[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Judithappy megint milyen gyönyörű képek! :P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


annyira jó nézegetni a képeket :):):) nagyon cukik :)

nika70
Salgótarján
 
 


Lányok: ma csak 2x szopizott Réka, nem tudom ez annak tudható-e be,h megjött a mensim vagy annak, h kezdi elválasztani magát???!!!!????........
Pannica és a többiek: merre vagytok???

Kép
gyanixi
 
 

 
 

Gyanixi: előfordulhat hogy a mensi miatt ideiglenesen elutasítja a cicit de lehet leválasztódik kétesélyes :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika: hát nem tudom mi lesz...ez a leválasztódás gyerekeknél hogy megy? Teljesen leválasztódnak, vagy néha kérik a cicit?
Amúgy iszonyatosan harapdálja is a cicim, már sebes is lett. Bekapja, rágja, húzogatja...

Kép
gyanixi
 
 


megnézted hogy jön e még belőle tejcsi? lehet már nem jön de ha igy harapdálja akkor lehet tényleg leválasztódik mondjuk én nem tudom mert mi még eléggé cicifüggők vagyunk szóval nálunk még nem megy a leválsaztódás és mensikor sem köpködi ki szóval amúgy is nagy zaba a gyerek:):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


http://www.myheritage.com/FP/Company/lo ... upload.php

próbáljátok ki összehasonlítás hogy a gyerek kire hasonlít jobban :) nálunk rám hasonlit jobban 9%-al:):):)

meg van egy tökjó oldal mindjárt azt is belinkelem ott meg ilyen képeket lehet csinálni :)
Kép

Kép

http://www.photofun.od.ua/
itt lehet csak katt a fotóra amibe a képedet be akarod illeszteni és katt ao ovzor feliratra és onnan jobb egérrel le tudod menteni nem is kell kicsinyiteni ha fel akarod ide tenni mert pont jó a mérete:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


ja a kére kattintva még előbb fel kell tölteni rá a képet és úgy ovzor:):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok.

ugy néz ki én is helyre jövök.már figyelnem kell mennyit eszem.hála az égnek hatott a vas.már nem vagyok annyit rosszul.és ha így folytatom az evést nem sokára megint 95 kiló leszek.csak baba nélkül :roll: :roll: :roll: :oops: :roll: :oops:

Patrik pedig sétál velem az utcán.anyumékhoz már kocsi nélül megyünk.fogja az eggyik kezem és sétál melettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és rendesen alszik(kop kop kop)anyós átt hozott egy szivacsot amin aludni szoktak.kipróbáltuk és nagyon szépen alszik rajta.van hogy fel kel 4 kor de akkor be fekszem mellé és alszik tovább 8-9 ig.ugyhogy most szeretnénk neki venni gyerek kanapét,amit ha ki nyitsz akkor alacson és nem esik le róla.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok! :lol:

Mi ez a pangás lányok?
Többiek,tessék jelentkezni! :wink:

SPAR és az INTERSPAR-ban mától babaakció van! Neten nézzétek meg az akciós újságot,ha még nem láttátok! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ettike akkor a vas nagyon megnövelte az étvágyad? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 



Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


na itt a tábla igaz ez már a hétfői adatokkal ha nem jó valami akkor szóljatok és még mit írjak bele kit hagytam ki stb

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Mamám még mindig rosszul van sajnos! Tegnap nagyon rosszul volt. Anyukám meg nagyon mérges volt,mert ott volt az unokanővére,aki ahelyett,hogy felhívta volna anyut,hogy milyen fájdalomcsillapítót adhat neki,inkább számítógépezett! :evil: Addig meg a baba szenvedett nagyon! Nagyon hülye egy nő,mindig nagy vitákat vált ki,most se hívta senki,csak beállított,de akkor legalább már segítene,hiszen a mamáméknak nagyon sokat köszönhet!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Szia Nika!Már te írod a táblát..Látom beírtál engem is.Lottinak már 5 foga van és már mi is állunk!Majd a következőbe be írhatod!Köszönöm előre is!És 5.én születtünk!
Megnéztem én is kire hasonlít a gyerek:nálunk egált mutatott.A másik is nagyon jó!

KépKép
vicuska
 
 


Igen én írom mert máshol szóvá tették krissynek hogy már nem jár hozzzánk de még csinálja a táblát nekünk és hogy meg sem köszönjük neki így a vita elkerülése végett kezembe vettem a táblát javítottam hétfőn már benne lesznek:) lassan a kajás részt szerintem kicserlhetjük javaslatokat várok mi legyen beszéd szavak stb erre gondoltam.

nika70
Salgótarján
 
 


Egy pár kép a kisasszonyról: Kép Kép Kép Kép

KépKép
vicuska
 
 


vicuska: nagyon édes nyuszifül:) készültök már a húsvétra?

nika70
Salgótarján
 
 


Nem csak voltunk vásárolni neki egy pár ruhácskát a hétvégén és ezt nem bírtam otthagyni!

KépKép
vicuska
 
 


Ma az én kicsi lányom megtette első 3 lépését önállóan!Ma úgydöntöttem nem babakocsizok hanem kimegyek vele a játszótérre,elengedtem állt magában egy3-4 másodpercig és felém jött 3 kerek lépéssel!Irtó jó érzés volt!

KépKép
vicuska
 
 


vicuska:

gratulálok az első lépésekhez.ez nagy szó.és elhiszem hogy jó érzés volt:):):):):):):)

Patrik anyósnál van.lassan megyek érte és úgy döntöttem nem viszek kocsit.csak még páromat kéne meggyőzni hogy jöjjön el velem mert a hordozót valakinek hoznia kéne.

képzeljétek most hívták párom hogy múlt évben rosszul számolták a fizuját(amit mi tudtunk de eddig tagadták)és most fogják ki utalni a hátrlékot.ami nem kis összeg :lol: :lol: :lol: ez is megy félre a tavaszi felújításra.már alig várom.parketta,járólap,új konyha szekrény,új csempék......legalább utánna már nem fog el a hányinger ha bejövök :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ettike
 
 


Vicus: nagy gratula az első önálló lépésekhez mostantól aztán megs em fog állni egyik napról a másikra szaladni fog :) kösd fel a gatyód:)

nika70
Salgótarján
 
 


Nem tudom,hogy hallotáttok-e már! :cry:

Tragikusan fiatalon, balesetben elhunyt szerdán Selmeczi Roland, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar szinkronszínész.
A művész a szolnoki Szigligeti Színházból indult Budapestre a Fekete szárú cseresznye című darab próbái után, de a fővárosba már nem jutott el: Újhartyán közelében halálos autóbalesetet szenvedett. Az MTI jelentését a színház megerősítette.


Aki nem tudná ő volt a Dr. Houseból Wilson magyar hamgja, a Született Feleségekből meg Mike Delfinoé, a Szökésből Lincoln Burrows-e,valamint a Shrekből a kandúré!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Szép estét lányok! :wink:

Vicuska gratulálok nektek az első lépésekhez! :) Ez után elszabadul a kiscsaj előtt minden,nem lesz megállás az biztos!
Kép

Nézzétek mit csináltam:
Kép

http://www.magmypic.com/
itt lehet szórakozni :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ettike ez nagyon jó hír nektek akkor! :wink: GRATULÁLOK!!!

