A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

MAjd holnap jövök!!!!
írogatni is meg olvasni is!!!most csak ennyire futotta..
puszi

Kép
Vendég

Brigi,
hogy ennek a férfinak milyen jó feneke van!!!!!!!!!!!!
Na, egyébéként gondoltam, hogy előbb-utóbb fog mászni előrefele is. Puszi!

Úgy néz ki, hogy készül a honlapom. Mármint a jövő héten vmelyik napon.
Ha van valaki olyan itt, akinek a szülésénél én segítettem és még nem küldött fotót és nincs kifogása, hogy pindurkori képet feltegyek keresztnévvel, kérem küldjön!
Feltenném a"trófeáim" közé. Úgyis csak egy töredéke van meg a babáimnak.
Szeretettel
nováky_rita

Sziasztok!
köszönjük a köszöntéseket
Eninek boldog Aida névnapot...
Zénónak boldog hófordulót!!!

Emese
Kisjankó????Flórka ugye nem kapta el?
Tényleg hol a kép???

Gyuzsó
Boldog házassági évfordulót
Én is lakást takarítottam!!!!

Tünde,
Hogy vagytok?
Jól hangzik a palacsinta party :lol:

Borsa
Gratula a recécskékhez.
Hogy sikerült a zúzás?
Balu még mindig nem köhög,vettem neki babyluuf-ot kenegetjük,de semmi!!!Viszont még a hátánál lehet hallani,hogy „hörög”!!!Amúgy jól van!
A lelkem talán már jobb,hogy nem olyan hülyén köhög!
Ja meg tegnap anyukám vigyázott Balira, mi meg csavarogtunk az Árkádba(kis lélekápoló költekezés volt)

Kati
Jó,hogy leírtad ezt az alvást,lehet,hogy megpróbáljuk

Adri
Jók a képek és az avatarok

Veronikusz,
Remélem rókakomának már nyoma sincs!!Hogy vagytok?

Zill
Szépek vagytok!
Mi van veletek?

Borsika?Tikó?
Mizu?Hogy vagytok?

Hanna
Ti is szépek vagytok!!!

Brigi
Kenyérreceptet elküldöd???Én is szoktam sütni :lol:
Fú ez a bolognai jól hangzik,lehet hogy kipróbáljuk :lol:

Gabi
Szuperek a képek!
Holnap írom a cédéket és utána feladom(ha valami még kell az almán kívül szóljál :lol: )

Ja WC-re már csak „kísérettel” járok :lol:

Szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Na és pár kép
Kép Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Balázs és Áron levettek a lábamról, kész teljesen... :D Nade a Kristóf fenék fenomenális a mai napon. Benedek ue csinálja. Áll a pelenkázón, leszed mindent a polcról, el is hajítja... :lol:

Brigi, nos, az előreközlekedéshez nagy gratula, nem is tudom, Bene mikor kezdte, de utána már meg sem állt, azóta is pörög. :roll: Ja, és jelentem, egy van belőlem, semmi tudathasadásos állapot. :oops: Mind az én lyányom volt, én felügyeltem rájuk, egy sátorban laktunk 2 és fél hónapot. 7 "db" 12 évessel, én voltam 23. Nem volt könnyű, de amit akkor TŐLÜK tanultam, azt egy életre eltettem magamnak. :D

Ma próbálkoztunk gyereket altatni ringatás és hasonlók nélkül. Eredmény, folyamatosan felállt és röhögött rajtam, persze felborult mindannyiszor a fáradtságtól, még úgy is röhögött. Apjával cseréltünk, mert kész voltam, ő meg jött kifelé 10 perc múlva. Bene azóta is alszik. :shock: Persze azt nem tudom, benn mi történt. :lol: Nekem a szigor nem áll jól, Bencike mindig kiröhög. :lol:

Tanyakönyv szuper. És Gabbó, láttam én is göndör fiút, meg az ikreket, kicsit döbbenet.
vbea

Encike is szupi, állat volt a buli!!!!!!!!!!!!!!!!!
vbea

Brigi!!!!!
Ugye rám gondoltál?????? :D :D :D :D
Kristóff...kész...betojtam...hihetetlen...
Mehetünk csak szólj mikor jöttök...

emano!
Azért nem semmi, hogy Balázst nem nagyon látni a parkettán...mindíg valamiben, valamin van....biztos rohangálsz sokat utána...kosárba ő mászik be????? Na jó az hülye kérdés...gondolom nem Te pakolod be szegénykét!!!!!! :oops:

Tünde!
Orsi pakol...csak meg kell kérni...de néha rám marad...nem szekálom érte csak akkor, ha mondjuk épp baromi nagy rendet csináltam és ő feleslegesen kipakolja minden cuccát a nappaliba csak hogy ott legyenek ne a helyükön...akkor szólok, hogy csak azt hozza ki amivel játszani szeretne.

Orsi beszólás!!!!!!!
Dani tegnap reggel játszott a fisher price vonattal amit már nagyon tud zenéltetni...ilyenkor rázza a popsiját is...táncol ezerrel.
Orsi nézte A 12 táncoló hercegnőt. Már közeledett Orsi kedvenc jelenete amikor felállt és felhangosította a tv-t...Dani közben beindította a másik játékát is és Orsi "mérgesen" odaszólt neki, hogy: Danika, ne játszál ilyen hangosan amíg nézem a tv-t, én sem kiabálok amikor alszol :shock: :oops: :D
Kész vagyok teljesen a kiscsajtól :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Tünde,
de jó, rotyikoma jött magától!!!! :lol:

Gabi,
nagyon aranyosak a képek!! mekkora zsivaly lehetett!!

Kati,
ne izgulj a súly miatt, láthatóan jól megvan Dani!!
te 44 kg vagy és nem épp kosaras testalkat :lol:, én meg 68 kg és apjával együtt 1,75 felettiek - nem csoda, ha Mica sem kicsi (3 hónaposan bőven duplázta a súlyát..)
ráadásul az én családomban több birkózó, kézilabdázó volt, rámás darabok 1től 1ig! :wink:
jó fej Orsi!!

Eni,
kár, hogy nem lehetrötyögős Benő videót felrakni!!

Orsi,
maradt a lakásból valami a vendégség után.???

Dóri,
az ex-trattoria pomodoro-ban voltunk, mosdt épp lui & lei-nek hívják az Arany J. u. mellett a Széchenyi u.-ban..

Miklós kedvence az olívaolajos kenyér és a spaghettim volt :lol:
azt hiszem, nálunk kimarad a tészták pürésítése, elmajszolgatja, persze nem mennyiségben még :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Andi,
Balázs nagyon édes!!!!!!!!!!! gyógyulgasson mihamarabb!
++++++++++++++++++++ küldünk hozzá!

Gabbó,
tök jó, hogy jöttél!! köszönjük a dícséretet! belepirultunk ám... :lol:
nálunk sincs zoneclub.... :roll:

Györgyi,
ez a 10 napos sztori rémlett!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Halihó!
Én itt netezk kis család még húzza :D Szegény béka éjjel megint nyügiv volt de mostmár talán kint van rendesen az eleje a fonak reméljük nem fog fájni innentől.

Hú hát elmegyek aludni és reggel hozzászólás és kép hegyek fogadnak? Köszi! Ez tök jó! Legalább nam unatkozom!
Zénó, Kristóf, Enci nagy szülinapos kisasszony és Balu gyönyörűek vagytok komolyan!
íáront inkább külön említem hisz lattam hogy azok a képek az én kedvemért vannak ám! Külön köszönet érte :D gyönyörű mint a Mamája!

Brigi!
Ha már olyan közel laksz nem passzolnál át egy kicsit abból a fini kenyérből ;)

Zsu!
Szerencsére Móniéknál voltunk dehát azt hiszem maradt pakolni való a skacok után :D Barni szokás szerint visított de arra nem számított hogy van aki hangossabbat tud és így Emmssal játékból visítoztak mi meg a migrénünkel küszködtünk.

Kati!
Ez a táncolós rászólós sztory tuti jó! Képzeld én angolozni megyek szombattól a barátnőmmel, egy kis kikapcs :D

Andi!

Örülök hogy kicsit kikapcsolódtatok rátok fért, jó hogy a mamád jól kijön Balival! Látom elindultatok a gyógyulás útján!

Eni!
Örülök hogy bárhogy is de Benőke elaludt az új módszerrel! Ügyi manó!
Eza rece duma tetszett! :D

Steffi?????

Emese!
Hogy van a kis nagy beteg?

Gabó!
Olyan jó rólatok is hallani! Egy képecskét kérhetünk? légyszi, utoljára a szülinapján láttuk Sári babát, emlékszem ám mert olyan kis édi volt!

Tünde!
Gratula a rotyihoz, az alvás miatt meg szorítunk!

Ancsa???? Memme????

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati!
Ahova lehet bemászik,megpróbál felmászni!Ma reggel éppen lekúszott a ágyról hátrafele :shock: anyukám tanította neki :lol:
Amúgy sokat rohangálok utána :lol:
ezek az Orsi szövegek beszarás....

Gyuzso
köszönjük a gyógypuszikat!!!
még mindig nem köhögünk :cry: Babyluuf meg 1000rel
én is kézilabdáztam :lol: (FTC-be)

Emese
Kisjankó??

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso
új a vonalzód :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
csináltam egy rendesen számolósat :lol:
durva hátrafelé lemászni az ágyról!!!

Hajni,
áron csudacsini nagyfiú!!! karikáid csökkentek, ha ez vígasztal!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

persze Áron, nagy Á-val!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

BALÁZSKA ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!
Kép
Vendég

jÓ REGGELT!

GYuzso! már multkor akartam írni,hogy tök jó lett a vonalzód,meg az avatar képed is!!te 68 kg? nem nézel ki annyinak!!

Eni-Brigi! ez a MAuritius sztori tök jó lett :lol: :lol:

Brigi! és nem semmi amit fiad művel... :shock: :lol:

Én most takarítom a romokat...Enci is keresi a thomast stb. na meg a fifis tortát. Thomas majd előkerül, de mondtam neki hogy fifit megettük, de nem nagyon tetszett neki :oops:
Vendég

na majd később jövök mert most nem hagy :lol: :lol:
éheeees
Vendég

Jóreg!

Végigszaladtam, köszi az érdeklődést. Kisjankónak reggel még ment a hasa, de egyenlőre róka koma a kotorékába maradt, láza nincs, táncolt, valamint közölte, hogy régimódi vagyok(Mary Poppinsból tanulta) , úgyhogy szerintem a gyógyulás útjára lépett. Flórka kemény nő, tartja magát(megint a hűtőt nyalja), én is megvagyok, most apa a leggyengébb láncszem, nyomja az ágyat és megy a hasa után...

Később még visszaolvasok, meg bevizsgálom a képeket is...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Itt vagyok, ez a hét talán nyugisabb lesz!
Visszaolavasni még nem tudok, de már két hete akarom ezt közzé tenni.
Hátha el tudtok menni minél többen!
Tök jó, érdemes, mi már voltunk két éve!
Bocsánat ha már felkerült, de tényleg nem olvastam most vissza. :oops:

Egy kis programajánló!

Torkos Csütörtök

Torkoskodjon velünk, messze még a fürdőruha-szezon! A Torkos Csütörtök biztosítja hozzá az 50%-os mínuszt, amiért megéri az a kis plussz kiló

A már új-régi néphagyománynak számító Torkos Csütörtökön, február 7-én a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy ezen a napon 'a la carte' kínálatukból, vagy a saját maguk által kidolgozott "Torkos Csütörtök menüsorból" 50%-os kedvezményt biztosítanak.

A Torkos Csütörtök remek alkalom arra is, hogy egy kirándulással összekötve látogassunk meg eddig távoli célpontnak tartott vendéglátóhelyeket és próbáljunk ki gasztronómiai csemegéket

A többi infó itt találhatü:

http://www.menjunkenni.hu/

és itt van az éttermek listája is.

ha tudok majd jövök, addig is puszi mindenkienk!

ancsaboszi

Tünde, szerintem nem olyan rémes, hogy Bene még nem pakol el maga után. Talán ha játékot csináltokaz elpakolásból, akkor nagyobb sikere lesz. Zsombi nemsokára 7éves, és most is csak úgy pakolunk el, hogy ketten csináljuk. Ő segít nekem, és én neki. Szerintem nincs ezzel baj. Korábban, mikor kicsi volt, úgy vettem rá, hogy versenyeztünk, ki hány játékot tud a helyére rakni minél gyorsabban. Ezt szerette. Olvastam ezzel kapcsolatban Vekerdit és ő azt írja, még egy 4 éves gyerektől sem elvárható, hogy egyedül pakoljon el. Persze szoknia kell a rendet, de gyorsabban sikerül rávenni, ha együtt játszva pakolás van. Remélem sikerül! :lol: :wink:
Kakihoz gratulálok!

Györgyi, én is örülök neked! De nekem jobb, mert én látlak is esténként. :lol:

Adri, akkor minden o.k. örülök, hogy te is hasonlóan gondolkodsz!
Zsombi 2 éves koráig szopizott, és remélem Sárival is ugyanígy történik majd.

Gabi, hű micsoda buli és az a torta!

Ancsa, te merre jársz?

Ezek a fiúk! Minden kép nagyon tetszik! Balázs nagyon vicces, hogy mindenhová így bemászik.

Borsa, kedves vagy, keresek a kedvedért valami képet majd.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jól van Ancsa, megvagy!

Eni, én is örülök neked nagyon! :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kipróba, és köszönöm nagyon GYUZSÓNAK és MICÁNAK!
vbea

Eni! neked is de jó azúj vonalzó meg avatar :D
fél percre jöttem most csak....majd jövögetek...
csak most ez megy [img]
Kép
Kép Kép
Vendég

Hali!
na most beszéltem a másik(új gyerekorvosunk)asszisztensével,bűbájos volt!!Azt mondta, hogy most nagyon sokan vannak ne vigyük oda,mert még több dolgot összeszed,hanem holnap 3/4 4-re menjünk :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi
honnan szeded ezeket a smájlikat :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Paklincs
Örülök, hogy Kisjankó már jobban van. Gyógyuljatok tovább. Egyébként leírhatnád bővebben - ha van egy kis időd - mit jelent az, hogy Flórád a hűtőt nyalja! Szó szerint értendő?

Andi
Szorítok Balázsnak! Jobbulást!

Eni
Nagyon jó a vonalzó és az avatar is! Benőke csudaszép és aranyos.

Gabi
Nem inkább pihenni kéne a tegnapi buli után? Fárasztó lehetett ennyi gyereket szórakoztatni.

Most megyek, keresek egy kis szórakoztató programot.
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabbo, jo, hogy Vekerdy is ezt írja :) mi is együtt pakolunk, de ő sokszor nem :) csak én. de akkor nem is izgatom magam tovább... :)
Ja persze dobozba dobálás van, meg ilyenek játéknak :)

mtunde

Borsa Akartam tegnap is kérdezni, csak lemaradt…Hol van ez a tök jóóó tengerpart? Jóóóóó képek!
Ja, és egy vajas kenyér kakaó/tejeskávé partira szívesen meghívlak délután! Fitnesselj át ha gondolod. ( Ha már úgy se lakunk messze!!! :wink:
:lol: :lol: :lol:

most rohanok, majd jövök

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Most először írok ide, de valójában már régóta olvaslak titeket. Én is a Kútvölgyiben fogok szülni hamarosan a Vidánál. Most beszéltem vele és nem jó híreket kaptam. Azt mondja, ma lesz egy stratégiai megbeszélés, ahol eldől, hogy bezárják-e a kórházat avagy sem. Abban maradtunk, hogy este üzenetet váltunk. Ti tudtok erről valamit?
szilvánusz

szilvánusz!
mi nem tudunk semmit, akkor majd te többet tudsz....
oszd meg velünk is mit mondott Vida doki...sztem ne aggódj!
eddig már többször bezárták elméletileg, mégis megmaradt.... :D
Vendég

Szilvánusz!
ahogy Gabi írta mi nem tudunk semmit!
Emléxem tavaly is ez volt február1-el zárták be és májusba mégis ott szültem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! most írtam neked..... :D
mingyá'megnézem honnan szedtem a szmájlikat
Vendég

Vendég

Vendég

Szolgálati közlemény :) Akinek esetleg aktuális.

Kútvölgyis kismamák: a héten a tanfolyamok meg lesznek tartva, viszont a szülőszoba látogatás elmarad!!!! A szülészet zárlat alatt van!

A fentiek miatt a ctg-t az SZTK rész második emeletén a liftből kilépve jobbra a folyósó végén csinálják.
linocs

Szia Szilvánusz!
Igen, sajnos én is tudok erről a mai megbeszélésről. :cry: Nagyon bízom benne, hogy pozítiv eredmény lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha esetleg van valami híred, akkor kérlek oszd meg velünk!!!!!!!! Előre is köszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Csak gyorsan pár kép amíg alszik, most nincs időm olvasni mert bármikor beppattanhatnak a baránőmék! :D

Útra készen:
Kép
Manó sapi :D Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Enikő,AIda!neked is boldog névnapot kívánok!!!! Kép
Kép
Vendég

Egy kis tavaszváró hangulat

Kép

na meg én őket is várom...

Kép
Vendég

Borsa! de cuki ez a lány!! milyen csini!!!

GYuzso! nálatok is a legfontosabb helyen található az olvasnivaló?? :D nálunk is....
Kép
Vendég

Jajj, :cry:
ez nem jó hír!!! :cry:
nagyon szorítunk!!!
KÚTVÖLGYI, NE HAGYD MAGAD!!!
MI VELED VAGYUNK!!
ÉS EGY EMBERKÉNT SZORÍTUNK ÉRTETEK!!

Kismamik ne idegeskedjetek!!!
szorítunk!!!!

Balázs!!!
Nagyon sok Boldog névnapot!!!
és sok gyógypuszi

Borsa,
:lol:
Nagyon csini a lányod!!
már nem is baba! hanem tiszta nagy lány!!!

Aidának :lol:

Boldog névnapot!

madj még jövök, de majd elalszom.
:lol:

ancsaboszi

ANCSA!! végre......... :D
Vendég

Gabi,Édes vagy!

és mindenkinek köszönöm a hiányolást!köszönöm

Nagyon álmos vagyok, várom hogy a gép készen legyen, és akkor megyünk aludni.

de addig egy pár kép.
ha nem bánjátok.

Kép az egyik új ruhácskámban

Kép

ancsaboszi

Borsa, Ancsa
Gyönyörűek ezek a csajok. Nagyon csinik mindketten. Na ilyenkor irigykedek egy kicsit a fodros-bodros rózsaszínű ruhácskákra. :D

Andi
Látom, Balázs is igazi pasi. Kosárból ki, ládába be. Mindig a legnehezebb utat találják meg. :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok Cyber-sistersI

Csak benéztem - Eszter nem alszik, de most csak a karomban van el, és Melinda alszik -.

ÚGY TETSZENEK A KÉPEK! Nagyon jó széria ez is. Rám is fért egy kis Mosoly Albuma, semmi különös, csak van két lányom.

Szia Szilvánusz, üdv itt, Isten adja, hogy szülhess a Kútvölgyiben, meg a többiek is.Már kezdtem mosolyogni a képek láttán, de amit tőled olvastam, hát a k...va életbe, annyira utálom már ezt az állandó fenyegetettséget, itt érzem a gyomorszájamban megint.
Bocsánat.
Csak a lelki utófájások is befigyelnek.

Rita, te nem voltál benn a szülőszobán, csak lélekben :) , az energiáid, meg te vettél fel és én akkor már tképpen elkezdtem szülni - az ilyen is számít? :)

Annyi mondanivalóm volna. pl. ez a szopi téma is. Majd eccer. Fáradt vagyok.
puszi M

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, magadnak tudsz lopni néha pár percet? Csajosok szoktak egyszerre aludni?

Gabi, nagyon köszönöm a bókokat, a jókívánságokat. Adrinak is.

Ancsa, öröm, hogy minden rendben.

NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vbea

Sziasztok!

Memme, sajnálom, hogy ilyen fáradt vagy, együttérzek.

Kútvölgyinek drukk.

Megyek,mert apja nem talál valamit, és akkor tudjátok, milyen egy férfi???

Még jó, hogy ideültem :)

mtunde

Hahooo,

Kristóf kicsit időzavarban van…
Még 3x aludna egy nap de nem hagyom… Ezért jól bekeverek minden nap… ez megy már 4. napja, úgyhogy holnaptól visszatérünk… Idáig délelőtt aludt ½ órát, ebéd után sétáltunk, a babakocsiban 1 órát, majd 5-6ig még egy órát. Na ezt akartam én megreformálni. Nem raktam le ebéd előtt, ebéd után az ágyában aludt egy órát, majd elmentünk sétálni ahol tök jót nézelődött, majd uzsonnáztunk és most még mindig alszik…
Megint nem megy 10 előtt az ágyába… Így csinál h…e anyuka, akinek semmi se jóóóó. Áááááááááá

Memme kedvéért (is) – hátha jobb kedved lesz- :D :D :D kaptok pár friss képet:

Kép ezt hagyta ki Borsa Kép Fogd, hozd, okos... Kép hozommáááá Kép barátok közt

Ezek szerint érdemes volt magunkkal vinni Kristófot a hétvégi tréningre... Elleste a kutyáktól a poént.
Az utolsó képen szeretném felhívni a figyelmet Fannira (jobbra) ! A szájában a labdával fekszik ott. Sose lehet tudni alapon... :D :D :D

Na felébredt Őfelsége. :D Jövök este.
Pussza

Kép
vkbrigi

Emano!!!!megkaptad a privimet???? :oops: :oops:
Vendég

a listát + az almásat :lol: ?

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: