Sziasztok!
Süt a nap!!!
Én már cseréltem vonalzót,mert nem jól mutatta az időt

..
Beni elviekben beteg,de már szét idegelt.
Dominak meg kész a véreredménye és vashiányos. 11körül lesz bent a doki kiváncsi leszek mit ad rá.

De más legalább rendben van. Vettünk le gyulladásra is,hátha van valami gond,ha már bökik akkor ezt is nézzék meg,ez rendben hála.
Timi: a homeo biztos segített VikDaninak.

Beninek mikor kezdődött a köhögése,akkor apa adott osicilot,mikor haza jöttek szombaton megnéztem a torkát piri volt ezért adtam homogen9-et.egész vasárnap nyomatam neki,tegnap egész nap trüszögött,de annyira ,hogy jött a cucos is (bocsi),ma már nincs trüszi,de sürü trutyi van.hála láz nincs.

de már tökre olyan mintha semmi baja nem lenne.

adok azért köptetőt neki,ja a torka már nem piri.

azt hiszem tegnap volt a tetőzése a takonynak. ha Domi megkapja az oltást pénteken,akkor jövő 7en megelőzésnek adok neki oscilit.
amúgy baromi nehéz amit írtál Rebekáról. nálunk is mindig felmerülnek dolgok,ha adok puszit Dominak akkor megyek és Beninek is adok,nehogy rossz legyen neki és egálba legyünk.talán,ha nagyok lesznek könnyebb lesz.
Csajok ez a süti a macskaizé,durva a kép róla,de megcsinálom és megkóstizom kivi vagyok az ízére..
Édesek a babók.
Kiskolbi:nem elfekszi az arcát?vagy kidörzsöli?nekünk is van gyogyos krém az szokott használni,de más nem kend be neki sudocal,az is jó rá.különben nálunk Domi arca,akkor szokott spontán piros lenni,ha bemelegszik.innen tudom,hogy melege van.

amúgy a kakus nektek eredmény?
Anikó-Juba:remélem már nálatok is hamar rendeződik ez a dolog. sok-sok enerdzsittttt nektek.
Bocsi ha valakit kihagynák!!!!!!!
Fleur:sióra megyünk vissza,csak azt nem tudom,hogy konkrétan mikor 1-2 hét vagy egy hónap.így biztonság kedvéért már viszük haza a cucokat,hogy ne legyen annyi meló vele.közben párhuzamosan csináljuk a sió kéronkat,hogy mire oda kerülünk fel legyen újítva pár dolog.pl. ami a mi szobánk volt annó apával az lesz a srácoké,az festeni stb. ami meg Benié volt a kisszoba most az lesz a miénk,azt átfesteni.közben nemsokára jönnek az ablakosok is cserére.szoszo meló van dögivel.Anyudnak és Neked meg sok-sok bátorságot és erőt! Nagyon rossz lehet most.
Én személy szerint nem mindig írok ide,de olvasom közben vagy utólag pótolom,lehet nem válszolok akkor vagy fűzök megjegyzést hozzá,de ha valakinél gond van akár baba vagy családi probléma miatt szét izgulom magam.!!
Na most megyek telozok a dokinak.Huu izgulok..