A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

hát mamik én ezt nemtudom meddig tudom követni...

Előtej

Nekem is van már Áron rá is kapott azóta…
Két éve később vettem észre, de másra számítottam... ez teljesen átlátszó ne fehérre számítsatok… én is csak úgy vettem észre, hogy megnyomtam.

Szülés után hason alvás nem ajánlott… nem csak elázás miatt de aki hajlamos rá összeszedhet egy jó kis mellgyulladást a tejcsatornák elnyomása miatt.

Én minden benntöltött napra legalább egy hálóinget bevinnék. Hiszen az van rajtad egész nap! Szülés után sokkal intenzívebb az izzadás is.

Hol láttátok olcsóbban a szoptatós fotelt?

Ercsi
Lehet örökletes is… anatómiailag, de lehet annakidején nem is tettek meg eleget a szoptatásért… az István kórházban van szoptatási ambulancia ahol segítenek.
A mellbirizgát én sem szerettem de ez egészen más lesz! :)
Az elején fájdalmas de később nagyon jó érzés… én volt, hogy alig vártam az etetést olyan megkönnyebbülés volt, hogy megszűnt a mellfeszülés… és most is olyan jó visszaemlékezni… ma este is rákapott a kádban… (együtt szoktunk fürdeni)

Kiscica
Nekem nem volt metszés se repedés… a hüvelyrepedést felszívódóval varrták de nem volt vele gondom.
Az Istvánban törekednek a gátvédelemre, ritkán vágnak.

Szőlő
[quote]G írta:yűrű kérdésben nem vagyok otthon, mert nekünk a legeslegegyszerűbb sárgaaarany karika van, én kikötöttem hogy csakis ilyet vagyok hajlandó hordani életem hátralevő részében ha karikagyűrűről van szó.

Nekünk is ilyen van… számomra ennek a jelentése a legfontosabb, nem akartuk túlbonyolítani.

Magika
Szép a bölcső

Pumpóka

Idén korábba ér véget a farsang… jövő hét szerdáig tart.

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok,

EZ KÖVETHETETLEN!!! Várom már a fórumtalit, hogy személyesen tudjunk beszélgetni mindenről, mert én a regeli netezés miatt valahogy mindig lecsúszok a témáról :) :) Ugye nem felejtettétek el a talit? MÁr csak 12 nap!!!!!!
mango.

Snacky,

Szöszkéhez hasonlóan az én Lilim is fejvégű és már az első pillanattól fogva minden UH-n fejjel lefelé helyezkedett el.
Látom, te is április 11-re vagy kiírva :) Már 5-en vagyunk, akik elvileg egy napon szülünk (bár nekem a dokim mostanában mindig április 9-ét mond, nem igazán értem, hogy miért, mindenesetre a kiskönyvembe április 11-e szerepel.

Kép
emi29

[quote="mamacka"]
írta:
mamacka
Hol láttátok olcsóbban a szoptatós fotelt?

Ez engem is nagyon érdekelne!!!

Kép
emi29

Jajj lányok én most irígy irígy vagyok rátok!!!!/szössz és emi 8) / :oops: :oops: Az én csöppem össze vissza fészkelődött még eddig odabent... :roll: Mióta terhes vagyok volt már harántfekvésben,fejvégűben,és medencevégű fekvésben is... :( és legutóbb a 30hetes kötelező UH-on is medencevégű fekvésben volt... :( remélem mire itt az idő addigra rá fog jönni hogy fejvégű fekvésben kell lennie!! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó,
Szorítok, hogy így legyen, főleg mivel tudom, hogy a te babád jóval nagyobb a koránál.
Jól emlékszem, hogy 7-én mész legközeledd dokihoz? Akkor lesz UH is?

Kép
emi29

emi: hát igen...nagyobb is a koránál,meg "beteg"is...tehát jó volna ha lassan lassan irányba fordulna a szentem... :roll: Igen 7-én megyek a dokimhoz,és UH is lesz... :roll: és izgulok már most... :?

Kép

Kép
mezsó

Kis fáziskéséssel, de hozzászólok a hálóing témához: szerintem minimum annyi kell, ahány napig benn vagyunk, mert a hormonok csodákra képesek, meg az egész napos fekvés se tesz jót az illatoknak.....

Mi se fordulunk még be :( :(

Mamacka a képeken olyan nagy a harmónia közetek,nem is tudom, olyan megnyugtató ezeket a képeket nézni. (most ez biztos hülyén hangzik) én el se tudom képzelni, hogy szoktatok vitatkozni...

Szösszenet, rajtatok meg látszik a jókedv :) Tényleg olyan jó ilyen boldog és vidám párt látni!!! Mi úgy jártunk, mint Litukáék, az esküvő napjára úgy kifárasztottuk magunkat, hogy alig fogtuk fel, hogy mi történik. Mi a Bakonyban tartottuk, mert nem akartunk kutyakakis budapesen esküdni :)
mango.

mezsó,
Teljesen megértem az aggodalmadat, de kitartás!!! Nem lesz semmi baj!

Kép
emi29

emi: köszi szépen,aranyos vagy! :wink: majd meglátjuk mit hoz a jövő! :roll:

Kép

Kép
mezsó

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:15-kor.

Kép
1bambi

Bambi,

Én ezeknek még nem jártam utána, de írok én is a HR-esünknek. Hátha ő hamarabb reagál.
Jelzem, ha megtudok valamit.

Kép
emi29

Jó reggelt!
Mezsó, ha ez vígasztal: az én kisfiam se folyamatosan van fejjel lefelé, ha hanyatt fekszek, azonnal kimozdul és még mindig szeret úszkálni. Hát, ha meg szexre kerül a sor, akkor már az elején felmegy a méhem tetejéig és ott keresztbe fordul :lol: olyan, mintha duzzogna, nagyon tudok rajta nevetni :lol: r

Cinyke

levelibeka

Sziasztok!

Szoptatós fotel: a Brendonban akciós 50.000 helyett 35.000. Mi kb. 3 hete vettük a budaörsiben, de mi hoztuk el az utolsót. A katalógusban láttam, hogy most egy új design jelent meg, műbőr és nagyobb. Kényelmesnek néz ki. Erről vki már rakott fel képet, azt hiszem Ercsi (aki Németo.-ban lakik). Ez biztos jóval drágább a méret meg egyebek miatt.
emma2008

Aki már szűlt korábban! Ti használtatok haskötőt a szülés után. Én annak idején nem hallottam róla, ezért nekem nem is volt, viszont most vki ajánlotta.
emma2008

Emma
Én használtam, az nem tetszett benne, hogy alul patentos mint a bodyk és szülés után ezt egyrészt nem is kényelmes bepatentolni másrészt biztos, hogy véres lesz... lehet van olyan is ami csak a hason van.

Valaki mintha a Kikát írta volna... bár ez még így is nagyon sok... csak álmodozom...

Mango
Aranyos vagy... azért néha sajnos szoktunk vitatkozni... emberből vagyunk gyúrva mi is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nagyon jó férjem van, nagyon szeretem, mindent megtudunk beszélni és szeretjük egymást. A kisfiunk meg a legdrágább emberke a földön... nagyon jó természetű kisgyerek! :)

Mezsó
Remélem befordul a kicsid.
Áronom végig fejvégű volt majd a finisben fenékkel csücsült a méhszájamon, de a végén egy kis unszolásra visszafordult.( lámpával világítottunk neki, hogy merre forduljon... érdekli őket a fény... szép lassan lehúztuk esténként a zseblámpát a kijárat felé.)

Tudna valaki valami jó kis tb szakértőt ajánlani aki képben van gyed-gyes ügyileg és tudna segíteni, hogy többet hozzunk ki?
Szakbarbár úgy néz ki, hogy cserbenhagyott bennünket és nagyon megvagyok rémülve, hogy mi lesz.. tegnap este ezen bőgtem... ma reggelre olyan fájdalmas szúrások jöttek a pocakomba... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Továbbra is olvastalak benneteket, írni nem tudtam eddig, mert még ma reggel sikerült lednom a halasztott dolgozatomat. De megvan! (legalábbis remélem, hogy elfogadja a tanár). :lol:

Téjé, Amia! Nekem sajnos semmi tapasztalatom gyerekorvos ügyben, csak három és fél éve lakom itt (Pesten), ismerőseim is inkább más kerületekben vannak. Szóval szívesen várok bármilyen tapasztalatot, akár priviben is. Csak annyit tudok pillanatnyilag, hogy a védőnőm mellett a Kondor Béla sétányon van gyerekorvos is. A védőnő azért javasolta őt, amennyiben nem akarok mást választani, mert úgy neki egyszerűbb dolgoznia, ezt mondta. De őszintén szólva még a nevét sem tudom az illetőnek.

Előtej nekem még semmi nincs, remélem, hogy ezen semminem fog múlni. Én nagyon szeretnék majd szoptatni.

Valaki írta, hogy meg van neki duzzadva lenn, hát nekem is. Illetve az erek vannak valamelyest kidodrodva, azt hiszem azokat érzem, hogy feszülnek. Ugye ez is normális?

Hálóing témához: én nagyon pizsamás vagyok, pillanatnyilag el sem tudom képzelni, hogy esetleg valóban praktikusabb lesz a hálóing. Én is úgy gondolom, hogy vinnék be a kórházba ezt is, azt is, aztán majd meglátom.

Mezso, én is remélem, hogy befordul a babád. Eddig az enyém is mindenféle fekvésben volt, fejjel, medencével, haránt, kíváncsi vagyok, most a héten mi lesz, mert megyek dokihoz. A 30. hétig szoktak elvileg befordulni? A diétát tudod tartani? Neked is kijut most a jóból...

Magika, a bölcső nekem is nagyon tetszik. Mi még nem vettük meg a kiságyat, és most elfogott a vágy egy ilyen ágy után. Nem is láttam még itt boltokban ilyesmit.
Vendég

Jó reggelt mimdenkinek!
Mamacka-nekem is szokott be,beszúrni a hasam.Szted mitől van?

Hallottam valami anyasági támogatásról amit szülés előtt 60napig kap a kismami.Mit tudtok erről?

Amúgy nekem is fejfekvésű a babum.Azóta nem is ég olyan durván a gyomrom mint azelőtt csak néha,de akkor beveszek 1Renniet es enyhíti.

Szocpolt igénybe vehetjük ha nem vagyunk házasok?Mert halottam ezt is meg azt is....

Snacky
snacky

Snacky!
Pénteken nekem is egész nap beleszúrt az alhasamba, este meg is vizsgált az orvos. Hála minden rendben volt. Azt mondta, hogy lehet attól is, hogy gyorsan nő a baba, és a méh nem tudja követni. Vagy lehet, hogy rossz helyen fekszik, és nyom valamit, vagy túl nagyot rúgott. De azért vigyázni kell a nyilalásokkal, inkább próbálj meg pihenni.
emma2008

Mezsó - Én is szorítok, hogy beforduljon a csemete :) Próbálj ki 1-2 trükkös módszert, és hátha tudsz hatni rá .. csak szentelj rá időt, türelem :) Még van időtök ;)

Bambi
- Én néztem a Brumimaci oldalát, és nem találtam hálóingről képet. Ha te tudsz mutatni valahonnan, légyszi tedd meg :) Hátha tényleg elfogadhatóbbak, mint amiket eddig láttam ... Köszi ;)

Jajj, én se TB se semmi ügyben nem vagyok alapból tájékozott. Neten szoktam utánanézni .. mindenről van info. És ha már van konkrét kérdés, az illetékes szervet felhívom :D

Mamacka - Ti mit szeretnétek okoskodni? Mármint így 1-2 hónappal szülés előtt mégis min lehetne variálni?
Mire vagy jogosult, GYES-re alapból. .. de GYED-re is? Mert akkor mindenképp az a nagyobb öszeg ... :roll:

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:33-kor.
Vendég

Csopke!

Kerdezted a bolcsot!

Itthon en nem lattam sehol, csak a Teszveszen, de latatlanba nem akartam megvenni ott.

Kint 139 EU mindennel egyutt.

Itthon csak egy sima bolcso kerul 30-35 ezerbe hozza jon meg a matrac es az agynemu is. Szoval itthon joval dragabbra jon ki es akkor az meg csak egy sima kis bolcso.

Nem allithato a magassaga, nem veheto le az egyik oldala, nem lehet agyhoz rogziteni stb....

Nekem mondjuk ez volt az elsodleges szempont (agyhozrogzites) csak ezert vettem meg. Kulonben nem lett volna bolcsonk.

Lanyok!
Ugy erzem elkaptam Zolital az Influenzat.
Faj a fejem es a torkom, nagyon gyengenek erzem magam.

Magi
Vendég

[quote="magika"]C írta:magikasopke!

Kerdezted a bolcsot!

Itthon en nem lattam sehol, csak a Teszveszen, de latatlanba nem akartam megvenni ott.

Kint 139 EU mindennel egyutt.

Itthon csak egy sima bolcso kerul 30-35 ezerbe hozza jon meg a matrac es az agynemu is. Szoval itthon joval dragabbra jon ki es akkor az meg csak egy sima kis bolcso.

Nem allithato a magassaga, nem veheto le az egyik oldala, nem lehet agyhoz rogziteni stb....

Nekem mondjuk ez volt az elsodleges szempont (agyhozrogzites) csak ezert vettem meg. Kulonben nem lett volna bolcsonk.

Lanyok!
Ugy erzem elkaptam Zolital az Influenzat.
Faj a fejem es a torkom, nagyon gyengenek erzem magam.

Magi

Jó reggelt!

magika, de, itthon is árulja egy cég, 33e-ért ugyanezt a 4in1 roba bölcsőt, úgyhogy ezekszerint nem éri meg kimenni:)
Akkor ma meg is rendelem, köszi!!

Jobbulást!!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:33-kor.
Vendég

Jó reggelt, szisztok!

Magi jobbulást!!!!

Megint egy munkanap :(:(:(:(:(:(

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Mamacka!

Tb ügyben én is Szakbarbárhoz fordultam, segített is, de volt amit magától a tb-től kérdeztem meg, és nagyon készségesek voltak, elmondtak okosságokat is :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nono!

Nézegettem az Anita honlapot, a haskötő miatt. Ott olyat láttam, amit nem a fenék alatt kellett összekapcsolni. Te milyet hordtál, és hol fogod venni? A méretet hogy érdemes kiválasztani?
emma2008

Magika,
Szegénykém! Jobbulást neked!!!

Mamacka,
A Kikát én írtam, de ott is 36000 a fotel....

Bambi,
nekem már válaszolt a HR. Azt írták, hogy jó lenne ha kivenném még szülés előtt az idei szabikat (erre 0% esélyt látok), de ha nem veszem ki, akkor sincs nagy gáz, mert felhalmozódik és kivehetem akkor is, ha visszamegyek dolgozni.
Egyébként szabi a szülési szabadság idejére és a gyed első évére jár, tehát a baba 1 éves koráig. Állományba vételnél ezt lehet majd kivenni.
Egyébként én úgy döntöttem, hogy márciustól szülésig táppénzen leszek, utána szülési szabadságon és ha a 168 nap lejár, akkor megyek gyedre. Nekem így éri meg a legjobban...

Téjé,
sajnos egyre kisebb esélyt látok arra, hogy holnap veletek tudok menni. Kihal a csoportom, ráadásul havi zárás van :( :(
Azért még rákérdezek a főninél. Este majd jelzem priviben, hogy tudok-e menni.

Kép
emi29

Csopke!

Hol aruljak itthon?

Mert mar tobben is kerdeztek tolem.

Magi
Vendég

Csöppke!
Mielőbbi kilábalást kívánok abból a fránya influenzából.Igyál sok hársfa és csipkebogyó teát!Elég szörnyű ize van,de segít! :)

Snacky
snacky

Szöszi
Még anno időben fordultam hozzá és azt mondta, hogy elég lesz találkozni a hetedik hónapban. Én meg bíztam benne mert már egy csomó embernek ajánlottam olyannak is aki megvolt győződve, hogy nem jogosult semmire, végül max 80000 körüli gyedet kapott.

A gyes az túró attól éhen is halunk... azt ígérgette, hogy a mi helyzetünkben is ki lehet hozni a max gyedet.. aminek most csak a felét kapjuk... és nagyon nem lenne mindegy...
Ezért kellene valaki aki tutira képben van és segíteni is hajlandó.

A hassszúrka lent normális az a szalagok nyúlásától van de ezt felül éreztem és nagyon rossz volt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csöppke!
Mielőbbi kilábalást kívánok abból a fránya influenzából.Igyál sok hársfa és csipkebogyó teát!Elég szörnyű ize van,de segít! :)

Snacky
snacky

Jó reggelt! :)

Magi
jobbulást Neked, remélem semmi komoly nem lesz!

Nono
Sok vitamin, talán attól kicsit erősebb leszel majd!
Csak a C-vitaminnal vigyázz, mert állítólag nagy mennyiségben árthat a babónak!!

Nálam most elég rossz még a hangulat, de mától egyedül vagyok itthon, így tudom tartani veletek a lépést :D !

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok!
Kicsit eltüntem, mert az otthoni gép monitorja felmondta a szolgálatot, remélem ma v. holnap már jó lesz.
Bambi1, a 2008-as szabit NEM kell kivenni, azt kiveheted ha majd visszamész dolgozni. Ehhez mindenkinek még hozzámegy az a szabi, amit a szüléstől számított 1 évig kapsz.
A Tgyás-t érdemes a szülés napjától indítani, az 168 napig jár. Ez a 2007. évi teljes átlagkereseted 70 %-a. Utána jön a GYED, ami szintén 70 %, de az már maximálva van (azthiszem 80 e körüli összeg). Szóval a lényeg, hogy a TGYÁS-ig vagy szabin lehetsz, vagy sima táppénzre menjél, ami azért nem rossz (többen írták, hogy majdnem u.annyit kapnak, mintha dolgoznának) mert ott is a 2007-es év átlagkeresetét nézik (prémium, jutalom stb is beleszámít) és az első 15 napban még betegszabadság jár, utána táppénz.
Én pl. úgy csinálom, hogy február végéig dolgozom, utána 15 napig a fentiekben leírtak miatt táppénzre (azaz betegszabira) megyek, utána pedig a szülésig szabira (még 20 napom van) ami pedig marad majd szabiból, az nem vész el, majd ha visszajövök jól fog jönni(azzal fogok indítani+ azzal a plusszal amit írtam)
Huh, remélem elég érthető voltam...ha vmit nem értetek, szóljatok

ja, az anyasági támogatás pedig a szülés után jár, 60 ezer körüli összeg, azt is időben kell intézni, mert visszamenőleg nem érvényesíthető

Timi

Kép
tim27

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:16-kor.

Kép
1bambi

Bambi - Köszi :) Ez ahhoz képest, hogy hálóing .. tök jó :D sexy :D

Kép
szösszenet

Bambi
Nagyon szupi ez a hálóing!
AZ árát lehet tudni :shock: ?

Tim
Köszi az infókat, gyorsan le is mentem. Bár nekem is hasonlókat mondtak munkaügyön, meg kaptam összegre lebontva is dolgokat, de az olyan kuszán lett elmondva.
A táppénzre kiv. leszek.., mert ha tényleg majdnem annyi, mint a fizú, akkor az tök jó lenne!!

Kép

kisscica80

c vitamin... miért ártana??? Nagyon nagy mennyiségben vesekövet okozhat, de megfázás esetén indokolt a nagyobb dózis.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Dokinénit kérdeztem én is erről, mert barátnőmnek mondták, h ne szedjen.
Szóval ha beteg vagy, akkor a napi adag kb. 500 mg lehet.
Ha ezt is huzamosabb ideig szeded, akkor áll. szabadgyököket szabadít fel a szervezetben, mert a vese túl sokat kap hirtelen, és ez okoz "károsodást" a babónak.
Nem tudom, mennyire írtam érthetően, de ezen én is meglepődtem.

Kép

kisscica80

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:17-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:20-kor.

Kép
1bambi

Kisscica, én napi 500mg c-vitamint szedek... Mikor betegeskedtem, 1000-et... :roll: Úgy tudom, csak berögzült félreinformálás ez a "c-vitamin árthat" dolog...

Csajok, meddig kell befordulnia a babának? Az enyém nem tom hogy van, de szerintem pörög állandóan... Bár még kicsi, nem? (27 hét)

ercsi_3

Bambi
Ez honnan is van?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok!

Azt hiszem a jövő heti fórumtaliról lemaradok. :( 90%
Azért érezzétek jól magatokat és várom a beszámolókat is.
Nem vagyok nagyon formában....úgyhogy nem is tudok mit írni...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Ma voltam a védőnőnél és képzeljétek hallottam végre a drágám szívhangját :D :D :D Eddig még egy uh-on sem hallottam, szóval már ideje volt... Olyan megható volt :lol:

Amúgy +10 kg körül járok, a hasam körfogata 12 cm-rel nagyobb és minden ok. Hát a súly persze lehetne kevesebb sztem, de nagyon nem izgatom magam rajta, majd lemegy.

A héten megyek cukorterhelésre ..... grrrrr..... :evil:

Magika! Jobbulást Neked!

Emi, mi is próbáltuk Lilit mindenfélével "fenyegetni", hogy aludjon az ágyában, de az elalvás nem megy nélkülem. Egyébként este sokszor befekszik magától és kéri, takarjam be, de fognom kell a kezét míg elalszik... de már ez is haladás.
Ez a micimacis ágynemű nagy vonzerő egyébként:

Kép

A külön szobába költözés valószínűleg csak március végén, áprilisban lesz esedékes, mert addig is van még tennivaló a tetőtérben, meg addig sem kell ott is fűteni, spórolunk! :D
De mindenképpen a tesó megérkezése előtt szeretnénk, hogy kicsi Lili ne érezze úgy, hogy ez a két dolog összefügg. Így is biztos lesz féltékenység, amennyire anyás a kincsem.
Persze Nono, mindenképpen beszámolok majd, hogy alakulnak a dolgok.
Egy háromgyerekes ismerősöm mesélte múltkor, hogy ők bizony sokszor 5-en alszanak egy ágyban :shock:
Na én ezt nem szeretném (még 4en se!!!) :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

1Bambi!
A betegszabadság munkanapra jár. Ez a kereset 80%-a. Utána van a táppénz, ami minden napra jár (hétvégére is), ez a kereset 70%-a.

Nekem sem fordult még be. Egyszer fejvégű, következő héten medencevégű. Most is keresztbe fekszik még, legalábbis úgy rugdos. Nekem azt mondta a dokim, hogy még van helye bőven. Van akinek egyébként a 36. héten fordult be.

Tegnap este megint begörcsöltem, és csak az erős gyógyszerem hatására múlt el ez kb fél óra múlva. De azóta is kemény a hasam nagyon. Felhívtam a dokit, azt mondta szigorú pihi, és figyeljem a babó mozgását. Ha valami gond van, azonnal irány be. Ha nincs komolyabb, akkor holnap meg úgyis kell mennem megint hozzá. De azért nem bírtam ki, hogy ne nézzek be hozzátok egy kicsit. Csak aza baj, hogy így meg nem tudok dolgozni, a sok bevallás meg itt tornyosul. De mindennél fontosabb a baba. És ma még szülői is van az oviban. :(

Téjé!
A holnp délelőtti vizsgálattól függ, hogy megyek-e az előadásra. Ha rossz az eredmény, akkor nem kockáztatok. Pedig szerettem volna elmenni. Ha megjövök a kórházból, akkor dobok egy privit, hogy megyek-e.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

[quote="virág5"]
írta:
virág5
Téjé, Amia! Nekem sajnos semmi tapasztalatom gyerekorvos ügyben, csak három és fél éve lakom itt (Pesten), ismerőseim is inkább más kerületekben vannak. Szóval szívesen várok bármilyen tapasztalatot, akár priviben is.

A Pesten a XVIII.-kert érted? Bocsi még reggel van :lol: :lol: (senki ne nézzen az órára!)
Ha megtudok valamit, mindenképp írni fogok. Akit Anyukám mond, hogy dolgozott a doktornővel, és tökari, és értelmes, Ő azt hiszem most fog jönni a kerületbe. De mindenképp tájékoztatlak, ha tudok valami közelebbit.

Tiszta depresszióba este, mióta olvasgatlak Titeket. Én sehol nem tartok. Eddig napi 12 órában dolgoztam, vagy suliba jártam, semmire nem volt időm. Egyedül a babakocsit sikerült kiválasztani és megvenni kb. 4 hónap variálás után, mert mindenképp olyat szerettem volna, amivel nem szentségelem végig a következő éveket a magyar útviszonyok miatt, ráadásul a párom nagyon műszaki ember, így a végén a két fennmaradó lehetőségből mire kiválasztotta azt amit megvettünk, minden eladó haja kihullott. Az enyém is... :lol: Majdnem két órán át darabjaira szedte, majd rakta össze, minden szempontból mérlegelte, mondván ha ennyit kiadunk érte, az tényleg nagyon jó legyen. Tényleg az, olyan mint egy bébiferrári, és végül a párom szüleitől kaptuk ajándékba, szóval így aztán pláne. Ezen kívül még egy pelenkaszemetesem van :lol: , és egy-két de tényleg csak egy-két babaruhám, +egy légzésfigyelőm ami bébiőr is. Ezeket is kb a kollegáimtól kaptam, most hogy eljöttem a melóból, búcsúajándékként. Szóval az égegyadta világon még semmim sincs...és most döbbenek rá, hogy rettenetesen el vagyok maradva. :cry:

amia

Zsuzsófi!
Ha erre fele jársz, és olvasol, akkor légyszi dobjál nekem egy privit, szeretnék tőled kérdezni valamit.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 17:34-kor.
Vendég

Nono!

Köszi! Szerinted melyik a jobb? Az alul kapcsos, vagy a másik?
emma2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: