Majdnem ua., csak kicsit hi-tech-esebb.
Másmilyen a lába, van tartója, és pici aprósűgok még. Ami nem annyira lényeges szerintem.
Sofka
igen lemaradtál.
Nekem nincs férjem, párom stb... Gyerekem apja van.
myssnia
2003.09.03 21:12
2003.09.03 21:14
Szorítunk! Ja, most látom, hogy már túlvagytok. És milyen édesen alszik!
Épp csak Virágnak fájdult meg tőle a pocija.
Ünnepi túrógombóc? Az gyorsan megvan és finom is.
Nyami.
2003.09.03 21:18
Olyan béna vagyok. Holnap is jön faterom is. De azért edzek vezetéssel, és lehet, hogy...
2003.09.03 21:32
) 2003.09.03 21:38
2003.09.03 21:42
Megvagyok, csak nehezen. Nem könnyű két iskolás gyerekkel+elkapott a nátha keményen. Julka nem is kapott oltást tegnap miattam. A reggelek rohanósak, tegnap mind a kettőt én+Julka vittem, ma legalább Andrist az apja. Egy iskolába járnak, csak 2 külön épületbe, egymástól kb. 500 mre és egy forgalmas utcányira. Előkotortam az örökölt téli overált, reggel legegyszerűbb azt húzni Julkára.
Andrist 1 évesen szoktattam rá a cumira sk., amikor az utcán nyomtam a szájába, mert előszeretettel ette volna a csikkeket, azt meg már nem viselte el az érzékeny anyai lelkem
nálunk a rugi volt a nyerő járásig. van olyan, amelyiknek a lábfeje szűk a bokánál, nehezebb ráadni, de abból nem tud a lábfeje kibújni. Járástól kb. 2 éves korig a kantáros gatyók, mert a pocak nagy, a sima nadrág lecsúszik, ha meg szoros, akkor kényelmetlen.
nálunk is kész hiszti az öltöztetés, fel van háborodva, hogy mi ez? a csúcs a sapka, akkor kezdi a nagy ordibát.
mi kisbörzén vettünk Prima Pappat 25 ezerért. Nézted a babaszoba hírdetési oldalán?
Most még tornacuccba nevet varrok és megcsinálom a tízóraikat, mert reggel szörnyű sok időmet elveszi
2003.09.03 21:48
Kolping klassz hely, bar szerintem hosszu tavon uncsi lehet.
Kolping erre is jo volt, hogy megkostoltunk par tejpepet, uveges kajat stb. A MIldi alma-sutotok a kedvenc, ebbol elso nekifutasra lecsuszott egy egesz uveg! Az en nem evo fiam....

2003.09.03 22:05

Stramm srac!
Szerintem ne aggodj! Olyan hamar valtoznak!!! Jazi is egyik naprol a masikra tanult meg forogni, ulni. Szoval kis turelem, par nap es johetnek az ucsorgos Miki kepek!
Ma mar 1 oracskat ult foldhozragaszkodas nelkul. Szombaton meg nem indul az uszi, pedig azt hittem
Szoval kis joghurtot mikortol fogyaszthat szegeny ehenkorasz? Amugy a kiflicsucskot ugy fogyasztotta ma, mintha vilag eleteben ezt evett volna
Bulata nem jott be neki :0/ En is holnap indulok oszi sapeszt venni, nincs itthon olyan amelyik a fulet takarna. Na, csupa izgalmasakat irtam!

2003.09.03 22:21
Igy most nap kozben is setalunk, mert a levegozes tenyleg kell...
Nagyon ari! Most olvasom, hogy lazas. Petranal is igy volt, csak neki meg magasabbra ment a laza (39,1 popsiban), es o is nyoszorgott, annyira sajnaltam.
Viszont ami jo hir, hogy a 4hos oltasnal amikor hazaertunk, kapott 1/2 kupot (ugyanugy, mint a 3hosnal), es epp csak egy pici hoemelkedese volt. A kedve is jo volt, a laba sem fajt annyira.
Kivancsi leszek az 5hosra...
No para, nagyon ugyik vagytok, csinaljatok csak a tornat, es biztosan csupa jokat mondanak majd a kontrollon is!
Szivbol kivanom, hogy igy legyen!
), jo kis csendes utcacskaban, es ott olvasgatok, mig Petra szundizik.
Ma pedig a kertbe tettem ki egy szuk oracskara, na ez kevesbe tetszett a lanynak, de ez van.

