A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Magika!

Gyönyörű a babaszoba! :D Gratulálok! :wink:

Nem tudom jól láttam e, de van a szobában szennyestartó, a komód mellett, egy sarkos?

Kép
adri0422

zorroné! nagyon édi a babád, fölleg ahogy kidugta a nyelvecskéjét. :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok

Benéztem, de ma nem nagyon pörög a topik :o .

Zorróné
Nagyon édes kis pofija van Beninek. Mi múlthéten voltunk 28. hétben és mi már akkor majdnem 1500 grammosak voltunk.. :oops: .
Viszont magzatvízben nem vagyok jártas, de még szerencse, h nagynénid szülésznő.
Mázlista!
És ő lesz majd bennt egyébként nálatok, vagy csak tanácsokkal lát el???

Szia Edina!
Üdv. itt.
Mi április 20-a környékére vagyunk kiírva, de szerintem előbb meglesz.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

sziasztok!

Ismét felhívtam a szülészetet, mert nagyon megijedtem amikor olvastam hogy többen úgy tudjátok hogy elmarad a szülőszoba látogatás.
És nekem ismét azt mondták, hogy nem marad el. Én mindenkit bátorítok hogy gyertek és bízzunk a szerencsénkben!

Aki nem jön annak majd elmesélem milyen volt!

Kép

Kép
mannogab

[quote="mannogab"]S írta:mannogabziasztok!

Én is áprilisra várom a babámat. Pontosabban Milánt április 29.-re. A Csütörtöki dokinál fogok szülni és nagyon félek már most. Holnap megyek szülőszoba látogatásra a férjemmel, nagyon kíváncsi vagyok.
Ma a biztonság kedvéért felhívtam a kórházat, hogy meg lesz-e a tartva emiatt a fránya infulenza miatt. De azt mondták, hogy menjek nyugodtan nem marad el.
Van olyan köztetek aki előre láthatólag hasonló időpontban fog szülni?

Edina

Szia!

Én április 30.-ra vagyok kiírva.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary
Jobb már a kedved???

Kép

kisscica80

Jut eszembe!
Csütörtökön torkos csütörtök lesz. Csomó vendéglőben fél áron lehet aznap enni!!
Egy kis elő Valentin-nap.. :D :D .
www.menjunkenni.hu

Kép

kisscica80

[quote="kisscica80"]M írta:kisscica80ary
Jobb már a kedved???

Háááát.....olyan semmilyen....egyedül vagyok itthon...hiányzik a férjecském.... :cry:
Meg mindenen bőgök, de betudom a terhességnek és az itthoni sz*r légkörnek... :cry:
Na meg a bankot is nagyon várom már, hogy telefonáljon...ma délutánra ígérték, de még semmi.
Pedig nem sokáig bírom már anyámmal egy fedél alatt.... :(
Már mára is megkaptam a sok hülyeséget tőle....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zorróné!

Nagyon jók lettek a 4D-s képek. Milyen szépen látszik az arca! Mi a 28. héten fogunk menni, jó lenne, ha ilyen szép felvételek készülnének. A 4dgenesisbe megyünk.
emma2008

Ja ma voltam belgyógyásznál...EKG...teljesen jó lett, úgyhogy legalább egy jó dolog....
Asszisztensnő csinálta, mindjárt megyek vissza a kiskönyvemért, mert doki még nem volt ott, én soron kívül rendelés előtt fél órával mentem. Itt van tőlünk pár háznyira a doki rendelése.
A laborleletemet is megnézte az asszisztensnő és azt mondta, hogy jó. A cukrom is... :shock: Na majd megmondja a frankót a doki hétfőn... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zorroné - Istenem, nagyon édesek ezek a képek :)
Milyen szépen látszik az arcocskája .. teljesen el vagyok ájulva :)
Gratulálok a gyönyörűséghez!!!!

Képtelen vagyok visszaolvasni .. eddig bírtam tartani a tempót .. de ez ami az utóbbi napoban van, nem az a mennyiség, amit lehetne bírni .. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Van a topicunkban aki már volt császáros .. talán Nicci!!!
Nicci - Írnál nekem pár sort, hogy teltek a napjaid a szülés után, illetve mennyire fájt a sebed .. beindult-e a tej :) ilyesmi :)
Nagyon hálás lennék! :D
Illetve ha van még valakinek valódi tapasztalata, jöhet .. érdekelne!

Kép
szösszenet

Köszönöm a dicséreteket Beni nevében! :-)

Kisscica: igen, a nagynénémnél szülünk a Szent Imrében! Tényleg mázlista vagyok, mert nagyon megnyugtató, hogy ő tutira ott lesz!
28 hetesen 1500g??? :shock: Az komoly súly... :D

Üdv. az újaknak! Bocsi, hogy csak most, de az előbbi hozzászólásomnál csak magammal voltam elfoglalva... :-)

Emi: oltári édes ruhácskákat vettetek, legjobban az a delfines jön be... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:36-kor.
Vendég

Mary
Fel a fejjel. Már legalább látod a végét, és tudod, h nemsokára költöztök.
Én egész nap Cleydermant (nem bizti h így kell írni :oops: ) hallgatok, és olyan jól lenyugtat.
Nekem megint anyós volt ma toppon, de párom végre rájött, h ez így nem mehet tovább, és megígérte h leépíti rólunk a családot!!!
Nagyon bízok benne.

Zorróné
Imrében? Most izgatott lettem, mert ott fogunk mi is szülni.!!!
Ki a nagynénid???????

Kép

kisscica80

Szia Mannogab (Edina)!
Örülök, hogy megfogadtad a tanácsomat és csatlakoztál hozzánk.
Én már a múlt héten is írtam, hogy az előadás semmiféleképpen nem marad el, mivel az másik épületben van. Ami elmaradhat, az a szülőszoba megtekintése, de az más okból is el szokott maradni, nem csak a zárlat miatt. Az előadás nem.
Remélem holnap én is veletek leszek.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kisscica: Kondor Kata a nagynénim... :-) A dokim meg a Bálint Balázs... Ők nagyon sokat szülnek együtt!

MaryKitartás! Gondolj arra, milyen szuper lesz az új házatokban...

Kép

Kép

zorroné

Nono, Kisscica!

Köszi a bíztatást!!! Igazán aranyosak vagytok!
Nekem anyám mondja mindig , hogy minek nekünk gyerek(mert férjemnek már van előző házasságból, meg hogy öreg már...stb), meg hogy milyen anya leszek....Mert hogy ő szuper anyának tartja magát....

Na megyek átugrom a kiskönyvemért...
Hű aztán majd 5-re megyek sétálok a drága férjecském elé. :D ez a nap legjobb része!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zorróné
Kicsi akkor a világ, mert mi a Katát kértük fel szülésznőnek!!!
De jó! :D
A dokinénik meg a Kocsis Éva! És nagyon megörült mikor meghallotta, h a Katát kértük fel!

Kép

kisscica80

Zorróné!
Nagyon jók a képek. Nálam is ugyanez van magzatvíz ügyben. Miránál teljesen jó, Tominál viszont egy kicsit több az átlagosnál. Először én is nagyon izgultam, de nem kell, többnyire nincs semmi komoly oka. A cukrod rendben volt? Állítólag attól is lehet. Nekem határérték közeli volt, ezért a terhelésest ismételték, ami egy kicsit rosszabbodott, ezért diéta van (szerencsére nem a drasztikus minden grammot méregetősl típus, csak a kicsit jobban odafigyelek és időnként mérem a vércukrom fajta). Esetleg még ezt érdemes megnézetni. De nyugi, nekem is volt 2 héttel később kontroll UH és még így a cukros problémákkal együtt sem nőtt tovább a magzatvíz mennyisége.

Kép

Kép
szofi74

Mary
Annyira sajnállak, és olyan rossz, h nem tudunk Nektek segíteni.
Pedig biztosan vagyunk itt fenn páran, akik így vannak.

Én is várom az 5 órát :D :D :D !!

Kép

kisscica80

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:21-kor.

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:37-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:37-kor.
Vendég

Kisscica: ez tényleg jó! :-) Szerintem jól választottak... :-) Persze én alig vagyok elfogult... :-)
Köztünk egy hét van, ha jól látom! Akkor még az is lehet, hogy benn is fogunk talizni... Vagy egyszerre szülünk Katánál... :-)

Kép

Kép

zorroné

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:22-kor.

Kép
1bambi

választottatok... bocsi, elírtam :-)

Kép

Kép

zorroné

Zorróné
Hát az tök szupi lenne. :D
De szerintem Maszat súlya miatt előbb megleszünk, mint a kiírt. És az is lehet, h a hosszúsága miatt adott nagy súlyt.
kiderül, de nem lepődnék meg, ha együtt mennénk be.
De ilyenkor ez hogy van, ha mind a ketten bennt vagyunk mondjuk??
Akkor szegény Kata rohan ide is meg oda is?

Kép

kisscica80

[quote="ollem"]
írta:
ollemNekem anyám mondja mindig , hogy minek nekünk gyerek(mert férjemnek már van előző házasságból, meg hogy öreg már...stb), meg hogy milyen anya leszek....Mert hogy ő szuper anyának tartja magát...

Azt, hogy ő milyen anya .. már többször megmutatta a babavárás alatt .. :roll: :roll:
Ne foglalkozz vele, szuper édesanya leszel :)
Gyönyörűen épül-szépül a birodalmatok .. nem tudom mi nem tetszik neki :) Boldognak kellene lennie, hogy te boldog vagy :)

Kép
szösszenet

Kisscica: hát igen, elvileg rohan ide-oda... Azt mondja megoldható, csak akkor van gond, ha két szülés pont ugyanabban a fázisban tart! Ez viszont baromi ritka, ilyen szinte nincs is... :-)

Bambi: a holnapi előadás szerintem elég jó lesz...
5. SZÜLÉS, EGYÜTTSZÜLÉS, ALTERNATÍV SZÜLÉS
II.5.,
Előadók: Dr. Bálint Balázs, Dr. Bardóczy Zsolt, Dr. Kovács Zoltán Asszisztensek: Horváthné Kondor Katalin szülésznô

Sajnos jegyzetekkel nem szolgálhatok... :D De a holnapiról majd írok egyet ide a fórumra... :-)

A szülészeten amúgy tényleg látogatási tilalom van, de a kismama tornát és a felkészítőt mindig megtartják az F épületben!

Kép

Kép

zorroné

.

Amikor vidékre költöztünk, a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy két
kocsival megyünk. Nyolcéves fiunk aggódva kérdezte:
- Mit csinálunk, hogy ne szakadjunk el egymástól?
- Lassan megyünk, hogy az egyik kocsi követni tudja a másikat -
igyekeztem megnyugtatni.
- De mi lesz, ha mégis elszakadunk egymástól? - faggatott tovább.
- Akkor, azt hiszem, többé nem látjuk egymást - ugrattam.
- Értem - mondta -, akkor én a mamával megyek.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:22-kor.

Kép
1bambi

[quote="kisscica80"]M írta:kisscica80ary
Annyira sajnállak, és olyan rossz, h nem tudunk Nektek segíteni.
Pedig biztosan vagyunk itt fenn páran, akik így vannak.

Én is várom az 5 órát :D :D :D !!

Már az is sokat segít nekem lelkileg, hogy meghallgattok és jó tanácsokkal láttok el!!!
Nagyon nem szeretek panaszkodni, de szinte totál kivagyok anyám miatt és nem tudom meddig bírom még idegileg... :cry:
Szombaton is nekem kellett vásárolnom, mert elcseszte a pénzét...múlt héten nem volt mit ennem...szegény babámat sajnáltam, hogy éhes...én nem számítok.
Aztán meg amit itthonra vettem a hitelkártyámon vettem, amin már alig van pár Ft....és tegnap meg egy csomó dolgot odaadott bátyáméknak....olyan dühítő....
Mire tegnap haza értünk, eltünt egy csomó kaja.... :cry:
Lehet, hogy te nem ismered a történetet, de bátyámék rendszeresen hordják el a kaját, anyám meg panaszkodik, hogy nincs pénze és mindig mi vagyunk a hibásak a férjemmel....
szóval anyám anyagilag lehúzott minket. Van egy csomó adósságunk miatta...
Azt hiszem nagyon elegem van... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
Vendég

Nono!

Drága férjem is mindig azt mondja, hogy én vagyok a világ legjobb felesége, akkor én is leszek a világ legjobb anyukája!!!
És ez nagyon jól esik, de anyámtól meg sajnos nem ezt hallom...
Egyszer visszaszóltam anyámnak, hogy "neked bíztatnod kéne, hogy kislányom te leszel a legcsodálatosabb anyuka a világon..."
Ő meg erre: "Nem mondhatom, mert még nem tudom, majd kiderül, de olyan úgysem leszel, mint én...."
Na jól megkaptam. :cry:
Öreg férj: Férjem 44 lesz április 11.-én , én pedig február 12.-én 23.
Nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk! És ez a lényeg.
Úgy látszik , anyám ezt nem díjazza....
Tuti , ha férjemnek milliói lennének, akkor ő lenne a legjobb vej a világon... :evil:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="ollem"]
írta:
ollemNekem anyám mondja mindig , hogy minek nekünk gyerek(mert férjemnek már van előző házasságból, meg hogy öreg már...stb), meg hogy milyen anya leszek....Mert hogy ő szuper anyának tartja magát...

Azt, hogy ő milyen anya .. már többször megmutatta a babavárás alatt .. :roll: :roll:
Ne foglalkozz vele, szuper édesanya leszel :)
Gyönyörűen épül-szépül a birodalmatok .. nem tudom mi nem tetszik neki :) Boldognak kellene lennie, hogy te boldog vagy :)

Szösszenet!

Neked is köszönöm a bíztatást!
Neki semmi nem tetszik. Még a házunkban is mindig talál kifogásolni valót....
Egyébként ma is megjegyezte, hogy soha nem lesz kész a házunk...ha ilyen ütemben haladunk.
Szerintem jól haladunk, és nem tőlünk függ, hogy mikor készül el teljesen, hanem a kedves bankos kisasszonytól, aki lassan intézkedik, pedig naponta zaklatom...
Ma is ígérte, hogy felhív, de nem tette.... :cry:
Pedig péntekig kell hogy utalják a pénzt, mert a csekkjeink nincsenek feladva....és akkor kell egy csomó késedelmi kamatot fizetnünk.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mezsó, Szofi: köszi a megnyugatatást a magzatvízzel kapcsolatban! Azt hiszem tényleg jobb, ha nem aggódom túl... A cukorterhelésem egyébként rendben volt...

Mary: számomra felfoghatatlan, amiket írsz, nagyon sajnállak anyukád miatt... Azt hiszem, hálát adhatok a sorsnak, hogy én el sem tudom képzelni ezeket a problémákat! Az én szüleim látástól vakulásig dolgoznak (apunak 2, anyunak 3 állása van egyszerre), hogy aztán nekünk meg Beninek adják a pénzüket! Na meg persze a tesóimnak! Éppen akinek szüksége van rá. Amit eddig Beninek vettünk, azt mind tőlük kaptuk! Különben írtó nehezen boldogulnánk. De ezt csak most fogom föl igazán, hogy mekkora segítség, amikor a tiedhez hasonló történeteket olvasok...

Őszintén kívánom, hogy a gondjaitok a költözéssel megoldódjanak...

Kép

Kép

zorroné

Nono!

Ha egy idegen lenne, igazából nem nagyon érdekelne.....
Na de a saját anyám??? Akivel jó kéne, hogy legyen a kapcsolatom. Megoszthatnám vele az örömöm, bánatom.
Őszintén félek, hogy mi lesz , ha a Picurkánk megszületik.....
Akkor aztán mindenbe bele fog szólni...ha már most ezt teszi.... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Ha a baba megszületik, következetesnek kell lenned .. nagyon okosan kell csinálnod a dolgokat.
Elsősorban azt kellene benne tudatosítanod, hogy a saját nevelési elveitek szerint fogjátok a Picit nevelni, amit Pároddal, és nem vele fogsz eldönteni.
Másrészt meg azt, hogy a baba megérzi a feszültséget .. az izzó légkört, így neki is azzal tesz jót, ha belátja, ő csak a nagymamája a Picinek, a házatokban vendég és nem ő diktál ..
Én leülnék, és konkrétan lefektetném a szabályaimat .. ha nem tetszik, nem kötelező jönni hozzánk .. ennyi.
Nekem ha ilyen jellegű problémám lesz Anyummal agy Anyóssal (bár mindkettőt erősen kétlem), akkor ezt fogom tenni. A Baba és az én nyugalmam mindennél előrevalóbb....

Igazából ezek már most érvényesek .. mert a Babának és Neked, most is nyugalomra és kiegyensúlyozott légkörre van szükségetek.

Kép
szösszenet

:D Bambi, király a hálóing! (És ezt még szét is lehet vágni, szülés után szopis pólónak is jó...majd, ha lesz a tali, beugrom előtte Brumimaciba :D Már, ha lesz még...úgy látom, mindenki ráindult :D )

Hasszorító ezt is írtam már, a nőgyógyász is felírhatja, és akkor nem 7ezer, hanem 1500 a tépőzáras. A bugyist nem tudom, nekem van alul kapcsos is, meg sima bugyis is, majd íratok fel a dokival sima övet is...legyen választék.

Szofi EDA-t miért nem kaphatsz?
A forgóval én is gondban vagyok, még ha ugyanolyat veszek, akkor sem fog totál egyszerre szólni, a kánontól meg a abbók is meghülyülnének :evil: viszont az, ami zenél, az forgatja is a cuccot. Tehát, ha kiiktatom, nem forog...Ti hogy oldottátok meg?
Légzésfigyelővel még várunk, meg általában a műszaki kütyükkel, drágább cuccokkal, hiszen a garancia a vásárlás napjától ketyeg, ha hónapokkal előbb megveszem, csak áll a szekrényben, nem is használom, de garancia már nincs is rá... :(

Zorroné gyönyörű a babó! :D

Kép
babyteve2

[quote="zorroné"]
írta:
zorroné
Mary: számomra felfoghatatlan, amiket írsz, nagyon sajnállak anyukád miatt... Azt hiszem, hálát adhatok a sorsnak, hogy én el sem tudom képzelni ezeket a problémákat! Az én szüleim látástól vakulásig dolgoznak (apunak 2, anyunak 3 állása van egyszerre), hogy aztán nekünk meg Beninek adják a pénzüket! Na meg persze a tesóimnak! Éppen akinek szüksége van rá. Amit eddig Beninek vettünk, azt mind tőlük kaptuk! Különben írtó nehezen boldogulnánk. De ezt csak most fogom föl igazán, hogy mekkora segítség, amikor a tiedhez hasonló történeteket olvasok...

Őszintén kívánom, hogy a gondjaitok a költözéssel megoldódjanak...

Nálunk meg ugye fordítva van. Állandóan kölcsön kér....vagy éppen elvesz...
Volt itthon pénzem...a szekrényemben és tűntek el a 20 ezresek...anyámat megkérdeztem...és válaszként "Ja kellett a pénz..."
Azóta se láttam viszont a pénzemet...és ez olyan dühítő, amikor én félretettem.... :evil:
Áh nem akarok senkit a problémáimmal untatni... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Haza akaroooook menni :(

Valaki írjon nekem igazolást, hogy elmehetek, pls :lol: :oops: :D

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Szösszenet!

Igazad van, a babának és nekem nyugodt légkörre volna szükségem...
Áh nagyon unom anyám hülye dumáját.
Most hogy mondhat ilyet,hogy tutira nem lesz türelmem a babához, meg ideges leszek....
na meg hogy tönkre fogja tenni a baba a házasságunkat....

Na jó bedugulok, biztos van , aki már nagyon unja...

Megyek férjecském elé!!! Juhéééj!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Dehogy teszi tönkre, pont hogy összeköti!!!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

ollem: sajnálom az anyukáddal való zűröket!! :cry: semmiképp se törődj vele,hogy miket mondd neked!Áá úgyis törődsz vele,mert az anyukád,de akkor is!Hogy mondhat ilyeneket :?: döbbenet... :cry: Az én anyukám nem volt a világ legboldogabb embere mikor tavaly szeptemberben elmondtuk neki a babahírt,de mégsem vágott hozzá a fejemhez ilyen dolgokat mint a te anyukád!!! :shock: :shock: Tényleg sajnálom...A férjem nekem is hiányzik,és gondold el,nekem csak szerda reggel jön haza.Ő örködik,és ez a meló ilyen...24órázik vagy 48órázik mikor hogy jön ki.Erről Pumpóka is tudna mesélni... :roll: Annak én is örülök hogy jó lett az EKG-d,meg a cukrodat is jónak tartják.Legyen is így!! :wink:

szofi: érdekes ez a több magzatvíz,cukorbaj összefüggés...Én rendesen benne vagyok a cukorbajban,és mégis másfél héttel ezelőtt a kötelező UH-on átlagos mennyiségű magzatvízet állapítottak meg...na jó,én is tudom,hogy nem minden a szakirodalom. :wink: de én rögtön rácáfolnék erre a tényre?Vagy lehet azóta már megnőtt a magzatvíz mennyisége,csak nem is tudok róla?

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok megjöttem én is.
Mary nem értem mi baja anyádnak úgy is szét akar szedni nem?Akkor mit aggódik h a gyerek miatt szétmentek?
Nem vigasz de nem vagy egyedül.Engem anyós navigál és az a legszebb h én még el se tudok költözni.A sógórnőm a minden csak az a jó amit ő csinál én meg a családom meg mindent rosszul.Pedig nálunk 5unoka van nekik meg csak 1.Ja és a drága férjem meg mellé áll és nem érti mi a bajom.Újabban sztem trógert akarnak belőlem csinálni.Tudom h nincs pénzünk de olyan ruhákat ad meg keres nekem ami egy csövest is megszégyenít.Mondván ezekbe beleférek.Persze nem is lenne rá szükségem de ő úgy gondolja igen. De a sógórnőmmel nem csinálta ezt.Nem értem mé nem hagy békén?Meg tudom oldani én is a gondjaimat elvégre csak megéltem huszonvalahányévig anya nélkül.Csak ezt ő elfelejti.Azt hiszi magáról ha ő nincs megáll a világ.
Vendég

Nagyjából visszaolvastam.... :roll:

A haskötőhöz vagy hasszoritóhoz hozzátenném, hogy ez is alkati kérdés, hogy kinek marad 5-6 hónapos hasa :shock: ..... mert nem mindenkinek... egyik gyereknél sem használtam és mégis visszament a hasam! Most sem fogom használni.... én el nem tudnám képzelni, hogy szülés után amikor minden bajom van, még egy "levegőgátló" berendezés is fojtogat... :shock: de egyéni, ki akar, ki nem....
Csak azért irtam, hogy nem mindenkinek marad hasa...

Mary! Megint csak azt tudom mondani, hogy ne hagyd magad és küldd el anyádat melegebb éghajlatra (bocsi, de engem bosszant, amit veled tesz) és minél hamarabb költözzetek át!!!!!!!

Most ennyi, majd holnap!!!!
Vendég

ollem: jajjj de nagyon sajnállak... :cry: :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: tényleg ha baj van,nyomaszt valami írd le nekünk...én például nem tudlak jó tanácsokkal ellátni,de olvasom soraidat,és együtt érzek veled.Kegyetlen helyzet ez.Kitartás!!!Én talán arra gondolnék a helyedben,hogy mire a baba meglesz addigra már külön lakásban lesztek,anyukád nélkül.És ha előtte tényleg sarkadra állsz,és elmondod neki milyen lapokkal "játszotok",nem lehet gond!! :wink:

babyteve: hasszorító illetve a haskötő egy és ugyanaz?Már csak azért kérdezem,mert én haskötőt tervezek már hetek óta venni,mert elég kényelmetlen már a pocim,mindenfelé húzódik,és ha fel lehet íratni a nődokimmal,akkor biztos mondom neki!!Csak hát nem akarom hogy hülyének nézzen,és azért kérdezlek inkább téged. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Ja Zorrónénak akartam még h aranyos a babód!
Ez a hasleszorító mi is tulképp?Mer visszaolvastam de nem rémlik.Télleg kell?
Vendég

Mezsó:felhívtam én is a kórházat, és egy nem túl barátságos férfihang közölte,hogy ma nem lesz felkészítő és nem is tudja,hogy mikor lesz megtartva.Az Omker-ben vettem haskötőt.Ja!És a Tecsóban féláron vannak a szoptatós melltartók, csak fel kellett,hogy próbáljam őket.2700 Ft helyett 1350 Ft.Van fekete, meg fehér.Nem túl szépek, de azért vettem kettőt.Vasárnap lesz a bababörze is,ha jól láttam.

Kép
ágnes27

Sziasztok

Zorróné
Akkor megnyugodtam, mert én azt hittem, h simán mehet két tolás is egyszerre egy szülésznő keze alatt.
Na, akkor majd jól összehangoljuk a babóinkat! :D

Mary
Hát ez borzasztó, h még a kaját is odaadogatja. De tesód nem szól ezért?? Ez is furi!
Én továbiakban nem is panaszkodom, mert mi már legalább külön vagyunk.
Viszont ha nem is oldja meg a helyzetedet, gyere és "beszélj" róla, mert attól legalább egy kicsit megkönnyebbülsz.
És TE LESZEL A BABÁDNAK A LEGJOBB ANYUKA A VILÁGON!!!!!
Szeressétek egymást a párotokkal, a többit meg túl kell élni. :D :D

Gitka
Neked is kitartás!
Nálam is anyós van mindig toppon. :(

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: