A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Vali!
Intercontinentálba voltunk a Duna parton de 2 hete. Hármaska még 2007-es gyártmány :lol:
Ja! különben ezen az estén az volt az első dolgom, hogy a nőt aki az asztalhoz vezetett megkérdeztem, hogy hol a WC. Mondta menjek utána megmutatja. Megmutatta, erre mondtam, hogy köszi most nem kell. Nézett rám mint a hülyére. :shock: Kénytelen voltam elmondani, hogy terhes vagyok és pár kaja láttam már a torkomban a gyomrom. Hát erre még hülyébben nézett, hogy akkor minek megyünk vagyizni 18 ezerért ha ilyen rókázós vagyok. :D Hát most mit csináljak? Férjem ünnepelni akart. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!
Gratulálok!!!! :D Ha meg már tudjátok a nemét, akkor azért a nevekről még beszélgetünk.... :twisted:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Itt vagyok én is....
Csak gyorsan.
Hófordulosoknak Boldog Hófordulót
Szülinaposoknak Boldog Szülinapot
Az újaknak üdv itt nálunk

Nagyon fáradt vagyok mert Viktor nem alszik normálisan éjszaka :oops:
Kérem vissza az álommanokat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Betegeskedőknek+++++++++++++++++++++++
És egy kép a végére:
Kép
V

valentina

paklincs: Mikolt névről könyvben olvastunk, és van egy baráti házaspár, akiknél a kislányt így hívják, és elsőre nagyon megtetszett.
úgy néz ki, hogy a dobogó 3. helyére is lány állhat fel, neki jelenleg a Dóra név a befutó.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Na itt vagyok!!
Nem de nem a legjobb lelki állapotba!!!!Most úgytelítődött minden!!De már kibőgtem magam!!! :cry: :oops: Úgyhogy most már csak jobb lehet!!!!
Dóri,Dórák boldog névnapot!!!!!
Áronnak boldog hófordulót!!
Újaknak üdvözlet
Gyuzsó,
sajnálom MIcut!!!Gyógypussssszancsok
többiek?
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz!!!!!!!!!!!!jajdejó!!!!!!gratulálok!!!!! :D :D :D
és irigyellek :oops: :oops:
már én is úúúúúúúúúúgy várom.....
lányok küldjétek a gólyákat felém is!!!!mert eltévedtek a Dunakanyarban :D
Vendég

Biribon! nagyon csini kismama vagy!!! :D :D :D

Emano! még nem jött a postás :evil:

Kriszta??????
ANcsa???????
Lilluska!!!Dorottyát az Isten éltesse nagyon sokáig névnapja alkalmából!! Kép
Vendég

Veronikusz hatalmas gratula!

Annyira örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen elvetemült három gyerekes. Főleg az igen kicsiny korkülönbségre gondolok itt.

Rajtam még ma is meglepődnek, hogy 3 ekkorka gyerekem van. Főleg nem jószándék áll a kiváncsiskodás mögött.

Kb. az jön le, hogy a p..a aki potyogtatja a gyerekeket.
Még szerencse, hogy senkinek semmi köze a dologhoz.

Vendég

Gabi!
pont most akartam kérdezni!!! :D

emano/Andi
KépKép
emano

Vali: Akkor neked is ajaj......

Bár ahogy elnézem Kristófot, Briginek nem sok van hátra, hogy elbarikádozza a szobát :-))) Nagyon csini Kristóf popsija :-)))

Gabi: Én küldök felétek gólyát, remélem hamar fog kopogtatni...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Veronikusz!!!!!!!Ez nnnnaaaaaaaaaaaaaaaagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!
Gratula...nagyon kíváncsi vagyok a nemére.
12 hetesen nem akartok 4d-re menni????? Ott megmondják :D

Biribon!
Látom próbálnak elijeszteni Gozártól...
Sajnálom...
Én 5 éve ismerem és soha de soha nem volt semmi gondom vele...még kicsi sem.
Azt tudom, hogy amikor Borsa szűlt és akiről ő ír az igazából örülhet, hogy egyáltalán bement a doki hisz szülinapja volt és a szüleinél volt külföldön...na onnan jött hazafelé amikor berohant hozz meg hozzám is.
És persze azt is hozzátenném, hogy mindenki tudta, hogy elutazott és nem is értem, hogy nálam is minek hivogatták.
Sajnos Sípos doktor rendkívűl bunkó volt velem emiatt, hogy nem tudtuk elintézni a szülést pénteken mielött elutazott :shock:
Aztán még egyszer kétszer nekem esett, hogy neki fáj a dereka és inkább pihenne :shock:
Sajna Orsinál is találkoztam egy-két olyan dokival aki baromira nem foglalkozott a gondjaimmal, mert ugye nem az ő betege vagyok...
Mindenesetre egy valamit tudnod kell...Gozár doki hihetetlen szépen varr...mondák nekem a szülésznők Orsinál, hogy szerencsém van vele mert nem varr hanem hímez...mondjuk ez jó sokáig tart nála.
Sajnos Orsinál vágtak is meg repedtem is és tényleg a köv 3 nap iszonyú volt, pedig felszívódó varrataim voltak...amit szintén kiszedett mert úgy jobban gyógyúlnak a sebek...
Viszont én voltam az egyetlen az osztályon aki minden gond nélkűl más másnap reggel wcztem rendesen...

