A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó estét mindenkinek!

Most értem haza a melóból. :evil: Muszáj ledolgozni a sok lógást, mert így is rossz szemmel nézik.

Szóval először is: mindenkinek köszi a drukkokat! :)

Brummadzag! Az asszisztensnő neve Évi, de a telcsiszámát nem tudom.

Madrin! :( Sajnálom!

Velem a következő a helyzet: ma vagyok a ( antagonista) stimu 5. napján, egyébként a ciklus 8. napján.

Eredmények:
- méhnyálkahártya: 7.5 mm
- bal oldal: 4 db 9 mm-es tüszőcske
- jobb oldal : 1 db 18 (!) mm-es, 1 db 16 mm-es, 2 db 8 mm-es és egy nem jegyeztem meg mekkora :?

Szerintetek ez jó? Met végülis nem mondta a doki, hogy rossz lenne. Mától kapom az Orgalutrant és a Merionalt. Eddig csak a napi 150 egység Puregon volt.

Jól be is lilult a Puregon helye, amit persze már tucatszor beadtam. A másik kettőnek nyoma sincs. Jellemző :? Jól ki is van dudorodva. szerintetek hideg vagy melegborogatás a jó rá? Vagy hagyjam a francba. :?

Még egy kérdés, aztán eldugulok. A stimus lapon az van, hogy mátol kéne valami hüvelykrémet nyomni( Gynezol) , meg a férjemnek (!) 2X1 Cydanont. Volt valakinek már ilyen? Mi ugyan kiváltottuk, meg itthon is van, de a doki nem mondta, én meg elfelejtettem megkérdezni :? A gyógyszert nekem is kell szedni? Köszi előre is.
nellike

Natü!

Én a decához nem értek, mert nekem rövid protokollom van. És én is tapasztalatlan vagyok lombik ügyben:)
nellike

Madrin,
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nellike Neked csak a Gynazolt kell használnod, párodnak kell mától szedni a 2x1 tbl antibiotikumot. Hajrá tüszök++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Szia Natü!

Nekem is long protokolom volt.
A deca-t én reggel szúrtam. Mondta is az orvos, és így célszerű, mert a másik két szurit mindig este kell beadni.

Ha lenne még kérdésed nyugodtan tedd fel, bárki szívesen válaszol! :)
Sok sikert kívánok!

Nellike!

Ha a mai napnál van feltüntetve a hüvelykrém, és az antibiotikum akkor ma kell kezdeni.
A tablettákat csak a férjednek kell szedni.

Kép
nika28

Köszi :) Én is így gondoltam, de azért jobbnak láttam megkérdezni. :)

Akkor kezdjük ma! Aztán majd szerdán megkérdezem a dokit, hogyan tovább. Nektek is kellett mindkettőt?
nellike

Sziasztok,

Madrin,
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: A francba, pedig úúúgy drukkoltam!!! :roll:
Kép

Gil,
Hogy vagy drága? Igen, tudom, hogy aktívabb voltam régen, csak most annyira nincs mit írnom… És a más témákkal meg nem szeretnék senkit untatni, és amúgy sem olyan mozgalmas az életem :? Remélem 1-2 hónap múlva már értem izgultok (újra) :wink:

Nika drága,
Sajnálom a kezedet… de örülök, hogy azért már jobban vagy!

Krisztamili,
Köszönöm én is megvagyok. Torkom rendben teljesen :D Mennek ám a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Csibe,
Bizony-bizony, a siker nem ezen múlik, úgyhogy nincs mitől aggódnod! Örülök, hogy ezt a lombikot most jól viseled, drukkolok Neked nagyon! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Sok folyadék és fehérje, tudod :wink:
Kép

Krévi,
Sajnálom, hogy mensizni fogsz. Szerintem menjél nyugodtan gyerekkel!

Brumi,
Nekem szerintem ugyanolyan lesz mint múltkor, antagonista protokoll.
Kutyók jól vannak, bár most Vanda (a szökevény :D ) valószínű tüzel, vagy tüzelni fog, mert morog a többiekre :roll: Az új családtag (Rozi kutyó) teljesen beilleszkedett, jól elvannak a többiekkel :D Mancsom köszi jól van, bár most kicsit fáj, de hát ez kb. a tizede a korábbinak, ez már bőven belefér. Na meg mostanában nem is kímélem + megérzem az időváltozást, de hát tényleg semmi a régi állapothoz képest! :wink:

Nellike,

Igen, szerintem ezek jó eredmények! :D Nyugi, szólt volna a dokid, ha nem jó :wink: Ha a papíron van, akkor igen, kell a krém. A Gynazolt éjszkára kell használni, a férjed meg szedje csak a gyógyit, azért van, hogy ha bármi lappang benne, akkor ne legyen mire leszívásra, anyagleadásra mentek! Ezt csak neki kell szedni :wink:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Madrin!

Borzasztóan sajnálom!!!!!! Szegénykém! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem is tudok, mit írni! Annyira bíztam benne, hogy jó hírre jövök!

Kira?????

Mennem kell, majd holnap este írok!

Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Madrin!

Borzasztóan sajnálom, hogy most nem sikerült !
:( :( :(

deri
deri

Sziasztok!
Én gyorsan megjártam a BMC-t, mert el sem indultam. :) Megjött, úgyhogy nem akarok kétszer menni feleslegesen. Megyek mensi 3.napján uh-ra és azért viszek tesztelni valót is! :)
Krisztamili!
Nagyon-nagyon nagy gratula Neked! Biztos minden oké lesz az uh-on is! :D
Madrin!
Nagyon sajnálom! :cry: De gondolom a sok"sajnálommal" már tele van a padlásod, úgyhogy legközelebb már gratulációkat fogod gyűjteni! :wink:
kira76

Sziasztok,
Kép

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Jó reggelt!

Rég voltam! Most sincs időm mindent visszaolvasni :(

Krisztamilli!
Hatalmas gratula! Annyira jó! Gondolom még fel sem fogod! :wink:

Madrin
:cry:

Csibe
Gratulálok a csibecsapathoz :wink:
Drukkolok nagyon!

Nika
:shock: nem vagy semmi! :roll: Borogatás nem rossz, de lehet nem ártana egy rötgen!

Drukk mindenkinek akinek kell!
Remélem este lesz időm visszaolvasni, és írni rendesen!

Törpe

Kép
törpehzs

Mindenkinek szép napot!

Nellike
Szupi eredmények,csak így tovább :D

Natü
A Decát reggel a többit pedig este kell beadni a köldöködtől lefelé kb.1 cm-es sávban.Mindig úgy add hogy egyiknap a jobb oldalra másiknap a bal oldalra 45 fokos szögben.De a Bmc-ben a laboros lányok megmutatják neked!Ezek szerint Long protokolod lesz!
Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel szívesen válaszolunk!

Kíra
Sajnálom,hogy nem sikerül,de örülök hogy máris kezded a következőt!
gabicsibe

Kép

Anett,Bessy
Merre vagytok?Mi volt tegnap a Bmc-ben????

Natü
Ha szeretnél bekerülni a táblázatba csak szólj!
gabicsibe

Jó reggelt Lánykák!

Madrin,

Basszus nem hiszem el, pedig én már annyira biztos voltam benne. Azt hittem te folytatod a megtört negatív szériát. Nagy ölelés neked drága.
Ezeket a vizsgálatokat te kérted a dokitól, vagy ő ajánlotta egyenesen?

Miért kell ezeket megcsináltatni? Mindenkinek kellenek ilyen vizsgálatok akinek mondjuk x beavatkozás lombik nem sikerül. Tegnap láttam egy műsort a Czeizellel, és beszéltek a géndiagnosztikáról meg az immunológiai meddőségről, és arra gondoltam ezt a géndiagnosztikai vizsgálatot én is megcsináltatnám. Az istenhegyibe ehhez beutaló kell vagy én felhívhatom őket és kérhetek időpontot? Bármikor lehet menni vagy itt is adott egy ciklusnap?
Nem tudjátok hol lehet olyan vizsgálatot csináltatni, ahol az immunológiai meddőséget vizsgálják. Mert hallottam, hogy az első pár hetes vetélések hátterében vagy a sárgatest elégtelenség vagy kromoszómarendellenesség vagy ez az immunológiai összeférhetetlenség áll. Szeretnék én is kizárni egy pár dolgot.
Meg annyira szöget ütött valami a fejembe: szóval elvileg asszem nálunk van egy kis gond ugyebár a tüszőrepedéssel, ezért ez a sárgatest hormon felel, illetve ha már összejön a baba, akkor 3 hónapig amíg a méhlepény át nem veszi a szerepet addig ez tartja meg a terhességet. Ok. Mondjuk sikerül lombik inszem akkor adnak olyan gyógyit pláne az én esetemben a beavatkozás után? Erre automatice figylenek? Tudom az utro erre van, de az progeszteron. Na ha már itt tartunk, tuti hogy egyet se fogok kihagyni, mert azt mondják már ha egy nap kimarad akkor elmehet a baba.

Meg mégegy: Gynevac injekcióhoz hogy lehet hozzájutni? A fertőzéseim miatt szeretném, állítólag csökkenti a vetélést és a koraszülések számát.

Velem annyi van, hogy még mindig itthon nyomom az ágyat, de holnap már megyek dolgozni. Ja és 3-4 napja barnázom még mindig semmi pedig menni kéne vissza hogy kezdhessünk. Na ezt nem azért írtam hogy bármibe is beleéjétek magatokat, mert velem spontán csodák nem történnek, hanem hogy ez a sok infulenza gyógyi meg a gombaölő szarok biztos jól megkevertek.

Amúgy a gombira én is Gynazolt kapok mindig valaki írta és nagyon jó 1 nap alatt elmúlnak a tüneteim. Amúgy tényleg remélem elmúltak, mert semmi panaszom nincs.
vic12

Vic.,

Miharabbi gyógyulást kívánok.

Több lombikos lánnyal beszélgettem, aki azt hitte, hogy nem sikerült a lombik ezért abbahagyták az utrot és a szurit is több napra, és amikor kiderült, hogy sikerült, akkor azonnal elkezték újból használni, nem lett belőle gondjuk ( szerencséjük is volt, pedig 3x3 utrot, 2a progiszurit nyomtak) Tüszőrepesztés után Neked megtörténik a tüszőrepedés, akkor onnantól fogva termelődik a progeszteron is, tehát a hormonháztartásod nem lesz felboritva túlzottan (nem úgy mint lombik esetén), tehát Te magad a saját szervezeted is előállítja a számára szükséges progit, de azért oda kell figyelni a rendszeres használatra!! Tüszőrepedés után alakul ki a sárgatest, ami termeli a progeszteront.
Ja progi ügyben még azt akartam irni, hogy Mo-ra jellemző ez a tulzott progopótlás. Angol oldalakat nézegetve, lombik után max. 3-1x utrot irnak fel.
Barátném is megcsináltatta az összes immunológiai vizsgálatot. Czeizer doktorhoz járt. Ha érdekel priviben irok róla többet.
Gynevac injekciót a háziorvosod is felirhatja.

Kép

csibe
csibe32

Köszi LÁnyok,
azt hitem ma jobb lesz de nem túlzottan, annyira szar megint felveni a régi kerékvágást...
Nem így képzeltem na mindegy, kicsit most motiválatlan vagyok.
Ezeket vizsgálatokat se most fogom megcsináltatni mert pénz az most nincs rá :(
MAx a hysterot, bár várnom kell egy hónapot minimum mert pihenni kell a szervezetnek.
Végülis nem is emlékszem hoyg ki mondta hogy menjek tovvább arra emllékszem hoyg mondtam hogy nem akarok neki futni újra a 3.nak addig amíg nem tudunk kicsit többet minek? MI változik 3 hónap múlva? Endomat megműtötték az már nem akadály, petesejtem volt, spermák okék, összejöttek szépen osztódtak, utána van valami galiba...
Párom azt szeretné ha nem találnának semmit én meg az hogy igen találjanak de csak olyat amit lehet kezelni :) :)

Valaki tudja hogy inzulin rezisztencia vizsgálatot hol lehet csinálni meg ezt a Leiden mutációt? NEm akarok a BMC-be szólni nehogy túl okosnak tűnjek megint...

Köszi
madrin

Sziasztok!

Nem vesztem el.... Pár nappal ezelőtt már jönni szerettem volna, de úgy felmérgeltem magam egy-két hsz-en, hogy elment a kedvem. Most meg időm van kevesebb.... :oops: :oops:

Vic, az egyik barátnőm épp most ment el immunológiai vérvételre, ezért tőle tudom, hogy a Szabolcs utcából a volt MÁV kórház területére költözött a labor, ahol ezt megcsinálják. Szegénykém ott bolyongott vagy fél órát az épületben, mire megtalálta..... :roll: Konc doki küldte el, többszörös vetélés után. :cry:
Sárgatest hormon = progeszteron :wink:
A Gynevac injekció vényköteles, nőgyógyász vagy házidoki felírja. Itt találsz róla infókat: http://www.gynevac.hu
Drága, mielőbbi jobbulást Neked! Puszillak!

Pénteken sikeresen megjártam a BMC-t. Levették a véremet.... 8 kémcsőnyit (én valamiért 7-re emlékeztem)... :?
Volt ott egy középkorú, újgazdag roma pár. Élmény volt velük a reggel. Köhögtek, hörögtek, fröcsögtek.... Remélem, nem szedtem össze semmi bacit. Úgy sajnáltam a stimus csajokat körülöttem.... Mártika és Irénke le is szúrták őket, hogy miért nem maradtak otthon ilyen betegen. Lehettek volna tekintettel másokra. :evil:

BMC után a Szilágyi Erzsébet fasoron sétáltam, és képzeljétek, találkoztam egy mókussal :shock: Megállt előttem (kb. 1 méterre), és úgy vett szemügyre.... szájában egy dióval :lol: :lol: Tündér volt! Úgy megörültem neki. Egy ideig nézegettük egymást, utána felszaladt egy fára és onnan pillogott. Később eltűnt a park fái között.....

A BMC-be legközelebb 11-én megyünk, akkor lesz a többi vizsgálat mindkettőnknek.

Majd még jövök, addig is puszi!

Kép

KépKép
anett_1

Mandrin, Nekem BMC-ben csinálták meg az inzulin rez. vizsgálatot. Leident is meg lehet ott csináltatni. Inzulin rez. vizsgálatra körzeti is adhat beutalót. Leidenre is kérhetsz beutalót . Körzeti dokidnak kell irnia haematológiára beutalót, és lehetséges dg-ént a Leiden mutációt kell beleirnia.

Kép

csibe
csibe32

Madrin :cry: :cry: :cry: Nem tudok mást mondani, mint amit tegnap..... nagy ölelés!

Kép

KépKép
anett_1

Csibe, neked pedig hatalmas drukk hegyek!!!! :lol: Olyan ügyesek voltatok és vagytok.... nagyon remélem, hogy sikerül végre!

Milyen kis aktív vagy a napokban! :wink: Örülök! :D

Kép

KépKép
anett_1

Madrin bocsika, rosszul irtam eddig. a nevedet.

Anett nem semmi, hogy mennyi vért vettek le Töled :shock:

Kép

csibe
csibe32

Anett szeretnék kb. 9 hónapig ilyen aktív lenne :wink:. Szerintem most mindent megtettünk a párommal, amit megtehettünk saját baby ügyben, remélem sikerrel járunk. Ti mikor keztek?

Kép

csibe
csibe32

Csibe köszi, akkor ezek nem fizetősek ugye?
Akár megcsináljak a helyi SZTK-ban is?

Anett köszönöm, jól esett az sms-sed is :)
madrin

Csibe, igen.... jól megcsapoltak. :lol: De így legalább egy alkalommal letudtam az egészet (HIV, Hepat., nagylabor, hormonok stb.) :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Csibe, kívánom Neked, hogy így legyen! :D Jól áll! :wink:
Szerintem is megtettetek mindent az ügy érdekében, a többi már nem rajtatok áll! Reménykedjünk! Tudod, most Te lehetnél a mi kis "úttörőnk"...... sikerrel járnátok, mi meg szépen követnénk a jó példádat! :lol: Jó kis terv ez, nekem tetszik!

Mi még messze vagyunk.... :( Most volt a vérvétel, hétfőn nekem uh és nőgyógyászati vizsgálat (kenetlevételekkel egybekötve), a férjemnek spermateszt és vérvétel (HIV, Hepat., nagylabor, hormonok). Az eredmények március elejére elkészülnek, akkor kellene egy konzultáció. Számításaim szerint, ha minden rendben és indulhatunk, akkor talán március közepétől szúrhatom magam (feltéve, ha most is long protokollom lesz) és április közepén leszívás és beültetés.

Kép

KépKép
anett_1

Csibe!

Megköszönném, ha elküldenéd priviben a Czeizelest. Köszi.
Egyre inkább gondolkodom, hogy el kellene menni hozzá, hátha mond valami okosat.

A BMC-ben erre az inzulinreziszenciára meg arra a Leidenre a doki küld automatikusan vagy kérheted tőle. Azt se akarom, hogy azt higgye csak úgy követelem milyen vizsgálatok legyenek. _Meg túl okosnak se akarok látszani,nem szeretik ezt ott, ez olyan mintha nem bíznék bennük.

Amúgy megjött, holnap reggel randi a BMC-ben. Jön valaki? Kérlek nagyon drukkoljatok, hogy ezalkalommal ne jöjjön se ciszta se gomba, mégegy hónapot nem bírok ki.

Amúgy ennyit a spontán csodákról...... :roll: velem ez soha nem történik meg....és akármennyire szeretném elfogadni, nem megy és már megint türelmetlen vagyok.

Amúgy az itthonlétnek most annyi előnye van. hogy legalább intézem a lakáseladást és egy csomó ingatlanos céggel tudtam beszélni.
vic12

Madrin :wink: Puszi!

Na, megyek is. Úgy írogatok itt, mint akinek semmi dolga... :lol:
Pedig ide is van kb. két heti tartozásom... :oops: :oops:

Kép

KépKép
anett_1

Anett,

[quote]T írta:udod, most Te lehetnél a mi kis "úttörőnk"...... sikerrel járnátok, mi meg szépen követnénk a jó példádat! Laughing Jó kis terv ez, nekem tetszik!

Nekem is nagyon tetszik a terved :wink: :wink:

Lányok ezeket a vizsgálatokat sztk alapon is meg lehet csináltatni, csak a körzeti segítségét kell hozzá kérni (beutaló irása) vagy esetleg egy jó belgyógyász is tudd segíteni ez ügyben. Nem hinném, hogy elleneznék a BMC-ben ezek a vizsgálatok ottani elvégzését, ész érvekkel való alátámasztás után elbeszélgetve a doktorral, nem hinném, hogy negálnák ezeket. Végülis valamilyen szinten felháboritó, és remélem ez a tendencia változni fog, hogy nem teljesen kivizsgálva kezdenek bele a lombik kezelésbe. Tudok olyan intézetről, ahol alapvető hsg nélkül kezdtek bele az eljárásba. Szóval úgy tudom, hogy a Lombikbaby alapitvány harcol azért, hogy alapvizsgálatokba bekerüljenek az alap endokrinológiai (pajzsmirigy, inzuliszint) illetve az alap haematológiai kivizsgálás is. (Leiden, alvadológia) Vannak akik legyintenek erre, de például a magas inzulinszint akadályozza a petefészek normális müködését, ergo ez hat a méhre, méhnyálkahártyára....stb. Ja és ha ezek kiderülnek,hogy gond volt valamelyik értékkel akkor az is kiderül, hogy sok felesleges lombikot is csinálnak. Ismeretlen eredetű meddőség oki, az elöbb felsoroltak egyike szokott lenni.

Nézzétek meg ezt a bejátszást, ez is erről szól:

[url]http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=371561
[/url]

Kép

csibe
csibe32

Lányok, jó tudni ezekről a vizsgálatokról. Jól értem, ezeket nem végzik el a BMC-ben, de lehet kérni a háziorvostól ugye? Akkor én is elkezdem ezeket megcsináltatni.
krévi

Aki ma délután 12:31-kor küldött nekem privit, az küldje már át legyen szíves még egyszer! Sajnos arról csak értesítést kaptam.... az üzenet sehol :roll: Köszi!

Kép

KépKép
anett_1

LÁnyok

az egészségpénztárakról tudtok valamit vagyis ki melyiket ajánlaná ( tapasztalatok stb ) én az AXa-t néztem de sokan a Patikába lépnek be.
Most zaklatom a főnökömet hogy lépjünk be :)
madrin

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat. Én is reggel fogom akkor szúrni a Decát. Holnap kezdek.!!

Mi az a long protokol?

Köszi
Natü
natü

Sziasztok!

Madrin
Nagyon sajnálom!! :cry: :cry: :cry:

Nika
Jobbulást a kezednek! Flector kenőcs jó ilyenkor! :wink:

Nellike
Nagyon szépek a tüszőid! Csak így tovább!

Csibe
Nagyon drukkolok!++++++++++++ :wink: :D

Szóval, tegnap megvolt az első konzultáció. Nagyon kellemesen csalódtam mindenkiben. Végtelenül kedvesek, és közvetlenek voltak. Ami a legjobb hír, hogy elfogadták azokat a leleteket amiket vittünk, így csak a hiányzókat kell bepótolni. 19.-én megyünk és akkor apának meglesz a sperma vizsgálat (csak egy lesz, mert azzal fogják összehasonlítani amit vittünk), és vérlabor. Nekem is labor (HIV, Hepatitis), és nőgyógyászati kukucs (Clamidia, UH).
Képzeljétek, jövőhét keddre beszéltük meg az időpontot Irénkével, aztán csak itthon kaptam észbe, hogy jövőhéten mensis leszek :oops: :oops: Ma felhívtam őket, és pont Irénkével sikerült beszélnem -nagyon aranyos volt- és már át is rakot minket egy héttel későbbre. :D :D
Azért kértük keddre, mert mondta Szücs doktor, hogy minden kedden 14 órakor tartanak előadást, amire el kellene mennünk meghallgatni legalább egyszer. Így egyszerre meglesz minden. :D Ti már voltatok ezen az előadáson?

Ja, még azt mondta Szücs doki, hogy lehet, hogy már az UH után tudunk arról beszélni, hogy melyik protokollal indulunk. :D
Ez milyen ultrahang? Tudjátok, hogy itt mit néznek?
bessy76

Sziasztok Lányok!

Kira
Sajnálom nagyon!!!! :cry: :cry: Jó, hogy már a folytatáson ügyködsz!

Madrin
Elhiszem, hogy még ma se volt jobb! Ehhez nem lehet hozzászokni! Kitartás!!!

Csibe, Kata
Megy a drukk!!!

Érdekes, amiket a vizsgálatokról írtatok, engem is nagyon érdekel, mert szerintem se csinálnak meg mindent, ami kizárná az összes problémát! Nyugodtabb lennék, ha tudnám, mi okozza a gondot és esetleg még orvosolni is lehetne!

Na, a tegnapról! Szóval nem voltam jól de bementem, mert különben vissza kellett volna mennem a város másik végén lévő "házi" orvosomhoz. De a munkahelyemről már reggel haza akartak küldeni, olyan ramatyul voltam, és hát azért is mérgesek voltak, hogy megfertőzöm őket. De mondtam, ha bementem, már végigcsinálnom a napot, úgyis du van a doki, de megígértem, hogy elmegyek hozzá. Ott ültem több, mint egy órát.
Erre a doki megvizsgál, és közli, hogy ő is be szokott menni betegen, és ne legyek türelmetlen, még nem hatott az antibiotikum 3 után, majd most fog!!!!! Na, ilyet hallottatok már??? Egész nap fújom az orrom, nem dugul ki, több mint egy hete, iszonyúan köhögök, hőemelkedésem van. Kérdeztem, és ezekkel a tünetekkel mit csinájak, hogy elmúljanak? Percekig meleg sóterápiáról és infralámpáró magyarázott! Köszi! Ennyi vitamint, gyógyszert, gyógyteát még nem öntöttem magamba! A slusszpoén, hogy férjemmel jöttem haza, aki szintén beugrott az ő dokijához, végigvártam ott is másfél órát, férjem nem köhög, csak az orrát fújja és csak szerda óta. Hát persze, hogy őt szó nélkül kiírták, pedig fele ilyen beteg!!!!!!! Nyolc után hazaestem és őrjöngtem, ma minden kollégám kiakadt, mit keresek bent. Hozzáteszem több, mint két éve voltam betegállományban, ritkán vagyok beteg.

Bocsi, hogy hosszú voltam, és csak nyavalyogtam :oops: :oops: :oops:
Ne haragudjatok, inkább megyek is, mert most is szétvet a düh.

Puszi mindenkinek!

gil

Sziasztok!

Ma voltunk a BMC-ben. Nem lesz most beülti, mert nagyon vékony a mnyh. 6 mm.
Tüszőm ugyan van, egy 16-os.
Azt mondta a Szűcs, hogy ha ,egjön a mensim, utána a 4-5. napon menjek és kapok egy kis merionalt, hogy tudjon vastagodni a nyálkahártya.

Kép
nika28

Nika
Sajnálom!!!! :( :( Remélem, a következő ciklusban már minden oké lesz!

gil

Gil!

Nem semmi dokid van!!!
Elhiszem, hogy mérges vagy!

Én az enyémre nem panaszkodom, Ő szó nélkül kiír, és még azt is megkérdezi, hogy meddig szeretnék itthon maradni.
Már azt is lebeszéltem Vele, hogy a köv. beültinél elég, ha odatelefonálok.

Kép
nika28

Gil
Sajnálom,hogy ilyen bolond orvosod van!Köhögésre nekem a Suspensio Terpini kanalas jött be.Recept nélkül kapható,íze nem olyan jó de nekem 2-3nap alatt elmulasztja!( :oops: Öklendezésig szokott elfajulni :oops: )

Natü
A long prokolnál leállítják a saját hormonháztartásodat,erre van a Decapeptyl.2 hét múlva megnézik vérből a hormonszinteket és ha megfelelő akkor szokták elkezdeni a tüszőnövesztő szurikat adni,csinálnak majd uh-ot is hogy odabent is minden rendben van e.Innentől kezdve 2 naponta kell járni vérvételre és uh-ra,kb a 14. napon lesz a leszívás(Attól függ hogy reagál a szervezeted a szurikra).Nyugodtan kérdezz ha valami nem világos!

Nika
Sajnálom,hogy nem kezdhettek most,de gyorsan elrepül ez a pár hét!

Bessy
Ez az előadás valami új dolog lehet,mert én még nem hallottam róla(de lehet csak én vagyok tájékozatlan)Az uh hüvelyi és a tüszőket és a méhnyálkahártya vastagságát nézik.

Anett
Tudom,hogy nehéz kivárni azt a márciust,de legalább haladnak a dolgok és gyorsabban telik így az idő.

Madrin
Természetes,hogy még magad alatt vagy szép lenne ha egy nap alatt túl tennéd magad rajta!
Én az Axánál vagyok kicsit szigorúbb a többinél és még jutalékot is levon az én pénzemből nem is keveset!Én legszívesebben megszüntetném!Jól járjatok utána mielött beleugrotok bármibe!
gabicsibe

Sziasztok!

Bessy!

Mi is voltunk ilyen előadáson, már rögtön az első alkalommal amikor a BMC-be jártunk, nekünk azt mondták, hogy egyszer részt kell venni ezen, úgyhogy rögtön letudtuk.
Nagyjából 1 órás volt, Szűcs doki beszélt a a kezelések és beavatkozások folyamatáról,hogy mi mikor miért és hogyan zajlik.És persze várta a kérdéseket, ha valamit nem értett valaki. Szerintem hasznos volt, igy nem tűnik olyan ilyesztőnek az egész.

Gil!
Ez a háziorvos nem normális.... :shock:

Nika!
Kívánom, hogy gyorsan elszálljon ez a hónap, és jöjjön a beülti :)

deri
deri

bessy,
én jövő héten megyek első konzira. De nagyon bíztató, amit írtál, hogy mindenki nagyon kedves volt veled. Sokat kellett várni? Én is a Szűcs dokihoz szeretnék menni. Megkérdezték tőled, hogy kihez szeretnél, vagy aki éppen szabad volt, ahhoz osztottak be?

Nekem nincs semmilyen eredményem még. 19-én végeztek is a kivizsgálásokkal? Utána kezdhettek? Akkor ez nagyon hamar megy.
krévi

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, mert dolgozom.

Az összes Dórinak:

Kép

:D

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Érdekes nekem nem volt ilyen előadás, ez talán vmi új dolog, de nem is baj nem tud mindenki babanetezni :)

HA nincs ez a fórum talán a hsg-re se megyek el úgy paráztam, aztán nekem nem is volt semmi fájdalom pl..

Jó hogy van ez majd elmegyek legközelebb és felteszek majd egy-két kérdést :)
madrin

Anett most látom hoyg vmilyen hsz-en felhúztad magad ez publikus?
Szeretem a pletyiket :)

Nekünk is kell újra az összes vizsgálat mert több mint egyévesek :(
Ezek megint ilyen mensi 4 nap bla bla...
JA mert nem jön meg :shock: Mennyi idő után szokott általában megjöni, nekem múltkor az utro elhagyása után már másnap, most meg semmi.
JA egy pozitívum van melllem már nem fáj :)

Gil mi az hogy nem ír ki... komolyan mondom, sztem lehet jelezni a háziorvosi szolgálatnak, egyik másik tényleg kiskirálynak képzeli magát :twisted:
Az előző háziorvosom hálaisten nyugdíjba ment, egyszer lementem mert nagyon megfáztam szarul voltam, NAgy kelletlenül kérdezi hány napra írjon ki mondom nem kell szünet van ( isis voltam ) erre ő ja akkor jöjjön megvizsgálom :shock: :shock: :shock:

Nika sajnálom :( NEkem múltkor elég vékonyka volt beültikor de éppen elég hogy megcsinálják, de mit értem vele, majd ez gyógyi segít, méhpempőt nem szoktál szedni az is segít (állítólag )
madrin

Sziasztok!

Gil
Jobbulást kívánok! Jól értettem? Ki sem írt a doki? :shock: Ilyen betegen nem lehet dolgozni. :? :? Milyen orvos az ilyen??? Sok-sok méz, ha szereted :wink: és gőzölés

Gabicsibe
Azért csodálkoztam az UH-on, mert nem ciklus napjától függő. Kb. a tizedik napon leszek, valamit biztos látnak majd... :roll:

Nika
Sajnálom, hogy kimarad ez a hónap. :( Drukkolok a következőhöz! :wink:

Krévi
Várni elég sokat kellett, mert 12-13 óra között-re mentünk és 14-kor hívott be a doki. De nem volt vészes, mert lelkileg teljesen felkészültem a várakozásra, amiről a többiek meséltek. :wink: :D
Amikor felvették az adatokat, megkérdezték, hogy van-e konkrétan valaki, akihez mennénk. És mivel a fehévári nőgyogyim Szücs doktort ajánlotta, hozzá mentünk.
Igen eddig úgy néz ki (szerencsére, aminek nagyon örülünk), hogy 19.-én végzünk is a kivizsgálásokkal, mert elég sok leletet vittünk. Azért volt már ennyi eredményünk, mert készültünk a januári inszem-re, ami fehérváron lett volna, de sajnos tovább kellett lépnünk.

Deri
Kíváncsi vagyok erre az előadásra, utána biztos minden átláthatóbb. Gondolom ezért is csinálják. :roll: Szerintem érdemes meghallgatni.

Madrin
Egy év után újra előről??? :shock: Ez szörnyű :evil: Az még oké, hogy a sperma vizsgálatot meg a hormonokat meg kell ismételni, de a tüszőkukucsokat is??

Abban segítenétek, hogy az Istenhegyi klinika merre van? Ahová vinni kell a genetikai vizsgálatra a vért.
bessy76

Bessy 1,5 óra várakozás az semmi :)
Amikor stimu van akkor reggel leveszik a vért és dél körül van eredmény , sőt amikor a Konc tanárúr szabin volt volt hogy 2-kor is vártam arra hoyg megmondják a Puregon adagomat :)
A barátnőm a közelben dolgozott és rohan ide oda mert a cégnél nem tudták, running womannek hívták :)

Egyébként nem az a baj hoyg megint menni kell hanem az hogy megint milyen sokat kell menni :( NEkem kötelező havi ellenőrzésem van az endóm miatt mivel nem szedek most rá semmit esélyem van a kiújulásra de annyira szeretnénk spontán babát hoyg inkább bevállaltam ezt a rizikót...:(
Az Istenhegyi Klinikának van honlapja azon talán van térkép, ha kocsival vagytok a BMC-től nincs anniyra messze
madrin

Madrin
Köszi az infót.
Igen, munka mellett nem könnyű megoldani ezt a sok bejárást. Ezért is örültünk mi most annyira, hogy hamar lezavarjuk a vizsgálatokat. Mondjuk a stimu alatti ultrahangokat még nem tudom, hogy oldjuk meg...(ebből ugye több van?) meg ha egész délelőttöket kell várni, ahogy írod... Nekem sem tudják a munkahelyemen.
Ez a running woman tetszik :lol: :lol: :lol:
Az endo-ról nem tudok semmit :oops: de drukkolok a spontán babához! :wink:
bessy76

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen az eddigi információkat!

Gabicsibe, köszi a long protokol leírását.
Ma kezdtem a decával.

Lenne még kérdésem.
19-én kell mennem vérvételre és ultrahangra. Ekkor majd meg kell várnom a vérvétel eredményét és még aznap megmutatni a dokimnak?
Ettől függ majd, hogy mit kell szúrni és mennyit?

Köszönöm a válaszokat!

Ahogy számoltam és ha minden jól alakul, akkor márc. elején leszívás.

Üdv.
Natü
natü

Sziasztok!

Natü, ilyenkor reggel leveszik a vért, utána következik a hüvelyi uh. Majd dél körül kell visszamenni és a vérvétel eredményétől függően döntik el a szükséges szuri adagodat.

Bessy, Valóban nehéz megoldani munka mellett, főleg, ha titkolni is kell. Nekem szerencsém van a munkahelyemen, mert maximálisan tolerálják. Azért készülj fel rá, hogy a stimu alatt bizony lesz, hogy hetente 3x is el kell menned vérvételre és uh-ra, de ez abszolút a Te érdeked. Hallottam már olyat, hogy vidéki magán meddőségi kp-ba alig ellenőrizték a lányzót. Majd 3x is le kellett fújni a beültetést, mert túlstimulálták. Gondolom Neked se (és másnak se) hiányzik, hogy kifizess 100 ezreket, majd kidobd az ablakon azért, mert felületesek. Na, itt ez nem történhet meg.
süni76

Hahóóóó Mindenkinek!

Épp van egy szabad estém, gondoltam benézek, és végre rendesen visszaolvasok!

Anno belelendültem a februári találkozóba, engem még érdekelne, de látom azóta senki nem szervezkdett. Érdekes még?

Ha igen, akkor jó lenne, ha jeleznétek kinek melyik nap (péntek-szombat) a jó, illetve egy hétvégét is ki kellene szúrni!

Ha nem akkor feladom :lol:

Itt a lista, ami eddig összejött:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: