A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Zorroné! Eszméletlen jó képek! Nagyon édi Beni baba!!! :D

Ollem ! Kitartás, gondolj arra, már nem sokáig tart, elköltöztök és nem kell elviselned!!!

Atizka! Nagyon cukipofi a kis Emma! Gratula hozzá! :)

Lituka! Szerintem mindkét táska jól néz ki! Nagyon hasznos dolog, nekünk "Gabi" márkájú :) volt, úgy kaptuk már használtan, de még mindig jó állapotú, most is fogom használni, bárhová mész, minden belefér!

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!

Visszaolvastam ahogy tudtam, de ma elég sz@r napom van, azért pár dologra reagálnék és "ömlesztve":

Furcsa anyósok, anyák :twisted: :evil: :twisted: Nagyon együttérzek veletek csajok. Néha még sírdogálok is azon amiket írtok :oops: :cry: ! Minden elismerésem a Tiétek! Nekem szerencsére nincsenek ilyen gondjaim sem anyuval, sem anyóssal... sőt, ahogy ezeket a gondokat olvasom rá kell jönnöm, hogy igazi angyalok...
Egyetértek a többiekkel: írjátok csak le ha úgy érzitek, ha már picit is segít rajtatok, már megérte!!!

Kevinszpésziéket személyesen ismerem, amint van róluk újabb infó átmásolom nektek is. (bár van, hogy babyteve megelőz az ikres topikból :P )Azt nem tudom most milyen súlyúak a babók, ha tudok kommunikálni a Katával megkérdezem.

Szabival, TB ellátásokkal, munkaügyi kérdésekkel...stb. kapcsolatban szívesen segítek bárkinek, de lehet, hogy egyből nem tudok reagálni, mert nem tudok gyakran jönni. (még dolgozok :( ) Ja, és sztem az nem kifogás egy HR-esnél, hogy sokat változnak a jogszabályok, ha vkinek ez a szakmája képben kell lennie! Gondolom ezt Tőletek is elvárják a munkahelyeteken a saját területeteken.

Biztos akartam még valamit, de most már nem jut eszembe...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi köszi a megértést és a segítséget!Én kérdeznék is hirtelen.Novemberben mentem férjhez de még most íratom át a papírokat.Az érdekelne h a munkahelyen a férjem is intézheti ezt vagy menjek be én?Csak mert egy helyen dolgozunk és így egyszerűbb ha ő elintézi.
Vendég

Szia Gitka!

Simán elintézheti a férjed is, sztem ez csupán az ügyintéző humánus hozzáállásán múlik. DE: a biztonság kedvéért írjatok egy meghatalmazást a férjednek, hogy a névátírás ügyében nevedben eljárjon.( személyi adatokkal, 2 tanúval) és vigye be a személyes papírkáid fénymásolatait. Így már nem lehet kifogásuk...

Üdv.!

És jó éjt minden babának és mamának! (megyek aludni, mert holnap munka... :? )

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Köszi Évi!Tudom már talán mindenki alszik de ha valaki itt lesz és tud még nekem segíteni akkor van még1 kérdés.
A jogsi átíratása névváltozás miatt mennyibe kerül?
Vendég

Több-babás mamik...Ti milyen mellszívót ajánlotok? Mire figyeljek oda, mi az ami felesleges vagy épp hogy nagyon szükséges. Tanácstalan vagyok, milyet lenne érdemes venni...?

amia

Nici - Köszi a kép-dícséretet :)

Lituka - Nekem az első táska tetszik .. de 10ezerért egyiket sem venném meg ..
Én 4ezer körül vettem a babakocsihoz illő tatyit ..

Babakocsi:

Kép

Pelenkázó táska:

Kép

Látom a hálóing kérdés folyamatosan téma :lol:
Én még nem adtam fel, hogy találjak hordhatót .. :D

Kép
szösszenet

Gitka

Vezető engedély cseréje
személyi adat megváltozása
miatt:
Az eljárás díja: 4.000 Ft értékű illeték
(postai feladóvevényen befizetve)
- a személyazonosság igazolására alkalmas okmány (személyazonosító igazolvány,
útlevél, vagy 2001.01.01. után kiállított vezetői engedély)
- lakcímigazolvány
- személyi adat változását igazoló okirat (pl. anyakönyvi kivonat, oklevél)

Ha minden igaz...de legbiztosabb ha utánaérdeklődsz, mert elég összevissza van... :?

amia

Nuska,

köszi az infot!!!

Lituka,

a tatyóból nekem is az első tetszik jobban, ill. nekem Szöszke tatyója is bejön.
Próbáltam keresni képet az enyémről a neten, de nem találtam... Na mindegy, majd ha megkaptam lefényképezem.

Kép
emi29

Zsuzsa, hogy vagy? Mi volt tegnap a dokinál? Nem kaptam privit!

Emit a munkahelye elszólítja, de vajon mi tudunk e találkozni ma?

Kép
téjé

Sziasztok!

Megpróbálok ma visszaolvasni, tegnap elég sűrű napom volt. A védőnő is meglátogatott minket délután végre (2 hónapja készül ide).

Szössz, tegnap néztem a blogod, pont a babakocsis képet, Ember le is csapott rá hogy "Az milyen babakocsi? Nekünk olyan miért nem jó?" :lol: Mondtam hogy ki mondta hogy nem jó? De azért még előbb a "szerelmemet" megnézzük élőben. :D

Én ma nem megyek be dolgozni, tegnap este elkezdett fájni a csípö/szeméremcsontom, kb úgy járok mint egy csípőficamos pingvin... Éjszaka fordulni se nagyon tudtam, baromi rosszul aludtam. Most reggel már jobb, de azért ma inkább fekszem.

Kép Kép
szõlõ

Zorróné, Beni gyönyörű baba! Nagyon jók ezeka képek! :)

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Szőlő, nekem is iszonyatosan fáj, eddig csak a csípőcsontom (az már hónapok óta) de mostmár a szeméremcsontom is elől. Nagyon ramaty érzés :( De a poén az hogy ha megyek, használom, akkor semmi baja, de ha lefekszem, akkor vége... alig tudok aludni éjjel, a felkelés meg olyan mintha 100 éves lennék és 200 kiló :(:(:(:(:(

De majd csak túlélem ezt a 2,5 hónapot :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu, nekem pont fordítva van (szerencsére?) de tényleg jó szar.... Este baromira megijedtem hogy most ez mi, ennyire még sose fájt :? De aztán megnyugtattam magam hogy nem a hasam görcsöl, hanem valóban a csont fáj és ha fekszem akkor nem. Remélem holnapra jobb lesz.

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:39-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:39-kor.
Vendég

Sziasztok!

AMia!
Én az Avent Isis mellszívót használtam, meg voltam vele elégedve.
Ez kölcsönbe volt, mert én vettem megamnak egy chicco márkájút, kb 3-4 ezerért, az ilyen pumpás megoldás volt, de baromira nem jött be... össze-vissza tépte a cicimet és begrcsölt a lezem mire lefejtem 20 ml-t :evil: :evil:

Szőlő! Jobbulást!! Nekem is volt ilyen, mikor Lilivel már nagyon nagy pocim volt, alig bírtam menni... :roll: (Szülés után megszűnt :shock: )

KépKép

KépKép
gabcika

Nono!

Gratulálok!

Megy az idő...sőt rohan. :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zorroné,
nagyon szép képek!

Atizka,
gratula a kiscsajhoz! Aranyos arca van!

Szösszenet,
gyönyörű babakocsi! És mennyi minden van hozzá…

Lituka,
nekem is az első táska tetszik jobban! :D
sirkici

Jó reggelt!

Beni és Emma nagyon édesek!!! :)

Mellszivó szavazás: Avent (a héten megjön az enyém is, bár én használtan vettem cumisüveg nélkül, csak a szivórészét, de van 3 cumisüvegem Avent...)

Emma! Én a Jánosban fogok szülni, meg ahogy Szössz irta, Szofi, de Babyteve is! :wink:

Na, tegnap kiböjtöltük az anyakönyvvezetőt az önkorminál, mert apiéktól kb. fél órán keresztül hivtam őket telcsin, de az egyik szám folyamatosan kicsörgött, a másik meg folyamatosan foglalt volt... :evil: komolyan, hogy két rohadt mondatért ott kellett fulladozni a melegben bent... :evil: valahogy kibirtam és kiderült, hogy nem kell 30napnál nem régebbi szül.a.kiv., hanem jó az eredeti is (elvileg hivatalosan azt kéne kérniük, de mondta a csajszi, hogy rugalmasak), viszont a családi állapotról szóló igazolást ki kell kérnie Zolinak onnan, ahol az első esküvő volt... 2000Ft illeték, meg természetesen elhagyta a születésijét, úgyhogy az is annyi.... :evil: nekem nem kell kérnem ilyen családiállapot papirt, mert itt házasodtam a II.kerben és most is itt fogunk, úgyhogy ezt megúszom.... egyébként március 22-ére irt be a csajszi minket 13.30-ra és ha jövő hét végéig bejelentkezünk papirostul, akkor marad is ez a végleges időpont... na, ennyi...
Természtesen még nem beszéltem vele, csak annyit mondtam tegnap az önkorminál, mig vártunk és nézegette a rendezvényszervezős papirkákat, hogy az irodában való két tanús összeadás olyan kiábránditó... nem mondott semmit...

Pelenkázótáska: a 10ezret én sem adnám ki érte, mert annyit nem ér meg szerintem... :roll: Atisnak a PC kocsihoz vettünk anno ugyanolyat, az volt 3ezer, Barnusnak biziben vettem használtan egy sima sötétkéket, az volt 1500, most veszek egy babanetes barinőmtől szombaton egyet, párszázért, az sötétkék-báránykés... tökéletesen megfelel annak, amire használni akarom...
De Lituka, ha neked ezek tetszenek, akkor vedd meg, ez a te döntésed, csak szerintem fölös ennyi lóvét kivágni rá. Ennyiért már kapsz teli Nivea vagy Johnsons tatyót, ami meg is van töltve... és a célnak tökéletesen megfelelnek... :roll:
Vendég

Sziasztok!

gumimaci: örülök hogy minden oké volt tegnap a védőnőnél :wink:

téjé: rendben írj csak ha érdekli unokatesódat a dokim,akkor küldöm a nevét,elérhetőségeit priviben. :wink:

lituka: jobbulást neked,űzzed azokat a bacikat magadtól elfelé!!!

Képzeljétek ma voltam vérvételen/ismételten :evil: ugye a cukor... :evil: /és a vérvételes csajszi megdícsérte a pocimat!! :D Olyan jól esett. :wink: Korán reggel megjegyzi egy számomra teljesen idegen ember,hogy nagyon csini a pocim.Szószerint ezt mondta. :wink: Odakint persze a sok ember még be is szólt nekem,mert nálunk úgy van hogy a kismamák,és cukorbetegek soronkívül jelentkezhetnek.Na és millió ember várta a sorát,én meg direkt lehúztam a kabátom,hogy lássák a pocimat,és mentem soronkívül,erre hallom a megjegyzéseket hogy mit képzelek én magamról... :evil: Komolyan feldühödtem ezen...hiszen reggeli után 1órával kell a vérvétel,ha kivártam volna a soromat,akkor bőven kicsúsztam volna az 1órából.Meg amúgy is...ha ki van írva a soronkívüliség akkor miért ne menjek soron kívül???

Kép

Kép
mezsó

Szép Napot Csajok!

Köszi a tippeket..körülnézek még..a babakocsihoz való 4000 nem teccik de lehe marad majd az :D
kezdek felépülgetni..ééééééééééésssssssss ma megyünk fodrászhoz :D eddig havonta jártunk Zoli is mindig vágatott nekem festettek..de most 2 honapja lusták voltunk..és vmi igazán nagy változást szeretnék..hát kiváncsi leszek..mert uram nagy kivánsága h növesszem meg a séróm..de én nem vagyok hosszuhajas..ugyh kiváncsi leszek mit hozunk össze ma :D

hálóingügyben énis vagyok olyan "szőke" hogy nem mindegy miben vagyok..ugyh ha énis látok vhol jót azonnal szolok..nem is jót..henm hordhatót :D

Ollem: kitartás neked..remélem már vmikor tényleg lesz időm és ha megyek kisbér felé mindenképp rád szólok..aztán jól kibeszéljük a gondokat..

képzeljétek csütörtökön megyünk vacsizni..jó nem ketten hanem 4en egy másik párral..de tök jó..már asztalt is foglaltattunk Tatán..ugyh most örül a búrám :D
Vendég

Sziasztok lanyok!

Betoltottem a 32. hetet.
Mostantol ha szulok akkor mar csak korababa lesz. :lol:

Magi
Vendég

Szőlő - Jajj, ez iszonyúan hangzik .. :roll: :? :? Remélem kis pihenés és javul a helyzet!! Én még a csontjaimban nem éreztem fájdalmat ... de pl. ma úgy keltem, hogy amikor felültem, a hasam (mintha lecsúszott volna benne a súly) úgy húzott, hogy majd megőrültem .. de aztán megszoktam, és most már jó.
(Csajok, erre mit szoktatok ajánlani? Mi annak a neve, ami felfogja picit a hasat, megemeli??)
Örülök, hogy tetszik párodnak a babakocsi .. mi néha elővesszük, tologatjuk :D Kettőt pislantunk és nem lesz üres :lol: :lol:

Lituka - Azt a táskát vedd meg, amelyiket te szeretnéd .. Itt ahogy eddig néztem, legtöbben a túlzott költekezés ellen vagyunk, de ha szerelem .. akkor nincs mit tenni. Azokban a dolgokban, amiben konkrétan azt éreztem, hogyha nem azt veszem, bánni fogom .. döntöttem már én is a drágább mellett (lsd. ágynemű). Csak annyi kiadás van .. :roll: :roll:

Mezsó - Biztos olvastad, nem te vagy az első, akinek beszóltak vérvételen .. peregjen le :) Sok a rosszindulatú ember, de ne adjuk meg azt az örömet, hogy célt is érjenek a beszólásaik ;)
Kíváncsi leszek az eredményedre! Biztos sokat javult :) Remélem lehet majd enyhítened kicsit a diétát ;)

Pumpóka -
Hamar elérünk ahhoz a március 22-höz :) Örülök, hogy sikerült bejelentkezni .. és nem kérnek sok felesleges papírt :lol: :lol: Pároddal mikor tervezel konkrétumokról beszélni? Elszalad az idő :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Sziasztok csajok!

Férjem kezd felépülni szerencsére az influenzából! Láza már nincs is! És nem kaptuk el a babóval! Csak nem fogjuk most már....

Brendonban van Anita márkájú terhességi támasztó pánt (ez kell most nekünk), és szülés utáni csípőszorító (kapcsokkal szabályozható kétoldalt). Csak azért írom le, mert a katalógusban ez a pontos nevük, szóval így is lehet keresni őket esetleg. Ár van a neten, de asszem olyan 7 ezer körül vannak. De ahogy mamacka is írta, ezekből szerintem jó minőséget érdemes venni, ami tart is. De szerintem is baromi drágák...
Meg akciózzák szintén ott a Tommee Tippiee pelenkatartó vödröt, ami egyenként csomagolja be a pelusokat, 28 db-ot. Most 6 000 ft.

Hálóingre már írtam nektek, hogy nekem térdig érő póló fazonú van, és elöl gombos mellközépig. Szerintem ez fiatalos, sportos. Miért nem ilyent kerestek? Anyu a piacon szokta venni, én meg egy fehérnemű boltban akadtam rá. (az egyik halvány sárga, a másik halvány kék, és mindkettőn van egy tök ari hímzés: egy gólya, szájában egy pólyás babával) Azok a hosszúak tényleg olyan mamisak!! :D

Asszem már írtam, a cukrom nekem is tök jó lett: 5 egész valamennyi a cukros lötty után. :D

Kép
gabo001

Szőlő, ezt az állapotot nem is lehetne jobban jellemezni mint ahogy tetted. (pingvin) és Zsunak a 100 éves 200 kilós példája is remek. Tegnap iszonyú volt, alig bírtam menni. Nekem viszont segít a fekvés, megkönnyít. Bár elképzelhető, hogy elmozdul a baba. Szterintem ha a medencére nehezedik akkor iszonyú, de akkor ülni se tudok sokáig.

Most jöttem a védőnőtől, most úgy néz ki haránt fekszik. 151-t mértünk a kis ketyegőjére. Megnyugodtam, mert napok óta csendesebb.
Megkérdeztem, nekünk kiírja a dokinő előre a recepteket. Még az orvosválasztás vár rám, azt 30 napon belül jó lenne kitalálni, mert akkor még márciusban ki tud jönni a védőnő. Három van, a területileg illetékes aki az én orvosom is volt. Hát nem tudom, már nyugdíjas korú. Csak egy fiatalabb jobb lenne, nem?

Kép
téjé

szösszenet: lepergett rólam,hogy szólongattak,dehogy törődtem velük!! :wink: Hiszen ki is van írva,csak olvasniuk kellene...Véreredményemre én is kíváncsi vagyok,de a diétán biztos nem lehet enyhíteni.Mert a terhességi cukor jellemzője az is,hogy ahogy telnek a hetek,diétától függetlenül emelkedik a cukorszint a vérben...Sajnos... :( Hasat felfogja,megemeli az a hastartó,vagy haskötő ki hogy ismeri...én már hetek óta tervezem hogy veszek egyet,mert rettenetesen húz az én hasam is össze vissza... :?

Amúgy szeméremcsont fájdalom és egyebek...nekem addig fájt nagyon,pont úgy ahogy többen is panaszoljátok,amíg fejvégű fekvésben volt a szentem...de sajnos már jó ideje nem fáj,innen is tudom,hogy még nincs befordulva... :(

Kép

Kép
mezsó

Szössz, hát kéne... :roll: péntekig, mert reggel elmegy a papirjaiért korán, nyitásra a két önkormiba és itt nálunk fél12-ig van félfogadás az anyakönyvvezetőnél... ha addig hazaér, akkor be is jelentkeznénk, mert ki tudja, jövő héten mikor lesz szabad... ??? :roll: Úgyhogy addig kéne, csak mindig tolom-tolom, nem merek belekezdeni... :roll:

Gabo! Nekem is inkább olyan pólószerüek a hálóingek és mind térdig ér, ami nem, azt anyósommal levágattam, meg van egy, amin nem volt elöl gomb csak kettő (az meg édeskevés a szopihoz), azt meg megkértem, hogy csinálja meg hasig gombosra.... :)
Kettő itthon van, mindjárt lefényképezem... és persze nekem elsődleges szempont, hogy tiszta pamut legyen, mert szülés után izzadtam, mint a ló, csoda volt, ha egy nap csak egy hálóinget "ettem meg"... :lol:
Vendég

pumpóka! nekem is pamut, ez fontos, hiszen meleg is lesz, meg amúgy is izzadunk... Én olyan 4 db szándékozok bevinni, aztán anyu majd kimossa, ha fogyóban lesz ki tudja hányat használunk egy nap el.

Kép
gabo001

Biztos írtátok, de Kevinszpészi babái hányadik héten születtek? Most 2 hetesek ha jól látom ugye?

Kép
gabo001

Ollem, Gitka és a többi anyós-anya problémával küzdő mamó!!
Az ilyen beszólásokra oda se figyeljetek, h. "Kíváncsi vagyok milyen anya leszel" , az ilyesmi csak kicsinyes irígy emberek száján jöhet ki. Szerintem ők pontosan tisztában vannak azzal, h. valami gáz van velük, valamit nagyon elszúrtak és próbálnak manipulálni, hogy te is olyan legyél. Én nem tudom eldönteni, hogy nálunk ki a rosszabb, anyám, aki nyíltan rosszindulatú vagy anyós, aki a "mindenkivel jóban vagyok, mindent le kell nyelni és mindenkinek meg kell bocsájtani, nagyon segítőkész vagyok, de tulajdonképpen sose segítek, viszont mosolyogva beszólók úgy, hogy köpni-nyelni nem bírsz" kategóriát képviseli.
Engem nem érdekel egyikük se, én szeretettel nevelem a gyerekemet és ez látszik is rajta, boldog, kiegyensúlyozott baba, többen szóvá tették, hogy látszik rajta, h. nagyon szeretve van. És ez a legfontosabb, nem az, hogy elmondhassam, hogy valami hiper-szuper bölcsiben angolul tanítják, mert nem attól lesz boldog a gyerek. Nem mondom, azért nem kis energiámba kerül a rossz gondolatokat elkergetni, meg néha én is sírni tudnék, hogy miért ilyenek, de ilyenkor arra gondolok, hogy de jó, hogy én nem ilyen vagyok és nem is akarok ilyen lenni.