Bocsi hogy sok voltam, de nem szerettem én sem ha szülés elött pont valaki próbált elijeszteni...(de most nem akarok bántani senkit).
Az hogy mennyire fáj utána gátad nem attól függ sztem, hogy milyen varrat van bent...fontos, hogy mennyire repedtél mekkorát vágtak, stb...
A szülésznőm azt mondta Orsinál, hogy mivelelső így nem vállalja a gátvédelmet,de sztem van olyan szülésznő aki vállalja sztem elsőre is...és akkor nm kell varrni.
Rita!!!!! Lehet elsőre is gátvédelmet kérni????? Vagy inkább nem javasolt??????

Egyébként nagyon jó orvosok vannak a Kútvölgyiben ha másnál szülsz az sem gond...az idő nagyrészét a szülésznővel lesztek :D

Kép

Kép
cukipofa

Emano!!! megjött a posta!!!!!!!!!!!!! :D :D :D ÉS A NAgyCSOMAG!!!!!!!!MÉG jó hogya címed megvan,mert küldök neked (üres)cd-ket,mert ez így nagyon sok...és nehogymá ...szóval nagyon köszönöm!!!!!!!!!!nagyon aranyos vagy!!!!!!!de tényleg mondd h mivel tartozom???de a cd-ket küldöm....csak vennem kell ilyen buborékos borítékot :D :D :D :D
köszikösziköszi

Veronikusz!tényleg nagyon lapítottál az utóbbi időben... :D :D és már terveztétek?:Dvagy csak úgy megesett? :D mindenesetre nagy-nagy gratula!!!és mostmár azt a lestrapált gólyát írányitsd erre mifelénk :D :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a sok hiányolást, most itt vagyok, mert Lara alszik egy picit, és most itt rendezgetek!
:lol:

szóval bocsánat, de még mindig nem tudok a Tőlem megszokott mondon reagálni!

Mikoltnak nagyon nagyon boldog első szülinapot!
Mit kapott a kis hölgy?
Manóka hogy vagy???
Fotók???

Minden új arcot üdvözlök!

Adri,

azt én is olvastam, hogy visszaolvastál minket, az elejétől!
hú, hát az nem semmi le a kalappal.
Nagyon szépek a gyermekeid!!

Dóráknak és Dorottyáknak nagyon nagyon Boldog névnapot!!!

Veronikusz,
Te Drága nagy sumák!
most nem fogod elhinni, de hétvégén mentünk el az Inter előtt, és eszembe jutott az este, és az hogy VEronikusz lehet hogy babát vár!
és erre tessék jövök, és mit látok!!!
Úgy örülök,
És igyekszem egy Petyust álmodni Nektek!!!!
tiszta szívemből gratulálok.
Hát igaza volt Emesének, hiányzik neked már nagyon Gáborka!
hihi :lol:

ancsaboszi

szisztok, egykezes...
veronikusz :D

Gabi, mi mostegy darabig nem tervezünk, gólyáinkat átküldöm.

mtunde

bocs, nem akartam ijesztgetni Biribont a szülés előtt, azt hittem ez a fórum arra van, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat és nem arra, hogy mindenkit agyon dicsérjünk.

tény, hogy a mellettem fekvő láynt velem egy napon hazaengedték volna, de nem tudott hazamenni, mert hiába volt megbeszélve a 12 órai varratszedés, (csak emiatt jött volna be az orvos), egyeztették előre, de a dokija 1kor sem vette fel a telefont, nem érték el a nővérek sem, szegény lány tökre ki volt borulva, ment volna haza, így meg azt se tudta, mi lesz vele.

nem mellesleg, végig magánrendelésre járt. le voltam döbbenve, hgoy mennyi pénzt hagyott a dokinál a terhesgondozás alatt és a szülés után is. és a dokit pedig 4 nap alatt egyszer sem láttam a kórteremben a lánynál.

bocs, ha ijesztgetésnek hangzott, szerinem csak 1 db rossz tapasztalat, és hozzáteszem, hogy a kedvenc dokijainknak is vannak rossz napjai, én az enyémmel tökéletesen meg vagyok elégedve, mégis voltak alkalmak, amikor láttam rajta, hogy a háta közepére se kíván, menne már haza, vagy aludni, vagy mittudomén, fáradt, kialvatlan, stb, emberből vannak ők is. ezért kell, hogy többen is elmondjuk a véleményünket. örülök, ha másnak pozitív élményei vannak Róla.

