Sziasztok!
Rylie, szakdoga ügyben szolididarítok! Bár tegnap nem írtam, mert Anyukámnak közbejött vmi, és nem jött du a lányokhoz, de nem is lett volna hozzá sok agyam... Szal, lassan megy...
Nít, mi van Apjukotokkal? Én is azt httem, csak vmi sima influ, erre írod, hogy műtik.

+++++++++++++++++++!!!
Nuk, bakker ez mekkora gáz, de széf az kell a kórtermekbe, méghozzá sürgősen! Hát, sztem az fontosabb lenne, h ne kerüljön az ember ilyen helzyetbe. Emberi jogok sárba tiprása...
Réka kék-zöld foltjai, szegénykém, nagyon kemény lehet ez a dévény, de legalább látszik, h megéri! Tartsatok ki!!! +++++++++++!!!!! Lépegetés pedig szupeeeer!!!
Ancsi, nekem nem volt ilyenem, csak sima orrcsöpögés meg dugulás, az is csak az elsővel, és semmi sem segített rajta.
Gabi, nagyon a finisben vagy már!
Mi ma ringatón voltunk Bvel, nagyonagyon élvezte, az éneklést, mozgást és a gyerektársaságot is! Előtte elvittük Pt az oviba, B teljes természetességgel követte a nővérét be a csoportba (az óvónénik meg szokták engedni, h bemenjenek a kistesók egy kicsit, azért is, mert vszn oda fognak járni ők is). Aztán amyg szedegettem a babakocsiba borított kölesgolyókat, addig B a korlátba kapaszkodva elindult fölfelé a lépcsőn, vagy 5-6fokot fölment egyedül. Nem semmi, még csak most tanult meg járni. Eszméletlen iramot diktál jövésmenésben, szétpakolásban, mindenben...
Apanélküléiségnk miatt kicsit

, de már nincs sok hátra
Tegnapi névnapi köszöntéseket magamra vettem,mindenkinek köszi!
Szombaton börze az FMHban, én vszn megyek, kéne vennem Bnek egy kabátot. Jön még vki?