Huh - de régen jártam itt felétek. Pedig csak néhány nap telt el, de mi minden történt!!!!!!!!!!!!!!
Apacs - nagyon szép a pocakotok, gratulálok a sok-sok héthez, most aztán már bármikor kibújhatnak kis-apacsék odabentről. Biztosan nagyon ügyesek lesztek! Apás szülést terveztek?
Pandácska - óóóóóóóóóóóóóriási gratuláció! Vigyázzatok rá nagyon, tanítsátok szépre, jóra, óvjátok, szeretgessétek nagyon csöpp lányotokat!
Dezsi - rettentően sajnálom, de már most jó látni az erőt belőlet, hogy képes vagy a tervezgetésre. Így tovább!!!!!!!!!!
Csibe - az öf az örökbefogadást jelent? Mi is elindítottuk.....Ti már a környezettanulmánynál tartotok? Ügyesek vagytok! Ha lezajlott leírod milyen volt? Emellett 1000-rel drukkolok a pocaklakódnak!!!!!!!!!!!!!
Én nem híztam 4 hete egy grammot sem. Ma jól kikaptam a védőnőtől, s nem hiszi hogy a pocakom nőtt - pedig egészen jól láthatóan gömbölyödök egyre kerekebbre, nagyobbra (mint a répamesében). Eddig nem mértünk pocakkörfogatot (nem értem miért nem, ha nem hiszi....) mostantól szigorúan mérni kell azt is. Azt hittem megdicsér, hogy ügyesen tartom a súlyom, ehelyett megszidott......

+5 kg-nál tartok, és sohasem voltam vékony. No, holnap vizsgálat, ott biztosan megnézzük a babát is, ha ő nőtt (márpedig a mozgásából ítélve a lábai-kezei biztosan) akkor elfelejtem ezt az egész hülyeséget.