Kép

Kép
zill

VERONIKUSZ... :lol: Most csak ennyi. Örülök.
vbea

Borsika,
Ja és még nem válaszoltam a kérdésedre,
Mona Lisa jut a képecskéről eszembe, szóval nekem az lettél! :lol:

Tényleg nagyon édes ruciba öltöztetik a Babókat, emlékszem, hogy engem ugye altattak, és csak pár órával később láthattam Larát, és akkor nyílt az ajtó és hoztak egy gyönyörű rózsaszín sapkás babát, és Ő volt az én kislányom. Hát nem is tudom, mit mondjak! És még sapkácska is volt rajta, és az tök jó, mert azt meg lehetett venni.

Biribon
Nagyon kis csini vagy!
Üdv köztünk.
Ki a dokid?
Tök jó ez a név?
Boribon után szabadon?

Kriszta,
Hol vagy??
Aggódom!

Cukorfalat,

Jó hogy jöttél már akartam emilt írni, hogy merre jársz!!!
Mert rég láttunk!
Hogy vagytok??

Eni,
Ez a fürcsis kép nagyon jó, még mindig!

Hanna,
Áron babának nagyon nagyon sok puszi hófordulója alkalmából!!!
Már elkezdtem írni, csak ez mostanában nem egyszerű :oops:

Emese,
Nem még nem aludtam ki magam, de azt hiszem nem is fogom.
Na én nem a lányom miatt, hanem a sok minden más miatt. :lol:
Mindig van jobb dolgom.

Nézd Lara sem tudja kialudni magát!

Kép

Tegnap úszni voltunk, így csak egyszer aludt, délután nem volt hajlandó, így elaludt vacsi közben!

Kis és Nagy Jankónak mennek a gyógypuszik

Jajj, Andi
:cry: Nagyon, nagyon sok gyógypuszi!!!
Remélem már jobban van a kislegény!!!!

Mni,
Nagyon drukkolunk értettek is!
Ki a dokid?

GyuzsóOsi nem jön be???
:cry:
Mennek a gyógypuszik
Olyan édes az új vonalzód!

Cukipofa
Tényleg Gozárnál szültél?
8)
És jártál a magánrendelésére is?

Zsófi?????

Na mennem kell,
ennyire futotta most.

szép napot!

puszika
Ancsa

ancsaboszi

Névnaposok boldog névnapot(Manóka pocaklakójának is :wink: ).

Andi,
:( :( Mi a tök van? Ne szomorkoggyá má'!!

Gabi,
Kép

Valentina,
Kép

Kép
Kép
paklincs

Ancsa,
ilyen partedlink nekünk is van. Meg asszem Andiéknak is. Legalábbis korábban megdicsértem valakiét, hogy milyen szép tiszta... :) Nem csodálom, hogy relax pózba beájul. Nekem is menne...Pláne, ha előtte megtömöd a hasamat.

Kép
Kép
paklincs

Gyuzsó!
Köszi :)

Dóri és Dorottya!

Boldog névnapot!!

Veronikusz!
Gratulálunk!!

Kép
tikó

Emese,
semmi csak a múlheti sokminden,meg a tegnapi doki!!
de már jobb a kedvem sétáltunk 1 nagyot :lol:
Nekünk van ien előkénk!!!
Jankók hogy vannak???

emano/Andi
KépKép
emano

Emese

tök jó az új vonalzó
de lehet csak nekem új!
:oops: :wink:

Rendesen ült benne, de aztán hogy elaludt eldöntöttem, mégiscsak kényelmesebb!!

ancsaboszi

Köszi Andi, Jankók alakulnak. Kakiállag még képlékeny(bocsánat), de más gond most nincs...Na ha jobb a kedv, akkor jóvanakko.

Ancsa,
hát igen...most már csak Neked új. :) Nem kéne annyit távolmaradni a Babanettől, meg Operabálokba járkálni... :wink: szépek vagytok a képeken. :)

Kép
Kép
paklincs

Ancsa!Igen, 5 éve hozzá járok...
Miért??????
Te is??????

Zill!
Bocs bocsi...nem akartam vitát indítani...
Egyébként én is magánrendelésre jártam, otthagytam nála kb. 70ezer forintot.
Merthogy elösször 12 hetesen mentem...azt mondta addig nem zargatja a bébit, mert kell a nyugi odabent :D
Mivel magánra jártam így azt mondta, hogy az ég világon nem fogad el semmit...
Mondjuk énadtam, mert tényleg nagyon rendi volt, de úgy mint egyes orvosok ott, hogy konkrétan közli mennyit kér olyan nem volt...
Mások meg 70 ezernél többet is otthagynak hálapénznek (legalábbis ezt hallottam, mondjuk az már nagyon sok, nem??????).

A kolleganőm is a kútvölgyiben szűlt két babát és ott konkrét tarifái voltak a dokijának:
terhesgondozás 7000 (korházban)
Szülés ügyeleti idejében 50ezer
Azon kívűl:70ezer
Hirtelen valamiért be kell jönni időközben 30ezer
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mondjuk nekem ez kicsit durva, vagy nem????????

Kép

Kép
cukipofa

Tünde,Paklincs! és mindenki aki küldi a gólyát, előre is köszönöm!!!remélem hamarosan ideér!!!! :D :D :D

MA kellett volna Encit vinnem a védőnőhöz,mert évente van valami vizsgálat (súly,cm stb) de ma találtam meg a "behívót" a postaládában, és ma 8ra kellett von menni, felhívtam h mi van...majd jövőhéten szerdán kell mennünk...ez a posta! pontos a kézbesítés :evil:
Vendég

Mára nem napsütést ígértek?????
ehelyett szutyi ködös idő van.......

nem baj ,csakazértis

Kép
Vendég

Veronikusz Hát ezért (is) voltál mostanában kevesebbet??? Nem akartad idő előtt elárulni!? :P :P :P
Tényleg kell Neked is egy kis tökös! Ha meg lány lesz apa felkötheti. Azt írtad a múltkor, hogy kifogytál a lánynevekből. Hát… Mi lesz veled picurka!?? Puszaaa :D :D :D :D :D

Zill, Veronikusz a felvetés nekem most pont aktuális. Napok óta az jár a fejemben, hogy írnék valamit de nem merem. Nem akarok senkinek ellentmondani, konfrontálódni. Nekem nem volt annyira idilli a kórházban töltött lét.
Félek, hogy a fejemet szeditek, de akkor is muszáj egyszer „kimondanom”.
Egyáltalán nem voltam/vagyok ennyire fanatikusan meghatódott ha a gyermekágyas „gondoskodás”-ra gondolok vissza.
Lehet azért, mert alapítványi 2 ágyas volt a szoba, meg meleg volt, meg… jóég tudja mi még.
De;
este fél8-kor kerültem ki a szobába, berendezkedtünk Rita és Peti segített, majd ők hazamentek. Kristóf aludt az inkubátorban, felkelteni nem akartam, meg otthagyni se, így 10-ig álltam felette és gyönyörködtem benne. Majd kivittem magammal a szobába. Ez volt péntek este és legközelebb hétfőn délelőtt a vizitkor jutott eszébe valakinek, hogy mi is vagyunk. Pedig lelkesen mentünk tiszta ágyneműért, hálóingért, lepedőért, köldök ápoló kencékért… meg időnként próbáltuk mérni is (én a semmit, mert tejci nuku). Viszont kicsit nyeglén közölte velem főorvos úr hétfőn (!) délelőtt, hogy „Ja, és el van törve a kulcscsontja, ugye tudja?!” Honnan a fenéből tudtam volna… Csak azt nem értettem, mi baja van a jobb cicimmel, miért nem akarja elfogadni… hát semmi, csak fájt a bal válla. Szopizni valóban nem tudtunk, egyikőnk se.
Viszont a szemem láttára kaptunk cumisüvegből cukros vizet.
Álltunk Ágival (szobatársnő) fél órát úgy a csecsemős szobában, hogy rajtunk kívül senki sem volt ott, csak a babák… A csecsemős nővért a szülőszobára hívták szüléshez. Persze mennie kellett, ez érthető, csak mi van ha valamelyik babával történik valami…
Na nem folytatom. Lehet, ezt se kellet volna… Azt pedig, hogy a segítséget kérni kell én nem tudtam. Mint ahogy azt se, hogy miben tudott volna nekem akkor segíteni valaki. Mert az, hogy zokogtam a kérdéstől, hogy”…és mit akar neki enni adni?” –haza szerettem volna jönni és erre ez volt a válasz, nem annyira volt segítség. Rita este azt se tudta, hogy mivel vigasztaljon.
Így nagy boldogan kedden reggel összepakoltunk és egy tápszerrecepttel a táskában hazajöttünk.
Majd 3 hét múlva 2 diónyi csomóval a ciciben tejlázasan visszamentünk Böbéhez, aki megmutatta, hogyan kell szoptatni. Sose köszöntem meg neki.
Tehát most KÖSZÖNÖM! Pocakosok szopis tanácsért keressétek Böbét!

És most reszketve, de bátor vagyok és ezt elküldöm.
Ha azt mondjátok ne jöjjek többet… hiányozni fogtok. :oops: :oops:

Kép
vkbrigi

Cukipofa,

nem, nem én is ugyanoda jártam magánra,
de nem hozzá, hanem a másik doktorbácsihoz!
csak amikor nem volt a dokibácsink, Ő vigyázott ránk.
:wink:

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Gabi,

jó ez a kép nagyon!

Látom nagyon kis türelmetlen vagy, múltkor a havat sietetted, most meg a jó időt!

Természetesen, ha látom errefelé cirkálni a nagy fehér hosszú lábú madarat majd mutatom neki az írányt :wink:

Mit főztetek ma?

képzeljétek csináltam répás nokedlit Larának, vagyis neki lett csak mert kevés volt a répa és a liszt itthon(hétvégi 3 süti mind megette, na meg előtte) ! :lol: Nekünk maradt a tiszta tészta
Szóval nagyon bejött neki!
Úgy látszik amiben fhagyma van, az nagyon ízlik neki.
és csináltam hozzá csirkepörit, és hát azt is imádta, de hát ez nem újdonság, mert sok hús volt benne! :lol:
VAcsira még nem tudom mit kap a kis hölgy, tegnap melegszendvicset evett!
Magunknak viszont vettem Camambert-et vacsira.

Na mikor írjuk a szakácskönyvet?
ha valakinek van receptje küldheti, gyüjtöm, és ha sok összejött megdumáljuk.

ancsaboszi

Ja Brigi!!!!!!

Senki nem fog elzavarni...ügyi vagy, hogy végre kiírtad magadból...

Figyu!
Én csak második gyermekesként mertem bevállalni az alapítványi szobát.
Én egy ágyasba mentem és csak azért mert Orsi minden nap jött kétszer is és a másik osztálytra nem jöhetett volna.
Nekem se jöttek ki...senki nem jött. Én mentem.
Mentem ha valami elfogyott, mentem vizitre, mentem este fürdetni.
De első babásnak ez nem pont jó megoldás hiszen oda tényleg nem járkálnak.
Többek között sztem ezért is ilyenek ezek a szobák, mert ott nem "zavarnak". Vagy nem tudom...az tény, hogy ha az osztályon vagy ott többett foglalkoznak Veletek.
De nekem pl ez volt jó...én ezt akartam. Bármikor jöhetett a férjem, lányom.
Csak a dokim járt be hozzám, meg akinél szűltem az a doki. Ja és egyik reggel jöttek vért venni is.
De nekem már rutinosan ment a szoptatás, Dani már másnap 40-50eket szopizott, így nem is kellett ránk nagyon figyelni.
Tudtam tisztába tenni is rögtön, De amikor órákon át sírt akkor viszont kimentem, hogy csináljanak már valamit és alávetették egy kiadós babamasszázsnak.
Így kijött amitől fájt és visszahozták békésen aludva.
Cukros vizet nem is adnak, nem????? Sima vizet kaptunk!!!! Mi legalábbis...
Csecsemőknél én is voltam úgy, hogy senki nem volt ott, ráadásúl Dani épp nyakig összeszerta magát és nem tudtam, hól vannak a ruhák...így hát bekopogtam a gyerekorvosnak és ő megmutatta a rucikat és még válogathattam is :D
Ha előre szólsz (vagy szóltál is, nem tudom) akkor én biztos lebeszéltelek volna arról a szobáról ,mert az osztályon tényleg több a segítség...
És az orvososd???????? Ő hól volt a pár napban???????
Tényleg sajnálom, hogy nem éreztétek jól magatokat :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
cukipofa

Ancsa!

Én is Sándoros voltam...nála kezdtem ifjú tiniként :D
AMár ismertem Gozárt , de amikor Orsival tehes lettem és január 18ra lettem kiírva ő meg 16. jött vissza a nyaralásból így végleg Gozárhoz kerűltem :D
De nagyon rendi mindkettő, sztem :D

Kép

Kép
cukipofa

Ancsa
Köszi! :lol:

Paklincs
Nagyon jó a kép, írtam privit is, megkaptad? :D

Andi, Gabi
Nektek is írtam néhány napja. Nem kaptátok meg? Csak mert nem reagáltatok rá. :oops:

Veronikusz
Gratula mégegyszer. :D :D :D

Ünneplőknek minden jót kívánunk!
Nem sorolom a neveket, mert tuti kihagynék valakit.

sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi

Boldog, boldog Balázs napot!!! És mellé még mindig megy a sok gyógypuszi, neked meg a pozitív energia!!!
Nekünk MClaren Triumph babakocsink van, és nagyon imádom nagyon könnyű, kicsik a kerekei, de mindenen úgy megy át mint a szélvész!!! És csak 5kg!!!

Nagyon jók a képek, olyan édes!!!

Az új vonalzó is szuper!!!

Tünde

Hogy vagytok?
Remélem rotyimanó rendszeres vendég!!!

Kicsit megkésve
ZÉNÓNAK boldog hófordulót!!

Gabi

És mit kapott a kis szülinapos a zsúron??
Nagyon jók a képek!!!
Volt nagy hancúr!!!

Cukipofa,
Annyira édes, ez a kiabálós történet!!! Szuper!! Olyan jó!!!
Imádom ezeket a storykat, még még!!!

És mi ez a dupla közönség a WC előtt? Hogy zajlik? Ott ülnek??? De édesek!!

GYuzsó
Hát Mica tud élni!!!
Meg tudom érteni! Lara meg a Riomare tonhalat kedveli!!!
Látom új vonalzó láz van!! Tök jó!!!

Látom torkos csüti senkit nem hozott lázba! :?:

Linocs,
Nagyon kis rendes vagy!
Tök jó a szobácskája Fruzsinak, én meg még mindig nem raktam fel róla képet, pedig már jó ideje készülök!! :oops:

Adri
Nem értem, miért irigykedsz a fodros ruhácskákra? Volt benne részed nem??? Még azért lehet rózsaszínt hordani! Vagy már nem akar, kész hölgy!!!

Memme drága
Sok, sok pozitív energia neked!!!

Brigi
Nagyon jól néz ki az a kenyér
TE sütötted???
Édes a kiskrapek!!

Vali,

Nagyon, nagyon szorítunk pénteken!!! Nem izgulni feleslegesen!! Nem lesz semmi baj!!!

Veronikusz,

Lara már tudja, hogy mi vár rá, hisz már pár órás kora óta szoktatjuk a géphez, és ez azóta sincs másként, és hát Ő lesz mindig az első számú modell!!! És már tényleg be tud ülni, és van hogy már kéri, hogy fotózzák!!!

Zsófi??
Ja síel, akkor megnyugodtam
Tényleg a másik szerintem Kriszta!!
Remélem.

Barbi

Örülök, hogy jól sikerült a buli, jól tetted hogy kikapcsolódtál!!!
Kérünk még képet!!!!
Hétfőn nem jöttök úszni? 4,30??? Gyertek!!!!
Képzeld Lara múlt héten megtanulta az alagutat és a palacsintát, és most is csinálták, sőt most Csillával is úszott.
Tök jó!!! Ti is???
Gyertek!!! Menjünk együtt!!!

Hát nekem is nagy csalódás volt, jó lenne ha már lefogynának, hogy jöhetnének a feleségek!!!

Deákék!!

Gyönyörűek a képek!!!
És azért jöttem ám, csak olvasni, de ezt a vonalzót meg kellett dicsérni!!
és továbbra is küldjük a gyógypuszikat!!!

Manóka,
Nagyon édesek a képek!!
És jó hogy van újra gépetek!!

Na elküldöm, megint hosszú lettem, és nem lesz aki elolvas!
:oops:

ancsaboszi

Cukipofa,

Ja, megéretem,
Hát én is izgultam, hogy hazaérjen! de hazaért!!!
És én nem cserélném, ezért is bele kell húzni majd!!!
remélem még egy két évig van!

ancsaboszi

Ha nem gond, akkor feltennék egy képet, a kisfiú az általam ajánlott Fp játékok terjesztőjének a kisfia, két nappal fiatalabb Laránál!
És hát imádja Larát!
azt hiszem.
:oops:

Az igazi vad szenvedély!!!!

Kép

ancsaboszi

Ancsa
Az irigykedés nem komoly, csak imádtam a lányomat piciként rózsaszín ruhácskákba öltöztetni. Már önálló nagylány és nem mindig egyezik az ízlésünk.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kép Micuval is jól érzem magam!

ancsaboszi

Sziasztok!

Láttom termeltek rendesen.
A képek nagyon jók.
Balázsnak utólag is Boldog Névnapot.

Steffi?
Gabboka?
Merci?
Remélem jól vagytok!
Kép
Kép
V

valentina

VAlentina! nagyon jók a képek!!!
Ancsa! szintén,de neked írtam mailt-is te kis bálkirálynő :D :D

Adri!!ne haragudj, akkor felületes voltam :oops: :oops: szánom-bánom...visszakeresem, vagy inkább írd le újra...lécccci
Apa megint fogdokinál, mi meg magunk, épp vacsiidő van.
megint megy mindenhova a virsli Kép
Vendég

Brigi! nem fogunk kiutálni innen... :lol: véleményt nyugodtan mondhatsz..azért vagyunk. Tényleg szívás,hogy külön szobába mentél.. tényleg jobb lett volna elsőbabánál,ha az osztályon vagy, mert szobatársak is segítettek volna, meg oda tényleg többször bemennek a csecsemősök is.stb. de a másodiknál majd rutinból menni fog a szopi is!!! :D Böbe is la leche ligás,tudom,nekem is ő segített.meg mindenki :lol: még bimbóizét is vennem kellett. annyira nem tudott szopni a drágám,meg a kórházban max.10.-20 gr szopott, de itthon már minden ment magától :lol:
Vendég

Adri! megtaláltam :D de inkább pihennem kellett volna, de ne tudd meg mi volt a buli után, a lufik nagy része még mindig megvan,itt rugdosom a nappaliban...maJD úgy kell kipukkasztanom őket h Enci ne vegye észre, és ne hiányolja :shock:
nem tudom h hozom össze?? 8)

Kriszta?????
Lilluska?????
Merci??Zsófi (sielsz?)Gabbóka?Linocs?Monácska?Tiko??Vica??stb
Vendég

Sziasztok!

Brigi hozzászólásán felbuzdulva én is mondanék valamit. Én hajnalan szültem, a 2 óra letelte után elvitték a gyereket, betették az inkubátorba, aztán valamikor reggel hozták, mert felkelt, a csecsemős nővér mellém fektete szopizni, de semmit nem mondott el, hogy mit és hogy csináljak. De nem volt baj, mert a szobatársaim tudtak segíteni. Aztán délelőtt jöttek, hogy vigyük vizitre a babákat, kérdeztem, hogy én is? Mivel ugye aznap hajnalban született, mondták,hogy igen. Mondom jó, de segítsen már, mert azt sem tudom, hogy emeljem fel az ágyamról és tegyem bele a kiskocsiba. Fogta a nővér bettete és kész, semmit nem mondott. Aztán a szobatársaim mondták, hogy fogjam meg, tartsam a fejét stb...
Ettől függetlenül volt pozítiv élményem is....

Viszont én úgy érzem, hogy a babaápolásban a legtöbbet a szülésznőm, Rita és a szobatársaim segítettek....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gabi: Én sima szobában voltam, ettől függetelenül egyszer sem jöttek be hozzám, sőt csak akkor segítettek, ha kérdeztem valamit!! Volt olyan nővér, aki csak "kutyafuttában" válaszolt :-(( Persze megértem, mert csak mindig 1 nővér volt szolgálatban.
A szobatársaim mondták is, hogy 1-2 évvel ezelőtt a más volt a rendszer....

Remélem én sem leszek kiutálva......

KépKép

KépKép
cukorfalat

Az kimaradt, hogy ettől függetlenül én csodás élményként éltem meg a szülést és remélem, hogy szülhetek még a Kútvölgyiben!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Na akkor én is írok,ami számomra furi volt
Ugye mi hétfőn éjfélkor beértünk,vajudás reggel fél9-9ig,aztán császár!!!Kitoltak a műtőből,be a szobába!a nővérke nagyon szuperül ellátott(Grazsina,így kell írni :oops: ?)Ezzel nem is volt baj!!!A dokim is
bejött megnézni,beszélgetni!!!
Hanem délután bejött a gyerekorvos,kérdezgetett vmiket(már nem emléxem :oops: ),majd megkérdezte,hogy hozzák-e ki Bali!!!!Hát mondtam,hogy ha lehet persze(ugye én úgy tudtam, hogy 24órán keresztül nem nagyon lehet mozogni,legalábbis fejet nem nagyon lehet emelni)!Kihozták az én drága Balimat és közölték,hogy akkor szoptassam meg,vagyis ugye meg kellett emelnem a fejem(nem 1x,nem2x)de nem mutatták meg,hogy hogy is kell!!!!!Aztán volt egy kis alacsony feketehajú csecsemős(a nevét sajnos nem tudom, de ő tartotta a gyerekágyas előadást).aki segített megmutatni a szoptatást , a fejést elméletben!És még sokmindenről beszélgettünk vele!
Mindezek ellenére jól éreztem magam,míg bennt voltunk!!

Vizit a 4 napban csak 1x volt!

emano/Andi
KépKép
emano

Hanna,
Áronnak Flórka küld egy cuppanósat hófordulója alkalmából!

Kép
Kép
paklincs

Emano: Grazyna-nak kell írni :lol: :lol: Egyébként szerintem csúcsszuper szülésznő!!!!!

Ancsa: Köszönöm a hiányolást!!!!

Na jó mostmár befejezem, mert sok leszek...

KépKép

KépKép
cukorfalat

hahó lányok,

én általában tudok mindent az osztályról. Arról is, hogy ki mit kap a kórháztól, azt is, hogy az orvosától mit kap. Itt dolgozunk, nem vagyunk vakok és tudjuk. Tehát újdonságokkal nem szolgáltatok. Csupán sajnálom azokat, akiknek nem úgy sikerült, mint ahogy azt elgondolták/eltervezték.
Hírem is van: a weblapunk első kezdeményeit feltettük a hálóra, de sajnos még csak a mozilla és az opera tudja kezelni illetve azok az internet-keresők, akik az ékezetes nevekkel elboldogulnak. De azért hajrá. Még nincsen készen, de elkezdtem tanulni, és amit ma csináltunk, azt azonnal felpakoltuk. www.szülésznő.hu egyébként.
Nem tudom, ki kérdezte, a gátvédelmet az elsőnél is lehet kérni, de az élet dönti el, hogy így lesz-e. Sok összetevője van, amit nem sorolnék, de általában törekszünk rá.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok Lányok!
Rövid leszek, mert mennem kell fürdetni …
Elnézést kérek, a lapításért és talán más szemmel néztek majd rám, ha elárulom, hogy eddig, összesen 5 ember tudott a dologról a FÉRJEMET ÉS ENGEM IS BELEÉRTVE. Az egyetlen élő nagyszülő (a papám) MÉG MINDIG NEM TUD RÓLA. Sajnos – nagy bánatomra – az engem való féltés miatt, ő nagyon ellenezte, hogy legyen nálunk Hármaska és még ma is megkaptam, hogy Szofi túl hamar született. :oops:
Még annyit, hogy tényleg elég nehéz helyzetben leszek, hisz a nevelőmamám és így vele együtt édesapám is, nyártól külföldre megy dolgozni röpke 3-4 évre, Hármaska pedig optimális esetben szeptember 18.-án érkezik. :oops:
A hírzárlatot csak a veletek való bensőséges helyzetre való tekintettel FELÉTEK oldottam csak fel. Mindenki más előtt továbbra is TITOK. Semmi kedvem elrontani az örömömet Cinicini-hez is hasonlóan, ilyenkor megjelenő jóakarókkal.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
Veronikusz: szívből gratulálok Hármaskához!!!!

Mikoltnak Boldog Születésnapot!

Áronnak Boldog Hófordulót!

Boldog Névnapot minden Dórának, Dorottyának, Pocakban és kint egyaránt! Manóka ugye tudod a Dóra név jelentését :wink:

Andi: most már jó kezekben van Balu hamar meggyógyul, pozitív energiákat küldünk és fel a fejjel!

Minden kép nagyon szuper, bocs, hogy nem sorolom fel, de tuti kimaradna valaki.

Kórházi napok: nekem teljesen jó volt, ahhoz képest, hogy kórházban van az ember. Én voltam a felkészítőkön és ott elmondták, hogy kérni és kérdezni kell, mert nem akarnak mindenkit zaklatni, mert sajnos sokszor megkapják a csecsemősök, hogy ezt már tudom, mert 2. gyerek vagy ilyesmi. Tehát inkább a háttérben vannak és segítenek, ha kérjük, meg ha látják, hogy gond van. Cukros víz nem volt, csak sima víz, az is csak bekészítve a kis kocsiba, mert bazi meleg volt. Nekem is ugye császár volt és kértem, amikor bevittek a szobába, hogy hozzák majd Tündét amikor csak jönni akar. És tényleg hozták 2 órán belül, majd utána is hozták még este és éjjel is. Nem kellett felemelni a fejem, segítettek a mellemre tenni a Manót, meg elvenni meg minden, szóval nagyon kedvesek voltak. A pelenkázást másnap egy elég gyorskezű csecsemős mutatta meg, így amikor váltás volt, kértem a másikat, hogy segítsen, mert nem igazán sikerült elsajátítani és ő nagyon kedvesen lassan megmutatta megint. Szóval nekem pozitív volt minden, mert ha kértem akkor segítettek. Egy negatív volt, hogy ugye császáros lévén én reggel felkeltem és zuhanyoztam és senki sem szólt, hogy pont akkor van a gyerekorvos, így az első vizitről lemaradtam... de utána már tudtam, hogy ilyen is van és mentem mindig.

Nagyon köszönöm a hófordulós köszöntéseket Tündérkém nevében és a névnapi megemlékezést, nagyon jól esett!

Ezt elküldöm és jövök az ígért fotóval.
Szép estét: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: