A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

KépKép
Jó reggelt! Már azoknak akik ilyenkor kelnek ki az ágyból, mint én is :) sikerült visszaaludni 9 körül takonypócival :)

Móni
Ugye? :lol: annyira cukik
Jajj remélem ma már nekünk is ok lesz. Bár különösebben nem volt nehéz, csak nemes egyszerűséggel nem volt hajlandó aludni :) hát hagytuk hogy bandázzon kicsit az ágyában
:lol: közben meg jókat röhögtünk rajta :) annyira cukorpofa volt.

Hogy ti mennyit szenvedtek ezekkel a nőivonalas vonalzókkal :) az enyém jó :lol:

Örülök, h jól haladtok a kibírással

Mi majd csak du megyünk dokihoz, 2-től rendel. KépKép

Én is csak jegyzetelős módszerrel tudok írni :)

Autósülés, hát nekünk még simán jó a hordozó így egyenlőre nem gondolkoztam ezen. Szerintem majd csak nyár környékén kell másik.

Bongyi
Azokra a képekre gondolsz amit ide becsatoltam Lillusról? Azokat én csináltam nagyrészt :oops: KépKép

Na ezek szerint a könyvvel ugyanúgy járunk, mint a pihiszékkel, hát ilyet sehol nem számítanak a szeptemberi kismamákra???

Emeseee tök jó a Zsófi összeállítás. Nekünk is lesz majd egy másfajta nemsokára :)

Viranka
Hát ez tényleg nagyon száraz. Remélem használ majd a krém.
És mi lesz Mira? Mondjuk lehet már írtad....

Timi
:) jaaaa
ez nem valamiféle dackorszak? Bár furcsa mert ilyen korban nincsen, ha jól emléxem....

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: egész életünkben van valami korszak! Ez most a miért nem foglalkoztok velem állandóan? korszak. Aztán jön a kis tinédzser kor, aztán a tini kor, aztán a "de én már felnőtt vagyok" kor...stb.
Hát nem egyszerű a gyereknevelés, az biztos!!!

Mék az oviba, aztán megint ügyintézek, aztán jövünk haza.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Félre ne érts, de Rebeka most olyan nekem, mint Fleur anyósa.
Kap ajándékot, amit nagyon szeretett volna, majd mégsem jó neki, elégedetlen, duzzog.
Fleur anyósa is megkapja amit akar, az unokájával és a fiával van, majd jól beduzzog (támad), hogy vele nem foglalkozik senki, holott megkapta, amit akart.
Persze anyóst és Rebekát nem lehet egy napon említeni, csak a helyzetre akartam rávilágítani.
Anyós azt érzi, hogy nem eleget foglalkoznak vele, és szerintem Rebeka is. Itt van öcsi, akivel Apa "annyit" foglalkozik.
Szerintem féltékeny.
Rebus van akkora kislány, hogy szerintem beszélj vele. :roll:
De a többgyermekesek biztosan adnak valami klassz ötletet, én csak így látom. Ha jól látom... :roll:

Tegnap, ami miatt nem voltam az az, hogy nem éreztem jól magam. Nem volt hőemelkedésem, de olyan érzésem volt, mintha készülne kitörni az influenza. Ágyba is bújtam, Zsófival is pihiztem délután.
Én most jól érzem magam, Zsófinak azonban tegnap este óta hőemelkedése van, hasmenése, és nagyon nyűgös.
A napunk is most borulni látszik.
Minden pelcsicserénél mérem a hőjét, lázcsillapítók készenlétben.
Tegnap az utolsó szopi előtt adtam még neki reselt almát, mondván abban C-vitamin van, és fogja a pocit.
Erőlködik, ha kakilnia kell.
Benyelt valami vírust, ami most szépen átmegy rajta. Remélem ennél rosszabb nem lesz.
Még nem volt beteg. :(
A nyügin kívül jól érzi magát, nem elesett.
Na megyek, mert dumálgat a kiságyában.