Marmint nem rajta, hanem a megfogalmazason.
Teccett!
A tulajdonos meg mar ugy ul, mint a nagyok.
En megyek Petraval a C&A-ba holnap.
Gratula!
Es a Zulunak kuldott is nagggyon jo!
Jazi-vigyor nagyon aranyos.
2003.09.03 23:53
). Miki mostanában csak ordítva beszél, mintha nem is ismerné a normál hangerőt.
Persze, ha Zsuzsi véletlewnül el tud aludni, hát erre felkel.
2003.09.04 06:52
2003.09.04 08:13

Etetőszék-ügyben nem tudok segíteni
Mi örököltünk egyet.
De nem lehet, hogy pont a barack miatt aludt jól a kiskirályfi? Most nem azért, mert védeném a pasit, de lehet, hogy nem lőtt annyira mellé? Tök jó, hogy megint itt vagy!
Autózás miatt meg ne parázz! Gyakorlás nélkül még egy francia sem szerez rutint, pedig ők, mint tudjuk, tökéletesek 

(bocsi, de francia tulajú cégnél dolgoztam). Én mondjuk pont ezért vetem kocsit két éve, hogy ne a gyerekkel a hátam mögött tanulgassak, de neked szerintem érdemes lehet pár órát venni oktatótól újra, én is azt csináltam (8 évig nem vezettem a jogsiszerzés után). És az kicsit biztonságot ad. 2003.09.04 08:21
Akkor tudtal vegre egy rendesebbet aludni?
Ugyesek vagytok!
, talan nincs pikkelye. Akkor hagyjam a boret ugy, ahogy van? A filezesrol is ha tudnatok valamit irni, megkoszonnem...
(En ugy gondolom, hogy a hal hossztengelyere merolegesen kell a belsejetol a bore iranyaba valahogy bevagdalni (vagy epp a bore felol?), igy van? De milyen surun? Milyen melyen?) Lanyok, HELP, nem nagyon csinaltam meg halat... 2003.09.04 08:52
Jazi nagyon édes!
Úgy látszik vmi van a levegőben (bár látom, hogy nálatok más az ok.) Az én lányom is két napja kilenc-fél tíztől reggel hatig durmol. Csak a cicim nem tudja mi a fene történt, mert ő azért ugyanannyit termel, mint eddig...
A bőrét lehet hogy le tudod húzni sütés után? Legalábbis a pisztrángét tök jól lehet húzni olyankor.
Holnap izgis napunk lesz, megyek du beiratkozni és anyós fog vigyázni a gyerkőcre. Most azon izgulok, hogy mi lesz, ha nem tudok lefejni és hagyni nekik itthon tejcit. Igény szerint szoptatom és így szinte tervezhetetlen a napunk. Fagyasztott tejcibő szerintetek kaphat? És azt hogy kell kiolvasztani? 2003.09.04 09:09
(hogy nehogymánmutterdicsekegggy)és azóta is nyekereg.valami tényleg van a levegőben!!
és hogy menedzseled az apafia kapcsolatot???
, de hogy hol??
..yo, oké, mink a belvárosban lakunk, úgyhogy így könnyű.
. Mi is esedékesek vagyunk a 3 hós szurira, 2 hónál semmi, én még reménykedem
.
..Viráglány
2003.09.04 09:19
..
, és Bence nem irigy??? 2003.09.04 09:32
..
, és Bence nem irigy??? 2003.09.04 09:34
Body-ból a 62-eseket mostanság nőtte ki.
Én meg lerobbantam lábilag (később majd leírom) szal mégcsak vásárolni sem tudok menni. Meg kaptunk néhány klasszikus pulcsit is, amit a rugi fölé adok. Én nagyon szeretem, mert könnyen cserélhető, és ha van passzrész az alján (olyan mint csuklónál vagy nyaknál szokott lenni a melegítőkön), akkor még csak nem is csúszkál. És rendelkezünk még egyetlen darab harisnyanadrággal is
2003.09.04 09:40
2003.09.04 10:13
2003.09.04 10:26

Egy valag cucc nem volt rajta, főleg rugik.
Nem baj, jó lesz a huginak
Most látom az oltást nehezen viselte
Jobbulást szegénykének.
Éjszaka meg
De kitartás, majd megszokja! Mire meg hozzászokik, felejthetitek is el az egész torna-macerát, majd meglátod
De apa amúgy is kivágna a bodykkal együtt, jövő héten emiatt autózunk Ausztriába...

Eccer kéne nekik feszülő cicikkel feküdni (sőt aludni), kitörne a világháború
Pláne gyereket szülni
) 2003.09.04 10:28
Hasmenéses vírust is egyszer kaptunk el, mikor még pici volt és még nem volta földön és még mindnet sterilizáltam neki és a kuytával sem találkozott. Akkor bennem megdőlt minden addigi elva, zóta szabadon mozog. Sőt bevallom, még a kezét is csak akkor msoosm meg ha már nagyon feltünően össze nyalakodta őt a kuyta. 2003.09.04 11:28
Szerencsere neki nem muszaly.
Meg nem mertem megnezni az arat. Valaki tudja, hogy melyik jobb, a Brevi Dolce Vita, vagy a Peg Perego Prima Pappa? Most lattam elado hasznalt Brevit 22000-ert.

2003.09.04 12:02
).
2003.09.04 12:04
! 2003.09.04 12:57
Kevinnek meg úgyse kell masni a hajába.
Köszi a tejinfót.(A tejfagyi meg mégnagyobbaknak!
)
2003.09.04 13:30

Szuri
de a hobbiból köhécselés nálunk is megy. Olyankor én is mondogatom neki köhögve, hogy "ehhe, ehhe", akkor röhög
2003.09.04 14:03
2003.09.04 14:14
De most reszkessetek...
Tényleg, a Zsebi kor közeli babócák hogy állnak a nappali alvással, mert érzésem szerint Zsebusz már megint az orromnál fogva vezet?
Ő már csak 1x hajlandó napközben aludni, viszont amíg fent van, sokszor nyűgös, mert valszeg ez kevés neki. És megint rákapott a cipeltetésre

Nekem már herótom van tőle, hogy más a gyerek porszívó üzemmódján aggódik, én meg max a saját zoknimról takaríthatom a szöszt, mer a gyerek csak 1,5 méter magasból élvezi a világot
Szerintetek hagyjam a járókában vagy a szönyegen üvölteni??? Ja, és az sem számít neki, ha körülötte van mindenki...
Engedd el a füled mellet a súlygyarapodásra vonatkozó hülye megjegyzéseket, majd a 2. gyereknél meglátod, hogy az idegesítésen kívül semmi hasznuk nincs
Az én Timim is tök átlagosan fejlődött, mégis mindíg keveselték a súlyát, én meg tömtem (volna) bele a kaját, lett is egy rosszevő gyerekem...és ezen megint idegelhettem magam
De szerencsére már túlvagytok rajta. És Gyuri lelkivilágát nagyon megviselte?
Az én Zsebim se csinál még semmit, aggódjunk hát együtt
Az összebújós kép nagyon megható
Azért ne parázz a vezetéstől, inkább menj, mert csak így jössz bele
Engem ezekben a házi tipegőkben csak az zavar, hogy nem tartják eléggé a gyerek bokáját, ami az első években nagyon fontos. Lehet, hogy hülyeség, de én itthon magasszárú(Siesta) szandálban járatom Timit, ne legyen má akkora lúdtalpa, mint anyájának
Viszont én attól vagyok gondban, hogy Zsebire 74-es méretben csak napozóim vannak Timitől, ami kicsit gázos -20 fokban
Szóval megint vásárolhatok
, bár a férjem biztos azt javasolja majd, hogy hajtsuk vissza Timi 80-as szerkóit
A tornáért meg továbbra is öszinte csodálatom.
Viszont Zsebinek én most nem adattam be, no nem a pénz miatt, hanem mert nem akartam annyiszor összeszurkáltatni, és nem is járunk nagyon gyerekek/emberek közé...sajna
Gondoltam, elég lesz neki egy bökés 1 éves kora után, de elbizonytalanodtam ,amikor itt írta valaki, hogy ősszel és télen nagyobb a fertőzésveszély, bár akkor már elkéstem.
Én is úgy szerettem volna másodikra egy habzsolhápot, hogy ne kelljen mindíg izgulni a méreckedésnél, de úgy látszik, nem komálnak az égiek
Legalább nem kell fogyóznia majd Julcsinak felnőtt korában sem, nemúgy mint az én boszikáimnak.
Remélem, szuri utóhatások már elmúltak
Így legalább megtudtad, mit szeret enni Lackó
Kúszni, mászni esetleg járni a kantáros kord- vagy farmernacik kényelmetlenek, ugyanezek sima gumis derekú változatai meg a nagy babapocitól nehezen illeszthetők a gyerekre
2003.09.04 14:30

2003.09.04 14:46
ami a felöltöztetős képet illeti
.A mostani fotók is nagyon jók, aranyos
.
, nagyon aranyos a fotón . Védőnő
. Nálunk sem jobb a helyzet ilyen téren.
.
.
.
Én is kikapcsolódnéák már egy kicsit.
nem rossz.Zsanka nagyon édes
.
.
. 2003.09.04 14:51
Bar en a fogara fogom, remelem azert.
Hol turkalsz?
Olyan jo nezni, hogy megeszi amit kutymakolok neki
2003.09.04 15:09
(kinek jobban, kinek kevésbé, de tényleg kikopik vagy kihullik a hajacska)
. Lehet, hogy szülinapomra virág helyett baseball ütőt kérek, mert én hiába szólok nekik, de a páromtól félnek (de sajna csak este 8 körül ér ma haza). Megyek, mert Szandi fél tőlük
(az én gyomrom is össze van ugorva)
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint