A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Juba, mizújs?????

Kép
Kép
irina

Irina! Ádi hogy alszik éjjel (vagy akár nappal) azzal a sebbel? Nem zavarja?

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk ( azt hiszem ) köszi a linket a játszószőnyegre, ilyenre gondoltam :-)

Postás- már szerintem az öreg unja, hogy mindig csomagom van :oops: De hát ez van!!!!

Emese haladunk!!! ma volt 1 kaki :-) :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Mindjárt előkeresem a muffin receptet.
Nálunk idáig a tegnapi 8-hoz képest idáig csak 4 kaki volt. :D

Amúgy igen, ilyen okosak! Én már régebben észrevettem, ha Apa elmegy itthonról, Zsófikám sokkal kezelhetőbb, nyugisabb, szépen elalszik ha itt az ideje, és még tovább is alszik. Mintha tudná, hogy Anya egyedül van, Apa nem tud segíteni, így jó kislány lesz.

Irina! Én ezt nem tudtam.... :( Mi lesz így velem? Egy világ omlott össze bennem! Így már nem érdemes élni.... brühühühühűűűűű!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

HP én már kiolvastam míg kismama voltam a kalóz verziót. de azért megveszem a könyvet is, mert mind megvan eddig.
csak annyit mondok nagyon izgi..tuti nem alszotok!!!!!!!!!!:lol:

én tuti nem lövöm le. nekem egyszer lőttek le poént, h elmondták mi a 6 érzék vége mielőtt láttam...khmmmm elcseszték a lényeget.

kiskolbi
igyekszünk gyógyulni

jó hír dokinéni azt mondta nem komoly szívjuk az orrát, még torka sem piros..gyorsan kijövünk belőle.

rossz hír anyu kórházban, ma vették fel, de nem lehet látogatni, mert látogatási tilalom van.

timi, emese dehogy értem félre :)

Emese
Ezek szerint még nem olvastad a HP 6-ot :)

Tünde
Hova költöztök?

Ajjjaj futok lányom extra nyűgös :( brühühühhü

KépKép
KépKép
fleur

1 órája nem járt erre senki????
mindenki fürdet????
Mi már készen vagyunk, sőt Péterke itt durmol a karomon.

Heni
KépKép
heni81

Fleur jók az új képek!!!!Csinik vagytok!!!!

Heni
KépKép
heni81

Helló!
Csak csors írom mi volt a dokinál mert időm mincs visszaolvasni!
Igazából nem tudta megmondani,hogy mitől lehet a hasmenés,meg a vér(Vér ma nem volt) kaptunk mi is smektát,normolytot és elküldtünk egy székletmintát tenyésztésre.Azt mondta lehet benyalt egy kis calici vírust majd kiderül a mintából.A fogai miatt lehet hasmenés csak a vért tartja túlzásnak.Bár a fogaira is azt mondta,hogy korai lenne!!!Pedig dagad az ínye neki és sárgul.
Na most mennem kell,próbálok késöbb jönni de nem 100,hogy tudok.
Köszi mindenkinek,hogy gondolt ránk!!!!!! :D

KépKép
juba

Jó éjt mindenkinek.

Fleur: édesek vagytok a képeken!

Heni: nagyon szép vagy ezen a képen!!

Fürcsi megvolt, evés megvolt, alvás van. Extra nyügi napunk volt, ilyen még soha, minden lefektetés rémálom ( eddig tök simán ment mindig ) most nem akart aludni, nyüglődött..... ki is maradt alvás. Sőt hajnal 1 kor órdítva kelt ( tegnap nem volt kaki és szerintem az bántotta a pociját ) de olyan keservesen sírt, mígnem hason fekve tartásban jött egy puki, evett és utána már megnyugodott. Ma volt 2 nagy kaki is, remélem holnap már újra jobban lesz.

Megyek fürcsizni, aludni hulla fáradt vagyok.
jó éjt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba, remélem, negatív lesz a tenyésztés eredménye!!! Tudod: drukk ezerrel! :D Azt nem értem, hogy az orvos szerint miért is korai a fogzás + kaki dolog (vagy úgy értette, hogy csak amikor konkrétan jön is ki a fogacska, akkor lehet tőle hasmenés? no mindegy, a saját dokinkat is majd megkérdezem)?

Kaqk: jó pihit, remélem, Emmácska ismét nyugodt lesz, mint korábban.

Regi: aranyos vagy, hogy kérdezed Ádi sebét. Szerintem attól tud aludni, mert tudod, ő aztán hason nem bíííííííír lenni ;-), háton alszik éjjel és nappal, amióta megszületett. A seb amúgy a hónalja alatt van, kicsit a mellkas felé. Ápolni egy kicsit nehéz, mert a karja jellemzően érinti és akár dörzsöli is. Holnaptól napi 4-5-ször is le kell zuhanyoztatnom vízzel, ami komplett kádazást fog jelenteni. Még nem tudom, hogyan fogom kivitelezni, mert este mindig apával közösen fürdetünk, én egy karral el sem bírom Ádit (mert nehéz, de még ugye nem tartja magát úgy, mint az ülni tudó babák)... szóval izgis lesz.

Kép
Kép
irina

Fleur: igen, remek az új avatar!

Gremese: hát, lehet, hogy amolyan gandalfos húzás lesz, és akkor nincs min keseregnünk... én a HP-ben bármit el tudok képzelni. De be is fejeztem a képzelgést, mert Dmaggie és Kiskolbi a fejemre koppint (joggal). :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

HP, én biztos nem fogom lelőni a poént, mert még egy részét sem olvastam :oops: . Látni azt hiszem hármat láttam, és tetszett is, de annyira mégsem, hogy fun legyek :oops: . Én Bencének azért nem engedem, mert látta az első részt valakinél, és utána félt a sötétben a dementorok miatt :evil: :roll: .

Voltunk délután sétálni, nálunk szuper idő volt :shock: . Pólóra vettem kabátot, és nem fáztam, sütött a nap (akkor éppen, mert egyébként elég változó volt), a stél is elült, 15 fok volt a kinti hőmérőnkön :shock: .

Juba, reméljük, nem lesz semmi komoly! Az már jó hír, hogy ma nem volt vér... :roll:

Timi26, szerintem az idő oldja majd meg ezt a problémát Rebekával. Az biztos, hogy energiabomba a kiscsaj :D . Én azt láttam rajta, hogy nagyon szereti Vikdant, biztos féltékeny egy kicsit, de ez ellen nem tudtok mit tenni.
Barátnőm kisfia 4 éves volt, amikor öccse született...na az durva volt: egy pillanatra nem lehetett őket egyedül hagyni, mert képes lett volna a picit kirángatni az ágyból, és kárt tennni benne :shock: . A kicsi egy éves korára viszont szuper báty vált belőle :shock: .
Az, hogy folyton elégedetlenek, szerintem a jóléti társadalom, és a mi hibánk (is). Nehéz arra nevelni a gyereket, hogy becsülje meg a kicsit is, amikor mindent megveszünk neki, amit tudunk :oops: .

Felébredt Panka :shock: !
Lehet, hogy már csak reggel folytatom...
dettyk

Tényleg hogy eltűnt mindenki! Én aludtam egy kicsit Szelivel az utolsó alvásánál (20 percet kb.), ő szokás szerint 3/4 órát aludt.
Aztán fürcsi, kaja, és már durmol is a Kisangyal! :D

Jajjj! Én ma olyan fáradt vagyok... :(

Fleur! Anyudnak megy a ++++++++++++++++
Juba! Nektek is! +++++++++++++++

El is búcsúzom!
Jó éjt! Holnap jövök! Pussz

Kép

Kép
regcsiken14

Szóval csak durmolt a karomon :-( 20 percet, majd egy fél órát üvöltött, mert felébredt és egy fél órát ráztam a seggét mire visszaaludt :-( Totál KOra vágott ma, délután is csak 2x fél órát aludt, biztos megint valami front van :-(
De az a lényeg, hogy most már alszik békésen.

Heni
KépKép
heni81

Felsírt, de visszaaludt. Csak szipog álmában :shock: . Nem tom, mi lesz éjjel :? .

Csőrös pohár: én vettem Bencének egy elég drágát a DM-ben, amit szívni kellett. Abból ugyanúgy nem tudott (vagy nem akart) inni, mint a cumisüvegből :roll: . Úgyhogy a 100 ft-os boltban vettem filléres csőrös poharakat, azt használtuk, mi is kb. 1,5 éves koráig. Szerintem nem szokott rá, viszont jó volt az egyedül ivás megtanulására 8) . Sokszor akkora lendülettel emelte, hogy ha nincs rajta kupak, az egész itóka a nyakában landolt volna :wink: .
dettyk

Irina: a HP 6. rész után kiokumláltam, hogy mi lesz majd a 7. részben (jó nagy csavart beletéve), és a barátosném, aki olvasta a kalózfordítást, azt megsúgta, hogy lényegében igazam lett!!! :shock: :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Rowling hogyan valósította meg.

Csajok, lenne 2 kérdésem :?: :?: , mielőtt jóéjt kívánok (látom már sok Baba és Anyuci alszik):
1. Általában mennyi főzelék kell ahhoz, hogy kiváltson egy kajálást? És Ti hogy méritek a hozzátápis kaják mennyiségét? Mert próbáltam cumisüvegbe tenni (csak mérés céljából), de érdekes módon úgy tűnt, a 190ml-es bébiétel a cumisüvegben összesen (nem egyszerre tettem bele) sem volt több 150ml-nél. :shock: Most gőzöm sincs, mennyit evett Máté (egyszerre picivel több, mint az üveg felét. De akkor az mennyi is?!)

2. A Ti Babáitok arca is piros? Észrevettem Máténál, hogy a két pofija és az álla tisztára piros. Arra gondoltam, talán az állandóan ömlő és szétkent nyáltól lehet. Szerintetek? Eddig Neogranormont kentem rá esténként, de halottnak a puszi. Van valami jobb tippetek rá?

Most már tényleg jó éjszakát!!!! Zzzzzzzzzz..............

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszi csajok a dukkot meg mindent!!!

Irina!A fogzásra értette,hogy korai mivel még csak négy és fél hónapos!!(nem tudja,hogy volt itt a topikba már sokkal korábban is fogacska :lol:)

Zsófika az összes képen,tüneményes egyre szebb lesz ez a kislány :D

Sajnos még nem olvastam vissza,ma már nem is fogok elég nehéz napom volt.Megyek pihenek egy kicsit,holnap próbálom pótolni a lemaradásomat,remélem sikerül.

Puszi mindenkinek!!!
Jobbulást a többi betegeskedőnek!!!!!!!!!!

Kép Jó éjszakát!!

KépKép
juba

Emese!! Szerencsére, hogy javulás van! Gyógypusz megy továbbra is.! Egyébként a hatodik rész naggggyon izgalmas! Én le sem nagyon tudtam tenni. Azóta még néhányszor elolvastam. :lol:
Albert szept. 21-én született.

Tünde! Jobbulást Nektek is! Jó kis menet lesz vagy van! Mennyi energia!

Heni! Szerintem is nagyon okosak vagy inkább érzékenyek?! Én is észrevettem, hogy pl. hétvégén sokkal nyűgösebb Albert. Mindenki itthon van, pörög a két bátyus, nekem több dolgom van, kevesebb időm jut rá, apa meg ugye nem anya.

Fleur! Nagyon szépek vagytok az új avataron! Lillának is járnak a gyógypuszkók! Olyan egyek vagytok! Lilla meg..... :D :D . Anyukádnak ++++++++++ JOBBULÁST! Szegénykém, mindekettőtöknek nagyon rossz lehet! A 6. érzék!!!! Huhuhú! Az állam is leesett annak idején a moziban! Nem semmi kis film!

Juba, akkor marad a rejtély egyelőre? Remélem hamarosan már csak rossz emlék lesz.

Vajon mi lehet Anikóékkal?

Kaqk! A holnap biztosan jobb lesz!

Irina, még virtuálisan sem! Találgatni pedig szerintem ér! Az biztos, hogy én már majdnem kiugrok a bőrömből. Azt a kalózos változatot nekem is letöltötte a Kedves, de nem olvastam. Igazi hős vagyok, ugye? Majd az igazit! De jó lesz! Már látom is magam, egyik kezemben könyv, másikban a gyerek. De lehet, hogy felolvasok neki belőle?

Dettyk, de jó Nektek! Itt csúnya, szeles, esős idő volt. Egyébként teljesen igazad van. Bár mi olyan szegények voltunk mindig, hogy én képtelen vagyok megtagadni valamit is a gyerekektől. De a feleslegesnek tartott dolgokra nem tudnak rábeszélni. Sőt. Olykor meg direkt ráhagyok egy kis időt, tanulják meg, hogy nem lehet mindent egyből megkapni. Ha nem fussa, hát nem fussa.
Érdekes, hogy a Kedves engedékenyebb.

Regi! Egészségedre :lol: Én is aludtam volna, ha Albert baba alszik, de ma nem akart. Reggel fél héttől jó, ha két órát aludt. Alig fél órája sikerült elaltatnom.

Heni, látom Nálatok is. :D
dmaggie

Sziasztok!

Most tettem le Zsófit! :shock:
Annyira felborult a napunk - nem a szopik időpontja, hanem a szopikhoz viszonyított alvás időpontja -, hogy az uccsó szopi után nem bealudt, hanem még kukorékolt, és egy bónuszcicizéssel aludt el.

A mai pelenka eredmény (össz pelus/kakis pelus): 8/4. Tegnap: 10/8. :shock: Javulunk! :D

Megint találtam jó kis képeket (bocsi, hogy ennyit teszek fel!!! :oops: )

Az elsőn 3 napos, a másodikon 26 hetes (ma készült).

"Jaj Anyám!" pózban:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Akkor hogy számol ez a vonalzó?

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Olyan aranyos vagy, ahogy HP lázban égsz! Mint egy kisgyerek. Édi vagy! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Naggyon jó az avatarod, és a vonalzó előtti képed! Dics! Dics! Dics! Moat jól megdicsértelek! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! gandalfos húzás: Lehet. Kíváncsi vagyok, milyen új hajszínnel fog ez járni... No csöndbe' maradok, mert tényleg kapunk a fejünkre. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie: igen, lelki szemeim előtt nekem is gyerek + könyv, bár Ádi azt sem nagyon viseli el, ha úgy ülök mellette, hogy akár pár percre is elkalandozna a tekintetem rajta kívül másra!!! ;-)

Gremese, ezt a "jaj, anyám" pózt imádooooooooom! Ádinak is van egy ilyen, a hajtépkedős. Csak a képeit összegyűjtve tűnt fel az ismétlődés. Mellékelem! :-)

Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

elkalandozna = elkalandozik

Kép
Kép
irina

Sziasztok !

Úgy látom nem csak nálunk volt nyügi ma.
Pedig ma extra jó dolgom volt mert apa itthon volt. Mi lesz velem holnap.
Csütörtökön kaptuk meg a rotát azóta a napi 1 kakiból 2-3 lett.

Ma mértem a drágámat és kereken 7kg.

Ja és ma ettünk először krumplit.
Hát azt a fancsali pofát amit vágott szegénykém. Ezek után és is megkóstoltam hát nem is csodálom, hogy nem ízlet neki. Tök szar íze volt.
Még hétvégén vettem a Coraba édesburgonyát lehet holnap azt csinálom meg neki mert a sima krimplinak förtelmes íze van így.

Lányok aki adott már krumplit a babónak ti, hogy csináltátok ?
Én a főző vízzel hígitottam de olyan volt min talami sűrű maszlag és botrány ízű. A főző vizbe pic sót tettem azt annyi. Valamit kihagytam ?

Na aztán a következő kajánál olyan szépen benyomta a tápit , hogy csak lestem.

Ma voltam az Auchan-ba érdemes kimenni mert nagyon sok babaruha akciós. Főleg lányka ruhák.

Kép .

Ez a kép ma készült.
Én nem tudom mi van Ádámmal de állandóan ülni akar.
Fordulás szele még megsem legyintette de ülni azt imád.
Ha megfogom a kezét akkor már azt hiszi, hogy akor felülés jön és persze vissza feküdni alig akar.

Na lépek én is elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek !
20200310173350

KTimi: próbáld meg főzőlé helyett tápszerrel sűríteni!!!

Gremese, Irina: megzabbáloom őőőket!!!! :D :D :D :D :D :D

Juba: nyugi, és sok pihi!!!

Anikó: hogy vagytok??? Mit mondtak ma?

Folyt.köv. holnap...

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Irina! Ádi annyira édes kis gyömöszölnivaló manócska!!!!! :D :D :D És mennyire jók ezek a hajtépkedős képek!!!!!! :D :D :D

Timi! A Te Ádámod is csuda édes! Ilyen közeli képet még enm is tettél fel a pofijáról! Tök jó! :D
És milyen szép súlyban van!!!!!

Nekem idáig az volt az elképzelésem a zöldségekről (is), hogy egyenként megkóstoltatom, mint a gyümiket, és utána keverem. Ugye gyüminél ez simán kivitelezhető, mert önmagukban is fincsik.

Egyszer azonban céklát akartam neki adni, és mieklőtt odaadtam volna, Anyu megkérdezte tőlem: Mesikém! Te ezt megennéd?
Én meg rávágtam, hogy nem!
Lehet, hogy nem nyerő a krumpli magában, vagy nem mindegy, milyen krumpli.
Mi még abszolút gyümizünk, de ha már jönnek a zöldségfélék, akkor valami klassz kombinációban adom egyből. A gmail-en ugyebár vannak csudajó receptek! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Kitartás! Adjál neki Te is almát. Hátha segít még pluszban.

No Lányok, én mentem szuszizni!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Na mi volt már? Én zártam az éjszakai műszakot?
És én keltek? Dettyk?!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Volt egy hajnali menetünk negyed 4-kor a korai (negyed 8-as) fekvés miatt, de tegnap mi is nyüsziztünk és borultunk :wink: .

Maggie, mi négyen voltunk testvérek, és a mai napig emlékszem rá, milyen sz@rul esett, hogy nekem pölö nem volt saját biciklim, mert anyám szerint akkor mind a négyőnknek venni kellett volna :shock: . (És én vagyok a legidősebb... :? ).
A "mindent" én sem szó szerintértettem természetesen. Nagyon sokszor mondok nemet, de mindig megbeszéljük, miért. Vagy azért, mert nem fussa ( :roll: ), vagy azért, mert értelmetlen :? . Úgy látom, sikerült jó irányba terelgetnem 8) . A boltban sem vágta soha földhöz magát :shock: , bár abban az időszakban futottam anyósommal egy pár kört... :twisted: .

Fleur, írtam már, hogy naggggyon jók az új képek :D , vagy csak akartam :oops: ...!!!

Mesi!!!! Ha még egyszer bocsánatot kérsz, amiért képet raksz fel..... :evil: :wink: ! Bünti lesz :twisted: ! Zsófit látni minden napot megszínesít, és ez minden babafotóra vonatkozik :D ! Én is támogatom az ötletet, hogy naponta, de legalább hetente minden babóról kötelező :!: :wink: képet feltenni!

Mint ahogy Irina és K. Timi tette Ádijainkról :wink: :lol: ! Nagggyon édesek!!!

Tegnap elfelejtettem este leírni, hogy macskakakit majszoltam a gép előtt.

Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg ronda és finom, köszönjük, Bongyi! (Mire fényképeztem, már valaki rájárt a hűtőben...:lol:

És akkor Panka: így aludtam a mamánál az új utazóágyamban (amit Virankának köszönhetek :D ):

Kép

Ilyen jókedvűen ébredtem:
Kép Kép

Ez tegnapi:
Kép Kép

Jaj, ezt még muszály :lol: :
Kép
dettyk

Emese! Szijjjjjaaaa! Nem koppintok Neked sem! Zsófia meg ééédi, bár nem nagyon találok már szavakat, amik kifejezik igazán jól. Nekem inkább az jutott eszembe, amit én is szoktam magamnak mondani: Maaaargit! A fiúk nagyon szeretik. (tetszik nekik az önirónia). Szerencsére nagy adag infantilizmus ragadt bennem. :lol:

Irina! Én Ádámtól is mindig olvadozok!

K.Timi! Bicepsz bajnok leszel Te is! :D Cukkancs! :D

A tegnapi nemalvós napnak az lett a vége, hogy miután elaltattam végre, 11-kor olyan sírással ébredt, hogy na. Régen nem fájt ennyire a pocakja. Jól beszopizott éjszakára. Hurcápoltuk a popóját ezerrel, mire kijött néhány büffencs. Gyorsan csináltam egy kis teácskát, hogy hátha megnyugtatja, de az meg nem a kedvence. Kiskanállal sikerült néhány kortynyit belediktálni. Lefeküdtünk az ágyra, akkor meg annyira kapaszkodott a cici után, hogy kénytelen voltam ismét szopiztatni, pedig féltem, hogy csak rosszabb lesz. De szinte könyörgött! El is aludt kb. 2 perc alatt. A vállamra fektettem, próbáltam büfiztetni, de sikertelenül. Ezek után csak egyszer, háromnegyed háromkor ébredt. Nem is akartam elhinni. Majd fél hatkor, de az már ugye reggel. Vissza is aludt, majd egy óra mulva felébredt, mert szörcsizett az orrocskája, de már ismét visszaaludt. Mi lesz ma? Nem tudom.

Nem tudom, hogyan számolnak a vonalzók, most meg a Zsófié állt meg! Pedig tegnap újat is csináltam!
m
dmaggie

Nééémmmáááá!
Gremese beelőzött :evil: :evil: :D ! És ha nem írok kisregényt, még oldalt is kezdhettem volna :x :wink: !
dettyk

Dettyk! Én is így gondolom. A gyerekek még ma is furcsállják, ha egy, a boltban hisztiző gyereket látnak.
Panka milyen mosolygós, figyelmes! Gyöööönyööörűséges! :lol:
dmaggie

Tényleg Dettyk, már akartam kérdezni, hogy Bencének hogy jött be a suli?
dmaggie

Értettem! Nem kérek bocsánatot a képekért! :D

Többiek! Kérünk képeket!!!!! Főleg azoktól, akiknek a Babócáit régen láttuk!

Dmaggie! Apa engem - elég gyakran - így szokott hívni: Maaaargit! :lol:
Mi amolyan "nem normális" család vagyunk. Zajosak, viccelődőek, nem telik el nap úgy, hogy ne nevetnénk, bohóckodnánk. És ennek már Zsófi is aktív részese. Néha lesek, hogy bírja, mikor az Apja táncol vele, és hangosan énekel neki mindenféle kreálmányokat, plusz én még rákontrázok, mint valami vokalista, de szemmel láthatóan élvezi a dolgot.
Nagy dumás már most a kiscsaj. Na a Zannya sem semmi, de hallanátok Apáját... :lol:

Múltkor feküdt az ágyon Zsófi, mi betoppantunk a szobába, és improvizáltunk mindenféle hülyeséget. Táncoltunk, énekeltünk egyszerre. Ami jött. Ha "lekapcsoltuk" volna a hangot, akkor azt lehetett volna látni, hogy egy baba fekszik az ágyon kigúvadt szemekkel, két felnőtt meg hadonászva "almát szed", miközben rugóznak jobbra-balra, és eltérően artikulálnak, majd a babáról szinte megfeledkezve elkezdenek röhögni magukon. És a baba is mosolyog valamiért. :shock: :lol:

Dettyk! "Guszta" a macskaki! :lol: Biztos fincsi volt! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, nekem ez nagyon bejön! :lol: :lol:
dmaggie

Dettyk! Be-be-be-be!!!! :wink:
PunkiPanna csúúúúúúcs! Az a kakastaréj a fején... ÉS még alvás közben is megáll.... Milyen zselét használtok? :D

Mindjárt küldöm a gmail-re a csokis muffin receptemet. Ott könnyebb lesz majd visszakeresni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Én most újra csináltam a vonalzómat, de nem másoltam be, mert ugyan ezt mutatja.
Most jót mutat? Dmaggie! Neked is 4 hónapos, 2 hetes. Én nem tudom, de azt hiszem nekem tegnap is ezt mutatta... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Így van, tegnap is ezt mutatta. Azért is írtam, hogy a Tied megállt!
dmaggie

Dmaggie! Örülök! Szerintem így minden sokkal könnyebb!

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap beszéltem az egyik barátosnőmmel, a kislánya holnap lesz 10 hónapos. Megmérték: 8600 g és 72 cm. Miután én is elmondtam kicsi Albert méreteit, kiakadt! :lol: :lol:

Így növeljétek a babócákat! :lol: :lol:
dmaggie

De most jót mutatnak?

Kép
Kép
Kép
gremese

Most kicsit elmegyek a géptől, mert Zsófi babát rá kell dobnom Apa pocakjára ébresztés céljából! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, igazából fogalmam sincs. Egy biztos tegnap volt két hete, hogy hónapot váltottunk! Tegnap Albert még 4hós, 1hetes és 4 napos volt! Na most vagy a hetek rövidültek, vagy átaludtunk néhány napot!

Akartam még írni, hogy ne felejtsétek el, holnapután torkos csütörtök lesz. Aki teheti, használja ki! Én sajnos egyedül biztosan nem jutok el étterembe. Apa látástól mikulásig dolgozik.
dmaggie

Emese, azért légy résen, nehogy visszapattanjon! :lol: :lol:
dmaggie

Bongyi, hol vagy? Jó reeeeegggelt!
dmaggie

Jó reggelt!

Mi már baba-mama jógáztunk. :D Szelit 8.20-ig bírtam ébren tartani (6-kor ébredt a szokásos fél 7 helyett :? ). Az úszás 8.30-ig tart, úgyhogy haladunk. Mindenestre altatni nem kellett… :wink: :lol:

Irina! Jaj, de imádom Ádinak ezeket a tekeredős képeit!!! :D

Juba! Szerintem a védőnőknek is fórumozniuk kéne, és akkor többet tudnának!!! (hihihi) :lol:

Emese! Jó sok kaki van Nálatok! Szeli naponta 2x kakil, és az 5x-i evés mellett összesen általában 7 db pelenkát használunk (minden evés előtt cserélek, és természetesen a két kakinál, ami mindig evés után van… :shock: ).
Zsófi: :lol: :lol:

K.Timi! Te Ádid is cukor!!! :D

Hát, nálunk majd Apának nem lehet nemet mondani (ha Szeli majd szeretne valamit). Ettől már előre félek…:evil:

Dettyk! Pankának gyönyörű fejformája van! :D

Maggie! Ne is mondd!!! Az úszáson van egy csomó baba, akik kb. akkorát méretre, mint Szeli, de már 6 hónap körül járnak… :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Azt akartam írni, hogy a toldacuccot-ra fel tudtam volna tenni a jógát, de valami 6-7 óra lett volna, így nem vártam ki. Meg szerintem Ti se biztos, hogy meg tudtátok volna nyitni. De mi lenne, ha én elküldeném valakinek, aztán ő is átmásolja egy másikunknak... és így tovább! Hmmm???
Kinek küldjem először? Ki szeretne jógázni? :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Látom, már aktívan megy a dumcsi, úgyhogy becsatlakozok. Máté ugyanis felkelt n7-kor, aztán a reggel 8-as kaja helyett ágybakönyörögte magát, és most alszik. :shock: Kíváncsi vagyok, mikor ébreszti az éhség...
Dettyk: Panka télleg nagyon édes! Nekem az tetszik benne, hogy mindig olyan kis nyugodt és érdeklődő arcot vág... biztos kiegyensúlyozott Baba. :D
Zsófi: ez az "Ó Anyám-póz" nem épp a Szülei hülyéskedései alatt szoktak előgyünni? :lol: Amúgy hirtelen az tűnt fel, hogy milyen gyorsan változnak a Bébik testarányai!!!! :shock: Nézzétek meg a 2 Zsófi-képet például. Nem semmi változás! Ja, kakihoz gratula. Tessék gyógyulni, mert mi lesz a talicskával?
Irina: el se hiszem, hogy Ádid ennyit betegskedik. A képekről egy makkegészséges vidám Kisfickó mosolyog ránk! :D
Maggie: a méretekről annyit, hogy én 1 évesen voltam 8 kiló. :? Ahhoz képest nekünk óriásbabáink vannak (és manapság ez az átlag?! :shock: )

ÉS hadd kérdezzem meg még 1x, hogy Ti mit csináltok, ha piros a Poronty arca? (Szeritem a nyáltól. Remélem legalábbis, hogy nem mástól.)
Valamint, hogy mennyi főzi vált ki egy kajcsit általában? És hogyan méritek a mennyiségét, mert nekem a cumisüvegbe töltve nem tűnik reálisnak a mutatott mennyiség.

Apropó főzelék:
Emese, ha új zöldséget próbálunk, én először mindig krumplival keverve adom, hogy először csak az ízt szokja, aztán utána jön a tömör-gyönyör. Hét vége felé kiprószáljuk a répát. (de hogy én hogy nem szeretem a főtt répát! :? Most tuti nem eszem meg, amit Máté meghagy! :oops: )

Detti
KépKép
kiskolbi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: