Cukipofa!
OKÉ-OKÉ! Gyertek csak. Örülünk neki.

:D:D:D:D:D azért kb mikor lenne ez?
CUMI: az a helyzet, hogy a férjemnek telt be a pohár, hogy Kata alsó fogai már szinte fekszenek. Arról nem is beszélve, hogy már agyon vannak rágva és nem túl gusztusosak. Így nagyon aktuális volt. Én őszintén szólva nem mertem belekezdeni, mert Kata a nap 24 órájából 22 órát cumizik. Többet mint Szofi.

Így egyik este megbeszélték és nem adtuk oda. Férjem elment aludni én meg 23.30-ig altattam Katát

De nem azért mert követelte volna, csak folyton kérdezgette, (azóta is minden este) hogy miért nincs neki többet cumija. Még agykontrolloztam is a lányt. Na ez nagyon tetszett neki.

Van ui. az AK-ban egy olyan, hogy pihenőhely. Itt az ember könnyen megnyugszik és ellazul. Nekem ez egy fehér apró homokos, pálmafás tengerpart, kék tengerrel, lágy szellővel

Azóta este, mindig mondja, hogy mondjam el azt a „gondolj valami szépre”Úgyhogy azóta belátta, hogy ő már nagylány. JA! És mondtuk neki, hogy nem fog tetszeni a fiúknak. „milyen fiúknak nem fogok tetszeni?”

Szóval szerintem ez nem olyan, mint a pelenkáról való jobb megvárni vele a jobb időt. Csak sok türelmet, jó beszélőkét igényel és hát persze, hogy a gyerek már kellően érett legyen hozzá. A hiúságukra lehet hatni, meg hogy így nem kell fogorvoshoz menni, mert nem mennek tönkre a fogai. Tudom! NEM KÖNNYŰ! Kitartás!
MIKOLTNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!
Biribon!
Nagyon csinos vagy!
A kaja ehető, de ha csak azt fogod enni és nem hoznak akkor a küszöböt fogod rágni

Mi ezen röhögtünk a lányokkal a szobában, hogy vacsi után 1-2 órával sorra futottunk össze a hűtőnél

:D:D:D A szülés nagyon kiveszi az emberből az erőt. KELL A PÓTLÁS! Én felhívtam mindenkit, hogy jöjjön be megnézni, de SZIGORUAN CSAK KAJÁVAL JÖNÓHET!!!! És vigyél majd vizet magaddal, mert sokat fog kelleni inni a szopi miatt! Persze ezt később is bevihetik neked.
Neked eddig nem volt választott szülésznőm. Mind nagyon aranyos.
Elnézést kérek mindenkitől, de egy dolog azért van, amit megemlítenék. Nincs összhang a csecsemősök között!!!! az egyik így mondj hogy jó, a másik meg úgy. Mindegyik nagyon aranyos, de bizonyos dolgokat máshogy csinálnak. Konkrétumot most nem tudok írni, de emlékszem, hogy ez így volt. Volt pár anyuka akit kicsit megzavartak.
Borsika!
Terhesen fogyókúrára fogtak???? Ilyet még nem is hallottam!!!! Ilyen sokat híztál? Gondolom te nem terhességi diabéteszes vagy!
Gabi!
Kitartás! Nálunk Szofi zakkant meg!

DE NAGYON!!!!!!
Hanna!
Oké-oké! Rakok majd fel, de ma megyünk el itthonról. Majd talán holnap.
Emano!
Atya ég! Ez nagyon rosszul hangzik!

nagyon-nagyon sok gyógypuszi a fiúnak!!!!
Paklincs!
Szegény nagyfiú! Gyógyulgassatok mielőbb! Küldünk még egy csomó gyógypuszit! Férjednek is jobbulást!
Köszi a dicséretet! Tényleg nem volt egyszerű. Az én helyzetemben most meg pláne. De ez van! Én a végén már véreset hánytam. Bocsi!
A cumi téma nálatok még nagyon korai. Még nem hiszem, hogy megértené a megvonás okát.
Gyuzso!
Jaj Szegényke!!!! Jobbulást! Remélem csak átmeneti és holnapra már nem fog folyni! Fogacskákhoz kitartás!
Jelentem Szofi egyértelműen a stressztől volt fosos, mert 28 órára a bölcsis dolog után tök normálisat kakilt.

Szegény gyerek ebben is rám ütött.

Képzeljétek! Nekem az izgalomtól az első barátomnál még hőemelkedésem is volt.

Mindenki megsült a nyári melegben, engem meg rázott a hideg. Legalább volt miért melengetnie.

:D:D:D:D Ezóta már szerencsére javult a helyzet.
Ahogy írtam ma nem leszünk de majd jövök ha tudok! Bocsi ha valakit kihagytam! Így is sok lettem
Szép napot Mindenkinek!