Kép
Kép
Kép
gremese

Még annyit, hogy Mira és Bálint annyira hasonlítanak egymásra! Olyan szépek! És látszik, hogy Mira mekkora egy mókamájszter! :wink:

Szerintem tegyetek fel fotósorozatokat. Pl. evés közben, fürdés közben (ezt a gmail-re), ébredés után, hason, ásítás közben... Olyan jó lenne ezeket látni.
Persze, csak ha van kedvetek. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka!

Tudom, hogy máshol is be tudom szerezni azt a könyvet, csak a bookline-on kinéztem más könyveket is (barátnőm, anyukám is nézett ki, hogy ne legyen postaköltség), és most ezeket mind megkeresgélni… :roll: Illetve a bookline-on 20% a kedvezmény… De majd utánajárok. Mindenesetre írtam nekik, remélem, hamarosan válaszolnak.

Örülök, hogy ilyen jó gy.dokit találtatok, meg hogy ilyen hatásos krémet írt fel!!! :D

Zsófinak jobbulást!!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Szegény Zsófi baba :(

Amúgy nekem is fáj a torkom és Lilla is nagyon nyűgös :( no majd mond valamit a dokinéni....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Jaj betegeknek jobbulást, mi már sokkal jobban vagyunk, alig köhög, kicsit szipog, viszont az orrából nem jön semmi.

Csak gyorsan olvastalak Titeket, ma de. takarítottam. Szerdán jön a barátnőm a másféléves kislányával :D

Viranka, jaj de édesek a gyerköcök, Bálint bőr tényleg nagyon száraz volt, szegénykém.

Juba, remélem most már tényleg megoldódik a kaki téma.

Anitja,Nolka baba ééédes

Timi, borotova :shock:
Biztos féltékeny, de gondolom bármit csináltok durcizik, hát szerintem ezt csak szépen lassan lehet kezelni, okos nagy lány, szerintem is beszélni kell vele, és sokat foglalkozni, aztán majd az idő előrehaladtával megváltozik. Rám a Bátyám volt hihetetlen féltékeny, pedig 12 év van köztünk, édes tesók vagyunk, szinte nem is éreztem, h van tesóm kamaszkoromig, akkora volt a korkülönbség, engem inkább csajozni használt :D

Könyv, már én is rendeltem, igaz Anyukámtól :D :D

Bongyi, jól néz ki süti :D
Kíváncsi vagyok a homeos dolgokra, h bevállnak-e.

Emese, Zsófka arcai, nagyon jó, én is fogok ilyet csinálni :D

No menni akartunk sétálni, de folyamatosan lóg az eső lába, na majd még meglátjuk.

Kép
Kép
nektarin

Emese! Hihetetlen mennyi arca van Zsófinak :lol: , nagyon aranyos!

Viranka! ó szegénykém :( örülök, hogy jobban vagytok
A fejét Noel is szokta kaparászni, viszket neki is szerinted?
Jóga:most szombaton már én nem voltam :(

Csajok, ha van spektrumotok, és ráértek du.-n ezt érdemes megnézni 14.55-től!
http://www.spektrumtv.hu/Details.aspx?S ... riesId=845

De ez az oldal is elég jó:
http://www.okosbaba.hu/index.php

én nem veszek már könyveket, minden fent van a neten...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csőrős pohár, mi próbáltuk párszor, akkor iszik ha éhes akkor szívja, (aventes), de amúgy nem tud még vele mit kezdeni, azért majd próbálkozunk, aranyos mikor belerakom a szájába, és mintha valami új ízt érezne, fintorog.

Kép
Kép
nektarin

Viranka, Bálint bőre tényleg szebb lett! Bőrgyógyász-ügyben elfelejtettem mondani, hogy én is tudok ajánlani vkit, ha kell, de úgy látom, egyelőre nem kell. De remek orvos a pasas, rendel Érden, Dunaharasztiban és felénk (23. ker.) is. Nekem ő műtötte mindkét lábamon a körmöt (le).

Gremese, Zsófikának gyors gyógyulást! ++++++++++++

Timi26: csak, hogy ne keseredj el nagyon: én annyira apás lettem testvérféltékenységileg meg csak úgy is, hogy amikor a nevemet kérdezték, mindig azt mondtam a nevem után "Apuci". Ez volt a harmadik nevem... mindenütt azt hitték, hogy az apám nevel egyedül... szegény anyám meg csak mosolygott... 8) Amúgy szerintem a borotva esetleg csak figyelemfelhívás lehetett Rebekka részéről, bár én amolyan mindent kipróbálós (égetnivalóan rossz) kislány voltam, nem tudom, Rebekka mennyire ez a kalandvágyó típus, mert az sok mindent megmagyaráz. Sok erőt!!!!!!!!!! :D

Voltunk ismét a Heim Pálban, többször már nem kell kötözésre mennünk, viszont nekem naponta féltucatszor le kell vízzel öblítenem Ádi sebét (hihetetlen, egy 1-1,5 cm-es seb/nyílás, ami mégsem vérzik, de varrva sincs...). Jó móka lesz.

Kép
Kép
irina

Timi! én nem azt írtam, hogy Vikdani allergiás :shock: csak, hogy a jobb felszívódás érdekében írhatta ki a HA-t Nektek a doki

Emese! Sajnálom Zsófkát! Jobbulást Neki!++++++++++++++++++

Megyek, mert püföl Nolka, mostanában így hadonászik, nagyon édes :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi az alexandra is ad 20% kedvezményt!!!!
Nekik van ilyen könyv:
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

Heni
KépKép
heni81

Heni! Hát esküszöm, hogy én az előbb ezt nem találtam... :oops:

Anitja! Igen, a neten minden fent van! De már így is egész nap itt ülök. Apa kész van tőle... :? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur: Lillusnak és Neked is jobbulást!

Anitja, köszi a remek linkeket, a Spektrum-műsort tuti felveszem!

Fú, lányok, megrendeltem a Harry Potter 7-et, elvileg szombaton meg is jön futárral. Asszem, lőttek az éjszakák egy részének! ;-)

Kép
Kép
irina

Heni! Csak a bookline-on nem lett volna postaköltség egyáltalán. Ezt sajnálom, és inkább várok még pár napot, hátha... :roll:
Utálok postaköltséget fizetni. Az árzuhanáson is 1650 Ft ... nagyon sok!!! Pálne, hogy csak a pocakos barátnőmnek szeretnék rendelni egy valamit... :evil: de még lehet, hogy így is olcsóbban jön ki. Arról nem is beszélve, hogy nálunk igen gyér a választék...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Hoppá, és néhány többi kinézett könyvem majd 500 Ft-tal drágább az alexandrán... :shock: Akkior asszem csak ezt innen, a többit meg bookline...

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként voltunk lent sétálni. Néha süt a nap, néha meg beborul. Szelike meg aludt negyed órát, aztán felébredt, és rágta a rágókáját, közben folyt a nyála... :shock: állandóan azt törölgettem. :D

Elhoztam a baba-mama jóga DVD-t nagynénémtől. Tök szívesen megosztanám Veletek is, de nem tudom, hogyan. Youtube-ra nem lehet ekkora fájlt feltenni???? Ötlet? :roll:

Ja! Azt akartam írni, hogy rendeltem a Quellétől még kari előtt, hát még most is jött elmaradó termék (február van! :shock: ), és még egy hiányzik (amit a barátnőmnek rendeltem karácsonyra :? ). Szerintetek??? :evil:
Egy kis ellenreklám... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként a Suttogó I. is hiánycikk, úgy látom... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Nincs időm, mert a főnök ma sztrájkot tart, nem akar aludni.
Fogok reagálni majd, de most csak egyre nagyon gyorsan.
Irina! Ééééééééén iiiiiiiiiis! Már alig várom!!!!!!!! Én már asszem pénteken megrendeltem. Nem tudom, hogyan lesz, bbnet és HP egyszerre????? :lol: :lol: :lol: :oops: [/b]
dmaggie

Gremese, szuperek a Zsófika-képek! Szerintem tegyük kötelezővé, hogy mindenki lehetőleg naponta tegyen fel képet a babócájáról, de minimum hetente!!!

