASK után? mert mindig azt hiszem, hogy abbamaradt, aztán mindig jön egy újabb lötty...
Vikci!
Drukkolok, hogy neked is legyen már végre valami!!!
Hát szegény Verát nem irigylem.

De ha tényleg sok a rizikótényező, jobb ha megcsászározzák.
Nem próbálták neki indítani zselével vagy hüvelytablettával?
Pandi!
Azért elég érdekes, hogy az orvosod nem jelent meg....
Egyébként szóltak neki, és ennek ellenére nem ment be???
Most megyek, majd később még benézek!
Kata