Úgy belaktam vacsira, apa hozott görög hamburgert feta sajttal, szuper volt, de most ég a gyomrom a hagymától
Patrícia, de vékony vagy irgum-burgum
Cuki a foteles kép!
Naggyon sajnálom, de a számításom szerint 51%: lány, 49%: fiú
Látod, Titanillánál talán közelebbit tudok mondani, ha megmondja kb-ra a fogantatás idejét. Nem az utolsó mensi kell hozzá.
Megpróbálom azért leírni, hogy kell kiszámolni.
Szóval a nő ciklusa 4 hónap, a férfié 3 hónap. Egy függőleges egyenesen ábrázolod a hónapokat, a nő szülinapjától számítva 4 hónapig tartó csökkenő háromszöggel ábrázolod a lányt, a ffi szülinapjától számítva 3 hónapig tartó háromszög jelzi a fiút. Végül megnézed, hogy a fogantatás időpontjában melyik háromszög a nagyobb (szélesebb). Melyik ér ki jobban a középvonaltól
Kiszámoltam magunknak is, nálunk 2 nap jött számításba, csak pont váltás van, így az egyik alkalomnál 17%:lány, 83%:fiú
Újabb jelentkező Mekk Mesterhez
Hannablanka, nekem már Toncsinál is a csípőfájdalom volt a legrosszabb és már pár hetes koromtól. Nekem mindig fáj, de főleg ha pl. egy lábon állok öltözésnél. De folyamatosan ropognak az izületeim
Ide járok az egri fősulira gazdálkodási szakra, elvileg utolsó év, gyakorlatilag
Kép kicsinyítés: ha rákattintassz a fotóra, azaz megnyitod a képet, akkor azzal a programmal ami a gépeteken van, ami megnyitotta, átméretezés (resize) max. 600x600 ra állítsd be. Úgy valószínű, engedi betenni, reméljük.
Holnap megyek az AFP-ért, szorítsatok!
Ja egy mai kép:
Jó éjt
Csilla