Bogi: sajnos én sem vagyok biztos abban, hogy mit is kell még venni. Pedig van annyi listám már….
Orsi: nagyon jó az a fürdetőállvány, amit vetettek. Mintha ugyan ilyet láttam volna a Brendonban.
Gigi: megvettük a pelenkázófeltétet

, a sárgás-barnás színűt, annyira örülök neki. A baby kiss nem el költözött a Stop Shop-ba? Sötétkék? Már színtévesztő is vagyok
Monti: nagyon csinos pocid van és te is nagyon csinos kismama vagy
Gratulálok pandácskának!
Bárány: szerintem tök normális, hogy sírva fakadsz. Nekem is elég egy rossz szó vagy egy megható történet
Én is csak háton szoktam tv-t nézni, olvasni. És nekem is akkor a legaktívabbak, ahogy mankabinak is. Most viszont reggel óta nagyon aktívak, pedig most üldögélek
Almaani: rennie-t egész nyugodtan szedhetsz, de nekem a Salvus gyógyvíz vált be. Ha érzem, hogy ég a gyomrom vagy telített, akkor iszok kb. 1 dl-t és pár perc alatt rendbe vágja.
Wera: én is éreztem már, hogy csuklik a csajszi. Furi volt és egyben jó érzés

, annyira sajnáltam, hogy nem tudok segíteni neki
Bárány: sajnos, kolleganőmnek egész terhessége alatt herpeszei voltak, de semmi gond nem volt.
Fürdetőállványt mi is szeretnénk, sajnos nincs olyan bútor, amin kényelmesen lehetne fürdetni a pirurokat.
A narancs méretű keményedés sajnos nekem is jelentkezik, szinte minden nap. De 5-10 másodperc alatt el is múlik.