Sziasztok!
Betegeskedőknek gyógyulást!
Képek édesek, nem merem elkezdeni felsorolni, ki ne hagyjak valakit!
Kútvölgyi hír szuper, hiába, mindig jön egy mentőangyal és kihúzza a kórházat a csávából!
Eddig csak olvasó üzemmódban, írni nem volt erőm, Dani nehéz napjait éli, mivel valamiért reggel 7kor felkel 4 napja a szokásos negyed 9 helyett, így egész nap álmos/nyűgös, általában 11kor kidől és 1ig alszik, de egész napra ez így kevés, ma már 10kor elaludt és 1,5 órát szunyókált, szóval le fogom tenni du. is kivételesen...nem tudom, mi lehet az oka a korai ébredésnek
Köszi mindenkinek az érdeklődést, buli remekül sikerült, legalább 50en voltunk a lakásavatón, sőt, túl jól, mert nehezen akaródzott haza jönni, de másnap már 9kor este ágyban voltam, szóval gyorsan sikerült regenerálódni
Veronikusz, sztem is lehet a hasmenés idegi alapon, reméljük sikerül visszaszoktatni Szofit, ilyenkor Kata nem csodálkozik, h őt nem viszed haza?? Katának nagy-nagygratula a cumimentességhez! És Szofi cumizik?
Eni, nagyon jó az avatar, mag a vonalzó is!! Bár ezt a képet már ismertem, olyan meghitt, elérzékenyülős!!
Szilvánusz, üdv itt!
Vali, jó, h ádám visszatért a régi kerékvágásba
Györgyi, képeeet!!!!
Emano, Baéázsnak boldog névnapot! Nagyon édi, h milyen kis kiváncsi-fáncsi és mindenhová bemászik!
Borsa, hát ez a lááány! Nagyon édes a szerelése a kabátos képen!!
Ancsa, Lara az új ruhájában igazi hercegkisasszony!
Birigi, édes a kiskutyátok!
Gabi, húúúú, jó nagy parti volt nálatok!!!
Hanna, Áron reggeli mosolya!

Zabálnivaló, hát igen, emiatt nem bírok én se haragudni danira, ha 7kor kelt minden nap, akkor se
Na, most ennyit bírtam, majd még jövök!