Pumpóka gratula az időponthoz, addigra már mindenki jó nagy pocakos lesz: :) vagy lehet,h. már anyuka!!!!!!!

Lituka a hálóing mellé még egy csini köntöst is be kell szerezni ám :) :) De jó,h. mentek vacsizni! Én jövő héten akarom meglepni ezzel a férjecskémet- rábíznám valakire Babót és elmennénk kettesben kicsit valahova, olyan ritkán van ilyen alkalom és 2 gyerek mellett még kevesebb lesz.... Múltkor, amikor mentünk a !d uh-ra tök olyan volt, mintha randiznánk :) :)

Zoróné az UH képek tökéletesek, én ilyen szép, jól kivehető képeket még nem is nagyon láttam. Kivéve persze azokat, amikkel ezeket a rendelőket reklámozzák...

Nono akkor nálatok jobb a helyzet, nálunk most még csak anya van és anya és anya........

Mezsó, babakocsival se lesz jobb a helyzet...

Nekem viszont nagyon durván elkezdett nőni a hasam, fájogat is, meg kicsit le is lassultam
mango.

Kép Kép

Ezek... :lol: hát kibirom azt a 3 napot, aztán itthon már úgysem hordom őket... :)
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert sajna dolgozok!

Ma vagyunk pont 30 hetesek! :-) Már csak 70 nap!!! :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Pumpóka, mondd azt egyszerűen, hogy márc. 22-re kaptatok időpontot :)
mango.

Gaboo - Én is kérdeztem valamelyik nap, talán 27+2 volt a válasz :)
Nagyon szép súllyal születtek a Kicsikék :)

Mango - Az én hasam is úgy növekedésnek indult .. el sem hiszem ..
:roll: :roll: És ha csak belegondolok, hogy Alíz még meg fogja duplázni mind a hosszát, mind a tömegét .. nem is tudom, mekkora leszek. De én is egyre nehezebbnek érzem a pocakot.
Barátnőm 1 hónappal előrébb jár .. 2500gr-os a Babája .. és ő is mondta, hogy ebben az 1 hónapban nagyon megugrott a pocakjának mérete .. Szóval készülök lelkileg az elnehezedős időszakra .. :shock: :roll: :roll:

Sűrű hétvégénk lesz, nem tudom, hogy fogom bírni ..
Pénteken játszik Párom, és itt van tőlünk 1 percre a klub, úgyhogy mindenképp lemegyek. Black-Out .. kell a töltődés :)
Szombaton szintén .. azt kihagynám, de a szervezésben kivettem a részem, illik ott lenni .. meg elvileg az egész família jön .. :D
Mondjuk az lightosabb zene (Ezüst-Patak), nem lesz olyan tömeg sem..
Vasárnap meg egyik rokon 60. szülinapját ünnepeljük ezren egy étteremben .. úgyhogy ott van jelenés.
Ha ezt végig csináljuk Alízzal - hősnők vagyunk :D
Amúgy beérett egy munkám - meg tudtam nyitni Férjem honlapját:
www.csanyiszabi.hu - egy ideje dolgozgatok rajta szabadidőmben, most meg örülök :D

Kép
szösszenet

Nono, [b] azt akartam még írni, hogy nálunk úgy lesz,h. én maradok a kicsivel egy szobában, Apa meg Csengével, de ahogy ismerem magunkat, Cseneg majd jön velem, én meg kisurranok Apához, h. a két gyerek szokja egymást. Apa nagyon sokat dolgozik, neki kell az alvás, ezért nem akarom,h. együtt legyünk mindannyian a kicsivel. De ahogy olvastam, a te párod olyan anya- típusú apa :)[/b]
mango.

Pumpóka!

Bocs, valamit megnyomtam, mielőtt a szöveget leírtam volna.
emma2008

Szóval, mégegyszer Pumpóka!

Te voltál már a Jánosban cukorterheléses vérvételen? Ha jól tudom, ott is ki van írva, hogy a 20. hét után a terhesek soron kívül mehetnek. Ezt tényleg betartják, és mit szólnak a sorban állók?
emma2008

Szösszenet, szerintem az én pocakom 2 hét alatt nőtt a duplájára és a kis Attila ki is használja a teret, nagyon sokat rugdos, de olyan látványosakat, h. még a férjem szeme is kiakadt, amikor meglátta. Csenge is sokat mocorgott, de ez tényleg sok :) :) És majd a legvégén, amikor a kis popójukat dörgölika pocakhoz belülről, jááájjjjjj :) az már nem a "jajj de cuki ahogy mozog" kategória :)
mango.

Most hülyeséget fogok mondani, de nekem szülés után mindennek ellenére hiányzott a pocakom !!!
mango.

Hááát, én már rájöttem, hogy nem leszek ennél sokkal nagyobb (fenék, meg a többi rész...combban még fogytam is...) de a pocak...már egy méteres...63-ról...na, az még fog nőni rendesen...és ugye, dupla kölök, dupla súly...pont most néztem, 4 ikres is van már 38 hét felett, vagy korán jönnek (igen, Kevinszpészié 27+2-re jött), vagy már nem is korababák...A gerincem, a derekam és a szeméremcsontom már most is tropa, ha felkelek az ágyból, akkor legalább 5 perc, mire el is tudok indulni...

Igen, én is a Jánosban szülök..olvastam anno a kérdést, de ott és akkor egy konkrét doki is szerepelt, ezért nem reagáltam. :D

Szofi, nekem nem mondta a dokim, hogy az EDA felejtős, remélem, a császár lesz az.... :roll:

Emmma baba szép...Győrfinél voltatok? Ő szokta mondani a 150 %-ot :D

Kép
babyteve2

Naná, hogy hiányzott, én hetekig úgy jártam vásárolni, hogy "védtem" a pocakot (mint most), és nagyon c@r érzés volt, hogy mindenki telibe nekemjön... :twisted:

Kép
babyteve2

Gabo!

Akárhogy nézem a Brendon honlapját, nem találom a szülés utáni csípőszorítót. Biztos ez a neve? A 2008-as katalógusban sem látom. Nekem az kellene, amit szülés után kell hordani, hogy hamarabb visszamenjen a has.
emma2008

Babyteve!
Milyen a János szülészete? Még nem láttam soha, csak az AFP miatt kellett egyszer bemennem, de az a földszinten volt.
emma2008

csajok!!! én ezt már nem értem! soha nem megy fel nekem a kép!! a mostani amit fel akartam tenni: 134 kb, 640x480 pixel!! és mégsem megy fel!!! HELP!

Kép
gabo001

emma! a 2008-as brendon katalógus 20. oldalán van, balra a legelső kép! a neten nem néztem mindjárt rákeresek!

Kép
gabo001

pumpóka! tök jók ezek! Nem olyan mamisak! nekem tetszik!

Kép
gabo001

[quote="gabo001"]c írta:gabo001sajok!!! én ezt már nem értem! soha nem megy fel nekem a kép!! a mostani amit fel akartam tenni: 134 kb, 640x480 pixel!! és mégsem megy fel!!! HELP!

640x480-ast én sem tudok feltenni. Én ezért szoktam a telcsimmel 320x240-es méretben fényképezni, ha ide szeretnék vmit feltenni.
A 640x480 még nagy ide.
Remélem, sikerült vmit segítenem.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="gabo001"]c írta:gabo001sajok!!! én ezt már nem értem! soha nem megy fel nekem a kép!! a mostani amit fel akartam tenni: 134 kb, 640x480 pixel!! és mégsem megy fel!!! HELP!

600*600-as a max. amit feltesz ..
Ha már egyik oldal mérete nagyobb, akkor nem rakja ki ..
Picit kicsinyítsd még ;)

Kép
szösszenet

Emma, nemrég adták át az új szülészete a másodikon, azt még nem láttam, de biztosan szép. Egyágyasok, van alternatív is (bár, ez mindket nem érint). A barátnőm 2006-ban és 2004-ben szült ott, én meg 96-ban (akkor még egyben volt az egész), de nekem akkor sem volt gondom vele.

Most olvastam, hogy az egyik emlegetett ikres maminak 38+4 -nél fordult meg az egyik babája...tehát, esély még így is, ilyenkor is van! :D

Kép
babyteve2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: