Hát az hogy meddig kell rugi szerintem nagyon sok mindentől függ. Pl nyáron egyáltalán nem kell, akkor csak body kell, meg napozó, Emma aludni is abban eludt. De most hogy bejötta hideg bizony megint kell. Aludni mindenképpen, ráadásul aludni még most is talpas hosszú ujjú rugi a jó, hiába 11 hónapos, merta zoknit lerúgja, hálózsákot nem szeretem mert nem tud felállni benne. De szerintem ilynkor napközbenre is jó méga rugi, cska a lábfej nélküli, mert hiábanagy már a csaj, de bizony a kord meg farmer gatyó még nem kénylemes neki, az max ha lemegyünk jó, de itthonra jobba rugi. Az előző télen megamikro még pár hónapos volt akkor én plüss rugiban tartottam mindíg és nagyon jó meleg volt.
A méret: mi születéskor ugye kezdünk az 56-62-es-sel, utána 1 hónaposan már csak 62-es, 2 hónaposan is még kb 62-es, 3 hónaposan már 68-as, 4 hónaposan is 68-as, 5 hómaposan már inkább 74-es kellett, bár még ráment a 68-as, 6 hónaposan 74-es, 7 hónaposan is 74-es, 8 hónaposan már inkább 80-as, bár a 74-es még épp jó volt, 9 hónaposan ugyanez, abban a hónapban egy centit se nőtt
, 10 hónaposan már csak 80-as jó rá. És én új ruhából már mindígcsak az 1-el nagyobb méretet veszem meg, mint ami épp jó rá, tehát most 10 hónapos kora óta már csak 86-os rucit veszek, és rá is afdom azokat, bár mosta 80-as a mérete.És hozzáteszem, Emma elég nagy baba, kba vele egyidős fiúkkal egy magas. Más vele egyidős lányok általában 1-2 mérettel le vannak maradva.- Remélem segítettem és nem volt nagyon zagyva.
Manó

Sajnos minden tüzelése után álvemhes lesz, 2x is, és nagyon megviseli őt az egész, a tüzelés 3 hét vérzés, rá 2 hónapra álvemhesség ami kb 2 hét, rá 1 hónapra újra álvemhesség. Azt mondta z orvos hogy 4-5 éves korára szinte biztosan emlődaganata lenne, vagy a méhével lenne gond ha nem műtenék meg most. Így megműttetem, aztán majd kiderül hogy jól döntöttünk e.