Vicuska az elfelejtettem írni,hogy szuperek a képek! Az a nyuszifül! :P

Jajj csajoj a mamának semmi jó kilátás sincs! :cry: Vasárnap viszi anyu Fehérvárra a kórházba. A nagybátyám ismerőse is megvizsgálja,de sokat nem reménykedhetünk,mert kóros. Lehet mindkét lábát levágják,de abba nem csak a mamám,hanem mindannyian belepusztulunk! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Minden baba gyönyörű és milyen gyorsan megy az idő.
Csajok én teljesen kivagyok. Balázs nem alszik legalábbis napközbe. Jön a felső két foga és nagyon nyűgös. Ha altatni akarom mert már semmi nem jó akkor megfeszíti magát és torka szakadtábból ordít tol el magától. De ez csak altatásnál van. Ha nem altatom nem alszik magától hagytam másfél órán át sírt addig bírtam. Remélem hamar elmúlik.
Nika nekünk 2 fogunk van, kúszik mászik és felül egyedül.
Boszibaba nagyon sajnálom mamádat nem lesz könnyű sajnos.
Selmeczi Rolandról hallottam bár én nem ismertem de így hogy a született Feleségekből Mike hangja így tudom. Sajnálom nagyon. Hát a híres embereket, sztárokat sem kíméli sem a baleset sem a betegség.
Én amúgyis nagy sorozatfüggő vagyok élen / ami minden rész megvan/ az a Született Feleségek, 4400, szex és newyork, jóbarátok, férjek gyöngye, melrose place, a kedvenc ennyi. Ha valamelyik hangja megváltozik az nem jó bár ha belegondolok hogy szegény Mike hangja halott. Kár. Kép Kép Kép Kép Kép Kép



KépKépKép
rena10
 
 


Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Gabika ma 7:30kor kelt,már alszik is újra! :lol:
Én is már felporszívoztam,hajat mostam,mosogép megy,mosogattam,felmosni is fogok és főzni meg vasalnom is kell,de lehet az csak délután lesz még nem tudom!

Az a baj,hogy a mamám cukros is,és már évek óta hiába mondtuk neki,hogy nem ehet semmi olyat,nem törödött vele. Azt hitte,hogy sajnáljuk tőle,és ezt lett a vége! :cry: Meg ő nemhogy cukorosan,nagyon édesen eszik mindent,a tea is mint a szirup olyan ízű. Ha meg szólunk vérig sértődik. A másik meg a kert,ami a vesztét okozta,mert minden nap ott kint volt,mert hát mindent meg kell termelni,mert akkor nem kell megvenni. :cry: Anyu hiába mondta,hogy nem kell akkora kert,csak egy kis rész,arról sem akart hallani. Mert drága megvenni mindent. Na eddig anyu már sokkal többet elköltött rá,mint amennyibe a zöldségek kerülnének! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Nika jó lett a képetek! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszi:

sajnálom hogy mamád nincs jobban.
dédimnek kellet ugyanezért annó levágni a lábait.rá 2 napra meghalt.nem bírta elviselni hogy nyomorék lett.78 éves volt :cry: :cry: :cry: remélem mamád lábait meg tudják menteni.

nálatok is ilyen jó idő van???itt 8 fok van és szépen süt a nap.csicseregnek a madarak,rügyeznek a fák.mintha március lenne.remélem már csak jobb lessz és nem lessz már hideg.

Kép
Kép
ettike
 
 


Jó idő van igen,de majd lefagyott a fejem sapja nélkül :twisted: Szóval annyira itt még nincs meleg!

Annyira utálom a sok bunkót,aki becigizk a liftbe! Más meg úgy menjen utána vele,kisgyerekkel?! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Na mi van ma lányok? :roll: Nagy a csend! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


sziasztok.

rakok fel képeket.(sokat :oops: :oops: )

Kép a popsitörlő evő:):):)
Kép
Kép ez még múlt héten készült.mamámék saját gyártmányú tortájával.(nagyon fini volt)
Kép megint bele nyúlt a drágám rendesen:):):)
Kép ma reggeli mosolygós
Kép a mai torta süsüvel aki kicsit kissebb lett:):):)
Kép süsü gyilkos:):):)
Kép
Kép

Kép
Kép
ettike
 
 


ettike nagyon jók a képek Patrik nagyon pasis jó hosszú már a haja:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok! :(

Hát sajnos nagyon rossz napom van,nagyon rossz hireket kaptam!Sírás

Anyukám ma vitte a mamámat Székesfehérvárra a nagybátyám főorvos ismerőséhez 8 órára. 9 után csörgött is telefonom,hogy nagyon rossz hirei vannak a számomra,amit inkább személyesen mond el csak,nem telefonon. Így miután a nagybátyámnál voltak,elindultak hozzánk Pestre. Pont ebédelt Gabika,mikor megérkeztek.

Aztán megvárta anyu,míg leülök,és tudok koncentrálni és elmondta a nagy bajt:

-A mama mindkét lábát amputálni fogják,mert mumifikálodott,és kockázatos a műtét,de remélhetőleg túléli! Ez életmentő mütét lesz,mert különben 1 hónapja lett volna hátra,vagy annyi sem! :cry:

Először csak fojtogatott a sírás,aztán kitört belőlem!:cry: Párom szorította a kezem. Ha nem ültem volna,szerintem összeesek az biztos!

Anyuék itt ebédeltek nálunk,utána a mamám öccséékhez mentek Alsónémedibe. Míg itt voltak érdeklődtünk a kórházba a mama felől. A mütté sikeresen lezajlott,most kis ideig ott kell lennie. Bíztatok az életjelei! De sajnos már haza nem fog jönni!:cry: A nagybátyám elintézni,hogy ott Fehérváron bekerüljön egy katolikus otthonban,mert anyukám nem tudja ápolni,hiszen az állását nem tudja feladni,aki meg ott volt segíteni 1000 Ft-os órabért akar,azt meg nem tudná fizetni,meg k.........a sok szerintünk!

Anyu mesélte,hogy mielőtt eljött nagyon sírt,hogy mikor lát engem,de főleg Gabikát!SírásSajnos most látogatni se tudunk menni,mert tilalom van az influenza miatt.

Majd az otthonba megyünk majd,ahogy tudunk Gabikával együtt!

Anyukámnak most nagyon rossz lesz,hiszen egyedül azzal a hatalmas házzal és területtel! A kertet teljesen megszünteti,és amint nyugdíjas lesz szeretné eladni,és hozzánk közelebb jönni lakni,mert ez nagyon rossz!

Nagyon valószínű,hogy Kaposváron a kórházban vmit nem jól csináltak,vagy nem kelőképpen,mert nem is jöhetett volna ilyen állapotban,és a fekélyt is kezelni kellett volna. A sok pénzt azt persze eltették! Az a legkönnyebb! Legszívesebben feljelentem az egész társasságot!:evil:

Itt persze 1 fillért se fogadott el senki. A nővérek is azt mondták anyunak,hogy ők azért vannak,hogy segítsenek mindenkinek! Nagyon rendesek,más a hozzáállásuk,mint a másik helyen!

Ez nekünk most nagyon nehéz időszak,mert feldolgozni szerintem sosem fogom,hogy mi történt! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi: ezek nagyon rossz hírek.:( A kaposvári kórházba hentesek vannak? rohadjanak meg ha még pénzt is adtál és mégis ilyen helyzetbe került. Mindnesetre kitartás szoritunk hogy minden a lehetőségekhez mérten minden rendben legyen

nika70
Salgótarján
 
 


Igen anyu 50.000et adott a dokinak,de látod! :evil:
Itt meg semmit nem fogadnak el! :wink: Érdekes nem?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!!!


Miondig olyan jó kis dolgokat töltötök fel, nika is és moat boszi is!!Én sajnos egyiket sem tudtam használni!Kell regisztrálni vagy valami???

Boszi!
Nem könnyű megbarátkozni a gondolattal, de ha életmentő akkor inkább ez, mint a rosszabb dolog!!!!!!!!!!

Vicuska!!
Gratulálunk az első lépésekhez!


Nálunk minden OK, nagyon ügyesen mászunk, s képzeljtek, lehet, hogy lejjebb kell engednünk a kiságyat, mert belekapaszkodik a szélébe és felhúzza magát majdnem térdre!Félek, hogy kibukfencezik belőle!Párom viszont attól fél, hogy megfázik, ha lentebb engedjük az ágyat!!Mondtam neki, hogy ez butaság, nincs annyival hidegebb ott lejjeb, hogy megfázzon!!:)

Fogacskánk még mindig nem bújt ki, hála nem is vagyunk vele nagyon nyűgösek-még. Remélem így is marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Néhány kép édesapáról s az ő drága pici fiáról.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!
7,5 hónaposan:
Kép

1 naposan:
Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
judithappy
 
 


Most olvasom csak vissza, hogy vannak elgépeléseim, mindenkitől bocsi, siettem!!Jó, jó tudom, egy pedagógusnak ez nem kifogás!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Köszike lányok az együttérzést,jól esik! :wink:

Judithappy
nagyon édes a kisfiad,kis huncut az arcocskája! Nagy kopé lesz! :lol:

Kiderült,hogy a mamámnak nem lábszárfekélye volt,hanem érszükülete,ami a keléseket és a sebeket okozta,vmint trombozisa is volt! :cry:

Nem semmi,hogy a másik helyen így félrekelezelték,és máig nem érti a doki miért úgy kezelték,és miért engedték olyan hamar haza.

Fehérváron min. 2 hétig lesz bent a kórházban. Minden attól függ,hogy javul a sebe. Kapott vért is,jól van.Nagybátyám holnap megy hozzá. Bár látogatási tilalom van,de ő püspök,és szabad bejárása van oda! :wink:

Miután a kórházból kiengedik még kis időre haza kerül a Balcsira,és utána kerül majd Fehérvárra az otthonba! Akkor megyek én is majd segíteni haza,mert bár kaphat műlábakat,de nem hiszem,hogy még valaha is tud majd járni!
:roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Megérdeklődtük ma a tortát Gabika születésnapjára. 6000 körül lesz majd,és majdnem 1 héttel előtte kell leadni a rendelést!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Boszibaba ezt megértem hogy nehéz megemészteni ami mamáddal történt. Én a kórházba sokféle esetett láttam, volt aki baleset miatt, volt aki fekélyvagy érszűkület miatt amputáltak és tényleg borzasztó. Bár én már másképp nézem mert ha nagyon beleélném magam / mint mikor dolgozni kezdtem beleőrülnék/ de sokat gondoltam itthon is az ilyen betegekre. Az a baj hogy az ilyen betegeknek nincs megoldva az otthoni segítség. És ezért pénzt kérni ocsmány -főleg 1000 ft.-os órabért? A hozzátartozók nem igazán tudják ápolni az ilyen betegeket főleg hogy ehez fizikai erő is jócskán kell. Sajnos ezen nem tudunk változtatni. Az én nagyapám 10 éve halt meg tüdőrákos volt csak tüneti terápiát alkalmaztak vagyis csak pénzért azt is. A dokinak akkoriba 10.000 adtunk hogy csapolják le róla a vizet mert fullad ennyi kellett hogy könnyítsenek rajta. Felháborító. De hiába vagyok nővér sose leszek florence Nightingale-n sajnos. Szóval sos-sok kitartás.
Ettike jó nagy már Patrik és nagyon szép.
Én is hoztam képeket ha unjátok már szóljatok :)



KépKépKép
rena10
 
 


A képek: Kép Kép Kép Kép Kép



KépKépKép
rena10
 
 


Kép

itt a táblicsku :)
Rena hogy mondhatsz ilyet a képeket sosem unjuk meg :):)

nika70
Salgótarján
 
 


boszi: sajnálom ami mamáddal történt! Elég elkeserítő, hogy a legtöbb kórházban ha nem fizet az ember rá sem hederítenek, de úgylátszik már ha fizet sem jobb a helyzet!Szörnyű!

rena, judit: aranyosak a csemeték!!

Kép
gyanixi
 
 


sziasztok.

boszi:sajnálom.mamádnak pedig sok erőt és ezek után jó egészséget kívánok.

na szép kis északáknk lessz.párom le ment a boltba énmeg beültem Patrikkal a géphez.egyszer csak mondom igen csendben van......hát elaludt.fürcsi,vacsi nuku.aztán reggel 6 kor meg már itt fog ugrálni.

tegnap meg magára borította a szárítót.még jó hogy össz 2 kiló az egész.

Kép
Kép
ettike
 
 


Pannic: Nagyon sok Boldog Szülinapot a jánykádnak :) :oops: :oops: valamiért ez kimaradt :)

nika70
Salgótarján
 
 


Pannica nagyon Boldog Születésnapot kívánok én is Athinának! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hol vagytok ma lányok? :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


:( Látom sehol senki! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: