Josi! Nagyon szép formás Csilla, egyáltalán nem sovány, a nővére szintén nagyon szép kislány!!!

Az a piros, amit írsz, nem éranyajegy? Nem látszik rendesen a képen. Elvileg nem okozhat semmi gondot, több ismerős gyerekének is van, az egyik már 18 éves, neki a hasán volt elég nagy, de már nem látszik. A másik ismerősöm megmutatta sebésznek, mert náluk a száján van a kislánynak, az azért elég veszélyes hely, könnyen sérülhet, de őket is megnyugtatta. De ha jól tudom műtéttel le lehet szedni. És ha éranyajegy, akkor az nem méhen belüli fertőzés. Ha nagyon aggódsz vidd el egy sebészhez, hogy nézze meg.
Alvás: Mi sem aludtunk igazán az elmúlt néhány éjszaka

Most éjjel is fent volt Dominik, múlt éjjel meg éjfél és reggel fél hat között négyszer ébredt, de teával visszaaludt, most éjjel viszont úgy hadonászott, amikor teát akartam neki adni, és csak üvöltött. Aztán apja eldajkálta. Én ilyenkor nem igazán akarom dajkálni, mert nálam a szopit keresné, és már nem vagyok hajlandó éjjel szoptatni, most már jó ideje elmaradtak az éjszakai szopizások, nem akarom, hogy újra elkezdje. Lehet, hogy valaki most lehurrog ezért, de nekem már nagyon fárasztó éjjel szoptatni, nem igazán bírom.