Vettem Ádónak mintamentes, nagyobb darabokból álló puzzleszőnyeget (az augusztusiaknál láttam, hogy a "tornász" baba anyukája vett ilyet), ez nagyobb a szokásosnál, jó nagy területet be tudok vele borítani, hátha ez Ádiból mindenféle kunsztokat vált ki (tegnap mondjuk nagyon beindult lábtornailag... ;-)). Meg nyáron is ki lehet tenni a teraszra, nem a plédet kell koszolni, a strandon sem, szóval remek cucc. Ha eljutok odáig, lefényképezem, ahogy Ádi rajta van (de még nem avattuk fel).

Kép
Kép
irina

Anitja: én sem gondoltam, hogy azt gondoltad, csak morfondírozom...
Ja, ennyit az új tápszer örömeiről, ugyanis alvás után tiszta hányás volt a lepedő, a másikat sosem bukta vissza!!! Allergia ide vagy oda asszem maradunk a jól bevált réginél!

Regi: az a könyv nekem is megvan, de megmondom őszintén még nem nagyon használtam, pedig nagyon jó dolgok vannak benne. Most a tesóméknál van kölcsönben... :oops:

Kép
Kép
timi26

Dmaggie: hát én sem tudom, mi lesz itt a HP miatt!!!!!!! ;-) A mázlisták már biztos olvasták eredetiben, de én mindegyiket magyarul olvastam, és a nevek stb. ÉS NEM UTOLSÓSORBAN A KITŰNŐ FORDÍTÁS miatt most is magyarul szeretném...
Óvatosnak kell lennünk, mert a Nők Lapja köv. heti számában szó lesz a regényfolyamról, és én még szerencsére nem tudok semmilyen információt a könyvről, nem olvastam el semmit, úgyhogy "rettegve" olvasok újságot (mert tavaly pl. épp a Nők Lapjában lőtte le valaki, hogy Dumbledore meghal... gratulálok! ) :evil:

Kép
Kép
irina

hihihi :)
a topik pár napig szünetelni fog :) mindenki HP-t fog olvasni :) :)

KépKép
viranka

Regi!

rapidshar-re nem tudod feltölteni a dvd-t?

KépKép
viranka

Timi26! Nekem megvan. Barátnőm szeretne egy saját példányt, annyira tetszett neki! :D

Viranka! Megnézem!

Kép

Kép
regcsiken14

No, megpróbálom, de nem ígérek semmit. Legfeljebb, majd később folytatom.

Timi, nagyon sokat gondolkodtam a dolgon, de igazán én sem tudok mást mondani, mint a többiek. Egyrészt van valóban egy kis dac is a dologban, másrészt én is úgy gondolom, csak a figyelmetekre vágyik a királylány. Nem ragozom nagyon a dolgokat, de miután megkapta azt, amit szeretett volna, talán fél, hogy ezzel be is fejeződött egy rész. Az állandó figyelmet csak a nyafival tarthatja fenn. Nem lehetne a napnak egy olyan időszaka, ami csak az övé? Csak a türelem, a szeretgetés és az idő segíthetnek. Én is csak találgatok.

Emese, nagyon sajnálom! :( Gyógyuljatok meg hamar.

Anitja, nagyon köszi, már oda is kapcsoltam, hamarosan kezdődik.

Irina, úgy örülök, hogy ilyen szépen gyógyul Ádámkád sebe. Az a habtapi jó lehet. Mi kaptunk ajiba egy csomaggal, a hétvégén apával hozattam a Cora-ból. Egy baj van csak, nem kompatibilis egymással a két adag! :lol:

Ne is mondd! Az egyik barátnőm mondta, hogy ő eredetiben olvasta. Kérdezte, hogy kíváncsi vagyok-e. Naná, de mondtam, hogy el ne mertje mondani mi fog történni. Jól kupán vágtam volna, ha nem telefonon beszélünk :wink:
Félelmetes, mennyire hasonlít az ízlésünk. Én is nagy Nők Lapja olvasó vagyok, bár mióta megszültem talán egy példányt vettem meg. Tudom meg is rendelhetném, de a szakmai lapomból sem igen tudok elolvasni egy cikket sem.
dmaggie

Viranka, üdv a klubban! Imádom a meséket. Egyébként ez az egyetlen könyv szinte, amit Dávid is hajlandó elolvasni. Sőt még a Nagy Fehér is rákattant valamelyik nyáron.
Hopsz,kezdődik a film!
dmaggie

Halihó!
Borzalmas egy ködös nyamvadt idő van :evil: , nem is tudom, miért nem alszom én is, míg Máté durmol... de tudom: itt bnetezek, már végigolvastam az elmúlt 5 oldalt. :oops:

Irina: látod, tényleg hamar begyógyul az a pici vágás! Hihetetlen, hogy a pici gyerekek milyen hamar képesek regenerálódni! :shock: :D Mindig elájulok rajta. Még a csontjuk is hamarabb összeforr, ha eltört. Hát ja, az a jó sok őssejtecske... :roll:
Timi: tényleg ne keseredj el Rebeka miatt! A Csajok jókat írtak. Csak annyit fűznék még hozzá, hogy lehet, hogy imádja az Apukáját, és Ő foglalkozik is Vele rengeteget, de elképzelhető, hogy az is hiába, mert ANYAhiánya van. Persze nem tudsz kettészakadni, de biztos tudtok kötni valami kompromisszumot egymással. :wink: Tápszer: az előző tápinkból Máté 50-120ml-ket evett, és mindig sírt meg küzdött, mikor etetni próbáltam. Váltottunk, és a mostaniból benyakal akár 220-at is! pedig ennek magasabb a tápértéke. Látod, ízlések és pofonok, ill. szokás kérdése.

Annyira rossz olvasni, hogy ennyi beteg Babó van! :( (És miért betegszenek le azok a Babák, akik hozzánk készülnek minitalicskázni?! :cry: Nem ellenvuduzok, higgyétek el!!!!) Jobbulást Mindenkinek. ++++++++++++++++++++++++++

HP: már én is nagyon várom, de azt hiszem türelmes leszek, s kivárom, míg Máténagyi végigrágja magát rajta. ÉS PARANCSBA ADOM, HOGY A KÖNYVRŐL ÉS A FEJLEMÉNYEKRŐL TILOS ITT A TOPICBAN ÍRNI, MAXIMUM PRIVIBEN EESÉK KITÁRGYALNI! Ne lőjétek le a poént, légyszi!

Mi amúgy jól vagyunk, egyre ügyesebben próbálkozik Máté a hasrafordulással. Csak az a pici kezdőlöket hiányzik még mindig! De biztos sikerül már nemsokára.

Detti
KépKép
kiskolbi

Eesék=tessék :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Emese: :-) púpos ülcsi!:-) postás:-) Nállunk is hasonló van. a társasházban a bejáratiajtó zárva van nem lehet a lakásból kinyitni ( betörtek 2szer ezért kulsra zárjuk. ) szóval le kell menni, de míg Emma kicsi addig nem akarom egyedül hagyni, ezért be van tanítva a postás, és a földszinti nénikének adja be az ablakán keresztül ( a néni nagyot hall és nem bír járni ) és nekem csak felkapuzik és majd lemegyek a nénihez, akár Emmával, mert akkor nem kell beöltöztetni ( ja ahhoz hogy kinyissam a bejárati ajtót ki kell menni a tömbböl egy másik ( főépületbe ) onnan van a bejárat. Mindegy bonyolult.

Jó ez a két ablakos megoldás!:-)
védőnök: útálom, semmire nem való , legalábbis a mienk. :-(

Melyik a jó fajta csöpp ,mentes csőröspohár?

Mostmár nekem is meg kell sütnöm a csokis muffint( mindíg megkívánom!!:-)

Köszi a dicsiket, nagyon jól esik, tényleg büszke vagyok a lányomra, olyan szépséges és jó baba, és ügyes, de hát mindenkié ilyen!!!!

Esküszöm meg kell zabálni Zsófikát!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka: o.. Bálintka szegéynkém tényleg nagyon száraz abőre, javul már?? ++++++++++++++++++++++++ gyógypuszika neki.

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese: értem amit írsz, csak Fleur ne értse félre!!! :shock:
De van hasonlóság!

Dmaggie: akkor most megint megfoglak: Amikor nem alszik az oviban, naponta kb 1 órát kézműveskedek vala, az apja meg minden nap (amikor itthon van) este 7-től 9-ig, csak vele játszik!!!
Nagyon makacs, nemhiába oroszlán a jegye!!!
Ezen kívül a saját kedvére jár hetente tornázni, kézműves foglalkozásra és táncra is.
És ha velem van magában is nagyon jól elvan. Most is pl. játszik a szobájában!
Úgyhogy passz! Szerintem is ennek idővel el kell múlnia és sokat kell vele beszélgetni. Gondolom én... :roll:

Regi: ja, vagy úgy!!!

HP: nálunk a lány rajong érte, mondjuk olvasni nem tud, de az összes filmen megejelent részét agyonnézte már.
Az első részét 2 évesen nézte meg elejétől a végéig!!! :shock: (mondom 2 évesen). Enyhén kötötte csak le!!!

Kép
Kép
timi26

Zsófikának és neked is Emese jobbulást!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ gyógy energia!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

oldalt kezdtem!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi!

Dr Ross Campbell:Életre szóló ajándék
Dr James Dobson Az akaratos gyerek

Mindkét könyv jó hasonló mint amit postán küldtem neked :) gyerekeknek is van szeretettnyelve :wink:

Kolbi!
Hogy fogod kibírni míg MátéNagyi elolvassa a könyvet :shock: :lol:

KépKép
viranka

Kaqk: a mi postásunk mindig felcaplat a harmadikra! A vicc az, hogy vagy egy idősebb nő, vagy egy szintén idősebb, kövér bácsi hozza a csomagokat. Mindig jót röhögök, hogy fitten tartom őket! :lol:

Csőröspohár: nem szeretnék használni. Egyszer azt hallottam, hogy nagyon hozzá tudnak szokni a Babák, és utána nem szeretnek poharazni. Nem tudom, igaz-e, mert nincs még az ismerőseim köréből sem tapasztalatom. Tudom, séta közben pölö jó szolgálatot tehet, de mi elég jó barátságban vagyunk a rendes pohárral is, igyekszem még jobban begyakoroltatni Mátéval, és akkor majd mehetünk azzal sétizni.

Viranka: és nem tudják, mi Bálint bőrének a baja?! :evil: Ez fura... bár a bőrgyógyászok mindig csak próba-szerencse alapon kúrálnak. :? Nagyon szorítok, hogy a Ti dokitok elsőre beletrafáljon, és hosszú távú megoldást jelentsen ez a kence. +++++++++++++

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi, Drága akkor marad a türelem, szeretet és idő! Abból meg van bőven! :D

Kiskolbi! OK!

Én meg azt hittem ki fogtok nevetni, mert ilyen vén fejjel imádom a HP könyveket. A filmeket is láttam mindet, de általában csalódást okoznak.
dmaggie

Viranka: köszi :D , Jaj, tényleg azt a könyvet vissza akartam küldeni, csak kidobtam a borítékot a címeddel! Egyébként elolvastam, nekem nagyon tetszik, sajnos apa szerint hülyeség... :(
Őszerinte nem lehet a könyvek meg a romantikus filmek szerint élni...

Kaqk: én használtam csőrös poharat (mármint Rebeka), a cseppmenteset szerettem. Valami Disney figurás volt, a márkájára nem emlékszem... :roll:
De arra igen, hogy marha nehéz volt tisztítani a cseppmentesítő részét! :evil:

Kiskolbi: Rebeka szerette a csőrös poharat, de nagyon tetszett neki a sima pohárból való ivás, magától leszokott 1,5 évesen!

Kép
Kép
timi26

Fú Csajok! Micsoda izgalmak várnak még Ránk, megnéztem a spektrumon azt a műsort, hát bőven ráérünk még mászni, azt mondták 5hónaposan kezdenek forogni, és inkább a fogást fejlesztik ebben az időben, az fogja elindítani a vágyak útján a kis lábakat :lol: Viszont a mászást 1 nap alatt meg tudják tanulni ha már elég erős a testük :lol: Ja! és 25 féle :shock: bejegyzett mászás van :lol: volt egy kisfiú aki ülve :shock: mászott oldalazva, hihetetlen aranyos volt, és esküszöm gyorsabban közlekedett mint egy négykézláb mászó kislány :lol: Jaj a legszebb hónapok állnak még előttünk :lol: :lol: :lol:
el is bőgtem magam... :oops:
Egyébként 6 részes, holnap lesz a 2. része :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

De béna vagyok, én meg lemaradtam... :oops: :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! ide fel tudod tölteni a DVD-t :
http://www.toldacuccot.hu/
Sajnálom, hogy lemaradtál, nézd meg a port.hu-n hátha ismétlik még valamikor :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szombaton reggel 6-kor :shock: lesz megint egymás után 3 rész
http://www.port.hu/pls/w/tv.channel?i_c ... 4&i_xday=9

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tényleg nagyon jó volt. Kb a közepén rájöttem, hogy én ezt már láttam, még terhesen. Csak akkor lemaradtam az elejéről. Anitja így van, a legjobbak még később jönnek! De most ennek van itt az ideje, nekem ez is nagyon tetszik. :lol:
Milyen szép lesz az első szó, az első anyák napi ünnepség, amikor a szemedbe néz. Nem folytatom, mert nekem is zsepi kell.

Regi! Meg fogják ismételni. Anitja belinkelte. Bár az éjszaka lesz, de fel tudok majd venni.

Engem leginkáb a térérzékelés nyűgözött le. Milyen okosak!
dmaggie

Regi, itt van a link. Nem éjszaka, hanem hajnalban lesz az ismi.
http://www.spektrumtv.hu/Details.aspx?S ... riesId=845
dmaggie

Haladunk! Ma még csak 3 kaki volt! :wink:

Irina! Dumbledore meghal? Én ezt nem tudtam.... :shock:

Zsófi fordított napot csinál. Nem szopi után 2 órával alszik el, hanem közvetlenül szopi után.
Ez így tök jó, mert bealszik, én meg csak leteszem a kiságyába. :D

Köszi a gyógyenergiákat! Elkezdtek hatni!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Albert mikor született?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást!! Borzalmas ez az időszak,nem szeressem :evil:

Nálunk a következő a helyzet. Beni náthás annyit trüsszög és folyik az orra megérem törölni + köhög hozzá.
Dominak ma levették vérta a vérképhez,kiváncsi leszek az eredményre. Amúgy tegnap,jól megijszetett. Hasonló képp mint Timi.
Levert a víz rendesen. :shock: :)

Most meg míg elkülönítettem a két gyereket,hogy ne betegedjen meg Domi , rohangálok és próbálok pakolni a lassan elkövetkező költözés miatt. Hogy mennyi kacatot tudunk összegyűjteni. :shock: 8)
varga tünde

Anitja! Maggie! Köszi! Mi úgyis fél 7-kor kelünk. Fél óra ide vagy oda! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!!
Kicsit most van időm igy gyorsan irok nektek!!!!
Ma délelőtt bementünk a piacra vásárolgatni :-) Péterkém végigaludta az egészet igy a mi napunk is borult :-( De talán mostanra utolértük magunkat :-) Apa dolgozik, igy egyedül lesz fürcsi, meg altatás, de talán igy sokkal jobb,mert látja a fiam, hogy csak egyedül vagyok és nem nyüszizik :) Szerintetek lehetnek ilyen okosak a babák???? :shock: Hát én ezt vettem észre.

Emese tök jó a Zsófika sorozat :-) Tündér!!!!
Nem találom a muffin receptet:-( elküldenéd nekem, pliiiiz

Na ennyit a nyugalomról, felébredt, majd még folyt.köv

Heni
KépKép
heni81

Gremese: ajjaj, nem akartam én poént lelőni... de sajnálom, ha mégis ezt tettem! De ez még a 6. könyvben történt...

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: