A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MagikaKép
Nagyon sajnalom nagymamidat Kép O mostmar fentrol vigyaz rad.

EditKép
Szerintem szep a versike, bar mindenkinek szive joga, hogy miben hisz. En nem vagyok vallasos, en magunkban hiszek es a sorsban, amit mi iranyitunk tetteinkkel. Vagy lehet, hogy forditva van?Kép

LanyokKép
Olyan szepeket irtatok a parocskatokrol, hogy megkonnyeztemKép Szerencsere nekem is ilyen parom akadtKép Mindenben mellettem all es szukseg eseten batorit, sokszor ramfer. Erdekes, hogy baba temaban a ferfiak teljesen maskepp gondolkodnak, nekik sokkal logikusabb az eszjarasuk. Ha jon, akkor jo, ha nem akkor is jo. de megertenek minket is es szerintem ez a legfontosabb!!

HurkiKép
Orulok, hogy vegre visszakaptunk Teged, mint optihurkitKép En biztos vagyok benne, hogy ez lesz az utolso lombikKép Kivanok neked rosszcsont ikreketKép

AndyKép
De jo, hogy jelentkeztelKép Az a 6 het nagyon hamar elrepul. Mindjart a kezedben tarthatod babucidat. Megkerdezhetem, hogy fiu lesz-e vagy lany? Tudjatok egyaltalan? De izgi, en is akarok mar igy izgulniKép

A kovetkezo ciklustol en is belepek a gyogyszeresek taborabaKép Felirt a doki egy Clomet nevu gyogyszert. (remelem jol irom, mert nem tudom kibogaraszni a betuibolKép). Ezt kell szednem majd az elso 5 napon, aztan ovulacios teszteket csinalni es ugye a lenyeg, hogy hacurozniKépKép Kozben uh a 11. napon es HCG teszt utanna. Ez megy most 2-3 cikluson keresztul es ha nem sikerul, akkor jon az inszem.
Mostmar mi is a tettek mezejere lepunk, ha nem vagyok pofatlan kerhetek egy kis drukkot magunknak?

Kaptam egy nagyon jo sutireceptetKép Remelem nem gond ha kozze teszem, egy kicsit hosszu, de megeri elolvasni. Aki el tudja kesziteni az felkeszult az anyasagra isKép

Szakácskönyv kismamáknak:

Távolítsuk el a plüssmacit a sütobol, és melegítsük a sütot 160 °C-ra. Goz
felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a
sütobol, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: Nem szabad, Öcsi! A margarint
keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezébol,
és mossuk le a falat. Merjünk ki 3 evokanál kakaót. Ismét Vegyük el a
margarint Öcsitol. Fürdessük meg a macskát. Tegyünk hintoport és ragtapaszt
a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és
30 dkg lisztet. Vegyük ki a füstölgo plüssmacit a sütobol, és nyissunk ki
minden ajtót és ablakot, szelloztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont
Andikától, és biztosítsuk a férjünk fonökét, hogy nem, nem a férjünkkel
beszelt az elobb.

Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra. Adjunk a
tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk
ellen a
kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk). Engedjük ki a
macskát a sütobol. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig
közepes lángon süssük. Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitol.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska
lebarnul-e a napon. Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg meg képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következo hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott
csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a k..... plüssmacit a
grillsütobol, és dobjuk el. Jó messzire. Magyarázzuk el kedvesen a
rendornek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy Ot fogjuk fejbe találni,
miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejérol.

Tegyük Öcsit a járókába. Adjunk a mázhoz 2 dl tejet, egy kevés sót, és
lassú tuzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és
magyarázzuk el a
szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a
spájzablakán. Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befottek és a
takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz. Távolítsuk
el a szénné égett sütiket a sütobol.

Dobjuk ki.

Kapjunk idegösszeomlást......

Vica
vica72

Jo reggelt!!! Kép
Hogyhogy ma meg senki sem jelentkezett be? A, meg mindig a tegnapi RR kepek hatasa alatt lehettek...hat nagyon meghizott.5kg, bbbrrr,belegondolni is szornyu!
Egcsi!Kép
Mail megy...
-szoszi-
szoszi

Sziasztok DrágáimKép

itt vagyok csak tegnap hirtelen és nagyon sietősen kellett elmennem az útlevelemért ami kész vanKépmert megjött a főnök és mielőtt kitalált volna valami baromságot leléptemKép

SzösziKép ez jó volt de van egy másik email címem az IGAZIKép
alice@perfectdesign.hu

Teljesen magamalatt vagyok,nemláttam RékucitKépKép

JovikaKép

Akkora azé nem vagyok csak 172Kép cipőben 180KépKépKép

AliceKép
malice

SzijjjjjjjjjaaSzösziKép
malice

Alice!Kép
Vigasztaljon a tudat, hogy ma viszont megnezheted Sziszi-Peter bekuleset a Monika-show cimu nagyon szinvonalas musorban!!!Kép Es ha mazlink van le is kopik egymast...
-szoszi-
szoszi

SzösziKép

Jaj de jó Kép Jaj de jó Kép

A.
malice

SzösziKép

És a töbiekkel mi van,hova tüntek hahóóóóóóóóó,vagy mindenki lement Alfá-baKépKépKép a tegnapi műsor után.

Húúú már 5 kilót hízott a Rékuci....ÚR ISTEN Képazonnal kedjen fekve nyomni Kép

A.
malice

Jó reggelt csajok! Kép
Én is itt vagyok. A RRéka, Sziszi-Péter és Nagy Ő kérdésekhez sajnos nem tudok hozzászólni az én havi kb. 2 órás TV nézésemmel, de érdeklődve olvasom a beszélgetéseiteket.
Hogy ki meg mi ez a Nagy Ő dolog, még mindig nem tudom, tegnap nem kaptam választ. Please!!!!

Tinka Kép
Sajnos nem tudom ki írta a tegnapi verset. Kolleganőd véleményét/elképzelését én is osztom, hogy megszületésünk előtt kiválasztjuk mit akarunk, de vegyítve azzal a lehetőséggel, hogy az életünk során állandó választási lehetőségeink vannak és mi irányítjuk a dolgokat Kép, az előre belőtt keretek között.

Egcsi Kép
Megzavartál ezzel az Edina felhasználó névvel KépMint Tinkának is írtam, nem én írtam, nem az én érdemem, ha tetszett én csak bemásoltam.

Vica Kép
hát a sorsunk irányítása érdekes dolog. Mint fentebb írtam én is hiszek benne, de ez annyira nehéz dolog. Órákig/napokig lehetne dumálni róla és persze ahogy nő/fejlődik az ember sok hiten keresztülmegy (legalábbis én). mindenesetre ez a sorsos kérdés mindenképp könnyebbséget jelent számomra, mert így nem a külső körülményeket okolhatom és emiatt sokkal boldogabb vagyok.
Nade, tényleg ne foglaljuk el ezzel a topik hasábjait.

Szép napot mindenkinek Kép
R.Edit

Jó reggeltKép

KármenKép
A tálázatba 8c 1cnKép

KeleKép
Teljesen igazad van, hogy az orvosomtól kellene megkérdeznem, hogy mit gondol elég-e a progim. Tegnap nem sikerült elérnem, majd ma. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy ő elégnek fogja találni. Én meg azon morfondírozom, hogy miért van, hogy egyik szerint elég, másik szerint nem. Persze tudom, az orvostudomány nem 2x2... Mindenesetre a pocakodban a baba meggyőző érv amellett, hogy elégKép

AliceKép
Jó neked, hogy ilyen szép nagyra nőttélKép Én ráadásul max. 5 cm-es sarkú cipőben tudok végigszteppelni a körútonKép

ÉviKép
Aranyos a recept, csak a hozzávalók közül az Öcsi hiányzikKép, jó lenne Hugi isKép de még arra is várni kell egy keveset

LányokKép
Nagyon figyeltem tegnap az RR tudósítást:
"amikor majd 18 év múlva én már öreg mamóka leszek, megmutatom Larának, hogy nézd ilyennek kell lenni"
Jó esetben azért vállal az ember gyermeket, mert úgy érzi, hogy élete párjával elég érettek arra, hogy szeretettel tudják gondját viselni egy önálló kis életnek és minden szépre, jóra meg akarják tanítani. Ezt a bensőséges várakozást nem tudom mennyire tudja átélni az, akinek a legnagyobb gondja az, hogy most 12 vagy 14 kalória volt-e abban a harapás müzliben, amit engedélyezett neki az ura ozsonnára. Persze az is lehet, hogy benne is megfogalmazódnak ezek a gondolatok csak egyszerűbben vagy nem tud annyira kommunikálni és talán hagyja magát túlzottan befolyásolni a média (esetleg a férje) által. Mert azért a médiának mindig kell valami, amit jól fel lehet tupírozni. Na jó nem akarok már tovább rágódni ezen a csontonKéppontKép

Pusz
Levendula

Levendula!
Ejnye, ejnye, a franya kecsap nalad utkozott most ki...Kép
Edit!
A "Nagy O" egy tv musor lesz a tv2-n, ahol egy gazdag, sarmos,sikeres szepfiuert fog versengeni 25 no.Aki elnyeri tetszeset azzal utazgatnak majd mindenfele a vilagban.Azt hiszem ez a lenyeg.
Evi!
Csatlakozom Levendulahoz!Ide nekem Ocsit es Hugit es akkor hetente elegetek egy plussmacit, ha kell!Egyebkent nagyon talalo, mi a hetvegen szilvalekvart meg paradicsomlevet tettunk el ugy,hogy ott volt az 1 eves unokahugom...hat, nem lehet leirni mi volt ottKép
-szoszi-
szoszi

Szöszi,
köszi Kép

Jajj, jajj, jajj!!!
Hogy én erről miért nem tudtam Kép ?
Most talán ott tobzódhatnék a 25 cica között, hogy elnyerjem ennek a magát mutogató és nőket szerezni csak így tudó pasinak a kegyeit.
Hú, de megalázó...
R.Edit

VicaKép
Természetesen megy a drukk ezerrel! Ebben a hónapban azt a drukkot is neked küldöm amit magamra pazarolnék!

EditKép
Azért írta ki a teljes nevemet, mert beírtam a jelszavamat is. Néha ellenőriznem kell, hogy emlékszem-e még rá.

Lányok!
Azért ne felejtsük el, hogy a nagy Ő és egyéb nyalánkságok azért látnak napvilágot, hogy a kifinomult izlésű nézők igényeit kielégítség. Amit fájlalok, hogy minden mostanában megjelent "új" műsor már külföldön napvilágot látott. Legalább saját ötleteik lennének!

Egcsi
egcsi

Ja, a lenyeget el is felejtettem...
"A nagy O nem titkolja, hogy van mar egy kislanya es a mai napig sajnalja, hogy gyermeke edesanyjaval nem sikerult jo kapcsolatot kialakitania... "
Tovabba bekoltoztettek valami luxusvillaba pasit, aki tobb nyelven is beszel es Szikora Robi szerint "minden nonek megakad rajta a szeme."
Azt hiszem eleg sok infot szolgaltattam.
Hozzateszem, hogy lehet szimpi lez a ficko, en ot magat szemelyesen nem hallottam meg beszelni.Majd meglatjuk.(a kepet megtalalod a tv2 honlapjan)
Puszi:
-szoszi-
szoszi

LevendulaKép
A legfontosabb momentum kimaradt az RR idézetből.Azt nyilatkozta, hogy "amikor majd 18 év múlva én már öreg SZIKÁR mamóka leszek". Tehát ez a nő tök biztos benne, hogy sovány marad, illetve ezt úgyis lehet fordítani, hogy egész életében így akarja senyveszteni magát. Hát gratulálok hozzá, hogy valakinek az életének ez legyen a központi témája, és a klotyóra is mérleggel jár.

VicaKép
Nagyon szorítok a gyógyszerezéshez. Ez a Clomit úgy hangzik mint a mi Clostynk, biztos clomifem-citrátot tartalmaz. Remélem az inszemig nem jutottok el.

LevendulaKép
Szerintem higgy a saját orvosodnak, és kövesd az Ő utasításait. Egyébként a progeszteront csak úgy tudják növelni, ha a tüszőérési fázist stimulálják, akkor viszont nagyobb az esélye az ikerterhességnekKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Egcsi Kép, Szöszi Kép
Köszi a Nagy ő-s infókat.
Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy ilyen műsorokat készítenek, hiszen erre van szüksége a népnek.
Jó is abban hinni, hogy milyen romantikus dolog összeszerelmesedni a kamerák előtt és együtt élni életük végéig.
Az egy más kérdés, hogy én nem hiszek benne és semmi pénzért nem állnék oda, hogy bohócot csináljak magamból és az érzéseimből.
Dehát ezért (sem) nem vagyok én egy a 25-ből.
Most már megyek azért és megnézem a tv2 weblapját, ki is ez a pasi Kép
R.Edit

Ui: sikerült regisztrálnom. Kipróbálom.

Edit
Kép

Kép
reditke

Egcsi!Kép
Engem is megzavart kicsit a neved tegnap...Mailt megkaptad?Mindket cimre elkuldtem, mert nem tudtam melyik a jo, de 1ikrol visszajott...Amugy a musorokkal kapcsolatban teljesen igazad van, neha teljesen elkepedek, ha belegondolok, hogy Monika es egyeb showk primitiv, megrendezett veszekedeseire es ocsmany kitalalasaira ekkora a kereslet.
Cat!Kép
Tegnap este az ismeroseid pici ikergyerekeire gondoltam.Nem tudom miert foglalkoztatott annyit a dolog...Nem akarok en sem filozofiai vitat nyitni, sem erzelgos dumaval elszomoritani senkit, de vannak oyan emberek akik egyszeruen nem tudjak felfogni milyen kincset kaptak az egtol/Istentol/sorstol...mindenkinek ahogy tetszik.Tehetetlen duhomben szeretnem megrazni es a kepebe orditani:tedd ossze a kezed,mert olyasmit kaptal,amiert sokan az eletuket odaadnak!

Remelem jol vagy,kedves ciklustarsKép. 23.-ik?
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Mailt olvastam:KépKépKép

Lányok, most megyek kozmetikába és fodrászhoz, majd este még benézek. Addig is legyetek vidámak!

Egcsi
egcsi

Hát ez jó, hogy valaki, aki most 23-24 éves, az 18 év múlva öreg mamókának tartja majd magát. Szerintem néhány 40 körüli nő a szívéhez kapott ennek hallatán.Kép

Alena
alena

Sziasztok!

Vica nagyon tetszett a recept. Nálunk is így zajlik minden egyes action a konyhában.)KépKép

Nagy Ő-s téma? azért a pacákot nem kell félteni, gondolom jó pár millióért égeti majd minden nap magát. Egy lecsúszott teniszező, aki már máshogy nem tud nagy pénzt akasztani. Aki beveszi, hogy majd tényleg elvesz valakit, hát az is megérdemelné hogy ott legyen.

Ilduci mikor jön, nem emlkészetek?
És Pumuklival mi lehet?

Jaj, ez az RR egyszerűen szörnyű. De én nagyon ki vagyok akadva a rohadt médiára is, aki ezt propagálja, hogy 5kg az a követendő példa.

Kele
Kele

(Puszi)CatKép

Jöhetnek az ikrekKépPedig az elején féltem tőle, mert nincs segítségem. Azon kívül a bátyáméknak ikreik (is) vannak, 7 hónapra születtek, sokat izgultunk miattuk. Ők természetes módon fogantak.

Tényleg benne volt a SZIKÁR, most hogy így mondod. Legközelebb diktafont ragadok az ilyen sztárinterjúknálKép
Hiába én sem vagyok már a régi, de új seKép

L.
Levendula

EgcsiKép
Mire ez a nagy szépítkezés? Készülsz valahova? Aztán szép legyélKép, és vigyázz nehogy nagyon megvágjanakKép

L.
Levendula

Sziasztok!
Alena! Válaszoltam. (Bocsi a késésért.)
Nikie
nikie

LevendulaKép
Majd megbirkózunk az ikrekkel. Tologatjuk együtt a babkocsikatKép

EgcsiKép
Csak nem jön Apuci haza, arra van a szépítkezés ?Kép

Tegnap én is helyretettem a lelkemet.Kép Vettem magamnak egy kosztümöt, 1 blúzt, 2 nacit. Rögtön jobb lett a kedvem. (a páromé nemKép)

SzösziKép
23. nap, és ugráló hő. Na de sebaj, majd csinál doktor bácsi gyermeket, de 2-t is rögtön. Csak nehogy rá hasonlítsanakKép

A nagy Ő témához: A pasi az éjszakai szórakozóhelyek ismert figurája, és úgy nézett ki a helyzet, hogy ült a bárpultnál, és mindig körbezsongták a pici agyú, de annál nagyobb mellkasú nők. Ráadásul elég szégyen, hogy van egy gyereke, és beismeri, hogy soha nem volt életében szerelmesKép
Én is már egyre kevesebbet nézek TV-t, mert szégyen és gyalázat, hogy milyen gagyi műsorokkal etetik a nézőket.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
Kicsit megkésve, de megpróbálok válaszolni.

Sziszus-Szilvi: én sem vagyok hívő, sőt pogány vagyok (nem vagyok megkeresztelve sem). De ahogy R. Edit is írta, nem kell feltétlenül Istennek nevezni, hívhatjuk Sorsnak, vagy egyszerűen csak gondolhatjuk azt, hogy szerencsétlenebbek vagyunk másoknál.
Bár azt hiszem, ez utóbbi a legbénább gondolat az összes közül.
Én sem tudtam annak idején, hogy miért mér rám a sors tragédiákat, aztán megértettem. A kicsi lányomnak volt egy balesete. Ennek kapcsán (hónapokkal később jöttem csak rá, nem abban a szent minutumban!) megértettem azt, hogy mennyire nem vagyok ÉN érdekes az én életemben, mennyivel fontosabb az Ő boldogságuk. A baleset előtt egyedül éltem velük, egy pasi "mellékvágányaként" ... Természetesen, amikor segítség kellett, egyedül voltam. A szakításunk után fél évvel megismertem a férjemet, akinek kellettem mindenestől. Gyerekestől, gonddal-bajjal együtt. Neki szeretnék én gyereket szülni! (Na, meg magamnak, mert annál szebb dolog nincs is a világonKép )

Most olvasom a továbbiakat: Szilvi, hidd el, én sem érzek sokszor másképp, mint te. Le tudnám üvölteni a holdat az égről mérgemben. Mint pl. mostanság, amikor kiderült, hogy van vmi a méhemben! Vagy polip, vagy a 10 éve eltávolított spirálom egy darabjaKép Még jó, hogy rendszeresen jártam nőgyógyászhoz, az elmúlt egy évben meg min. 20 Uh-m volt. Hogy ezt eddig miért nem vették észre? Én sem tudom. Mindenesetre ha spirál, akkor tökéletesen működött.

RR: kéne csinálni egy RR-ellenzők klubját, vagy mitKép Annyira borzalmas a nő. Egyébként én is pont azon röhögtem, hogy megnézném 20 év múlva és remélem, TÉNYLEG szikár, öreg mamóka leszKép

NagyŐ: assem tom, mellik adó adjaKép Már ott tartok, hogy be sem kapcsolhatják a csajok a tv-t, csak BK-raKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Cat!Kép
Akkor rad ervenyes a tegnapi vicc:
"Mindig fogjuk egymas kezest.Ha elengedem rogton vasarol valamit..."
Ma reggel kivancsisgbol en is megmertem a homet.Popsiban, ahogy kell.37,3 volt.24.-ik nap.Nem tudom mit jelent, gondolom kovetkeztetest nem nagyon lehet levonni, mert eddig nem mertem.De en ugy dontottem ma reggel, hogy orulok nekiKépLehet, hogy a Duphastone nyomja fel ennyire?
-szoszi-
U.I:ma en is veszek valamit.egy bejarati ajtot...Kép
szoszi

Lányok!
ma én is megyek vásárolni Kép , mert hosszú hónapok óta először nem emelkedik a hőm Kép
Nem is értem mi van.
A 16. nap körül mindig felugrik 3,4 tizedet.
Ma már a 17.-en vagyok és sehol semmi növekedés Kép

Már az is tönkrement, ami eddig rendben volt?!
Nade majd csak lesz valahogy!

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép
Akkor a tologatást megbeszéltük. Reméljük mindkettőnknek nem sokára megérkezik a tologatnivaló...Kép

Addig mindenesetre jól teljesítettél a ruhák terén. És a párod ott volt veled végig? Akkor ő egy szent! Én egyedül vagy barátnővel szoktam vásárolni, mert ő ezt nem bírja, max. ha van barkácsosztály is a közelben...
Ez úgy látszik vásárlós nap volt. Én vettem egy parfümöt és most tiszta HappyKép vagyok. (Illatra legalábbis.)

SzösziKép
A Duphastone biztos, hogy megemeli a hődet.
Kérdezd meg az eladót, hogy a borovi fenyő vagy a pácolt bükk ajtó illik-e jobban a szemed színéhez?Kép

L.
Levendula

SzösziKép

Te lehetsz még ajtónálló isKép

Pusz
Levendula

JovikaKép

Mi lesz a következő lépésKép? Hogy lehet kideríteni, hogy mi is van a méhedben?
Hogy-hogy nem vették észre eddig?

LányokKép
A sógornőm 4 hónapos terhes volt, amikor észrevették, hogy nem 1, hanem 2 gyerkőc van a hasában. Akkor is csak azért, mert magas volt az AFP-je.

Nagyok még a tudomány fehér foltjai...

L.
Levendula

Sziasztok Kép

Látom ma is jó a hangulat Kép
Talán még a végén azt kell hogy gondoljam, jó is hogy nem látok magyar TV-t? Kép Bár, most kaptam 3 újságot otthonról és mindegyikben benne volt R.R., kivétel nélkul.
A nagy Ő: én láttam az amerikait. Hát... ott mindegyik pasi többdiplomás, értelmes volt, a csajok szintén, azt a végén egyik pár sem maradt egyutt...

Van egy kérdésem: én egyenlore nem attól tartok, hogy nem esek teherbe (mert ugye 1x megtörtént csak nagyon félrecsúsztak a dolgok vele), hanem attól, hogy mi van, ha megint rosszul sul el?! Tudom, hogy nem szabadna ezen rágódni, de azt hiszem bennem a II-os teszt pánikot váltana ki és az elso 12 hetet végigrettegném Kép Mit lehet ezzel kezdeni?? Bocsánat, ha hulyeség a kérdésem Kép

Hogy mára is legyen egy gif, kívánok mindenkinek Kép
Kép

Illetve az ikrekre vágyóknak Kép
Kép

Soraya
soraya

Sziasztok, jujj mennyit írtatok!
MAGIKA:Kép
EDIT: nekem nagyon tetszett a vers!Kép
VICA: megy az orbitális drukk nektek!!!!!!
HURKI:akkorát röhögtem a tegnapin, hogy a kollégáim csak néztek! Remélem nem ütötte ki nagyőSanyika fürjecskét a nyeregből!
OFF: a fiú egyébként kedves de beszélgetni elég nehéz vele. Igazából teniszben sem tudott túl sokmindent felmutatni (külföldön nem nyert soha), mert túl lazán vette.Úgy gondolom, még csak sok pénze sincs!!Koppanás a csajsziknak!
Virág
virag

A TV-rol jut eszembe.Multkor megyek anyamhoz, ott az unokaocsem.5 eves.Nezi a Minimax-ot.

En: mirol szol a rajzfilm,Tamas?
T: viztisztitasi technologiakrol...
En: Miiiiii???????
T: a kornyezetvedelemrol, vigyazni kell a vizre.

Azt hittem dobok egy hatast.A kolyok az R betu kimondasaval meg hadilabon all, de a viztiztitasi technologiakat tudja.Kép Kép Kép

Gondolhatjatok,hogy ezek utan megerdeklodtem mindent.Szoval egy "Artur kerdezi" cimu rajzfilmben egy lila madar minden nap elmagyaraz vmi hasonlot.Kép
Es en csodalkoztam, hogy mar le tudja irni a nevet, kivulrol fujja az automarkakat,ismeri a halmaz fogalmat es ossze tudja hasonlitani a szamokat 1-tol 10-ig.Kép Kép Kép
-szoszi-
szoszi

Virag!Kép
Mer' mondod, hogy nem tudott felmutatni sok mindent teniszben?...Buszken hirdetik,hogy egyszer felkerult a 100-as ranglistara!!! 99.-ik helyen allt.Kép Es osszeutogetett vagy 300e dolcsit.Ezt is reklamozzak.Kép
Hat en nem tudom...ha mar sportolo,en a Kasast dobtam volna be Nagy O-nek.Az legalabb (nezd meg az apjat,vedd el a fiat alaponKép)30 ev mulva is egy mutatos pasi lesz.
Ha meg sztar,akkor miert nem a Bochkor?
Szoval akkora volt a titkolozas, hogy en minimum ilyen szintu fickot vartam.Persze ezek lehet nem vallaltak, annal tobb eszuk van.Meg nekik valoszinuleg amugy is van mibol valogatni.Kép Kép Kép
-szoszi-
szoszi

Edit Kép Cat Kép
Nekem is meghülyült a hőm. Pedig ez az első gyógyszeres hónap, de nem akar feljebb menni. Edit, én is a 17-en vagyok. Mi a fene lehet?

Jovi Kép
Ez csúcs, hogy ennyi ideig nem derült ki. Lehet, hogy akkor a spirál miatt nem esel teherbe?

Nikie Kép
Köszi, válasz ment.

Alena
alena

EgcsiKépViragKép
Koszonom a drukkot, ramferKép

CatKép
Elhoztam a gyogyszertarbol, igy el tudom olvasniKép igazabol Clomid akart lenni es az otthoni Serophene-nek felel meg, ha jol tudom. Csak 1 adagot adtak, remelem nem kell visszamennem "utantolteni". Kép

A nagy O itt is megy, de most forditva 1 no van es 20 ferfi. Meg verekedes is volt abban a reszben amit lattam. Na tobbet sem neztem meg......

JovikaKép
Ne idegeskedj, nekem is volt polipom nem is egy es semmilyen ultrahangon nem lattak, csak most amikor a lapart csinaltak. Mivel a mehfalban van altalaban az uh nem tudja megmutatni. Mit mondtak mit fognak vele csinalni?

SorayaKép
Nagy tetszett a babaeso, amit kuldtel nekunkKép Koszonjuk

Vica
vica72

Alena Kép
szia ciklustárs. Én 27 napos vagyok, nagyon pontos és már a 13. ciklusnál. Profi szokott lenni a hőm. Így a 17. napon már 37,1-37,2 körül.
Ma meg csak 36,7. Megbolondult volna a hirtelen beállt hidegtől Kép Elég vicces lenne.
Szöszi Kép
Én örülök, hogy "okosító" rajzfilmek is vannak nemcsak idióta verekedősek.

Jovika Kép
Olvasva történeted, nagyon drukkolok (neked is), hogy minden jóra forduljon!

Na, dolgozom egy picit, nemcsak levelezek.

Edit
Kép

Kép
reditke

JovikaKép
Olvastam már én is ilyet, hogy a méhfalba beépül a polip. Ezzel mit csinálnak ? UH-n vette észre az új doki ?

AlenaKép, EditKép
Nem hogy javulna az állapotunk, a sok kezelésre, csak romlik. Nekem egyik nap 36,9 a hőm, másnap 37,2. Sok jóra nem számítok így.

LevendulaKép
Ez a vásárlás nálam úgy megy, hogy munkaidőben (remélem a személyzetis nem olvassaKép) kimegyek egy nagykerbe, és hülyére vásárlom magam, de szó szerint, mert zsákokkal szoktam visszatérni a mh-re. A párom nincs ott, és este a beszerzőkörútból a 10 ruhából 3-at megmutatok neki, a többit a szekrény mélyére suvasztom, és amikor felveszem akkor mindig rácsodálkozik, én meg csak intek, hogy ó ez már ezer éves darab. A párom is rettentő boldog így, mert tényleg nem vásárolok a plázákban soha, mint a többi nő.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Jól elmentem dolgozni, mi?! Nade, hát, aki gyors az gyors Kép

Én semmiféle kezelés alatt nem állok. Eddig mindig tök jó volt a hőm, most ebben a hónapban vadult meg.

A nagykeres vásárlás jó dolog. Én mindig azt szoktam csinálni, hogy egy ilyen nagyobb bevásárlás után, este divatbemutatót tartok a férjecskémnek és olyankor nagyon örül.

Soraya Kép
Sajnos (vagyis inkább szerencsére-de abszolút nézőpont kérdése) személyes tapasztalatom nincs a boldog Kép állapotos állapotba kerülésről és a Kép baba vesztésről. Viszont sajnos a közvetlen környezetemben nagyon sok vetélés volt az elmúlt 1-2 évben. 3 barátnőm (8 hetes, 14 hetes, 21 hetes iker).
Amit látok, nagyon nehezen, de talpra álltak és kitartóan, 1000 %-osan újra akarták, hogy sikerüljön. Egyiküknek, egészséges, gyönyörű kislánya van azóta. Másik lány most 17 hónapos újra.
Szerintem nem szabad félni. Hiszen, ha rettegünk valamitől, azt tudatosan tápláljuk magunkba és nagy az esélye, hogy be is következik.
Küldök neked egy idézetet (újabb nézetek és ellennézetek forrása lehet):

Brian Weiss: Lélektársak

"Aki nem él tökéletesen a jelenben, mire körülnéz, már vége is az egésznek,
és ő kihagyta az illatok, a harmóniák, a szépség élvezetét. Azon veszi észre magát, hogy elrohant mellette az élet.

A múlt befejeződött.
Tanuljunk belőle és engedjük el.
A jövő még nem érkezett el.
Készítsünk terveket, de ne fecséreljük az időt azzal,hogy aggodalmaskodunk a jövő miatt. Az aggodalom nem jár haszonnal. Ha az ember egyszer abbahagyja a búslakodást amiatt,ami már megtörtént,
és nem szorong többé amiatt ami talán sohasem történik meg, akkor képes tökéletesen belehelyezkedni a jelen pillanatba. Akkor kezdi el élvezni az élet örömét."

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Soraya nagyo jók a mai terméseid is. Honnan veszed őket? Cska rákeresel gif-ekre vagy van titkos oldalad? Várom már a holnapit.

Jovika, szegény, és most hogy vették észre? De legalább most megoldják. Még ilyet.
Rendbejött a kislányod?

Kele
Kele

ÉviKép
Én is drukkolok nekedKép és magamnak isKép

CatKép
Te kis huncut, "ez már ezer éves darab"Kép
Milyen jó, ha a férfiaknak néha nem jó a memóriájukKép, persze ha valami évforduló van, akkor már emlékezniük kell. Hát nekik sem lehet könnyű.

EditKép
Nekem különösen a 2. idézet tetszik. Ez a Brian Weiss az írója/szerkesztője a könyvnek, vagy félreértettem?

LányokKép
Holnap nem leszek - de még mielőtt elsírnátok magatokatKép - pénteken már jövök is. Dolgozni fogok, csak nem leszek netközelben.

AliceKép
Hol vagy? Mi van a dáridós fényképemmelKép

Pusz
Levendula

Edit Kép

Köszönöm, hogy írtál, már teljesen megszeppentem, hogy micsoda hulyeséget alkottam ide Kép
Az 1000%-os akarással nincs is baj, de ott az a fránya de....Próbálom elengedni a múltat, hiszen már 2 éve annak, ami történt, de most hogy belevágtunk élesben ismét, néha el-elkap a frász. De most minden rendben lesz, csak sikeruljön összehozni!!! Kép
Az idézetet köszönöm, nagyon tetszik, elmentettem magamnak, majd ha rámtör a depi akkor olvasgatom Kép

Kele Kép, több helyrol vannak a gif-ek a netrol, de nem lövöm le az elérhetoséget még, mert akkor nem marad minden napra meglepi! Kép
Mai bónusz azért Kép babavarázsló tundér Kép

Kép

Soraya
soraya

EditKép
Ez a vers marhára tetszik, és nagyon igaz. Így baba nélkül is élvezni kell az életet, mert különben elszalad mellettünk, nyomok nélkül.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Alice!Kép
Hol kujtorogsz mar megint?Meg egy utlevelet csinaltattal?Vagy Lajcsit atrangattad RR-ekhez?
Lanyok!
Minden korabbi fogadalmam ellenere oszinten megvallom, hogy alig birom magam turtoztetni, hogy ne vegyek egy tesztet.Erazmusz javaslatara szedem a Duphastone-t, es a 30-ik napon kellene teszteljek, de mar alig birom.Magamban mar megengedtem a 28.-ik napi tesztelestKép, de meg az is olyan messze van...hogy birom ki?
szoszi

Levendula Kép

Igen, amennyire én tudom, Brian Weiss egy pszichiáter, aki már több könyvet írt a reinkarnációról, az életregressziós terápiáról és a lélektársak újratalálkozásairól. Lélektársak című könyve (ha tényleg ez a címe) sok kis megható történetet tartalmaz és sok "okos" idézetet.
Van még 1-2 megható, majd írok még, de most nem akarok túl sokat egyszerre, mert kiutáltok.

Soraya Kép
Örülök, ha tudok segíteni, még ha ilyen apróságokkal is. Biztosan nagyon nehéz lehet, de ha kétségbeesel nézd mindig a jó példát, és lásd az én 3 barátnőm közül 2 már babázik és a 3. csak azért nem mert 2 hónapja történt vele a tragédia. Ez remélem erősít. tudod, ha egyszer nem sikerült valami, az még nem jelenti, hogy soha nem fog Kép Pozitív gondolkodás, ahogy mondani szokták.

Orsi Kép
Te hol jársz?
Tudtok róla valamit? Mostanában nem olvastam hozzászólását, pedig olyan aktív résztvevő volt itt mindig.
reditke

Szöszi Kép

Könnyű ezt mondani, de szerintem ne tesztelj!
Én 13 hónapja szeretnék teherbeesni, volt már, hogy hányingerem volt, fáradékony voltam, feszült a mellem és majdnem tuti biztos voltam benne, hogy IGEN, most összejött, de megálltam, hogy nem teszteltem, mert éreztem, attól nagyon összetörnék, ha 1 csíkom lenne. Akkor meg is fogadtam, hogy ha valaha késik a mensesem, akkor is csak 1 héttel a kimaradás után tesztelek, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Bizonytalanra kár pazarolni az energiáinkat, annyi más dologra kell!
Ha nem lesz csíkos, akkor úgyis azt mondod azért nem, mert még túl korai.
Ez csak egy tanács, úgysem fogadod el, ha nem akarod Kép

Azért szurkolok Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Szöszi Kép akkor az még 4 nap, ugye? Kép
Nekem is itt árválkodik egy régrol maradt teszt (2es csomag volt) és gondolkodtam, hogy megcsinálom, hátha Kép De nem sok az esély, tipikus menzi elotti tuneteim vannak Kép

Edit Kép Mintha a férjem hallanám Kép Sulykolom ezt a pozitív gondolkodást de én örök pesszimista (vagy realista?) ezt nagy kihívásnak érzem Kép Addig is élvezzuk az életet, azzal nincs baj, nem szeretnék begörcsölni és lelki gátakat építgetni magamban Kép

Elolvastam az R.R. topikot az NLC-n, nem semmi lehetett az a tegnapi vetkozés Kép Jó nagy indulatokat kavart Kép
Ma meg Szisziék a Monika showban, de jó, hogy nem látom! Kép

Soraya
soraya

Soraya Kép

Pedig esküszöm, nem én vagyok a férjed Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!
Pont azert filozofalok rajta, mert en sem szeretnek megint negativ tesztet.En 19 honapja probalom.Ereztem mar mindent,aztan megis itt vagyok.Kép
Soraya!
Igen, meg 4 hosszu nap...Pedig megfogadtam, hogy ebben a honapban nem csinalom ezt a cirkuszt a finisben,de ez van.
En is hianyolom Orsit!
-szoszi-
szoszi

LányokKép
Holnap jók legyetek!

SorayaKép
Várj még egy kicsitKép

Puszi,
Levendula
Levendula

Lányok Kép

Már nem emlékszem, hogy ki, de kérdeztétek, hogy vajon mi lehet Lindával és Pumuklival.
Én néha bekukucskálok (sóvárogva Kép ) a pár hetesek közé.
Pumukli most jött meg 2 hét szabiról.
Linda is ottvan bejelentkezve.
Ezek szerint Ok-k a lányok Kép
PumukliKép, Linda Kép bocs, hogy helyettetek informáltam a lányokat, de mi itt kiváncsiak vagyunk.

Orsi Kép viszont eltűnt !!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: